• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BRANN - FOR ALLTID

1
Vet ikkje om dette er riktig tråd men....
Så nettopp MIM på TV2 Sporten. Ka e dette med at han ikkje vil signere ny langtidskontrakt? MIM sa noe i denne retning: "Eg har gitt klare signalar om ka eg ønske, so får me sjå videre" og RBH fulgte opp like kryptisk: "Ja, du kan jo tenke deg at en 4 barns far ønsker å finne på noe annet, når du er borte 5-6 uker i året på treningsleir og det er 45 helger i året som er opptatt med fortball".
Ka betyr dette? At Monsamjelden gir seg? Var det en tabbe og ikkje gi MA manager, trener og kapteins rollen i BRANN (hvis han ville hatt den da...)?
2
Brann / Neppe medalje på Brann i 2008 ?
March 02, 2008, 11:09:45 AM
Quote from: "peteE"Seriegull, NM-gull og CL-gruppespill, og jeg er i himmelen :D


Ja - noe i den retningen :-)
3
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 21, 2007, 22:00:31 PM
Synes BRANN har kommet litt tregt ut av "overgangs-startblokken". Riktignok er det få overganger som er bekreftet, men om man skal si noe om status så langt ligger jo engen (MA, Strand, sannsynligvis Jarstein og Corrales) og kanskje rbk (demidov og sikkert også Bjørkøy etter hvert) an til å bli vinnere på overgangsmarkedet. Hva har BRANN fått til....?
Vi har mistet kapteinen vår (brenn for alltid!), corrales sutrer og vil bort, winters lengter hjem (igjen!), ludde e uønsket (antakelig ikke så stort tap). Inn har vi fått et 16 år gammelelt stortalent (som skal spille 3.div til neste år). I tillegg har vi klart å forlenge med lottovinner Huseklepp og gode gamle ørn1 i tillegg til løse rykter om Sigurds same, Fredheim Holm, Hoff, Moldskred og Guslvik. Hmmm, skeptisk.... men spent. Venter på action!
4
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:50:56 PM
Gøy for samene....
5
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:30:25 PM
6
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:18:35 PM
Kor e det kommentator ser potensialet til Sjøhage? Klovn.

Forventer at Bakke dreper et par mann utpå dere så vi i hvert fall får satt litt spor etter oss.....
7
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:16:01 PM
De trenger jo ikke drite seg helt ut....selv om jeg fryktet tap på forhånd, så trenger jo de ikke gjøre det dritpinlig
8
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:13:00 PM
og Armann til Island...
9
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 18:41:37 PM
Quote from: "jako"Hvorfor spiller ikke Corrales?


Syk (influensa)
10
Brann / ERSTATTER TIL M. ANDRESEN og NY KAPTEIN
November 02, 2007, 21:56:21 PM
Quote from: "Super Hasund"


Han fornyet vel nettopp med Wolves - så det e vel uaktuelt....
11
Kamper / 13000 tilskuere, flaut er ordet!
October 26, 2007, 18:30:43 PM
Quote from: "KennethS"Tror folk må skjønne at Champions League e 1000 ganger større en uefa cupen. Rosenborg hadde aldri hatt samme interessen for uefa cupen som for Champions league.


I sesongen 2005/2006 hadde RBK 13000 tilskuere på siste kval kamp til CL etter 1-1 borte. Det er jo aldeles latterlig dårlig! De gikk til CL (etter 3-2 hjemme) ble slått ut der og kom inn i 16-dels finalen i UEFA - der dro de "imponerende" 11.000 tilskuere på hjemmkampen mot Zenith.

Konklusjoen må da kanskje være at 13.000 tilskuere hjemme mot HSV ikke er så ille? (Men jeg er overrasket - jeg hadde trodd på stinn brakke).
12
Kamper / Brann - Hamburger SV
October 09, 2007, 22:38:40 PM
Noen som vet hvem det er som har rettighetene til UEFA cup'en? Er det flere betalingskanaler jeg må kjøpe np eller holder det med Canal+ og TV2 Sport?
13
Brann / Ny spiss 2008
October 09, 2007, 22:34:30 PM
Quote from: "sydnes76"
Quote from: "BRANN - FOR ALLTID"Tro det eller ei....men Steffen Iversen hadde vært drømmesigneringen.


