• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bel

1
Tifo, sanger o.l.... / Re: Forslag til nye sanger
March 03, 2018, 22:20:57 PM
På tide at Skålevik får sin egen sang, liker egentlig ikke å resirkulere sanger men gode gamle Sæternes sangen er som skapt for Skålevik. "Skålevik scorer mål, scorer mååål, Skålevik scorer mål, scorer mål" her en litt dårlig link til de som er for ung til å huske den https://www.youtube.com/watch?v=gQ90q0Oj8Yg ; En sang som drar med litt mer enn bare den indre kjerne og som kan runge..om Skålevik fortsetter trenden fra trenings kampenene
2
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
October 22, 2016, 22:17:39 PM
På tide å blåse støv av Sæternes melodien? "Skålevik scorer mål, scorer mål, scorer mål"
3
Brann / Sv: Daglig leder etter RBH
November 29, 2014, 15:48:30 PM
En kanidat trenger ikke nødvendigvis lang erfaring som spiller eller ledelse i en annen Tippeliga klubb, men klart en fordel viss andre kriterier først er på plass. Det er viktigere at personen er god innen ledelse, økonomi og tilknytte seg dyktige personer. Eksempelvis kan en person som sørger for å ha en solid sportssjef som han stoler og "spiller ball" med være en bedre daglig leder enn en som tror han kan alt fordi han har spilt i tippeligaen og gått to år på BI.

Heller en som kommer fra næringslivet med god erfaring, en god relasjons bygger og gode resultater enn en uten erfaring i ledelse av bedrifter over en viss størrelse men med fotball bakgrunn. Selvfølgelig er det ønskelig med begge deler men det er ikke mange kanidater av det kaliberet. Vet ikke hvilke erfaring Skutle hadde fra fotballen når han kom til RBK men tror ikke det var all verden.
5
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 06, 2014, 09:02:48 AM
Har ikke helt "baller" til å være forsanger selv men viss BGG, folk på felt Z eller andre som er flink å starte sanger kan adoptere den bør den være enkel å inføre med enkel melodi og enkel tekst
6
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
April 05, 2014, 15:41:06 PM
http://www.youtube.com/watch?v=V7DVAOGDzr8

Et forslag til sang til vedlagt melodi

Sk Brann sk Brann i fra Bergen,
sk Brann sk Brann til eg døør,
sk Brann sk Brann i fra Bergen,
eg synger til eg dør

Siste linjen blir litt annen rytme enn orginalen men kan likevel fungere.
7
Brann / Sv: Medlemmer i Sk Brann
August 18, 2013, 21:52:21 PM
Medlem