• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Fleskepølsen

1
Brann / Sv: Hater Casuals?
May 13, 2008, 14:48:27 PM
Tror dere ikke politiet har god kontroll på de nå da? Det virker jo slik på de siste ukers artikler
2
Brann / Sv: Hater Casuals?
May 13, 2008, 09:54:09 AM
Jeg syns Flimmer stikk har noen interessante synspunkter her. Skal ikke forsvare det noen har gjort, men at den artikkelen i bt gjorde noen personer sinte, det kan jeg forstå. Bt burde sett seg for god til å trykke en slik artikkel, har bt i det hele tatt lov til å ligge ut bilder og rulleblad på den måten??
3
Brann / Sv: Hater Casuals?
May 08, 2008, 12:25:43 PM
Politiet er vel viden kjent for sine utleveringer til pressen, det er ikke noe nytt.
Det som er skremmende er jo at de kan velge ut botestørrelsen som de vil.
Det burde være lover og regler for slik.

Syns politiet burde prioritere ressursene sine annerledes. Hva med å knuse de høykriminelle gjengene slik de er ansatt for å gjøre. Hva med å ta knekken på all narkokriminalitet som foregår på åpen gate i Bergen by?

Spør du meg er hele denne casuals-diskusjonen dratt helt ut av sine proporsjoner..
4
Bataljonen.no / Sv: Fotikken
April 30, 2008, 21:25:45 PM
Personlig så driter jeg langt i hvem som er der kl 0900 på tirsdagsmorgen, eller 0200 på lørdagskveld, det er ikke det som er poenget. Det jeg mener er at på kampdager burde puben vært forbeholdt brannsupportere, og alle som ikke er det burde heller ikke få adgang den ene dagen i uken. Hadde det skjedd tror jeg det er mange flere bergensere som hadde giddet å ta turen innom igjen, og puben hadde ikke tapt en krone.

Før var de mye bedre på dette. husker en gang for mange år siden da jeg kom inn en kampdag tidlig på morgenen for å ta en morgenpils. Da ble jeg spurt om jeg var bergenser før jeg fikk komme inn. Slik burde det vært nå også.
5
Bataljonen.no / Sv: Fotikken
April 28, 2008, 13:56:28 PM
Quote from: vebo on April 28, 2008, 13:37:46 PM
Nå er vel frode hverken eier eller sjef på fotballpuben? For min del så går jeg sjelden der, men når jeg er på bortetur er det derimot hyggelig å få drikke øl med motstanderes supportere (med unntak seff).

Når det gjelder kanari, ønsker jeg hverken å gå på deres pub eller å ha besøk av dem.


Det der har jeg aldri skjønt, du har 363 andre dager å drikke øl med dem. Hva har skjedd med den gode gamle hatstemningen mot andre lag på kampdag.

Nå til dags skal jo alle klemme og grille sammen, uforståelig
6
Tifo, sanger o.l.... / Sv: mot Engen på 16.
April 28, 2008, 13:51:58 PM
Hvorfor skal alle snakke om andresen hele tiden, bruk heller tiden på å lage gode nye sanger, slik som denne, skal bli deilig på 16.
7
Bataljonen.no / Fotikken
April 28, 2008, 12:32:26 PM
Jeg vurderer å boikotte fotballpuben helt.

Etter kampen igår var jeg en tur innom fotballen og downstairs for å roe nervene etter en spennende kamp.
Det jeg ser der er en haug med gule drakter som står og sunger av full hals på Lsk sanger. Hvorfor lar vi i Bergen de få lov til det. Det er jo forkastelig, og ingen bryter inn og stopper dem. Jeg snudde i døren, for slik kos og klem med andre supportere er jeg ikke for på vår pub.

Jeg mener at foten kun bør være for bergenser og brann supportere på kampdager!!
8
Brann / Sv: Hater Casuals?
April 28, 2008, 12:28:15 PM
Jeg vet ikke så mye om disse såkalte casualene, men er det ikke sånn at de kjemper for eget lag og by?? Da burde vi vel kunne sitte sammen med de uten å hetse de og krangle med de. De holder jo med samme lag som oss. Jeg vil heller sitte på pub med disse  folkene enn en haug av motstander supporter.
9
Brann / Sv: Kred til øvre øvre felt C
April 28, 2008, 12:22:51 PM
Alle må stå, rable fullstendig over...

De som ikke står hele kampen den 16. får med meg å gjøre