• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - airportrune

1
Kamper / Oppførsel til supporterene....
November 06, 2006, 06:04:32 AM
http://web3.aftenbladet.no/sport/fotball/article369124.ece

Selvsagt......... :oops:  :shock:

Tragisk at Dere i brann har slike folk... men burde vel være mulig og stenge dem ute fra og få kjøpe billetter og bli med på slike turer?
2
Kamper / Takk
November 05, 2006, 23:07:52 PM
Takk for kampen Bergen

GLEDER oss til nye kamper i 2007 sesongen

Da blir det GULL til Viking og sølv til Brann  :shock:




E d løye me e glad i fodball når d e sånn spenning som idag....
3
Kamper / Flott
November 05, 2006, 23:05:13 PM
4
Brann / Brann import !!
October 26, 2006, 14:43:39 PM
Som Viking patriot lurer jeg på hva dere i Brann synes om spillerene dere har fått fra Viking de siste årene?

Jeg nevner Martin Knutsen, Bjørn Dahl, Tom Sanne...

Ser Bjørn er ganske så fast på laget martin er inn og ut og tom tror jeg har sluttet med fotball..?

Jeg skulle ønske meg Soma og Sæternes i Vikingdrakten nå fikk vi Soma... MEN hvilken Vikingspiller om noen kunne Dere tenkt dere og ha i Brann?
5
Kamper / Re: Drapstrussel
October 24, 2006, 12:00:03 PM
Quote from: "Tom C"
Quote from: "airportrune"Selvsagt måtte dere true han og...

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135087

Ka faen e det me dokk???


"Dokk" hvem er det egentlig du sikter til? Du mener gjerne at alle som holder med Brann må stå til ansvar for alt som gjøres av en "Brannsupporter"? Hvis en Viking-supporter voldtar og dreper noen, er alle Viking-supportere mordere og voldtektsmenn?

Skjønner ikke du at det store flertall av Brann-supportere tar sterk avstand fra både vold og tåpelig oppførsel? Det er derfor folk blir litt forbanna på sånne latterlige innlegg som dine, der du tydeligvis skjærer alle Brann-supportere over en kam...


Jeg trodde at flere brann supportere var kritiske til f eks oppførselen under RBK kampen hvor det kastes egg på Iversen... men respons på dette tema har sjokkert meg da mange "ler" vekk det hele og synes at man skal få lov og være engasjert og at det til tider gjørs "dumme" ting er helt ok... Dette er selvsagt min påstand utifra svar på forumet da.. betyr ikke at jeg vet best men alle på forumet har lov og mene hva de vil, noe jeg da gjør.

En persons handlinger viser selvsagt ikke hva resten av "gruppene" gjør og mener.. Men utifra diverse handlinger med Brannsupportere involvert i de siste årene lurte jeg på hva Dere brann supportere mener om slik oppførsel og når man da får som svar som gir meg følelsen av at flere synes det må være akseptabelt og gjøre "dumme" ting når så mye står på spill i en kamp... DET sjokkerer meg..

Det er også andre klubber som har store supportergrupper som normalt sett ikke klarer å lage så mye kvalm som enkelte brann supportere gjør!

Som Viking supporter ønsker jeg verken Brann eller RBK som vinner av tippeligaen... Men må jeg velge så synes jeg virkelig Norsk fotball trenger mer Brann enn RBK som vinner og var også forbanna da RBK slo dere... Men Dere var uheldig i et spill som kalles fotball og lær og lev med det at dette er et spill. Følelsene skal selvsagt være der engasjementet skal være der men også oppførselen bør være på plass.

Lykke til i 2007... da taper dere seriegullet mot Viking :D (bare vi overlever i år da.... :roll:
6
Kamper / Drapstrussel
October 23, 2006, 20:42:00 PM
Selvsagt måtte dere true han og...

