• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aukland

1
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til Olafur sang
November 07, 2008, 22:43:16 PM
2
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til Olafur sang
November 07, 2008, 22:42:20 PM
Quote from: Tobey on October 31, 2008, 01:28:55 AM


Denne var jo å høre på VIF-Brann. Såpass enkel og lett å lære at den ikke burde være noe problem å innføre.
3
Brann / Sv: ny keeper....
October 14, 2008, 22:17:57 PM
Nei, jeg mener ikke vi trenger ny keeper. Udjus har vist seg god i Opdals fravær, og om Opdal får stabilisert seg på nivået fra gullsesongen etter skadeperioden har vi en av Norges beste keepre.

I tillegg skal det sies at jeg har fra en pålitelig kilde at Torbjørnsen visstnok var/er et større talent enn det Opdal noengang var, og at det kun var dårlig timing på hans inntreden i klubben som gjør at han ikke er blitt noe superhåp ennå.
4
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 08, 2008, 15:47:52 PM
Quote from: steinbygger on October 08, 2008, 08:14:59 AM
Quote from: aukland on October 07, 2008, 21:09:21 PM
Gi meg en pakkeløsning på Nilsen + Haugen, så skal jeg være fornøyd!

Men i grunn er jeg skeptisk til Nilsen. Er redd det blir mye småkjip fotball og lite internasjonal spillestil. Host opp et par gode millioner til Jönsson eller gå utenlands!


Hvis ikke dette er selvmotsigende så vet ikke jeg. Du er skeptisk til at vi vil spille kjip fotball med Nilsen, men du ønsker Haugen tilbake? Jeg er klar over at Haugen har en stor stjerne hos mange, men det kan umulig være pga hans kreative egenskaper.


For å gjøre det enkelt illustrerer jeg med et eksempel: Yaya Toure på Barcelona, Darren Fletcher på ManUtd og Henning Hauger på Stabæk er på ingen måte noen feinsmeckere på banen, men lagene spiller likevel offensiv og publikumsvennlig fotball. Et lag kan ikke kun bestå av offensivt anlagt teknikere, og da mener jeg Haugen er en passende spillertype som kan holde et slikt lag sammen.
5
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 07, 2008, 21:09:21 PM
Gi meg en pakkeløsning på Nilsen + Haugen, så skal jeg være fornøyd!

Men i grunn er jeg skeptisk til Nilsen. Er redd det blir mye småkjip fotball og lite internasjonal spillestil. Host opp et par gode millioner til Jönsson eller gå utenlands!
6
Kamper / Sv: Etter kampen Molde - Brann 3-2 (0-2)
October 06, 2008, 19:54:58 PM
Mjelde viser idag at han er tippeligaens dårligste trener. Ut med Huseklepp og inn med Bjørnsson?! Og inn med Winters? Mjelde er en parodi! At han i tillegg venter til det gjenstår 15 min før han gjør det første byttet i en skandaløst dårlig 2. omgang forteller også sitt. Her må noe gjøres.
7
Kamper / Sv: Etter kampen: Viking-Brann 1-2
May 25, 2008, 23:23:13 PM
Quote


Dette skrev fyren som dekket kampen live på brann.no. Kanskje ikke fremtidens fotballanalytiker dette her?
8
Brann / Sv: Partoutkort 2008
April 24, 2008, 19:05:12 PM
Hva skjer med medlemskortene vi skulle få sammen med partoutkortet vi lå i kø for? Bataljonenkortet for 2008 altså. Jeg har i alle fall ikke fått mitt medlemskort ennå, andre som deler samme skjebne?

9
Brann / Brann 2
March 11, 2008, 17:34:09 PM
Quote from: "aukland"
Quote from: "Brann&Bergen<3"
Quote from: "tonynord"Eneste jeg vet er at de skal spille en treningskamp mot ett lokalt lag i løpet av denne uken eller neste uke tror jeg...


Hørte fra en kompis som spiller på Os sitt juniorlag at de skulle spille mot Brann 2 i morgen.