Tror det ikke....


Det gjør forsåvidt ikke jeg heller.... (altså: jeg tror ikke SI signerer, men jeg tror det ville vært en drømmesignering).:wink:
14
Brann / Ny spiss 2008
October 09, 2007, 22:25:46 PM
Tro det eller ei....men Steffen Iversen hadde vært drømmesigneringen.
15
Brann / Azar Karadas (edited)
August 24, 2007, 10:39:57 AM
Quote from: "Kremfjes"Vel, både Azar og HEF har hatt veldig sterke personlige interesser av å komme til Bergen igjen da (Les: barn, kjæreste, svigerfamilie ++). Så det er ikke bare musklene til brann sin fortjeneste :)


Sikkert faktorer (barn, kjæreste o.l) som spiller inn ja, men tviler på at det er veldig avgjørende. De går etter pengene. Tipper de klarer å bo utenbys noen  år til hvis antallet millioner var det riktig.
16
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
August 23, 2007, 20:35:22 PM
Quote from: "sga55"kem skal vi hente av spisser då? Eg håper på Karadas og mener han kan ihvertfall gjøre en bedre jobb enn Sjøhage og Armann. Armann er for treig og Sjøhage kan ikke være god nok hvis han har fått så lite tillit som det som er tilfelle per dags dato.

Andre spisser som er blitt foreslått. Mener Iversen ikke er aktuelt. Blir dyr og vil ikke dra fra Rosenborg.

Noen Afrikanere eller Sør amerikanere som er aktuell?
17
Brann / Eventuell gull feiring
August 09, 2007, 15:08:27 PM
1) Skyt bjørnen
2) Selg skinnet

Elementært.....
18
Brann / JET Cup
July 18, 2007, 20:04:28 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Tore Larsen"
Quote from: "jako"Det må satses mye hardere på talentarbeidet. Dette er altfor svakt. Vi har et av Norges største nedslagsfelt og så klarer vi ikke mer enn dette.


Nå har vel RBH sagt at dette er et satningsområde i klubben, så det gjenstår og se.


Da VIF fikk mye oppmerskomhet for sine mange unggutter i vinter snakket de om at dette var resultatet av 4-5 år med systematisk jobbing. Så det er nok ikke gjort over natten.


Og VIF har jo hatt en knallsesong i år med disse ungguttene som sentrale spillere...
19
Brann / Sjøhage på vei til Brann
July 05, 2007, 21:51:59 PM
Av alle ting i hele verden har jeg en svensk kompis som er Elfsborg supporter på sin hals, her er hans vurdering av Sjøhage (er vel ingegnting nytt - men en kuriositet:

Ja du
Joakim är en supertalang som stannat upp i karriären. Han är ruskigt snabb och innan försvararna lär sig det lär han springa in några mål.
Men i Elfsborg var han 4:e anfallaren och ibland ställde de bara upp med 1 anfallare och 5 mittfältare, så konkurrensen blev för stor.
Jag tror att han kan lyckas i ny omgivning, men han kan också bli en flopp.
Jag har spelat i 8 år med hans onkel, så ge killen en chans.

Lycka till med honom !
Torbjörn
20
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 05, 2007, 21:44:30 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "BRANN - FOR ALLTID"Jeg tror svinet går til en norsk klubb, og at det er grunnen til at BRANN ikke kvitter seg med han nå. Hadde han vært klar for en utenlandsk klubb hadde det vært lettere å la han gå nå. Hvordan kan sånt noe være kaptein? Er det å gå foran med et godt eksempel å svikte laget og klubben?
21
Brann / Dobbel dekning - bare en våt drøm?
July 05, 2007, 21:31:51 PM
Sæternes, Haugen, Huseklepp ut og Andresen med mer enn ett bein ute. Inn med en resirkulert Knut Walde og en umerritert ung svenske. Ser frem til høsten - dette lukter gull!

Regner med RBH & co. har en plan. Den bør være jævla god....
22
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 05, 2007, 12:31:38 PM
Quote from: Kjell249
Quote from: BRANN - FOR ALLTID
Quote from: "naitsirk"
Quotenaitsirk skrev:
med andre ord så legger han opp.

