• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Træen

1
Bilder og filmer / Sv: VM
June 13, 2010, 01:23:05 AM
Løp og kjøp. Han kan jo være et greit alternativ til Opdal  ;)?!?
2
Kamper / Sv: Kamptråd: Viking - Brann 21.3 kl 20
March 21, 2010, 21:41:48 PM
...mulig jeg kobler meg på igjen til høsten en gang. Dette gidder ikke jeg bruke tid på å se på.
3
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 08, 2009, 23:54:06 PM
Hvorfor sier ingen noe om 3-0 målet? Med 3-0 dreper Odd kampen. Vi er mer eller mindre enig om alt det andre. Sejkk hvor enkelt det er når forsvaret ikke henger med. Jeg er så utrolig lei av alle baklengsmålene. Det er snart så jeg begynner å juble mer for de gangene vi holder nullen enn når vi vinner. det er ikke ofte, gitt.
4
Jeg kjenner at jeg heier mer og mer på Obama!
5
En ting som bekymrer meg er sammenhengen mellom børsstatistikken og Branns resultater. Det er vel ikke mye som tyder på at hverken den ene eller den andre går i taket i løpet av året. :-\
6
Brann / Kun for spesielt interesserte
November 06, 2007, 15:16:35 PM
Du har ikke tilfeldigvis også noe statistikk på hvordan det har gått i kamper med og uten Martin Andresen? Er det så ille som jeg frykter, eller ser det greit ut? Nå var jo mye bygd opp rundt han så kanskje man bør se bort fra første sessongen da han nesten ikke var på banen.
7
Vi er fler som lurer på det samme.... bare finn på noe - vi stiller!
8
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 22:09:40 PM
9
Kamper / Store stå på Bislett
May 05, 2007, 15:13:28 PM
Jeg kan anbefale Store stå - puben som ligger rett ved rundkjøringen på Bislett. Jeg tror innehaveren er Brannmann - i hvert fall har jeg sett ham med Brann-caps. Det kommer alltid en del Brannsupportere dit når det er kamp. Det samme gjelder forsåvidt supporterne til de andre lagene. Startfolket har også frekventert stedet, vet jeg. Men det har gått pent for seg i en hyggelig atmosfære. For de som liker slikt, da.
10
Kamper / Ã?tvidaberg - Brann
August 24, 2006, 21:28:13 PM
Av og til lurer jeg på om spillerne skjønner hvem de er til for? Er ikke det oss? Suporterene. Dette handler ikke om Mjelde. Han tror jeg gjør sitt beste. Det handler om en gjeng som tjener en masse penger på å spille fotball som møter de en annen gjeng som sansynligvis har måtte be sjefen om fri for å spille kamp. Og så vinner de som ikke tjener penger. Det er jo vakkert sånn isolert sett. Med mindre man faktisk heier på de andre. Da lurer jeg på hva det er som skiller de to gjengene? For meg sier det noe om yrkesstolthet. Det kan de umulig ha. Noe sier meg at de egentlig driter i hva jeg som suporter mener også. Jeg tror de tenker på samme måten som disse vålerenga-gutta som gikk på byen. Jeg tror de gir faen. Det skal jeg også gjøre til helgen. Jeg skal finne på noe, med noen som gir litt tilbake.
11
Brann / Sprekken er et faktum
August 12, 2006, 10:17:12 AM
Jeg ser at e som har vunnet serien e siste årene har tapt mellom 3 og 6 kamer i løpet av sesongen. Det betyr jo ikke at det blir slik i år også, men jeg er redd vi ikke holder helt inn, gitt. Det oser ikke akkurat gull av laget for tiden.