• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hansek

1
Brann / Sv: Forberedelser til sesongen 2009
October 05, 2008, 16:10:45 PM
Quote from: smiberget on October 05, 2008, 13:40:32 PM


Jaithe kan bli, de andre eldre tildels primitive midtbanefolkene er intet stort tap. Austein er kun jobbespiller, slår aldri en genial pasning etter det jeg har observert. Guntveit eller Dahl er vanskelig valg, hvem skal bli ?
2
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
October 05, 2008, 16:05:52 PM
Før Brann selger 16000 sesongbilletter kan de glemme fullt hus i særlig mange kamper. Ser at Liverpool utsetter nytt stadion nok engang pga krisen internasjonalt. Noe å tenke på ?

Bygg uansett et par nye gress-treningsbaner, en god innvestering.
3
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 05, 2008, 16:03:30 PM
4
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
October 03, 2008, 19:00:34 PM
Tror kommunikasjonene rundt stadion og i Bergen generellt er et vel så stort problem som nedgangstidene.

Løser de billettkaoset sitt bør det være mulig å selge 13000 sesongkort, altfor lite selvsagt. Når det gjelder utbyggingen må det vel gå an å droppe svingene slik at man får en rett og bratt tribune så tett inntil sidelinen som overhodet mulig. Ved å droppe svingene sparer man mange millioner, trekken og sur vind kan hindres ved å sette opp høye gjerder, minst 5 meter høye. Med sånne respatex.sidevegger i ytterkanten av tribunene hindres vind regn å trenge inn fra siden.

En totalkapasitet på 19500-20000 er okei nok.  Før eller siden blir hvermannsen og fru Monsen lei fotball, da vil kun blodfansen helt sikkert komme. Menigheten + de andre trofaste utgjør vel 9000-10000. Tar en høyde for svinn av resten kan fort snittet synke ned mot 12000 om få år. Motgiften til dette er en økning av solgte sesongkort. Hvor balansepunktet bør ligge er vanskelig å si, jeg vil anta at mellom 14500 og 15500 er korrekt. Arealene under dagens gamle sitte inneholder gymsal, lokaler mm skal det bevares må man støpe ny tribune oppå sementen fra mellomkrigstiden, er usikker på om det er meningen. Viktigere enn 5-600 ekstraseter er at denne blir så bratt som råd er. Det er så uendelig mye mer enn selve stadion som er viktig, kiosker, småbutikker, spillekiosker og allt mulig så trekker ungdom bør vurderes. Flere småskjermer med info om stillingen i kamper, trafikkinfo, nyheter og værmeldinger bør plasseres rundt omkring.

Treningsfasilitetene er bånn. Minst 2 ekstra gresstreningsbaner behøves, gjerne hvorav en har undervarme, duk og garderobeanlegg. Periodene man er på trening bør forlenges, holder ikke med ferie fra 10.12 til 15.1. Periodene med treningsleire i syden bør forlenges, belastningen på egne gresstreningsbasner bør reduseres noe. Stadion bør være et sted man drar en lørdag selv om det ikke er kamp, for å treffe kjente.
5
Brann / Sv: Stallen 2008 - status
October 03, 2008, 18:37:24 PM
6
Brann / Sv: Stallen 2008 - status
October 03, 2008, 17:29:50 PM
Quote from: krakra on October 03, 2008, 17:18:09 PM


Ludde må gjerne få bli. Med Mjelde som skjef spørs det om han gidder. Vet at Sjøhage ikke er klasse men skal Brann få en toppspiss må Hardball på banen. Ellers er det som du påpeker faktisk kjempeviktig å få inn en playmaker i laget. De store målsjansene kommer ikke med den midtbanen vi har nå. Sats heller på kvalitet enn kvantitet i stallen. Jeg ønsker meg ideellt sett 22 mann hvorav minst 5-7 er unge talenter som snuser på benkeplass eller er på benken mens de en gang iblandt spiller. Hvis jeg kunne byttet Einarsson og Austin med en playmaker så ja. Byttet Bjørnsson og Demba med en rask goalgetter, ja. Bytteforhold 2 mot 1 , men Brann blir vel aldri kvitt Demba og Bjørnsson.
7
Brann / Sv: Stallen 2008 - status
October 03, 2008, 17:11:20 PM
Etter ekstremskandalen igår er det tid for storopprydding og kvasse kniver. De som ikke har vist potensiale eller det er noe som hefter med bør byttes ut.

