• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mr T

1
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 05, 2006, 23:55:50 PM
Hvis vi tar for oss det norske landslaget, hvilke spillere kunne dere tenkt dere å få til Brann? Det er ikke mye å ta av. Jon Inge Høiland?
2
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 05, 2006, 23:40:28 PM
Jeg har nevnt Brede Hangeland i en annen tråd på dette forumet, men ikke fått noe særlig positiv respons. Hvis vi kjøpte han som midtstopper kunne han også vært en erstatter for Haugen hvis Haugen ikke kan spille. Men blir vel en dyr spiller siden han nettopp har skrevet under kontrakt med København.

Hvis Brann vinner serien og spiller CL kvalifisering neste år ønsker jeg at Brann skal ha mulighet til å komme inn i gruppespillet. Slik det er nå er jeg stygt redd for at de vil falle igjennom i det selskapet. De vil komme inn i andre kvalrunde og måtte vinne både der og i tredje kvalrunde. I dag har de ikke mannskap til det.
Jeg vil ha Manchester United og Barcelona på Stadion og ønsker først og fremst de beste norske spillerne for å få drømmen oppfylt.
3
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 05, 2006, 23:13:14 PM
Quote from: "Nixon"Uansett hva som finnes der ute. Ingenting hadde vært bedre enn å vinne serien med Haugen fast på midten!:)


Enig, men vi så idag hva som kan skje hvis noen av de faste ikke kan spille. Vi kan ikke risikere å tape gullet pga unødvendige skader og suspensjoner. Bedre å ha en spiller for mye enn for lite.
4
Brann / Re: FJ
June 05, 2006, 22:55:28 PM
Quote from: "OmOssSjølOgHansaøl"
Quote from: "Mr T"Frode Johnsen (...) har sålangt vært en av rbks beste selv om han ikke har fått spille spiss slik han vil.

Kunne ikke det vært noe med Andresen og Johnsen på midbanen?

Hm, hvis han ønsker å forlate RBK fordi han ikkje får spille spiss der, som du sier, så e han vel ikkje interessert i å gå til Brann for å erstatte Haugen i en defensiv midtbanerolle?


Vi kunne jo kjøpt han inn som spiss og så tvunget han til å spille midtbane. :twisted:
5
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 05, 2006, 22:42:45 PM
Hva med Frode Johnsen? Han uttalte før sesongen at ville forsøke å skaffe seg en ny klubb hvis han ble sittende på benken. Han har sålangt vært en av rbks beste selv om han ikke har fått spille spiss slik han vil.

Kunne ikke det vært noe med Andresen og Johnsen på midbanen? Han er en hardtarbeidende spiller slik som Helge Haugen, men etter min mening betydelig bedre. Kunne også tilført Brann rutine nå når vi skal spille e-cup.
6
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 05, 2006, 22:32:14 PM
Quote from: "Gud"Lundekvam er tilbudt ny kontrakt med Soton' og har sagt seg positiv til forlengelse av kontrakten.


Ukjent for meg, men det kan godt hende. Jeg tenkte bare det at hvis vi fikk ham gratis er det bedre enn å betale 12 mill for Karadas som jeg ikke er helt trygg på.
7
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 05, 2006, 22:20:08 PM
Etter at Brann kom inn i UEFA-cupen vil vi etter sommerferien ha to kamper i uken i lang tid fremover. Vi vil få skader og karantener og det skal ikke så mye til før laget blir alvorlig svekket. Vi har gode reserver, men skal Brann ta steget helt opp så trenger vi først og fremst en ordentlig midtbanespiller og en god og rutinert midtstopper. Hvorfor ikke Lundekvam? Er ikke han Bosman da?
8
Brann / Brann ut i Europa?
June 05, 2006, 17:00:34 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Makan til oppskrytt spiller, kun overgått av Solli.
Vil før ha comeback av POL enn Hangeland.


Det er ikke mange midtbanespillere å ta av i Norge. Jeg kommer ikke på en eneste en som holder høy klasse. Det er ikke rart at norsk fotball ikke er bedre når  landslaget vårt består av Solli, Hæstad, Grindheim etc.
Hangeland er ikke en superspiller, men jeg tror han hadde gjort seg bra ved siden av Andresen. Hadde blitt en kanonmidtbane med PVM, Andresen, Hangeland, Miller og med Haugen og TFL som innbyttere. Hangeland kunne også spilt sammen med evnt Lundekvam i forsvaret.
Med gode spisser som Sæternes og Winters er vi ikke så langt unna det norske landslaget.
9
Brann / Brann ut i Europa?
June 05, 2006, 16:20:15 PM
Quote from: "Snublefot"hvorfor er det så interesant med Claus lundekvam??  ser ikke helt hva han kan forsterke i brann laget mer en kanskje denne sesongen., og får vi karadas, tror jeg han kan bli vell så god som lundekvam.

Spør volvik om penger, så sier han garantert ja..???  joda, du har nok rett.. han sier ja, men får man pengene? tviler... dessuten  tror jeg brann har økonomi til å skaffe seg de spillerne vi trenger nå uten vollvik.


Jeg tror Lundekvam har en god del mer rutine enn Karadas. Dessuten går Lundekvams kontrakt ut nå til sommeren (tror jeg) og Karadas koster 12 mill. Ett til to år med Lundekvam og deretter Karadas på bosman hadde vært det ideelle.
10
Brann / Brann ut i Europa?
June 05, 2006, 15:47:56 PM
Med 10 poeng ned til RBK og med seier i dag 13 poeng så er vi allerede klar for RL. Hvis vi da klarer å komme til gruppespillet i UEFAcupen vil vi ha 14 ekstra kamper i år. Det er over en halv serie. Hvis vi ikke forsterker laget med et par klassespillere så kan seriegullet ryke. Og da får vi ikke CL kvalifisering neste år. Så både med tanke på i år og neste år så bør Brann kjøpe inn minst to spillere som holder norsk landslagsklasse. Tenker på Claus Lundekvam og Brede Hangeland. Hadde bare vært typisk Brann om de kom inn i CL kval neste år og så ryke ut. Dagens Brannlag er godt nok til å vinne serien, men ikke til å komme inn i gruppespillet i CL neste år. Om de likevel skulle klare det så vil de bli slaktet. Et par gode spillere kan endre på det. Spør Volvik om penger, han vil garantert si ja.
11
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
June 05, 2006, 00:13:23 AM