• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tapeten

1
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 26, 2014, 13:33:00 PM
2
Brann / Sv: Billettsalgstall
May 26, 2014, 08:27:59 AM
Beklager hvis dette er spurt om og besvart fra før, men var det ikke slik at vi i Norges (Nordens? Verdens?) mest åpne klubb endelig skulle få vite det faktiske publikumsoppmøtet nå? Klarer ikke finne det noe sted, og ser at BA heller ikke fikk svar når de ba om det. Urovekkende glissent i går, men betryggende å vite at jeg kan ta med tre unger og være rimelig sikker på at de får plass like ved der jeg har partoutkort selv om jeg ikke har kjøpt på forhånd.

"BA har spurt, men Brann ønsker ikke å opplyse hvor mange som var på Stadion søndag kveld."
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article7379870.ece
3
Brann / Sv: Daglig leder / Sportssjef etter RBH
November 20, 2013, 14:35:49 PM
Walstad gir seg, og er i hvert fall ikke aktuell som sportssjef (har vel heller ikke vært snakket mye om). Hva skjer med sportslig administrativt ansvarlig stillingen da? Opphører den å eksistere eller vil det komme ny person inn?

http://www.brann.no/latest-news/article/1hjjs9g05yy201d2cw22biasbn/title/walstad-gir-seg-i-brann
4
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 15, 2013, 11:31:38 AM
Man må nesten ta med lagenes forutsetninger i regnestykket. Sarpsborg er nyopprykket og ligger godt an til å beholde plassen, og da er det vel litt drøyt å kalle Brian Deanes debutsesong der for fiasko?
VG, Dagbladet, Aftenposten, BT, Adresseavisen og Stavanger Aftenblad tippet alle sammen Sarpsborg på direkte nedrykk før sesongen.
5
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 15, 2013, 10:27:05 AM
Angående nettverk så tviler også jeg på at han kommer til å hente drøssevis av PL spillere som han trente for flere år siden. Men, jeg tror derimot at veien TIL engelsk fotball kan være kortere for en som spiller under en trener med nettverk der enn for en som spiller under f.eks Skarsfjord. Det vil kunne gjøre det lettere for oss å hente spillere med ambisjoner om å komme seg til England.
6
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 15, 2013, 09:13:23 AM
I mine øyne hadde Alex McLeish vært genialt, og jeg forstår ikke kritikken her inne fra. Vi vil jo gjerne ha en trener med erfaring, ikke sant? Det har i hvert fall vært knallhard kritikk mot ansettelsene av de siste trenerne (MIM / Nilsen / Skars) for manglende erfaring. Nå er vi altså linket til en med erfaring fra aller øverste hylle (PL) og da er kritikken at man er utdatert og gammeldags?
Jeg var på St. Andrews og så Birmingham slå West-Ham 1-0 i 2009 (scoring av Lee Bowyer) og fulgte en del med dem i tiden etter det. De kjørte en tradisjonell 4-4-2 formasjon var etter min mening et riktig sjarmerende lag under AMcL. Raske spiser med Jerome/Benitez, kvalitet på kantene i Ridgewell og Larsson. Psykopater sentralt på midten i Bowyer/Ferguson. Artig gjeng å følge. Spilte ikke akkurat tiki-taka fotball, men jeg vil si at de utifra forutsetningene var angrepsvillige i den perioden, og de Birmingham hadde vel noen av sine beste sesonger under AMcL. Tror også han kan være et fint lokkemiddel mtp spillerkjøp siden han 1. har et navn, og 2. har et kontaktnett i england som vil være attraktivt for spillere som ønsker seg dit. Kjør på, jeg fornyer partoutkortet på dagen om han blir klar.
7
Brann / Sv: Talentarbeid
August 30, 2012, 12:35:15 PM
Slik Bakkerud fremstiller saken kan det se ut som om Brann aldri tidligere har hatt noen ungdomssatsning og at hvorvidt talentene får slippe til derfor er en helt ny problemstilling. Men de av oss som er gamle nok til å huske lengre enn til fjorårssesongen vet jo at ikke dette stemmer, og at ting snarere ser ut til å være som de har vært de siste tiårene.