Stallen 2009 :

Keepere : Opdal, Iversen og Udjus

Forsvar : Sævarsson, Sigurdsson, Yaw,  Arenas, Wesetvik , Hanstveit og Holmvik

Midtbane : Huseklepp, Solli, Kanelønning, Næs,Bakke, Jaithe og Vaagan Moen (her trengs en playmaker )

Angrep : Karadas ( han må ), Møvik, Haugsdal og Ludvigsen ( her trengs 2 hurtigtog )

Trener : En ny , Aabrekk kan fortsette

La oss tenke oss at Brann skjønner at de må ha en playmaker og to raske spisser da.

Midtbane-playmaker : Hoseth ? Sokolowski ? Knarvik ? Fyren må ihvertfall gjøre noe de andre ikke kan, slå pasninger...

Raske spisser : Sjøhage ( Branns eiendom ) og f eks Steffen Nystrøm ? Brann har ikke penger så man må finne hurtige folk som ikke er grisedyre.

Til 2010-sesongen må også Bakke og Ludvigsen ut, tiden er da inne for Mohus i keepergruppen og A Solli i forsvaret, men til førstkommende år haster det med både playmaker og bakromsspillere.
8
Brann / Sv: Armann Smari Bjørnsson klar
October 02, 2008, 18:54:46 PM
Quote from: krakra on October 02, 2008, 18:49:44 PM
Mens Bakke slenger dritt til supporterne og sier at han driter i dem er Bjørnsson, som kanskje er den som har fått følt supporternes vrede mest på kroppen, like glad og fortsetter å gi absolutt alt. En fantastisk type.

Ser for meg at Deportivo leder 3-0 med 1min igjen, så scorer EuroArmann på corner og sender oss videre. Da kommer tårene.
Han er kanskje ikke verdens beste fotballspiller, men er det noen som fortjener sukssess så er det ham!


Vi skal altså spille med 10 mann i La Coruna. Aabrekk kan umulig ha stor innflytelse på laguttaket for dette er feil kamp å bruke stakan i. I og for seg greit å ha ham i troppen, f eks god i eget felt i et eventuellt stormløp mot slutten, men å starte med ham er helt helt uforståelig for meg. Vikarierende motiver er det som framsettes som grunner, Karadas er uendelig mye farligere foran mål. Nå har vi TO spisser som ikke kan skyte . Flott.
9
Brann / Sv: Overganger 2008
October 02, 2008, 18:47:52 PM
Har egentlig Brann en som kan spille fri spissene og flankene våre ? Jeg synes Brann skal stille skyhøye krav til den eller de som skal styre spillet og sende avgårde de geniale pasningene. En kjapp analyse av den sentrale midtbanen kan være slik :

Jaiteh , ingen pasningenes mann, løper mye og dekker mye.
Austin , rivjern, heller ikke han med gudbenådede pasninger.
Bakke , i liten grad en ballslåer, for mye støtte og tversoverballer.
Einarsson, også han er hardhaus, men slår bare de sikre ballene, possesion fotball.
Tar vi med Solli sentral er han jo en ballmister. Felles for alle er at de kan slå infarktskapende baller som brytes. Kampen mot LSK begynte med ca 10 feilpasninger fra Austin, flaks at man ikke ble straffet hardt.

Sapara i RBK, Andresen i VIF ( hehe ), tidligere Kvisvik på midtbanen i FFK og Winsnes i Godset. Den typen spiller må inn i den sentrale midtbanegruppen, men jeg vet ikke om han er mulig å hente noe sted. Det er jo gjerne disse spillertypene som er de dyreste å hente. Lag har rast sammen før når slike er forsvunnet.

Slik jeg ser det nå har Brann 4-5 grovarbeidere og ingen spielfuhrer.
10
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
October 01, 2008, 18:12:36 PM
Blir Brann slått ut pga feilslått taktikk og liten/ingen bruk av Ludde i en bortekamp man preses bakover i vil debatten om Mjelde blusse kraftig opp igjen. Han vil få problemer med å forklare det hvis han ikke har Ludde med hvis Bjørnson får 70-80 minutter på topp som langsom spiss. Nå skal vel DLC samle mange spillere rundt Huseklepp men når han kun får selskap av stasjonære Bjørnson gir det liten gevinst.
11
Brann / Sv: Yaw Ihle Amankwah (på lån til Alta IF)
October 01, 2008, 17:35:49 PM
Akkurat som etter Ham-Kam kampen er det roet seg etter at han igjen gjorde det godt mot Lyn.

