• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Clausthaler

1
Kamper / Sv: TIL - Brann 3.mai
May 03, 2008, 09:51:57 AM
Ingen av de tidligere Brann spillerne slår meg som noen som er bitre på Brann. Samtlige av dem tror jeg ville fortsatt i Bergen hvis de kunne, og uten Hardball millioner er det ikke umulig at Brann hadde hatt dem som fast inventar på banen. Med en Huseklepp på venstrekanten hadde det det kanskje ikke vært så gale? Men hvis hardball millionene hadde manglet så er det jo en viss fare for at resten av laget hadde vært skummelt likt dagens Løv-Ham lag....
Med tanke på at det må ha vært temmelig klart at Andresen kom til å forsvinne har jeg enda problemer med å se hvorfor Haugen fikk gå.

Er noen i faresonene for å bli suspendert mot Vif forresten? Ser for meg at Bakke får minst et gult i dag.
2
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 21, 2008, 10:51:21 AM
Quote from: "mobli"
Quote from: "Klaus_Brann"Alltid koselig å høre at vi som den 12. mann var bra, og ikke minst at laget vårt imponerte, for det gjorde vi.


De engelske kommentatorene sa flere ganger "merkelig stemning her, kan nesten ikke høre Brannsupporterne, men de fra Everton gir lyd fra seg". På TV kunne jeg nesten kun høre Brannsanger.


Når stemningen på stadion er så britisk at selv britiske kommentatorer går ut i fra at det er Everton fansen som lager lyden så må jo dette bare tas som et stort kompliment!
De hadde vel forventet trommer og kubjeller fra nordmenn, eventuellt forberedt seg på "telleøvelser" mellom tribunene ala "R-B-K"...
3
Kamper / Brann - Everton: Kamptråd
February 02, 2008, 14:07:01 PM
Er Everton laget alle nordmenn følger i England? Har jeg gått glipp av noe her? De gangene jeg ser PL-kamper på pub er Everton supportere sjelden i noe overtall, kanskje toppen 20 stk hvis det er mot noen av "de fire store". Hadde det vært snakk om Liverpool, Man.U eller Arsenal så kunne jeg forstått problematikken. Tviler på at norske Chelsea supportere var noe problem på Lerkendal i høst for eksempel.

Det er visstnok 1000 medlemmer i den norske Everton supporter klubben, tviler på at alle disse bor i Bergen, og hvis vi tar med reiseproblemer pga jobb siden det er en midtuke kamp så er det kanskje aktuelt for ca 100 stk. Og av disse så gjør kanskje bare halvparten alvor av planene siden det faktisk går an å se kampen på TV 2. Om det så står 50 stk nordmenn i blå drakt spredt blant Brann fansen så blir det neppe noe problem. Tipper at eventuelle "problemer" blir de 850 "ordentlige" fansene som kommer fra England, ikke sofasupportere fra Rælingen eller Harstad.
4
Kamper / Basel - Brann
December 06, 2007, 11:09:41 AM
Quote from: "Texas"Hvordan spilte sjøhage når han kom inn?


Han sleivet et volleyskudd utenfor, har mine tvil om Helstad eller Karadaz hadde scoret på en lignende sjanse... Ellers så datt han over keeper en gang. Noe mer enn det husker jeg egentlig ikke. Han ble plassert på høyrekanten, muligens ikke der han er best.

Personlig ble jeg ikke overbevist om at han er en fullgod erstatter til Winters. Men gutten har jo knapt nok spilt kamper, får han trening mot HamKam, Molde og Bodø/Glimt så tror jeg han kanskje kan få vist fram andre sider enn det han fikk i går.
5
Kamper / Basel - Brann
November 23, 2007, 13:01:09 PM
Litt krisemaksimering her: Hvis El Fakiri blir utestengt i to kamper pga rødt kort mot Rennes, Bakke blir suspendert med gult kort mot Zagreb pluss at Jaiteh sliter med lysken. Hvordan vil da midtbanen mot Basel bli komponert? Solli sentralt sammen med PVM? Huseklepp og Hanstveit på kantene? Dahl og Guntveit på backene?

Ser det som svært usannsynlig at Bakke ikke får gult mot Zagreb desverre, men det er jo en kamp han må og bør klinke til i om vi skal ha håp om avensement.