Fredag 07.mars på Nymarksbanen kl. 17.30, Brann 3.div.lag - Os


Den kampen var idag, og Brann 2 vant. Tror det endte 4-2 om jeg husker riktig.. men er ikke sikker.

Synes Brann kunne offentliggjort en liste over Brann 2 spillerne og de som er med i ungdomssatsingen, slik at vi ante hvilke talenter vi har å gjøre med.


Må rette meg selv her. De spilte mot Odda, og ikke Os. Og Brann 2 vant 3-2.
10
Tifo, sanger o.l.... / Take me Home
March 10, 2008, 23:39:23 PM
Quote from: "tonynord"
Quote from: "Chrisstah"
Quote from: "HansaInferno"Vest i Norge var vel ikke ment så alt for seriøst. Men "Best i Norge" hadde enkelt og greit passet meget godt inn i den sangen. Mener at denne bør innføres ASAP.


enig den bør gå sånn:

Sk Brann
Bergen by
hansa øl
Paraply
Best i Norge
fisketorget
Sk Brann
Bergen by


Denne skal pugges til seriestart! Overlever den til det som måtte være igjen av sanggruppen eller kopier den opp på ark og fordel den ut over Hansa! Denne kan bli kanon! Håper sååååååååååå inderlig at vi kan klare å innføre noen nye sanger til seriestart! Og dette er en av de beste til nå...


Fantastisk sang. Denne skal faen meg innføres.
11
Brann / Brann 2
March 09, 2008, 21:50:28 PM
Quote from: "Brann&Bergen<3"
Quote from: "tonynord"Eneste jeg vet er at de skal spille en treningskamp mot ett lokalt lag i løpet av denne uken eller neste uke tror jeg...


Hørte fra en kompis som spiller på Os sitt juniorlag at de skulle spille mot Brann 2 i morgen.

Fredag 07.mars på Nymarksbanen kl. 17.30, Brann 3.div.lag - Os


Den kampen var idag, og Brann 2 vant. Tror det endte 4-2 om jeg husker riktig.. men er ikke sikker.

Synes Brann kunne offentliggjort en liste over Brann 2 spillerne og de som er med i ungdomssatsingen, slik at vi ante hvilke talenter vi har å gjøre med.
12
Brann / Ludde på vei inn i første 11`ern?
March 07, 2008, 16:31:28 PM
Quote from: "krakra"
Quote from: "Doffen85"
Quote from: "krakra"
Quote from: "fettnok"ystås scorte mål han å. kanskje vi skal hente han tilbake i samme slengen? dette er satt på spissen, men poenget er at man kan ikke ta avgjørelser basert på ètt mål.
Ludde var involvert i begge målene og gjorde en god jobb. Han ar ihvertfall langt bedre enn Bjørnsson var i hele fjor på topp.


Hva med bortekampen mot Lillestrøm ifjor, var ikke Björnsson bra der?
Han hadde og en assist og et mål ja, men jeg mener virkelig at både Luddes mål og assist var bedre enn Bjørnssons, samt at det generelle spillet var bedre.

Men for all del, Bjørnsson var god der.


Vi kan jo faktisk bare gjøre det enkelt og kvitte oss med de begge to.
13
Brann / Jaa!
March 02, 2008, 15:47:30 PM
Ble partoutkort på meg og, og faen så glad jeg er :) Meg og en kompis fikk midt på felt B, rad 9.

Stod som nr 24 og 25 i køen synes jeg huske.
14
Brann / Deilig
February 10, 2008, 01:12:19 AM
Konge at de har endret datoen for løssalget! Noen som vet om man er nødt å være medlem av Bataljonen for å kjøpe partoutkort av løssalget? Eller blir man automatisk medlem av Bataljonen når man kjøper det?
15
Brann / Partoutkort 2008
January 31, 2008, 21:09:56 PM
Quote from: "HansaInferno"Jasså. Vil nesten tro at de pengene du bruker på mat, hotell og andre ting i det tidsrommet overstiger en billett hjem på fredagen. Men meg om det. Man kan ikke laste Brann, selv om søndag kanskje er en merkelig dag å starte noe salg på.