2 kamper og i begge holder de buret reint og han gjør en god jobb. Gleder meg til fortsettelsen, for det blir vel en fortsettelse ?
12
Brann / Sv: Overganger 2008
October 01, 2008, 17:31:23 PM
Hanstveit og Fakiri er det ønskelig å beholde. Skal man absolutt slanke stallen er Guntveit og Bjørnsson noe Brann klarer seg uten. Tviler på om Einarsson har mye å tilføre en midtbane som allerede har nok av tacklere og arbeidere. Winters drar, da er vi oppe i 4 i avgang, det er sånn passe.
Kan se for meg Guntveit i andre roller i klubben, f eks et bra treneremne.
13
De trygge og bomsikre inntektene må være tilstrekkelig for å gå i null. Jeg antar at sponsorinntekter som er signerte avtaler på, TV-avtalene og en kjerne av sesongkort kan betraktes som sikre. Inntekter utover dette må være en positiv overraskelse som i stor grad pløyes ned i klubben.

Som nevnt bør sesongkortsalget startes så tidlig som mulig og ikke avsluttes før minst 15000 er solgt, gjerne oppimot 16000. Bilettrutineforbedring og ok sportslig innsats bør sikre de neste 2-3000 tilskuerne i snitt, minst. Det sportslige avgjør også mye av TV-bonusene og en marginal del av sponsorkronene. De store pengene ligger i CL og heldige spillersalg a la Olofiana. Husk at RBK i storhetstiden solgte middelmådigheter som Bragstad og Bergdømo for ca 20 mill hver, Ivers for ca 25, Stensaas, Karadas, Ingebrigtsen, Soltvedt mm mm for pene summer. De solgte vel unna 15-20 spillere på en relativt kort periode, Bjørnebye var billig, men prisene var vel mellom 15 og 25 millioner for ihvertfall 12-14 av spillerne. I tillegg kvittet de seg med dødkjøtt som Johnsen og Kone, og en rekke andre relativt ordinære spillere  for gode penger. De bygget ut stadionet sitt, lagde treningsanlegg og puttet masse penger på bok. Ingen kan noensinne regne med en lignende opptur, ihvertfall ikke så mange år i CL. For å bygge opp en formye må Brann altså gå i null i en sesong intet spesiellt skjer, og så hente ut overskuddene de årene de er i Europa eller selger spillere til utlandet. Man må også ha en ide om HVA man skal bruke overskuddene til. Her er treningsanlegg et logisk valg. Man er langt bak RBK der. Inntektsgivende kiosker og sjapper på stadion, kafeer og shops kan være en ide. Når folk skal tippe, ta en kaffe eller kjøpe snop bør de gjøre det på stadion et sted. Ta formiddagskaffeen der, kjøpe julegaver der, handle klær der ?
14
Med alle småskadene og mange folk med lange treningsavbrekk ser det dystert ut før returen. Det bør bety at man lar de smårustne få slippe 90 minutter. Bakke og Huseklepp og Karadas har vel ikke kapasitet til 90 minutter vil jeg tro og da er det godt å ha planlagt innbyttene tidlig. Hvis Huseklepp løper seg tom er faktisk Winters eller Møvik et alternativ for vi vil vel se Ludvigsen utpå mer enn 7-8 minutter.?
Foreslå dette laget dersom skadene i dagens aviser ikke er alvorlige.

Udjuus
Dahl Bjarnason Sigurdsson Hanstveit
Solli Bakke Austin PVM
Huseklepp Karadas

Innbyttere : Ludvigsen 35 minutter for Karadas, Einarsson 20 minutter for Bakke og Møvik 12 minutter for Huseklepp  dersom skader og gule kort i kampen ikke tilsier andre bytter. Gult kort tidlig på en stopper er jo fali og det bør gi bytte av stopper men ellers tror jeg dette laget er det optimale man kan stille med der nede i heksegryten i Spania.