I 2002 f.eks, Brann havnet på kvallik, juniorene (med Erik Mjelde, vel?) vant NM. Stadion ropte på juniorlaget mens seniorene leverte begredelig. Hva skjedde? Ikke stort. For at talentene skal bli anerkjent som gode nok ser det ut til at de først må levere varene hos en annen tippeligaklubb. Er de gode nok er de med høres jo fint ut, men spørsmålet man må stille er hvordan talentene skal kunne bli gode nok. Hvis man velger å tro at bare talentene får spilt nok kamper i 2. divisjon så vil de plutselig kunne være nøkkelspillere for a-laget så kan man jo bare kjøre på som før. Mer nærliggende (og mer inntektsbringende om man ønsker å tjene penger på salg) vil være å matche de beste gjennom a-laget mye tidligere, selv om de ikke kan forventes å prestere som nøkkelspillere fra dag 1.

Huseklepphistorien er et godt eksempel, Barmen ser ut til å være det nå. Barmen leverte solid da han fikk sjansen frem til skaden, hva som har skjedd i ettertid er et mysterium. Når Fakiri blir foretrukket blir det nesten parodisk. Talentene må matches på toppnivå selv om de ikke er ferdigslipte diamanter.
8
Tror ikke noe på at taktikken vår i utgangspunktet er defensiv og at det er det som er problemet. På meg virker det mer som at vi blir seende defensive ut på grunn av et horribelt slett pasningsspill som stort sett alltid resulterer at vi bare har forært motstander ballen uten å være i nærheten av å skape noe. Bevegelsesmønster offensivt er også fraværende. Alle står i posisjonene sine og venter på ball.

For å ta noe positivt i en bekmørk kamp så vil jeg si at Edin Demir tidvis imponerte i går. Flere svært gode kombinasjoner og offensive involveringer. Men han ble brukt alt for lite. Gang på gang hadde han store rom på kant etter å ha kommet frem på løp, bare for å oppleve at Kalven (som oftest) poler ballen frem til en godsetstopper. Skjønner godt at han slo ut med armene etter hvert.
9
Brann / Sv: Partoutkort 2012
December 23, 2011, 21:37:18 PM
Jeg fikk ikke faktura i posten eller på e-post. Kontaktet dfa, som etter et par dager videresendte mailen min til en annen, som etter noen nye dager sendte meg faktura på mail. Men når jeg skulle betale fakturaen oppdaget jeg at de ikke hadde oppgitt kontonummer. Så da fikk jeg ikke betalt, sendte mail tilbake og fikk beskjed om at personen nå var på ferie til 2. januar.

Vel vel, satser på at det ordner seg på nyåret..
10
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 21, 2011, 11:37:50 AM
Var det kun mot FFK det ble solgt billigbilletter på felt O? Ser ikke ut som det gjøres nå i hvert fall...
11
Folkene i MAX studio klarte kunststykket å rose dommertrioen for innsatsen i dagens kamp. De mente de viste god kontroll og flott gjennomført kamp. Personlig syns jeg dømmingen i dag var helt vannvittig, og det er over min fatteevne at man klarer å rose dommerne som blant annet hadde to grove feil som førte direkte til mål (straffen og manglende brannfrispark) samt flere klare offsidebommer som blant annet fratok Haugesund en alene-mot-keeper situasjon. Kalven burde også vært utvist for en alt for sein takling ved midtsirkelen under en Haugesundkontring når han allerede hadde gult. Haugesund fikk fordel og det var vel det som reddet oss..

Hadde jeg vært Haugesunder hadde jeg vært rasende på dommeren, men vi får vel bare takke og bukke for at han lot oss komme inn i kampen igjen.