Det er vel ingen som krever at han skal legge ut om detaljene i kontrakten. Jeg vil bare vite hvor han har tenkt å spille neste sesong (eller om han har tenkt å spille til neste sesongen). Hvis han har bestemt seg for å legge opp eller spille et annent sted enn i BRANN, tror jeg vi er bedre tjent med å selge han nå. Begrunnelsen er enkel: hvis man "mentalt" har sluttet et sted går det ut over prestajonene! (har du f.eks. prøvd å jobbe i en oppsigelsesperiode?)

Når det gjelder sammenligningen med hva som er vanlig for privat personer, så er det "vanlige" at man har en ikke tidsbegrenset avtale. Dvs at ansettelsesavtalen løper inntil en av partene sier den opp - i tillegg kreves det at arbeidsgiver må ha "saklig grunn" til oppsigelse, men det ikke kreves saklighetsgrunn fra arbeistaker. Normal oppsigelses tid er 3-6 måneder. Hvis du tenker deg om, så tror jeg ikke det er helt sånn du ville likt å se det i norsk fotball. I teorien kunne da en spiller komme til BRANN som 17 åring og bli der til han ble 67, så lenge han møtte opp og gjorde jobben sin (trene, delta på kamp o.l.). Dersom han ble dritgod kunne han, med 3 - 6 mnd varsel, reise til Barcelona og peke nese til Brann. Om han ikke ble god kunne han fortsette i Brann til han ble pensjonist. Så - vennligst - slutt med det våset om å sammenlinge fotballspillere med "vanlige ansatte". Fortbalspillere er ikke "vanlige arbeidere" - uansett hvor mye "fagforeningen" deres vil det!

MA har 6 mnd igjen og er sånn sett i oppsigelse - jeg stiller da spørsmål med hans motivasjon for gjenværede periode (ikke har han vært dritgod i førsrte del av sesongen heller).


Først prøver du å dra en sammenligning om å jobbe i oppsigelsesperiode, og så sier du at man ikke skal sammenligne fotballspillere med "vanlig" ansatte... Ehhhhh. Nå må du bestemme deg.

Martin hater å tape og har et sterkt uttalt mål om å vinne gull. Tror Martin kommer til å ha et fokus i høst og det er å vinne gull for BRANN. Hvorfor skal vi selge Martin? Brann får ingen penger, og det gjør nesten ikke investorene heller. Ingen vil betale mye for en som har 3-4 måneder igjen av kontrakten og er 31 år gammel.


Beklager hvis du synes det er vanskelig å forstå - men det er ingenting "feil" eller "ulogisk" i innlegget. Men for å prøve å klarlegge; 1) Jeg mener det er lite sannsynlig at man kan yte maks i oppsigelsestiden. Men er mentalt ferdig i jobben og venter på den neste jobben. Dette er helt uavhengig av om man er i en "vanlig" jobb eller er fotballspiller. Det går ikke på selve ansettelsforholdet, men på den mentale innstillingen. 2) Jeg mener at fotballspillere IKKE kan sammenlignes mot "vanlige" ansatte.

Martin hater å tape...bla bla bla. Min mening er at han er mentalt ferdig i Brann og yter deretter (hittil i år har vel det vært under pari - vi får se hva som skjer i resten av sesongen). Det er ikke pengene som er poenget - men at MA ikke er god nok når han yter 95%. Derfor skal vi kvitte oss med Martin.
23
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 05, 2007, 12:09:21 PM
Quote from: "naitsirk"
Quotenaitsirk skrev:
med andre ord så legger han opp.

har høyrt frå ein som speler bridge med andresen at han mest sannsynligvis kjem til å legge opp etter sesongen. dersom norge ikkje kjem til em.