3-0 er jo et logisk sluttresultat i favør spanjolene. Scorer de et mål før en halvtime er gått er det jo relativt lett å se for seg at forspranget spises opp og vel så det i løpet av 90 minutter. Tenker med gru tilbake på kampene mot Werder for noen år siden. Brann vant 2-0 hjemme mens Werden vant 2-0 hjemme, og avgjorde i ekstraomgangene på sin bane.
15
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 29, 2008, 13:04:53 PM
Quote from: Xminator on September 29, 2008, 12:55:41 PM
Patetisk Krøvel. Når vi først er i gang kan vi drite i å bygge opp igjen Søndre. Det kommer jo ikke folk likevel.


Søndre er faktisk stor nok, men den ligger så altfor langt unna sidelinjen og har de irriterende søylene på tribunedelen fra mellomkrigstiden. Bygg gjerne en ny søndre, bratt og så nært inntil sidelinjen som pampene kan akseptere. Behold et høl mellom BT og søndre slik at lys og luft kommer til, men ha tak over hølet. Dermed blir kapasiteten rundt 21300 og det er perfekt.
16
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
September 29, 2008, 13:02:23 PM
17
Brann / Sv: Brann 2
September 29, 2008, 12:52:25 PM
Nå som kontrakten i tippeligaen er så godt som sikret bør Brann prioritere andrelaget. Det kan gjøres ved å la mange etablerte stjerne stå over siste seriekamp før andrelaget skal ut i kvaliken. Foreslår at Sigurdsson, Bakke, Fakiri, Karadas og Huseklepp spares til kvalikene. Hehe. Det er uendelig mye viktigere å rykke opp i 2.div enn 2-3 ekstra poeng i Tippeligaen. Synes det er veldig betryggende at andrelaget har klart seg strålende nesten uten hjelp av de etablerte, men nå gjelder det å klare opprykket. Har merket meg at keeperen Iversen har spilt veldig mye pga skadesituasjonen. Han er visstnok bare 16 år, er det noen som har mer info om ham? Keepertype, høy, lav etc ?
18
Da er det klart for den viktigste Brann-kamp på lange tider. En ekstremt vanskelig kamp borte mot Deportivo. Der nede venter et lite helvete. Kun maximal innsats av samtlige + litt til kan gi oss håp om å avansere. Dessuten må det ikke forekomme feil eller tabber. Balltap i farlige situasjoner er tabu. Austin tapte mange baller på midten mot Lillestrøm, der nede får de grisebank dersom det skjer. Mak innsats, uten feil i egen sone er påkrevd. Angrepsfotball er det eneste Brann behersker, det viser seg alltid. Rygging bakover er feil taktikk. Ludvigsen bør få godt med spilletid der nede, gjerne fra start sammen med Azar, eller minimum 35 minutter som innbytter. Please, la Bjørnson bli hjemme i Bergen.
Tips : Deportivo-Brann 4-0
19
Brann / Sv: Matias Møvik
September 28, 2008, 13:00:00 PM
På dagens www.bt.no står det at også Jørgen Mohus nevnes i samme åndedrag som f eks Møvik og Yaw. Kan ikke huske å ha lest noe sted at G-landslagskeeperen fra Tertnes har signert for Brann. Er det noen som vet mer om det ? Isåfall har jo klubben 4 keepere..
20
Det er veldig mye som må rettes på for å bli så store. Viktigere enn å være stor er å være solid,god og ha et knalllsterkt fundament som ikke kan rokkes.

Suksessfaktorer og potensiale / svakheter :

Interesse : Bergen vokser men tilbudene også. Neppe realistisk at oppgangen skal fortsette så en kapasitet på rundt 20500-21000 er ihvertfall tilstrekkelig. Med gode bilettrutiner og stort salg av sesongkort hvert år bør 19000 være realistisk å nå i snitt. Men da bør man ha solgt mellom 14000 og 15000 sesongkort hvert år før kampene begynner.

Fasiliteter : Stadion er vakker og ligger nydelig til der under Ulriken. Svakheten er kommunikasjonene, veinettet. Når det gjelder treningsalegg er det noe bra og noe svakt. Det er for få gresstreningsbaner både i Bergen generellt og til Branns disposisjon spesiellt. Bør anlegge 2 ekstra gressbaner i søndre bydel et sted. Slettebakken ? Kunsgressbaner er det nok av på Nymark, der er Brann dekket.

