• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - LengeLeveFansen

1
Kamper / Brann - Club Brugge
September 20, 2007, 14:48:29 PM
Med på den, det jeg egentlig prøvde å si er at tilskuertall i seg selv ikke betyr så mye. Mens det er viktig med god steming. 10 000 tilskuere kan lett lage mer liv enn 30 000 som gjerne ikke er like energiske.
2
Kamper / Brann - Club Brugge
September 20, 2007, 13:41:20 PM
Tilskuertallet har ikke så mye å si, det er det vi supportere leverer fra tribunen som teller. Heller ha 10 000 syngende fans enn 20 000 som holder kjeft. you know..
3
Brann / Brann skal "ta" røykerne
September 19, 2007, 14:29:52 PM
Nei til burgere også, er drita lei folk som skal gå å kjøpe seg burgere i løpet av kampen. Og de kan kastes på banen, pluss at de søler dressing på bakken av og til. Dette bør Brann gjøre noe med.
4
Kamper / Brann - Club Brugge
September 19, 2007, 13:15:24 PM
Steget fra å spille Adecco mot mye dårlig motstand til å møte Brugge, som har veldig mye tradisjon i Europa og er et topplag i Belgia er nok veldig stort. Spent på å se hvordan Walde klarer seg.
5
Kamper / Aalesund - Brann
September 18, 2007, 18:34:58 PM
6
Kamper / Re: ...
September 17, 2007, 14:05:58 PM
Quote from: "Ewen"
Quote from: "LengeLeveFansen"Det er ikke ofte jeg sier dette, men her har vi 3 sikre poeng. Håper bare at spillerne har samme tankegang som meg. Odd er i en vanskelig situasjon og ha poeng for å overleve.

Gleder meg uansett stort.



Håper virkeli ikke spillerne har samme tankegang som deg. Odd har en veldig god keeper som kan finne på å stoppe Helstad og co på egenhånd.
Nei, har kreves det minst like mye innsats som mot FFK. Da blir det nok en fin dag neste søndag også..


Hehe, skulle vært et ikke innimellom der ;)
7
Kamper / Kamptråd Brann - Odd
September 16, 2007, 22:27:35 PM
Det er ikke ofte jeg sier dette, men her har vi 3 sikre poeng. Håper bare at spillerne har samme tankegang som meg. Odd er i en vanskelig situasjon og ha poeng for å overleve.

Gleder meg uansett stort.
8
Kamper / Tur til Brugge - Brann
September 15, 2007, 11:15:01 AM
Ja, det blir nok Amsterdam for min del. Men hvor skal alle møte der nede? Tenker på pub..
9
Brann / Billettsalgstall
September 13, 2007, 12:59:10 PM
Sant nok. Da må det fikses imorgen. Nok en gang må jeg si at jeg både håper og tror at det blir utsolgt til denne kampen. Selvfølgelig er jeg meget optimist, men det er jo tross alt første ordinære runde i UEFA-cupen, flommlys, og forhåpentligvis har vi en mulighet til å slå Brugge. Hadde ikke vært dumt å ta med seg en seier til Beliga. Skal forøvrig til Belgia selv, og håper på at det blir en festlig tur, både sportslig og ellers...
10
Brann / Billettsalgstall
September 13, 2007, 12:55:51 PM
Aiiiight. Takk, jeg følger ikke alltid like mye med. Hørte av en venn at den var gått ut ;)
11
Brann / Billettsalgstall
September 13, 2007, 12:47:52 PM
jeg tror faktisk på fullt hus mot Brugge. Har ikke fått noe brev av Brann enda, og begynner å lure på om jeg bare skal kjøpe en valig billett. Den fristen for å kjøpe mitt egent sete er vel gått ut?
12
Brann / Hvor er vi på vei?
September 13, 2007, 12:42:12 PM
Ja, nå begynner naziregimet som også går under navnet "norsk fotball" til aksjon for å fjerne folk fra tribunene. La oss få det mer familievennlig. Meg bekjent har det ikke vært bråk på norske tribuner siden midten av 90-tallet, og det var vel bare et par småepisoder. Skal Bataljonen jobbe for å stenge ute folk blandt Brann-fansen også?
13
Kamper / Tur til Brugge - Brann
September 13, 2007, 12:37:22 PM
Har bestemt meg for å dra nedover jeg også. Har et par kamerater som også skal nedover med de bor i Amsterdam. Jeg kunne egentlig tenkt meg å ta inn på hotell i Brugge. Hvor bor folk? Og hvor er det smartest å fly til når jeg skal til Brugge?
14
Brann / Hvor er vi på vei?
September 11, 2007, 20:51:49 PM
Quote from: "kabelmann"
Ergo ligger det nok noe mer til grunn enn det vi får vite. Jeg kan forøvrig ikke skjønne hvorfor det skal være noe en for alle, alle for en-mentalitet blant supportere. Er du rævhøl så ut med deg.