Hvis det er tilfelle - koffor kan ikkje MA bare si det då? "Jeg vil ikke forlenge kontakten med BRANN fordi jeg har tenkt å legge opp dersom jeg vinner seriegull og Norge ikke går til EM". Eg ser ikkje problemet med det - med en slik uttalelse hadde jo ballen blitt lagt dø? Kan du foklare meg det O'store orakel Naitsirk?


det er ikkje 100 % sikkert at han legger opp. les kva eg skriv!!
rbh og brann veit sikkert dette. den eventuelle neste kontrakten til andresen er han siste. då vil han sikkert tenke seg grundig om før han tar ei besluttning.
at arbeidsforholdet til andresen skal offentliggjerast, er jo opp til han sjølv. det er lite vanlig at ein privatperson legger ut om sine betingelser,lønn etc for offentligheten. kvifor skal andresen gjere det same? berre fordi han speler på brann som interesserer mange?



Det er vel ingen som krever at han skal legge ut om detaljene i kontrakten. Jeg vil bare vite hvor han har tenkt å spille neste sesong (eller om han har tenkt å spille til neste sesongen). Hvis han har bestemt seg for å legge opp eller spille et annent sted enn i BRANN, tror jeg vi er bedre tjent med å selge han nå. Begrunnelsen er enkel: hvis man "mentalt" har sluttet et sted går det ut over prestajonene! (har du f.eks. prøvd å jobbe i en oppsigelsesperiode?)

Når det gjelder sammenligningen med hva som er vanlig for privat personer, så er det "vanlige" at man har en ikke tidsbegrenset avtale. Dvs at ansettelsesavtalen løper inntil en av partene sier den opp - i tillegg kreves det at arbeidsgiver må ha "saklig grunn" til oppsigelse, men det ikke kreves saklighetsgrunn fra arbeistaker. Normal oppsigelses tid er 3-6 måneder. Hvis du tenker deg om, så tror jeg ikke det er helt sånn du ville likt å se det i norsk fotball. I teorien kunne da en spiller komme til BRANN som 17 åring og bli der til han ble 67, så lenge han møtte opp og gjorde jobben sin (trene, delta på kamp o.l.). Dersom han ble dritgod kunne han, med 3 - 6 mnd varsel, reise til Barcelona og peke nese til Brann. Om han ikke ble god kunne han fortsette i Brann til han ble pensjonist. Så - vennligst - slutt med det våset om å sammenlinge fotballspillere med "vanlige ansatte". Fortbalspillere er ikke "vanlige arbeidere" - uansett hvor mye "fagforeningen" deres vil det!

MA har 6 mnd igjen og er sånn sett i oppsigelse - jeg stiller da spørsmål med hans motivasjon for gjenværede periode (ikke har han vært dritgod i førsrte del av sesongen heller).
24
Quote from: "Belfort"Uansett merkelig hvor stille det er rundt stjerne kvartetten til Stabæk. Disse spillerene herjer med de andre lagene og går lagt utenpå Brann sine spillere. Likevel har jeg ikke lest om et eneste konkret overgangsrykte på noen av dem.
25
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 05, 2007, 07:54:08 AM
Quote from: "naitsirk"med andre ord så legger han opp.

har høyrt frå ein som speler bridge med andresen at han mest sannsynligvis kjem til å legge opp etter sesongen. dersom norge ikkje kjem til em.


Hvis det er tilfelle - koffor kan ikkje MA bare si det då? "Jeg vil ikke forlenge kontakten med BRANN fordi jeg har tenkt å legge opp dersom jeg vinner seriegull og Norge ikke går til EM". Eg ser ikkje problemet med det - med en slik uttalelse hadde jo ballen blitt lagt dø? Kan du foklare meg det O'store orakel Naitsirk?
26
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 05, 2007, 07:45:57 AM
Quote from: "Nixon"Ifølge BA skal Sæternes ha sagt nei til Brann sitt andre kontraktsforslag og han synes nå tapt for Brann. Det skal avgjøres i dag om han blir ut sesongen eller ikke.


Han dilter vel etter MA.
27
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
July 04, 2007, 22:08:45 PM
Hvorfor skviste ikke BRANN TIL for Reginiussen...? da hadde vi kanskje fått se hvor mye TIL ville ha Helge H
28
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 21:14:12 PM
Quote from: "naitsirk"
QuoteBare viss vass at Andresen legger opp. Da hadde jo dette vært drit enkelt å rydde opp i: Andresen kunne signert en ny 2-3 års kontrakt med BRANN og så kunne de hatt en "gentelman agreement" om at Andresen kunne si opp kontakten i november dersom han konkluderte med at han ville legge opp. Da hadde man sluppet alle forstyrrende spekuasjoner. Nei - Andresen er et svin....


dette er kanskje det dummaste eg har høyrt. veldig glad for at rbh tar seg av kontraktsforhandlingane i brann.