Sportslige inntjeninger : Kun spillersalg eller deltagelse i CL gir store inntekter. De må derfor intensivere salg av effekter, etablere tippekiosker, kiosker,kafeer osv i tilknytning til nye sitte. Selge når prisen er rett. Eksempelvis vil et salg av f eks Solli på 10 mill være riktig, mens et salg av vår eneste raske stopper Siggy kan være feil for det er vrient å finne en ny som er rask. Men generellt er jeg alltid positiv til salg når prisen er over 10 mill, uansett.

Sponsoerer : Bøk kunne skrape inn 10% mer de neste årene.

Selge stadionnavn ? Upopulært. Kun Hansastadion eller Storebrand stadion på folkemunne STOREBRANN STADION kunne vært spiselig, til høy pris.

Flaks er en faktor i dette bildet, kan bety mye økonomisk å ha marginer med.
21
Brann / Sv: Overganger 2008
September 25, 2008, 20:05:01 PM
Chucki skrev :

"Brann bør være et lag bestående av tekniske, hurtige og sultne spillere som spiller en moderne fotball. Vi så mot Deportivo hvor mye hurtighet betyr i dagens fotball."

Er så enig så enig. Rask islandsk høyreback, rask islandsk stopper og raks bergens høyrekant er så, men man trenger minst 2 raske spiiser også. En er for lite, kan bli skadet, solgt osv.
Haugsdal pluss en etablert i alderen 22-25 år som scorer jevnt. Kanskje også Sjøhage.
I tillegg er det som nevnt helt essensiellt å få en ballsentral på midten. Vi må ha to tanker i hodet samtidig, dvs også tenke framtid.

Umiddelbare styrkinger av ellveren : Sokolowski og Moldskred ?

Kloke kjøp av unge lokale folk : Mohus, A Solli og Haugsdal. ( Og kanskje Møviks bror ? (Med Næs, Kanelønning og Møvik fra før er utsiktene lyse for årene 2010-2015.
22
Greit nok med kontringssjanser men Huseklepp scorer ikke. Derfor må han få selskap av Ludvigsen. Fra start, ikke etter 84 minutter. Bjørnsson på topp i en sånn bortekamp er helt dødfødt. Offensiv vilje, ikke bli baktunge, innsats og håpe på et mål. Men frykter 3-0 og exit.
23
Brann / Sv: Overganger 2008
September 24, 2008, 19:04:26 PM
Quote from: Straffe!!! on September 24, 2008, 07:53:22 AM
Godt poeng, Ricky, glemte den karen der! Joda, han forsvinner nok ut, i den grad han egentlig noen gang har vært særlig inne.


Som TFL har han aldri fått sjansen, men hovedpoenget må være at man uansett må ha en rask spiss liggende på topp og snuse helt på grensen til offside. Og så skal altså vedkommende helst være god nok da. Men heller en rask men udugelig spiss på topp enn den håpløse konstellasjonen Demba og Azar. Poenget er å true motstanderforsvaret, strekke det ut, tvinge det til å binde opp 2 stoppere mot en spiss på topp. Helstad var allt det der, trussel, rask og effektiv.

Nå ønsker jeg at man prioriterer opp Brann2 og ned Branns alag i serien. Når Brann2 skal spille kval bør man ha mulighet til å bruke mange av "stjernene" for opprykk er viktigere enn å bli nr 6 eller 7 i TL. Hvil stjerner i den runden de må stå over for å få lov å spille for Brann2 mot f eks Voss ? i kvalik. Kvalmt, feigt ? Javel, Brann har vært snille lenge nok.
24
Brann / Sv: Hvor god er egentlig spillerstallen til Brann?
September 23, 2008, 17:01:46 PM
25
Brann / Sv: Matias Møvik
September 23, 2008, 16:51:15 PM
Da er nok Møvikene fremtidsmenn ja. Hadde vært kult med et nytt brødrepar a la Tom og Pål Jacobsen på Ham-Kam hvor bror spiller fram bror som scorer.
26
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
September 23, 2008, 16:47:13 PM
Quote from: pidre on September 23, 2008, 07:05:03 AM
Targetspiss? Viktig ingridiens i den gode gamle engelske stilen og i drillo-fotballen. Men, man skal ikke overdrive betydningen av denne type spiller i moderne fotball.