Isåfall må det vare gourmetmat det går i, for overnattingen har jeg ordnet meg gratis. Poenget er bare at tidspunktet antageligvis er meget ubeleilig for mange iogmed at mange er i England og på vinterferie ellers rundt om i verden. Basta.
16
Brann / Re: Idiotisk dato for løssalg
January 31, 2008, 17:49:48 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "aukland"Andre enn meg som reagerer på at løssalget av de siste bataljonspartoutkortene legges ut kl 10.00 søndag 23. februar? Ikke nok med at dette er vinterferie og mange er bortreist, men det er også mange som er i England etter å ha støttet Brann i kampen mot Everton! Helt patetisk at folk som bruker alle sparepengene sine på å følge klubben på bortekamper skal bli straffet med å ikke ha mulighet til å kjøpe partoutkort!!


I og med at Brann spiller torsdag og salget starter søndag, så blir man vel ikke straffet for å følge klubben på bortekamper. Vil heller si man blir straffet for å ta en langweekend i England. Og det har vel neppe noe med å følge Brann på bortekamper å gjøre! Er vel ikke Bataljonen sin feil at folk på død og liv skal bli værende der borte i dagesvis for å gå på pub, shoppe og se sine engelske favorittlag i den påfølgende helgen! Andre folk klarer å komme seg hjem i løpet av fredagen... Jeg sier ikke at det er bra å legge billettene ut en søndag kl. 10 i vinterferieuken, eller at det er feil å ta seg en langweekend i England når Brann spiller der. Men det blir jo litt søkt å si at man blir straffet for å se Brann på bortebane.


Så du mener det er helt urimelig at folk ikke reiser hjem minuttet etter kampslutt? Jeg f. eks, som ikke er lagd av penger, valgte den kombinasjonen av fly som ble billigst slik at jeg fikk råd til å reise og støtte brann. Som sagt er det også tullete at legges ut i vinterferien... Håper dette endres.
17
Brann / Idiotisk dato for løssalg
January 31, 2008, 00:16:06 AM
Andre enn meg som reagerer på at løssalget av de siste bataljonspartoutkortene legges ut kl 10.00 søndag 23. februar? Ikke nok med at dette er vinterferie og mange er bortreist, men det er også mange som er i England etter å ha støttet Brann i kampen mot Everton! Helt patetisk at folk som bruker alle sparepengene sine på å følge klubben på bortekamper skal bli straffet med å ikke ha mulighet til å kjøpe partoutkort!!
18
Tifo, sanger o.l.... / God forslag
January 26, 2008, 17:56:47 PM
Sier vi kjører i gang denne mot Everton! Godt forslag, trenger en sang om islendingene våre :)
19
Brann / Gylfi Einarsson
January 23, 2008, 22:28:32 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article98712.ece#

Hva tenker folk om at den gamle LSK-traveren er aktuell for Brann? Er langt unna kontrakt, men at han trener med oss viser jo at han kan være tiltenkt som erstatter for Hassan.
Jeg er ganske usikker på han ettersom han var mye benket i Leeds og fikk gå gratis. Kan umulig være noe storspiller når han ikke var fast i The Wankership. Men på den andre siden er jo han gratis..
20
Kamper / Tog
January 10, 2008, 11:15:31 AM
Kan hende det har vært oppe før, men har ikke tid å lese gjennom hele tråden. Hvor mye koster det egentlig med tog fra Stansted og inn til London?
21
Kamper / Fra Bergen
December 27, 2007, 01:18:45 AM
Hei. Lurte på om noen av dere som reiser fra Bergen kunne sendt meg en pm med tips om hvilke selskap og hvilken reiserute som er billigst?

Har planer om å reise mandag til fredag, evt tirsdag til fredag.