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=135087

Ka faen e det me dokk???
7
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 23, 2006, 14:45:44 PM
[/quote]

Roli no din siddis...

syns eg hørte Keiko skreik etter dere pga dere støtta ikke opp ette laget...?? hæhæ?[/quote]


Vi får begynne og kaste ting på banen og banke opp motstanderens supportere både før og etter kamp... Da blir man en ekte supporter :)
8
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 23, 2006, 06:56:32 AM
Quote from: "Texas"
Quote from: "Lynmann"Problemet kan kanskje liggja i aksepten på denne adferd frå alle de som bagatelliserar (indirekte aksepterar) idiotadferd.

Akkurat tilbake etter å ha møtt skuffa Viking supporters i Stavanger- uten noko som helst tull.

Her er eit lite knippe av kommentarar de Bergensarar har på berre denne eine tråden:

-.

HUFF...


ja, det var jeg som kom med den kommentaren om at "vi ikke trenger en fyr fra sola til å fortelle oss det"...men du "glemte" jo å ta med det første jeg skrev. Og for å gjøre det klinkende klart: vi trenger ikke folk som registrerer seg på forumet bare for å fortelle oss hvordan vi skal oppføre oss, og lignende.



Kjære Tesas !!! Skulle jeg valgt og skrevet Bergen istedenfor Sola??? hadde det gjort noe med oppførselen din da??

Denne tråden i "deres" forum ble startet fordi jeg som utenforstående er mildt sagt sjokkert over oppførselen til enkelte supportere i fra Bergen

Er det ikke lov og spør hva folk og fe fra Bergen selv mener om denne slags oppførsel?

Man skal være engasjert både glad og sint... men og halshogge motstanderene fordi deres eget lag ikke oppfyller dine drømmer!!!!

Fokuset her i Stavanger etter denne fantastiske Vikingsesongen er på hvor elendig laget vårt har vært og i Lyn kampen hvor elendig svenske vi har i mål... så vidt jeg vet har ikke noen Viking supportere drept noen Lynsupportere eller lyn spillere ennå... LYN har EDU VIking har Asper i mål....
9
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 23, 2006, 06:22:02 AM
Quote from: "sabu"Og du fra Sola? Hvilket humør trodde du vi supportere skulle være i da Brann tapte denne sykt viktige kampen?
10
Kamper / ...
October 22, 2006, 22:53:20 PM
Strålende holdning bergensere har...  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?
11
Kamper / say no more
October 22, 2006, 22:45:15 PM
kaste egg på Steffen.... !!!!!!

Kanskje det bare er en barnslig supporter der oppe i Bergen.... men finnes det ikkeandre supportere som ser hvem som gjør dette??? de burde raportere inn til klubben og fått fjernet disse idiotene fra tribunen....

EN SKAM.....
12
Kamper / Re: Oppførsel til supporterene....
October 16, 2006, 19:19:36 PM
Quote from: "Candyman"
Quote from: "airportrune"Hvorfor er det "alltid" bråk i forbindelse med kamper hvor brannsupportere er involvert i.. altså i brannkamper hjemme som borte..

En grunn kan vel kanskje være at det er litt flere personer på Brannkamper. Klart det finnes flere personligheter når 20000 ser Brann enn når 4000 eiendomsmeglere ser Lyn. Er det 5 Lynsupportere som liker å slåss, så er det kanskje 20 Brannsupportere som liker det. Da blir det mer tydelig at det "ofte" er bråk rundt Brannkamper.

Større by, flere personer. Tror ikke du skal plage hjernen din med å tenke for mye på det...
13
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 15, 2006, 21:12:11 PM
Hvorfor er det "alltid" bråk i forbindelse med kamper hvor brannsupportere er involvert i.. altså i brannkamper hjemme som borte..

Er ikke fotball til for at klubber og tilhengere skal ha det gøy???

For meg virker det som flere(selvsagt ikke alle!) bare må lage kvalm og bråk før, under eller etter kampene til brann uansett hvor kampen spilles...

igjen... se... http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=134244

DETTE er ikke annet enn flaut... å være brannsupporter er bare flaut når slik skjer gang på gang...

Gå på kamp for og ha deg gøy eller bli hjemme i sofaen og gjør hva du vil der og ikke la det gå utover alle andre....

.......................................................