Må også få si at Gustavs reaksjon der han skulle hatt frispark og Haugesund scoret gjorde meg beint fram forbanna. Han stoppet helt opp og klaget på dommeren i stedet for å gjøre jobben sin og forsøke å stoppe kontringen. Elendig. Det er i hvert fall ikke slik vi skal vise ryggrad!
12
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 15, 2011, 13:48:38 PM
Quote from: Klaus_Brann on April 14, 2011, 18:54:16 PM
Utrolig hvor mange løkhuer det finnes i slike kommentarfelt.
Kommentarer som: "Det er vel ikke noe problem å bli størst i landet når hovedsponsoren kjøper alle usolgte seter, for så å dele dem gratis ut på torget i byen.."

Det har vel skjedd to ganger i løpet av to sesonger, og forklarer ikke rekken.


Løk eller ikke, hvis det er riktig at Chess kjøpte 8000 billetter til RBK, og tilskuertallet var ca 16700, så er det vel ikke sikkert at tilskuertallet uten Chess ville bikket 12.000. I så fall forklarer det jo rekken helt fint, og vi ville ikke hatt noen pågående rekke uten dem.
13
Brann / Sv: Overganger 2011
April 12, 2011, 22:46:53 PM
Quote from: Klaus_Brann on April 12, 2011, 14:24:34 PM
Jo, som dudo sier. Uansett er jeg sikker på at de klarer opprykket.
Hvis opprykket ryker, og han blir solgt, blir det garant kjøpt inn en ny forsterkning i samme plass, og PVM er i andre rekke igjen:)


QPR i aksjon igjen i kveld, og PVM ikke i troppen. Taarabt ble for øvrig byttet ut, og inn kom Ephraim. PVM er langt bak i køen ser det ut til... Hadde han vært i nærheten av å være aktuell ville han vel vært på benken i det minste.
14
Brann / Sv: Overganger 2011
April 11, 2011, 08:07:40 AM
Hoås sa i hvert fall på tv2 i går (etter at Ivar Hoff hadde utropt ham til den teknisk mest briljante spiller han noensinne hadde sett) at han ikke hadde noe særlig med ambisjoner, han hadde det fint der han var.

Hvordan er det med gode gamle PVM egentlig? Ser at på de fire siste QPR kampene har han vært to ganger ubenyttet reserve og to ganger helt utenfor troppen. Ser ikke akkurat ut som han er i planene deres når de rykker opp til PL. Hva kommer til å skje med ham? Hjem til Bergen? Hjem til Ham-Kam?
15
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 07, 2011, 13:15:34 PM
De skulle bare selges på kvarteret ja. Vanskelig å vite om de er solgt eller ikke...
16
Brann / Sv: Overganger 2011
April 01, 2011, 11:35:26 AM
Ja i den ene kampen mot RBK er jeg helt enig i det, men det er nå engang en enkeltkamp. Tar vi et litt lengre perspektiv så er alle RBK-spillerne jeg nevnte trolig kapable til å løfte Branns startlinje, mens bare en (haugen), kanskje to (amankwah) av våre egne innbyttere er spillere jeg ikke ville blitt nervøs av å se starte..
17
Brann / Sv: Overganger 2011
April 01, 2011, 11:11:41 AM
Rosenborg har bare 18 utespillere denne sesongen, det samme gjelder viking - mens vif har 21 og molde 23 (hvis jeg har telt riktig).

Men syns det er verdt å merke seg et par ting:
For det første er det slik at én spiller fra eller til (fra 17 til 18) faktisk kan utgjøre en vesentlig forskjell i det lange løp.
For det andre: Benken vår mot RBK bestod av Juninho, Amankwah, Haugen, Haugsdal, Mohus, Kalve og Mezquida.
Til sammenligning hadde RBK spillere som Trond Olsen, Fredrik Winsnes, Lago og Høiland på benken, i tillegg til den spennende nye spissen deres Boti Goa. Tror de fleste vil være enig i at en slik benk hadde vært mer betryggende å ha enn den vi har per idag.

18
Brann / Sv: Overganger 2011
March 31, 2011, 21:23:15 PM
Så ser det altså ut til at vi skal spille vårsesongen med 17 utespillere i stallen. Det er.... urovekkende. Nå er hvert eneste gule kort, og hvert eneste skrubbsår dramatisk. Vel vel, det er nå en slags spenning det og.
19
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 31, 2011, 10:18:03 AM
Hva skal man si? Det er et steg i riktig retning i hvert fall. Men det kan knapt kalles annet enn musesteg.