Javel....godt det bare kanskje det dummeste du har hørt da. MA legger opp - yeah right!
29
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 20:59:40 PM
Quote from: "Corran"Jepp Andresen er et svin pga at han er en proff fotballspiller som kom til Brann pga at de ga ham det han ville ha og så blir han her bare ut den kontrakten han skrev under på.
Hadde han vært noe til mann så hadde han spilt gratis for oss så lenge vi ville ha ham :-)

virker ikke helt som om enkelte har taklet overgangen fra de glade amatører på 60 tallet og til dagens proff fotball
30
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 20:46:41 PM
Quote from: "naitsirk"slenger meg på steinbygger som tipper andresen legger opp etter sesongen.
trur andresen er veldig i tvil om han skal fortsette karrieren. det er nok dette som er grunnen til at han ikkje teikner ny kontrakt. hadde andresen ønska seg vekk frå brann, så hadde dette vore ordna for lenge sidan. ein klubb som feks rbk, ville gladlig ha punga ut.

vinner brann serien i år og norge ikkje kvalifiserer seg til em, så legger nok andresen opp.


Bare viss vass at Andresen legger opp. Da hadde jo dette vært drit enkelt å rydde opp i: Andresen kunne signert en ny 2-3 års kontrakt med BRANN og så kunne de hatt en "gentelman agreement" om at Andresen kunne si opp kontakten i november dersom han konkluderte med at han ville legge opp. Da hadde man sluppet alle forstyrrende spekuasjoner. Nei - Andresen er et svin....
31
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 20:32:39 PM
Jeg tror svinet går til en norsk klubb, og at det er grunnen til at BRANN ikke kvitter seg med han nå. Hadde han vært klar for en utenlandsk klubb hadde det vært lettere å la han gå nå. Hvordan kan sånt noe være kaptein? Er det å gå foran med et godt eksempel å svikte laget og klubben?
32
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 20:04:40 PM
Jeg merner fremdeles at dette var en pill råtten og bedriten løsning. Spesielt i en klubb som BRANN - det kommer til å bli så mye spekulasjoner og ståhei at fokus kommer til å bli et annet enn å vinne kamper.

Visst er Andresen en god spiller - men slik som situasjonen nå kommer til å være hadde vi vært bedre tjent uten han. Om BRANN noen gang i helvete skal vinne et seriegull må fokus være 100% på det og ikke alt mulig dill dall og utenomsprtslige aktiviteter. Kast Andresen til ulvene (og RBH...)!
33
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 14:12:31 PM
Quote from: "Nixon"Nå ja, at Andresen skulle spille ut sesongen var ingen bombe. Det har ligget i kortene en stund. Dette hadde vært en gladsak dersom han hadde signert. Nå kan det bli mye støy utover høsten om han blir eller hvor han reiser.


Det er vel rimelig åpenbart at han ikke blir værende etter sesongslutt. Spekulasjonene kommer utelukkende til å dreie seg om HVOR han skal spille neste år.
34
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 14:10:14 PM
35
Brann / Sv: Eirik Bakke
July 03, 2007, 22:10:47 PM
Quote from: "jako"Taklingen til Bakke var jo kampens høydepunkt. Får håpe han legger litt ekstra krutt mot Stabæk. Alanzinho ut på båre etter ti minutter hadde vært drømmen.


Syke mann
36
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
July 03, 2007, 22:08:53 PM
Quote from: "Langhår"http://www.liverpool.no/cda/storypg.aspx?id=11661&zone=1&parentzone=0

Vålerengen vil ikke utelukke at de kommer til å forsøke seg på Fowler. Hvilken trist sorti ville ikke det vært? Her må det tas grep fra Stadion.

Det er bare å ta kontakt sporenstreks og sørge for at Fowler avslutter karrieren i en ordentlig fotballklubb. Fowler har gode minner fra Stadion og sier kanskje ikke nei til en retur?

