• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pacman

1
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 17, 2007, 21:37:27 PM
ser på henning berg som den desidert beste norske kanidaten!!
2
Quote from: "Vestkanten"
Quote from: "Langhår"Det som bekymrer meg litt er hva som kommer til å skje på FeltZ fremover. Da tenker jeg først og fremst på hva politi/Brann kommer til å gjøre. Det er faktisk i ferd med å vokse frem et fantastisk liv på feltZ som vi for all del må ta vare på.

Null-toleranse er jo et populært begrep i slike sammenhenger. Jeg frykter at dette blir tatt i bruk nå også, slik at man kan bli pælmet ut for ingenting. Dersom politiet tar i bruk den makten de rår over risikerer vi at folk blir arrestert for å rope "ut med pakket". Noe politiet faktisk kan gjøre med loven i hånd og kalle det for "oppvigleri".

Synes jeg så tegn til mye nervøsitet hos politi/vektere mot RBK, noe som er et dårlig tegn. Får bare håpe at man er såpass fornuftig at man ikke skyter spurv med kanoner og skyller ut ungen med badevannet. Engasjementet er unikt, det må vi ta vare på.

Etter mitt syn er denne saken blåst ut av alle mulige proposjoner. Doddo og hans likemenn skriver som om det var brostein som ble kastet ut på banen, mens realiteten er noen pappbeger og et egg. Det er nå blitt politisk korrekt å omtale FeltZ publikummet for pakk og pøbler, noe som er milevis fra det som er virkeligheten.

Jeg savner edruelighet i debatten.


Dette var en tanke som slo meg også, hva vil skje med Felt Z og Hansa tribunen dersom Bjørn Dahl og Brann utestenger "pakket". Felt Z lager en fantastisk stemning som jeg ikke vil være foruten. Om det er riktig at politiet både har video og bilder av blusserne, burde de ikke da ventet med utkastelse til etter at blusset var sloknet, og dessuten vært sikker på at de kastet ut rett mann. På stillingen 1-1 hadde jeg selv blitt krakilsk om jeg hadde vært den uskyldige som ble kastet ut.


klarte og snike meg inn igjen :lol:
3
halla blussern fra nedreZ her 8)  er dumt hvis brann får bot for noe jeg har gjort, men trodde ærlig talt ikke det var fullstendig krise med en jævla bluss på en kamp som denne...

er dessuten eneste jævla gale tingen jeg har noensinne gjort der oppe, jaja uansett har pelle-polti fått navnet mitt, og jeg får stå for det jeg gjore!!!
4
Brann / Pensjoner Winters, hent Mifsud
August 09, 2006, 15:02:01 PM
mifsud eller gunnarson hadde begge hvert gode erstattere for winters...