Studentbilletter er også bra, men også her er det museskritt.

Jeg mener absolutt at strategien med å bare selge studentbilletter på felt P er helt bak mål (ikke bokstavelig).
1. En svært stor del av studentene er BERGENSERE.
2. De aller aller fleste studenter vil være fra andre plasser enn hvor bortelaget den uken tilfeldigvis kommer fra.

Med andre ord: De fleste aktuelle billettkjøperne blant studentene vil ha sympatier med Brann, ikke med bortelaget.

Dessuten: Når man kommer som student til en ny by gjør man gjerne det i en fase av livet hvor man er søkende og identitetsbyggende. Mange studenter som kommer til Bergen vil faktisk være potensielle Brannsupportere! Tenk det! Hvorfor skal vi signalisere til studentene at vi antar dem for å være annenrangs tilskuere som hører best hjemme lengst vekk fra de "ægte" supportere, og nærmest mulig bortesupporterne?

20
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 28, 2011, 17:42:11 PM
Godt utført arbeid med prisoversikt! Savner dog en liten detalj. Selv om Brann allerede nå kommer rimelig dårlig ut så hører det også med til historien at billigste ordinære sitteplasser (250 kr) kun selges på ett eneste felt (hvis jeg ikke husker feil). Andre klubber har vel ofte hele kortsider til redusert pris.

En annen ting er at det så vidt jeg husker ikke kommer frem at de reduserte voksenprisene på nedre bt forutsetter kjøp av barnebillett i tillegg.
21
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 24, 2011, 16:09:05 PM
De har sendt mail. Jeg fikk en tidligere i dag..
22
Brann / Sv: Partoutkort 2011
March 24, 2011, 11:57:26 AM
Brann gir 2 billetter for prisen av 1 (eller 4 for 2) til alle som betalte for billettene til RBK kampen. Det var jo faktisk et hyggelig tiltak.
23
Brann / Sv: Partoutkort 2011
March 22, 2011, 20:35:51 PM
Nedre Hansa A er stengt fordi de ville tømme feltet for partoutkort. De få som hadde der som ønsket å fornye ble/blir flyttet til de midtre feltene. Der vil det med andre ord være ca 0 solgte.
24
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 21, 2011, 14:41:35 PM
Quote from: nummer9 on March 21, 2011, 14:36:23 PM
Quote from: Tapeten on March 21, 2011, 14:32:04 PM
...men da betaler man også for å få sitte på en koselig plass ...

En får da håpe at Brann-stadion er en koselig plass også da. Var ikke så værst i går, eller?


Det var slettes ikke verst, men jeg skulle da mene at retten til å sitte på den koselige plassen var noe jeg tilegnet meg med de 325 kronene billetten kostet. Kan ikke huske noen kafe jeg har vært på som har hatt tilsvarende pris for å komme inn i hvert fall ;)
25
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 21, 2011, 14:32:04 PM
Det er en femmer mer enn hva det koster på narvesen eller 7-eleven, og begge disse stedene får man nykvernet kaffe. På ordentlige kaffebarer kan man vel komme opp i 25, men da betaler man også for å få sitte på en koselig plass og for å få en høyere kvalitets kaffe i ordentlig kopp.
26
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 21, 2011, 13:53:48 PM
Quote from: kabelmann on March 21, 2011, 13:49:33 PM
Quote from: Christian on March 21, 2011, 11:55:18 AM
Quote from: Markmus on March 21, 2011, 11:20:05 AM
Quote from: Tapeten on March 21, 2011, 10:24:25 AM
Hva skjer egentlig med SPV tribunen? Skal den stå halvtom sesongen igjennom, stengt for billettsalg?

edit:
La for øvrig merke til at kioskprisene hadde steget, vi satser vel hardt på å ligge i norgestoppen der og (kommer det en oversikt, Krøvel?).
Pølse i brød: 30 kroner (Har dere sennep? Nei.)
Kaffe: 25 kroner
Smil: 25 kroner

Men, slike ting kom i skyggen i går  ;D


Tar de seg betalt for å smile også nå? Pokker ta.