Forhåpentligvis slår Hamburg Rennes og Brann slår Zagreb slik at Basel i realiteten er videre når de møter Brann.
6
Brann / Klikkene i Brann
November 20, 2007, 13:12:20 PM
Hva hadde skjedd hvis Per Ove Ludvigsen hadde vunnet "maktkampen" mot Mons Ivar Mjelde, hadde Andresen blitt spillende trener i Brann da? I en alder av 29..

Nå blir det tegnet et ganske kraftig bilde av Andresen som en som har skapt klikker i klubben. Er det fremdeles sikkert at det var familiære problemer som gjorde at Kvisvik forsvant? Kan Andresen ha litt skyld i det også? Selvfølgelig lett å beskylde Andresen for alt vondt som har skjedd på hele kloden, men personlig har jeg aldri forstått avgjørelsen til Kvisvik, og så lenge det virkelig var alvorlige familiære så får vel aldri meningmann vite den virkelige grunnen heller. Derfor blir det lett å anklage Andresen for å ha hatt en finger med i det spillet også. Men håper jeg tar feil!
7
Brann / UEFA CUP 2007/08
November 10, 2007, 13:17:51 PM
Quote from: "Northside"
Basel derimot var veldig får personer på bortefeltet, de har heller ikke vært så mangen tilskuere på hjemmekampene i UEFA, så muligens dette er en klubb som ikke tar UEFA så veldig seriøst?


De ser ihvertfall ikke på Brann som noen seriøs utfrodrer http://www.fcbforum.ch/showthread.php?t=26221&page=2 håper Mjelde kan sjokkere de litt!

Men ting tyder på at de ikke er totalt ukjent med Brannspillerne, ihvertfall glade over El Fakiris røde kort http://www.fcbforum.ch/showthread.php?t=26575&page=2 men gjelder utestengelsen to kamper? Jeg trodde det kun var mot Zagreb han er ute?
8
Brann / Sv: Eirik Bakke
November 10, 2007, 11:47:07 AM
På Saftkokar forumet til Sogndal er den mest aktive tråden "Eirik kom heim att". Jeg har alltid sett på sogninger som ekstremt sindige og jordnære folk men her virker det som om at de virkelig tror at Bakke vil forsake CL kvalifisering for adeccoliga spill mot Alta. Det har faktisk begynt å bekymre meg...

I utgangspunktet virker det det latterlig men når jeg tenker meg om så gikk jo Kvisvik fra et potensielt gull lag til et potensielt nedrykkslag Fredrikstad.

Så det jeg lurer på er hvor lenge kontrakten til Bakke varer og om den klausulen (hvisomatte dersomatte et PL lag eller lignende vil kjøpe ham så skal ikke Brann stå i veien) også gjelder om han plutselig får et akutt behov for å komme "nærmere familien"?
Sogndal kan da umulig ha råd til å kjøpe ham fri og Brann lar ham vel ikke gå for en palle Lerum saft???
9
Kamper / Rennes - Brann
November 09, 2007, 11:02:19 AM
Quote from: "Markmus"
Enig. Kan neppe kalles en "klar scoringsmulighet" når El-Fakiri feller ham på deres banehalvdel og når han fortsatt måtte ha passert forsvaret vårt.


Slik jeg oppfattet det ble fellingen begått på Rennes banehalvdel, men frisparket ble dratt over på på Branns banehalvdel.  
:?  :shock:
10
Brann / NY BRANNDRAKT
November 07, 2007, 13:28:42 PM
Hvorfor har E-cup drakten kun SPV logoen og ikke med resten som f.eks Toro? I tillegg ser det ut som om SPV logoen er betydelig mindre. Drakten ser mye finere ut etter min mening, med unntak av at KAPPA merket er blitt større.

Reint markedsføringsmessig for et firma så burde det vel være bedre å få drakten for seg selv? Alt blir større og større selv i lille Norge, om noen år framstår nok Brann drakten med kun en reklame slik som store Europeiske klubber også har.
11
Brann / UEFA CUP 2007/08
November 06, 2007, 20:36:19 PM
Om det utrolig skulle skje at Brann kommer videre fra gruppespillet så er 16. dels finalen 13 - 14 Feb med returkamp 21 Feb.

Hvordan er gresset på stadion tidlig i februar? Var det på den tiden Liverpool kampen ble spilt?
12
Kamper / Rennes - Brann
November 04, 2007, 13:02:43 PM