Eksempelvis herjet Helstad og Winters i fjor, uten at noen av dem var targetspiss.

Synes at TFL viste veldig gode takter i går. Rask, teknisk og smart i sine valg. Synes han fortjener å få prøve seg nå. Dessuten, potensialet til virkelig å slå til (igjen), ligger der....

27
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
September 22, 2008, 21:04:26 PM
Ludvigsen bør starte som spiss i bortekampen mot DLC
28
Brann / Sv: Billettsalgstall
September 21, 2008, 13:06:56 PM
29
Brann / Sv: Stallen 2008 - status
September 21, 2008, 12:58:29 PM
Quote from: Markmus on September 21, 2008, 12:53:24 PM
Quote from: chucki on September 21, 2008, 12:31:43 PM
Forsvar:
Solli er ikke god nok. Har godt av å utvikle seg videre i Løv-Ham
Mitt forslag er Hovland fra Sogndal. Han blir god.

Ikke bare er det søndag, men det er også tidlig på dagen å begynne på flaska. Hovland er midtstopper, Solli er høyre kant og kan til nød brukes som høyreback.


Alexander Solli spiller stopper for Løv-Ham og det norske G18 landslaget. Var ønsket av Newcastle en periode, han prøvespilte ihvertfall der.
30
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
September 21, 2008, 12:57:03 PM
Enten må de holde på et år til med dagens duo : En noe kneblet Mjelde som er nødt til å høre på Aabrekk.,

eller

Gå for :

Tørum og Aabrekk, eller Knut T Eggen eller Arne Sandstø eller Tom Nordlie.

De fem mest tragiske svakhetene til Mjelde er :

1. Klarer ikke å få fast plan og spillemønster inn
2. Ekstremt svak taktisk, eksempelet med å bruke de 2 skilpaddene Karadaz og Demba samtidig er jo skremmende og nesten utrolig. At Ludvigsen ikke får komme inn som rask trussel på 2-0 hjemme mot DLC er også rart. I bortekampen vil det bli rom og det er drømmescenario for TFL, men MIM vil tragisk nok ikke det, ett eller annen dårlig mellom de to, og det er skandaløst at DET skal frata Brann mulighet til å kontre inn mål nede i Spania. Taktisk elendig også på flere andre områder, innbytter når kamper vipper mm.
Forsvarsmessig tragisk.
3. Avslører i mediene taktikken sin ( varsler motstander om planer )
4. Motivasjonsmangler, hvorfor dasser ellers Brannspillere rundt som tanter i enkelte kamper fra første øyeblikk ?
5. Vettaskremt og livredd for å prøve yngre spillere i enkelte kamper, f eks innledende cuprunder.
31
Brann / Sv: Krempasninger / General ønskes.
September 21, 2008, 12:47:41 PM
Quote from: falchen on September 21, 2008, 12:45:05 PM
Burde vel kansje være mulig å få Sokolowski i en byttehandel med Fakiri, som Lyn, av en eller annen merkelig grunn, viser interesse for nå. Passningen han hadde i forkant av 2-0 målet mot engen var rett og slett genial!


Ingen dum ide. Sokolowski er ennå ung, og bedre med en sulten Sokolowski enn en nedadgående Fakiri.
32
Brann / Sv: Matias Møvik
September 21, 2008, 12:45:44 PM
Anders Næs scoret vel 3 mål i sin andre kamp for Brann 2 og har vært utpå i alle kampene. Tror han fyllte 16 år i juli iår. Næs og Møvik er nok de 2 som har størt potensiale for Kanelønning har vel allerede passert 19 årsgrensen ? På litt lenger sikt har både Løv-Ham og Vadmyra med folk på diverse G-landslag mens broren til Matias Møvik er med på landslagsuttak nå nylig. Er usikker på om han også er spiss eller om han er midtbane.
33
Brann / Krempasninger / General ønskes.
September 21, 2008, 12:38:07 PM
34
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 21, 2008, 12:30:15 PM
35
Brann / Sv: Stallen 2008 - status
September 21, 2008, 12:19:45 PM
Quote from: Xminator on September 19, 2008, 19:35:32 PM
Stallen oppdatert med Austin, Kannelønning etc. Noen som vet kontraktsstatusen til Mohus? Ble vel sagt at han var innleid til 1. august, men står fortsatt på Branns sider i spillerstallen.