Eg måtte bare ut med 20kr for mine smil på Frydenbø. Haha!


En Smil er kun 20,- ja. Helt greit. Kaffe til 25,- er også helt OK. Synes ikke prisene er noe å si på.


Haha, da har de innført differensierte priser på Smil, om ikke annet. For jeg betalte helt definitivt 25 spenn for min nedenfor søndre, og det gjorde også fyren foran meg :)

Jeg syns 25 kr for et pappkrus med traktekaffe er i overkant. Det er i hvert fall en prisøkning på 25% fra i fjor. Men jeg syns det er verre at de ikke hadde sennep til 30-kronerswieneren :-)
27
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 21, 2011, 11:30:21 AM
Quote from: Nixon on March 21, 2011, 11:00:48 AM
Har det ikke også noe å gjøre med skjenkebevilgningen i restauranten? Mulig jeg surrer, men jeg mener å ha lest noe om det tidligere at det gjør at Brann ikke kan gi vekk billetter på SPV-tribunen.


Mulig det, men jeg tenker ikke bare på gratisbillettene her. Det var heller ikke mulig å kjøpe billetter på den tribunen mens det enda var billetter for salg..
28
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 21, 2011, 10:24:25 AM
Hva skjer egentlig med SPV tribunen? Skal den stå halvtom sesongen igjennom, stengt for billettsalg?

edit:
La for øvrig merke til at kioskprisene hadde steget, vi satser vel hardt på å ligge i norgestoppen der og (kommer det en oversikt, Krøvel?).
Pølse i brød: 30 kroner (Har dere sennep? Nei.)
Kaffe: 25 kroner
Smil: 25 kroner

Men, slike ting kom i skyggen i går  ;D
29
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 23:22:37 PM
Herre min hatt dette var moro :) Hadde aldri trodd det skulle bki seier idag, og vi spilte GOD offensiv fotball!
30
Brann / Sv: Sesongen 2011
March 20, 2011, 17:03:55 PM
Noen som vet hvilke billetter en kan få ved å bytte inn brannbrødposer? Er jo et knallbra tilbud hvis det er ordentlige billetter, og ikke bare ståplasser nedenfor søndre eller noe..
31
Brann / Sv: Sesongen 2011
March 18, 2011, 20:13:36 PM
Ooops.. Sarpsborg ser ikke så verst ut gitt.. 2-0 nå. Skal bli tøft å holde dem under oss på tabellen..
32
Brann / Sv: Steinar Nilsen
March 18, 2011, 19:55:55 PM
Merker at det egentlig er helt greit at Steinar Nilsen er på Max nå og ikke på benken vår på søndag. Men det skal han ha, han har virkelig øvd inn en tv-stemme. Gått på Max' programlederskole?
33
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 18, 2011, 19:53:45 PM
Quote from: Nixon on March 18, 2011, 19:46:25 PM
Quote from: krøvel vellevold on March 18, 2011, 19:15:28 PMDu får ta en tlf til Brann. De har jobb til deg!


Og btw. Du kan da bedre hersketeknikker enn dette, Krøvel!:)


oooo... hersketeknikkerknepet. Det er jo den flotteste hersketeknikken av dem alle, å anklage andre for å bruke dem altså :)
34
Brann / Sv: Positivitets-tråden
March 18, 2011, 19:02:37 PM
Endelig er ligaen i gang og jeg kan allerede slå fast at vi har knust molde på ett felt: Vi har mye finere bortedrakter!
35
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 18, 2011, 17:38:59 PM
Quote from: Nixon on March 18, 2011, 17:25:34 PM
Jeg skjønner ikke helt at det absolutt skal være rettferdighet her i denne verden.