Fowler i Branndrakt? Ikke meg imot!


Det hadde jo vært sinnsykt. Gi mannen noen mill for et halvår! Dette hadde gått utenpå Trevor Morley noen ganger.......men det er vel ikke særlig realistisk, mannen er vel bare et par og tredve og kan ha flere gode år foran seg..
37
Brann / Dobbel dekning - bare en våt drøm?
July 03, 2007, 08:13:54 AM
Kan se ut for at det skaper en del problemer i Idrettsveien at de ønsker å ha "dobbel dekning" på alle plasser. I hvert fall når dobbel dekning betyr at det skal være to omtrent like gode spillerer på hver plass (og ikke et klart førstevalg og en som ligger "i vannskorpen" og utfordrer).

Dette har jo kommet godt frem i det siste: Huseklepp stikker, Bjarnasson føler seg uønsket og Gashi har begynt sutringen.

Hva tror dere? Er det bedre med en stamme på 15-17 mann og fylle på med lokale talenter og juniorer?
38
Brann / Trenger forsterkning på midstopperplass
July 03, 2007, 07:29:38 AM
No slutter Bjarnasson òg (http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2860229.ece) så det er klart dt er behov for forsterkninger. En mer eller mindre umotivert Bjarnasson er knapt nok en backup løsning. Ser ut som om Walde får spilletid på direkten.
39
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
July 02, 2007, 22:06:43 PM
Quote from: XminatorNiks, underskuddene på driftsbalansen er like røde som regnskapstallene.quote]

??? Dette må du forklare meg. Etter å utdannet meg innen økonomi i 9 år og jobbet med dette i 10 år er jeg overrasket over at jeg ikke vet forksjell på likviditet og regnskap. Hadde vært fint å få klargjort dette før jeg gjør en brøler på jobb.....
40
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 21:37:20 PM
Det kan jo være fristende å dra en sammenligning til gullutforderr Stabæk. Hva har de i midtforsvaret? Førstevalgene IAO og Mike Kjølø har vært skadet i mer eller mindre hele sesongen. Inn har Jønnson satt en omskolert back fra egen stall (Morten M Skjønsberg) og en billig svenske   kr 750.000 + Joakim Persson (Pontus Segerstrøm). Det har jo fungert relativt greit, selv om det er fremover på banen Stabæk har imponert mest. Nei, det er ikke nok å kjøpe stjerner - LAGET skal også fungere. Tror BRANN har mye å hente på å få laget til å fungere.
41
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
July 02, 2007, 21:26:22 PM
Quote from: "_owenz_"
Quote from: "monzilla"Frem til stadion er ferdigutbygget må vi nok forvente å være underdogs på overgangsmarkedet, spesielt når vi står opp mot trønderpakket. Men vi må huske at trønderne driver med dundrende underskudd så lenge de ikke er med i CL.


Viktig å tenke på at "underskuddene" bare er på papiret! Underskudd er selvfølgelig ikke bra, men kommer pga. avskrivninger av spillerstall. Dette gjør ingenting med formuen til RBK.

10 mill. i minus i budsjett betyr ikke 10 mill. mindre på kontoen!


Det er jo en sannhet med visse modifikasjoner. Gitt at rbk kjøper pelle for 10 mill og gir han en 3 års kontrakt og avskriver spilleren over kontraktens levetid (3 år) vil resultateffekten i år 1 være  minus 1,65 milloner (avskrivninger år 1. Siden spilleren kommer midt i året avskrves bare 6 mnd). Kontanteffekten (gitt at rbk må betale alt med en gang) i år 1 er imidlertid minus 10 millioner. Slik sett vil det i regnskapet se "bedre ut" (minus 1,65 mill) enn det gjør i lommeboken (-10 mill).

Så underskuddet på papiret er faktisk mindre enn "underskuddet" på bankkontoen.

OG - for sikkerhets skyld. I regnestykket over er det ikke tatt med  lønnskostnader eller evt videresalg. Lønnskostnader bokføres etter hver som de påløper. Ved videresalg blir gevinsten større i regnskapet enn på bankkontoen. Anta at spilleren selges for 20 milloiner etter to år. Spilleren er da avskrevet med 6,67 millioner og gevinsten vil bli 16,67 millioner (20-3,33 (gjenværende bokført verdi))i regnskapet. Likviditetsmessig vil gevinsten bli 10 millioner (salgssum 20 - kjøpssum 10 mill). Jeg har, for enkelhets skyld sett bort fra om f.x. Odd eller andre skal ha en andel av gevinsten ved videresalg.

