• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - boasson

1
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 17, 2011, 10:19:36 AM
Jeg mener tiden er inne for å gjøre et forsøk på å hente Lars Tjærnås. Han er vel i FFK som en slags potet i trenerapparatet, samt i C+ nå.

Mener Brann bør kunne tiltrekke seg mennesker av slikt fotballfaglig kaliber om man skreddersyr en sportsjef-rolle til han. Han har tyngden, kunnskapen og helt sikkert nettverket som kreves for å gjøre en fantastisk jobb for oss.

Har Brann vilje, og ikke minst midler til å hente han er jeg mindre sikker på. Men hva sjef for sportslig avdeling angår mener jeg han ville vært perfekt.

Hareide?! psj...
2
Kamper / Sv: Treningskamptråd: FFK - Brann 26.02
February 26, 2011, 19:19:48 PM
Hvertfall ingen tvil om at Haugen bør inneha den offensive midtbaneposisjonen.
3
Brann / Sv: Sesongen 2011
November 10, 2010, 18:09:40 PM
4
Brann / Sv: Sesongen 2011
November 10, 2010, 17:52:02 PM
Kapteinsbindet kan man like gjerne gi til Huseklepp. Han begynner etterhvert å bli en rutinert spiller, har internasjonal erfaring, er lokal og er uten tvil den beste fotballspilleren vi har. Om han har personligheten og det gravitas man gjerne trenger for å være en knakende god kaptein vet jeg ikke, men slik stallen er nå syns jeg ikke det er noen andre som utpeker seg som soleklart kapteinsemne.

De to siste i denne kapteinstrioen det virker som fotballklubber nå tildags opererer med (mener jeg leste at Brann kjører slikt før årets sesong) kan godt være Kalvenes og Grorud.
5
Kamper / Sv: Brann - Viking
August 31, 2010, 01:39:57 AM
Vil påstå at det Skarsfjord sier i det intervjuet er mildt og fint i forhold til hva diverse andre trenere ville sagt i samme situasjon.
Se hvordan 3-2 målet til Viking blir til, det er svært vanskelig å være uenig i det han sier. Det er simpelthen meget slett jobbing av midtbanen, og den kritiserte spilleren spesielt. At han sier det slik han gjør i intervjuet er helt greit, slikt får disse profesjonelle spillerene takle. Kanskje det er på tide å dra tordentalene ut av garderoben og rett til kameraene. Ser ikke ut som det funker å smelle på kammerset.

Han burde faktisk gitt ett lite stikk til Opdal i samme intervju. Syns han blir dratt forferdelig langt til venstre før Nevland prikker ballen inn låvedøren til høyre.
6
Kamper / Sv: Brann - Vålerengen 18.04 20:00
April 15, 2010, 19:04:57 PM
Håper inderlig SN kjører en høyst tiltrengt formasjonsendring mot vif. Mot deres hurtige, tekniske og løpsvillige midtbane og angrep vil vår kjære antikverte 4-4-2 formasjon igjen skaffe oss mer trøbbel enn hva godt er.

mitt håp til helgen:

                   Opdal

Sævarsson - Yaw - Austin - PVM
                   Jaiteh
              Fakiri - Bakke
   Gustav                     Mjelde
               
                Huseklepp

Vel, ser nå etter å ha skrevet dette at det neppe ville endret noe til det bedre mot vif, men jeg tror en slik endring på sikt vil gagne Brann både med de spillerene vi har, og de vi forhåpentligvis engang får.

Fakiri vil jeg ha inn på midtbanen fordi han er en av få med snev av nærteknikk, samt at han er en rutinert rev. Jeg forlanger at vi snart kan få se litt spill mellom midtbanespillerne i Brann. Fakiri og Bakke skal kunne få dette til, og kantene vil kunne bidra i større grad enn det som har vært tilfellet tidligere i sesongen. Jaiteh blir først og fremst ytterst defensiv i denne tenkte taktikken.

Pvm har utspilt sin rolle på venstre kant\midt etter at Mjelde kom, og på høyresiden har han absolutt ingenting å gjøre.

Her har vi nå løpssterke backer, en solid sentral midtbane som skal kunne demme opp, etablere pasningspill og unngå mistrøstige poleballer. Huseklepp og Gustav vil kunne bytte roller, samt at innbyttere kan komme innpå uten å bli flyttet milevis fra vante posisjoner. Slik stallen er nå, vil jeg gjerne se dette bli gjort.

Ble langt dette, og det kommer aldri til å skje. Men jeg klamrer meg til håpet at kanskje en vakker dag.
Lykke til i helgen.
7
Brann / Sv: Håkon Opdal
March 30, 2010, 17:27:03 PM
Hei alle. Har endelig registrert meg her etter lang tid som leser only.  :)

QuoteHan trenger ikke sette i gang med beina, han kaster jo langt over midtstreken. Under Mjelde var dette helt vanlig, og vi har scoret en del mål som følge av det òg.


Kan fraværet av de lange gode kastene være den belastningen slike kast sikkert er for kroppen? Tenker da på skuldre og gjerne knær og ankler.