Spoken like a true Nixon ;)
36
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 18, 2011, 09:03:36 AM
37
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 18, 2011, 08:20:20 AM
Brann har i sitt billettsystem en øvre grense på 50 solgte billetter per person, så vidt jeg kan se (hvorfor så høyt?). Går utifra at denne grensen er der for å sikre at ikke en enkeltaktør bare snapper alle billettene, dette er standard prosedyre ved billettsalg til alle kulturarrangement med kapasitetsbegrensning. Chess kan dermed ikke bare bestille 8000 billetter, de må gjøre det etter særlig avtale. At Brann ikke skal ha visst om dette anser jeg for ekstremt lite sannsynlig.
38
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 20:49:46 PM
Quote from: krakra on March 17, 2011, 20:39:39 PM
De kom da tilbake etter AaFK-kampen. Kan ikke huske noen særlig nedgang i tilskuertallene etter den.


Hvem kom tilbake? Man vet jo aldri hvor mange som ville kommet til Stabæk-kampen om man ikke hadde hatt Aafk-stuntet. Det er i hvert fall ikke slik at det var noen merkbar vekst. Kampen før Aafk hadde over 16.000, men det var 16. mai. Kampen før der igjen lå på omtrent samme nivå som stabæk. Etter stabæk var det to kamper med nedgang før RBK kom på besøk.

Gratisfolket kom i hvert fall ikke tilbake i store flokker...
39
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 20:39:18 PM
Quote from: Red Rabitt on March 17, 2011, 20:31:20 PM

Når det gjelder "bygging" av publikumsmasse så henger det hovedsaklig sammen med lagets prestasjoner over tid. Vinner Brann noen kamper på rad så kommer folk på stadion, vinner Brann serien noen år på rad vil nok snittet heves betraktelig i årene som følger. 



Dette er jo en selvfølgelighet. Men det er heller ikke den eneste faktoren for hvorvidt folk skal kjøpe billett. Nå er nå virkeligheten slik at Branns sportslige prestasjoner har vært middelmådige over tid (over ca 40 år, med et par hederlige unntak). Da må man forsøke å få folk på stadion på de premissene. Bygge opp en publikumsmasse som er villige til å betale en rettferdig pris på de premissene.
40
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 20:35:10 PM
For Chess er jo dette en strålende deal, det må det ikke være tvil om. Markedsføringsverdien for dem fra et slikt stunt er uvurderlig. Langhår har helt rett, brorparten av de som nå kommer og får se kampen gratis kommer ikke tilbake når de må betale. Men de får et kjempeinntrykk av de snille folkene i chess som spanderer kamp på dem.

Bt_mann: Det er greit at vi er uenige, men det trenger ikke bety verken at jeg er egoist eller at jeg ikke tenker på branns beste. Jeg tror det er opptil flere av de som nå har kjøpt billett som føler seg snytt og som får dempet sin entusiasme for billettkjøp til neste kamp.

I stedet for å komme med antakelser om folks hensikter for klubben eller grad av egoisme kan du jo heller komme med dine argumenter for at dette er et godt, langsiktig trekk?
41
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 20:11:23 PM
For øvrig til de med partoutkort som fremhever hvor lite sure de er selv om det deles ut gratisbilletter: Det er vel og bra, og jeg er glad på deres vegne. I fjor hadde jeg partoutkort og hadde ingen personlige problemer med at det ble delt ut gratisbilletter til Aafk kampen (selv om jeg også da syns det var en dårlig langsiktig strategi for Branns del).

Til denne kampen har jeg kjøpt enkeltbilletter og må innrømme at jeg føler meg litt snytt.
42
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 19:49:39 PM
Quote from: Red Rabitt on March 17, 2011, 19:32:43 PM
Quote from: Tapeten on March 17, 2011, 19:20:17 PM
Red Rabitt: Du tar feil. Chess kan ikke bare velge å kjøpe 8000+ billetter, dette må gjøres etter avtale med Brann. Brann må dermed ta en bevisst avgjørelse på hvorvidt de ønsker at disse billettene skal deles ut gratis.

Jeg syns også det er moro med full stadion, men jeg er opptatt av hvordan Brann på lang sikt skal snu trenden med publikumsfrafall, og der mener jeg at stunt som dette virker mot sin hensikt.


Mener du at Brann skulle sagt nei til Chess når de ba om å få kjøpe 8000 billetter til en pris som sikkert ligger rundt 2 millioner Kr +?

