• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Torvald Tåke

1
Brann / Sv: Eirik Bakke
May 22, 2010, 23:04:24 PM
Quote from: Yngve on May 21, 2010, 22:51:51 PM
Quote from: Belfort on May 21, 2010, 22:25:52 PM
Man trenger ikke være rakettforsker for og skjønne at Bakke nok en gang er innblandet i en treners avgang. Mannen som har bidratt minimalt sportslig i alle årene han har vært her har til de grader fått påvirke store valg Brann har måttet gjøre.

Til neste hjemmekamp bør et samlet publikum vise Bakke hva vi synes om han.


Du bør koma med noko betre enn det der. Dette ryktetullet er berre heilt øydeleggande for laget.

Har du rett, er det greitt nok. Men er det berre spekulasjonar er det like greitt å halda det for deg sjølv..


Bakke stilte jo på pressekonferanse etter at MIM ble skviset ut for å forklare seg på vegne av spillerne. Den affæren var jo minst like pinlig som mye av det som har vært vist på banen i det siste. Bakke var også en av tre spillere som deltok på møtet som utløste avgangen til Nilsen. Møtet der det "eskalerte" som det så pent sies. Kjenner ingen av de tre spillerne personlig, men tviler likevel litt på at det var Opdal eller Fakiri som "eskalerte" mest av disse. Hvis jeg i det hele tatt orker å stille på flere hjemmekamper i år blir det i alle fall ingen applaus til Bakke fra meg. Piping på Brann-spillere er vel ikke bra, så det er sikkert bedre både for mitt blodtrykk og for SKB at jeg holder meg hjemme. Hvis Brann og Sogndal er i samme divisjon neste år får heller anledningen benyttes da, når Bakke står på motsatt banehalvdel.
2
Brann / Sv: Steinar Nilsen må gå
May 22, 2010, 18:15:06 PM
Quote from: Markmus on May 22, 2010, 12:14:12 PM
Nei, Nilsen kunne ikke ha vraket Huseklepp. En mann som skaper så mange sjanser i forhold til resten av laget vrakes simpelthen ikke.

Hva mener du Nilsen har gjort med Huseklepp som gjorde at han plutselig begynte å bøtte inn mål? Ingenting etter min mening. At han fikk fortsette som spiss ser jeg på som et absolutt selvfølge.


Mjelde sa til pressen at Huseklepp ikke var smart nok til å spille spiss. Nilsen sa til pressen at det var et tidsspørsmål før det løsnet og at da ville Huseklepp score mange mål. Tror kanskje at Huseklepp fikk mest selvtillit av å lese Nilsen sine uttalelser i avisen.
3
Brann / Sv: Steinar Nilsen må gå
May 22, 2010, 10:35:47 AM
"Det har vært en pågående diskusjon i spiller- og ledergruppen siden i fjor, sier Lars Moldestad om trenerjobben til Steinar Nilsen."

Dette står nå på trykk i BA. Ja da er det jo rimelig å forvente at Nilsen presterer. Når leddet over og under ham på bakrommet diskuterer stillingen hans daglig i månedsvis. Dette er faktisk ikke til å tro, og burde og skulle være for urimelig til at det kunne være sant. For min del er tilliten til både denne spiller- og ledergruppen nå null. Setter ikke mine ben på Stadion igjen før dette pakket er borte. For en gjeng med feige drittsekker. De har ført Nilsen og alle som støtter Brann bak lyset i over et halvt år. Kvalmende.
4
Brann / Sv: Steinar Nilsen må gå
May 22, 2010, 10:24:24 AM
Spillerne har fått lov til å sparke to trenere nå. Er vel fornuftig også å la spillerne ansette den neste treneren da. Foreslår også at spillerne tar av sine egne lønninger for å betale Nilsen ut og å lønne den nye treneren. De som tar beslutningene må også ta ansvaret. Slik er det nemlig i det virkelige liv. Det som er synd er vel at det virkelige liv er uendelig fjernt fra tilværelsen til disse overbetalte, umotiverte, usympatiske forvokste ungene.
5
Brann / Sv: Steinar Nilsen må gå
May 21, 2010, 20:08:05 PM
Spillerne sparker den inkluderende og demokratiske Mjelde fordi han ikke får dem til å yte. Så sparker de den autoritære og tøffe Nilsen fordi han ikke får dem til å yte. Hva eskal de gjøre nå da? Trene laget selv og så gi seg selv sparken når de ikke yter? Gamle, overbetalte og umotiverte spillere som har fått det på sin måte altfor lenge. Her må det ryddes!