Dette er elementært....
42
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 02, 2007, 20:34:54 PM
Quote from: "jako"Når det gjelder Andresen så tror jeg faktisk det korte intervjuet med han i lørdagens BT gir en del svar på hva Andresen ønsker seg. Mulig det var søndagens avis og ikke lørdagens.


og ka sto det der?
43
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 20:29:44 PM
OK - da er jakten på stopper avsuttet. Men jeg regner med at vi får en supersignering i løpet sommerpausen. Det er viktig å svi av en 10-12 mill i hvert overgangsvindu. Jeg forventer en knall spiss. Men det ender vel med nok en midtbanespiller...
44
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 19:15:28 PM
Regner med vi får "utdannelseskompensasjon" (eller kanskje returprovisjon) for Walde..... Vel, vel - det er vel ikke noe stjernesignering akkurat. Men faen heller, det er MYE å betale 10-12 mill for Pelle også.
45
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 02, 2007, 11:38:44 AM
Tipper han har det fra noe skriftlig.....noe han har skrevet sjøl kanskje...
46
Brann / Storspiller på vei til Brann!!:D
July 02, 2007, 06:37:56 AM
Quote from: "Brannmus"
Quote from: "TheWiseMan"Har i dag hørt SIKRE rykter om at det er en skandinavisk storspiller på vei til Brann!! Fikk ikke vite noe mer...

Noen som vet om noen det kan være???

Fikk delvis bekreftet de samme ryktene i dag.. Eller rettere sagt, det som i det minste kan være de samme ryktene.

En skandinavisk spiller, med stort potensiale (=ung) er på vei til klubben. Ville ikke betegne han som en "storspiller", så får nesten håpe vi ikke mener samme person, men samtidig er det nok et solid tilskudd til stallen om de opplysningene jeg har klarte å sanke om han er korrekt.

Kan dessverre ikke si så mye mer, så folk får ta dette litt som de vil.

EDIT: Kan i hvert fall si at det er ingen av spillerne som så langt er nevnt i denne tråden..


Helt utrolig! Det er en spiller på vei til BRANN. Etter det de sier skal han være ung (bombe)...og det er noen som mener han er god òg. Det må være dritflaks at de får tak i en sånn spiller.....men no kan eg ikkje si mer...
47
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 01, 2007, 22:43:16 PM
Quote from: "HeiaBrann!"Andresen sa idag ettr kampen at han hadde sakt til Brann hva han ønsket, og det hele var opp til de. Altså mister vi andresen er det rett og slett brann som ikke vil oppfylle andresens krav...


Joda, men sånn e det vel nesten alltid? det kommer jo litt an på kravene han stiller? Hvis de e hinsides, så er det jo ikke sikkert Brann KAN oppylle kravene selv om de ønsker det. Så....dette bringer vel ikke så mye nytt inn i debatten.
48
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
July 01, 2007, 22:39:40 PM
Quote from: "TheRock"


Helt enig. Nei, det e som eg alltid har sagt. Fotball e for menn!
49
Kamper / Brann-Tromsø
July 01, 2007, 21:14:35 PM
Synes Helge H var bra. Spesielt de første 45. Bakke er jo et vandrende gult kort/frispart og bærer preg av lite kamptrening. Litt skremmende er det at vi faller så voldsomt av år TIL legger litt om i formasjonene. Synes ikke BRANN er drit god i dag, men en OK solid gjennomført kamp. Ellers er det jo godt for PVM å få den putten, men han trengte jo ikke skyte hver gang han fikk ballen etter det.... Latterlig er det uansett å rope på Huseklepp når det kladdet litt for PVM. Støtt de som spiller!
50
Kamper / vif-brann
June 30, 2007, 22:28:24 PM
Det kjipe med denne kampen er vel at det er her vif snur "den vonde trenden"...snur ikke "alle" mot BRANN?