At Stadion heller skulle vært mega glissen i serieåpningen mot Rosenborg i en sesong som kan bli den mest utfordrende vi har opplevd de seneste 20 årene.

Tror ikke du at det vil gi en mer positiv boost med stappfull stadion full av Brann supportere fremfor en stadion med som knapt bikker 10 000?

Ser det for meg i avisene: -Brann sa nei til folkefest-


43
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 19:38:53 PM
Quote from: Red Rabitt on March 17, 2011, 19:25:29 PM
Quote from: Tapeten on March 17, 2011, 19:20:17 PM
Red Rabitt: Du tar feil. Chess kan ikke bare velge å kjøpe 8000+ billetter, dette må gjøres etter avtale med Brann. Brann må dermed ta en bevisst avgjørelse på hvorvidt de ønsker at disse billettene skal deles ut gratis.

Jeg syns også det er moro med full stadion, men jeg er opptatt av hvordan Brann på lang sikt skal snu trenden med publikumsfrafall, og der mener jeg at stunt som dette virker mot sin hensikt.


Tar feil i forhold til hva?
Chess velger selv om de vil kjøpe billettene, Chess hadde aldri kjøpt billettene om Chess ikke hadde hatt lyst til å kjøpe de.




Du tar feil i forhold til at Chess velger det selv. De må gjøre det etter avtale med Brann. Hvis det du egentlig mente var at Chess ikke ville kjøpt billettene om de ikke hadde lyst, så er det selvsagt noe annet, men det var ikke slik jeg forstod deg.
44
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 19:20:17 PM
Red Rabitt: Du tar feil. Chess kan ikke bare velge å kjøpe 8000+ billetter, dette må gjøres etter avtale med Brann. Brann må dermed ta en bevisst avgjørelse på hvorvidt de ønsker at disse billettene skal deles ut gratis.

Jeg syns også det er moro med full stadion, men jeg er opptatt av hvordan Brann på lang sikt skal snu trenden med publikumsfrafall, og der mener jeg at stunt som dette virker mot sin hensikt.
45
Brann / Sv: Positivitets-tråden
March 17, 2011, 19:10:44 PM
Shosh, bort med kritiske innvendinger fra denne tråden takk ;)
46
Brann / Sv: Positivitets-tråden
March 17, 2011, 18:57:23 PM
Det blir utsolgt på stadda på søndan! :-)
47
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 18:48:10 PM
Jeg blir helt paff av gjengen på stadion ass. DFA sa helt eksplisitt til meg for bare noen uker siden at gratisbilletter var noe de ikke ønsker.
Dette stuntet gir pluss i regnearket fra denne kampen, men signalverdien til billettkjøperne er elendig. Man bør ikke kjøpe på forhånd på Branns hjemmekamper; man vet aldri når billettene vil bli delt ut gratis. For ikke å snakke om oss par tusen som allerede, helt unødvendig, har betalt eliteseriens latterligste priser for å yte vår skjerv.

Brann må komme med en strategi for å bygge opp en solid og jevn publikumsmasse, og den må de komme med nå. Hva er planen?
48
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 17, 2011, 15:49:38 PM
Uten at jeg skal slå dette fast som et faktum så har jeg en følelse av at RBK og VIF de siste årene har hatt en lavere andel sesongkort kontra enkeltbilletter sammenlignet med oss som de siste årene har hatt en stor andel av det total ebillettsalget som sesongkort. Det interessante er hvor mye billettsalget har falt. Her har jeg en distinkt følelse av at vi befinner oss i en slags elitedivisjon.

(Men dette er altså mer følelsesbasert enn faktabasert - krøvel har sikkert fasiten)
49
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 16, 2011, 18:13:32 PM
50
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 16, 2011, 14:25:05 PM
Hvis det blir kø har jeg problemer med å forstå folk. Mye diggere å få velge sin egen plass på forhånd, skrive ut billetten og dra ned enn å stille opp på kampdag, stå i kø og måtte ta til takke med det som er ledig da.. (Ikke fordet, blir vel plenty fine plasser ledig mot rbk)