Stikkord som "brorskap", "vennskap", "solidaritet", "lojalitet", og til og med et ord som "ære" setter jeg høyt her i livet. Men det er ikke så lett å forklare hvorfor jeg setter dette så høy, folk er forskjellig... Synes at vi supportere burde stå sammen og beskytte hverandre, og jeg synes at vi burde strekke oss ganske langt i toleranse før vi velger å snu ryggen til sidemannen.
15
Brann / Hvor er vi på vei?
September 11, 2007, 20:12:55 PM
Nå vet jeg ikke helt hva som skjedde i Fredrikstad og grunnene bak at en del supportere der borte har blitt utesteng, men synes at det fortjener oppmerksomhet.

Her er altså saken:

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=162494

"- Det er gjort av sikkerhetsmessige årsaker, og det var ingen vanskelig beslutning. Jeg vil ikke gå konkret inn på hva som har skjedd, men det var graverende nok til at vi gikk til dette skrittet."

Det spekuleres i om disse er del av det såkalte casuals-miljøet. Men etter det jeg vet er ikke disse voldelige supportere, her er det andre ting som ligger til grunn. Jeg er ikke sikker, siden FFK selv ikke vil si noe om saken, men jeg har hørt at det går på dette med flagg, bannere, klesstil osv. Han ene der skal også ha vært capoen, altså han som fikk igang Plankehaugen med sanger og leven. Har det noe med pyro å gjøre kanskje? Viking har allerde sagt at de ikke ønsker verken "casuals" (altså folk i merkeklær, på tross av om de er voldelig eller ikke), flagg med symbolder eller skrift som kan bindes opp mot ultras-kulturen, eller noe annet i den gaten på Viking Stadion. Tar jeg feil når jeg sier at Viking har utesteng folk på grunn av mistanke om diverse ting som har med dette å gjøre, uten at de har hatt noe konkrete beviser, og kan man si det samme om FFK nå også?

Synes at denne saken virker merkelig. En annen ting er jo at man ser hvor farlig det er når en så stor organisasjon som Plankehaugen faktisk er snur ryggen til sine egne medlemer, eller FFK får lov til å styre supportergruppen som de vil igjennom Plankehaugens ledelse. Det samme skjedde i fjor med Kanaris når de sammen med LSK utestengte en del supportere som var meldem av gruppen UFC.

På en måte er jeg veldig glad for at BBB ikke har den samme innflytelsen på Brann Stadion som Plankehaugen har i Fredrikstad, eller Kanaris i Lillestrøm. På en annen måte kunne jeg ønske at BBB var en sterk organisasjon, som, i de aller fleste tilfeller (bare de mest ekstreme tilfellene som unntak) sto på supporternes side. Men veier man det opp mot hverandre er det nesten soleklart at det er bedre med et supportermiljø der ingen har reell makt, slik at supporterne på tribunen ikke like lett kan utestenges bare fordi klubben og supportergruppen mener at det er passende. Mest sannsynlig er dette nye tilfellet av utestengelse ikke begrunnet med noe som man kan rettferdiggjøre, men siden disse 4 muligens blir knyttet opp mot ultras/casualsmiljøet vil klubben bli kvitt de så for som mulig, nettopp fordi de ikke ønsker at noe slikt skal utvikle seg på tribunene i Fredrikstad.

Spørsmålet blir jo naturligvis om dette er riktig? Ettersom stemingen på tribunene i Fredrikstad har tatt seg betraktelig opp den siste tiden virker det nesten litt absurd i mine øyne, men folk har vel sine meninger som saken... Hva mener folk? Er det slik vi vil ha det her i Bergen også?
16
Brann / Hvor er vi på vei?
September 05, 2007, 19:44:30 PM
Ja, men kommer det til et punkt der Brann tvinger fansen til å sitt seg ned, forbyr "vulgære sanger" og nekter Brann-fansen å ta med flagg som kanskje havner i samme kategori?  Og etter hvert som forbudene kommer vil fansen godta de? For det vil helt sikkert komme mer, men de vil også komme snikende en for en (reglene altså). Det er vel her Bataljonen må være på vakt og gjerne sette foten ned etter hvert som forbudene og reglene kommer. Fansen må stå sammen, det er jeg enig i, og Bataljonen er nok det beste talerøret vi har.
17
Brann / Hvor er vi på vei?
September 05, 2007, 15:20:22 PM
Nå er det ikke bare røykingen det er snakk om. Dessuten skal ikke vi røykere slutte å syte, vi kan godt få lov til å ta oss en røk oppe i hjørnet. Så kan dere ikke-røyklere slutte å syte, for det er jo ærlig talt dere som syter mest.

Men som sagt; dette handler ikke bare om røyking på Stadda.
18
Brann / Hvor er vi på vei?
September 05, 2007, 14:34:07 PM