• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Slangen

1
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 05, 2006, 19:43:35 PM
Nå må faen meg Mjelde bli sparket til helvete ut Stadionporten. Mannen er ubrukelig som trener. Det som skjer i Stavanger er direkte pinlig. Skal FAEN meg ikke gå ann :evil:
2
Brann / DVD fra semifinalen i cupen 1995, mfl....
July 24, 2005, 22:09:10 PM
For å spille av en ISO fil må den enten brennes ut, eller du kan bruke et program som Daemon Tools (http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/portal.php) til å emulere et DVDdrev i Windows. Da kan du spille den av i Windows Media Player.
3
Opdal fast på landslaget???? Det blir i hvertfall ikke i vår levetid. Opdal er kanskje god nok for et 2.divisjonslag, men har ingenting å gjøre på et topplag som kjemper om seriegull. Brann burde forhøre seg om Myhre, men er nok redd lønnskravet hans gjør han uaktuell.
4
5
Brann / Faen i Helvete!
May 22, 2005, 18:58:14 PM
Nok en gang viser Mjelde at han er en udugelig taktiker. Legger laget bakpa og kaster vekk 3 poeng. Samtidig så luken opp til Start blir på seks poeng. Brann hadde fullstendig kontroll på kampen før Brann sin eminente trenerduo inviterer Start inn i kampen.
6
Brann / På tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 23:58:14 PM
7
Brann / Opdal vs Engen
March 19, 2005, 02:35:29 AM
Slik jeg forstår på skrivingen din eXploSer så har du ikke begrep på hva en tabbe er. Oppdal går ut i feltet i en duell mellom flere spillere. Der har han ingenting å gjøre, så enkelt er det. Flere spillere gjør feil i ettertid, men Opdal sto for den tragiske regien. At han selv mener det var det riktige å gjøre, sier meg at det ikke finnes håp. Det var en MEGATABBE. Brannspillere er jobbtakere som osss alle andre, og det må være lov å kritisere i ettertid når jobben blir utført på en lite tilfredsstillende måte. De tjener dobbelt så mye som en gjennomsnittlig arbeidstaker, og da må en kunne tåle at man ikke blir tatt på med silkehansker.

Jeg hetser ingen Brannspillere på kamp, uansett hvor dårlig de måtte være. Det ødelegger bare for laget, men det må da for faen være lov å si hva en mener i ettertid. Det er jo det som er sjarmen med fotball. Engasjementet. Alle supportere er ikke like. Du må gjerne ta Opdal i forsvar, men du trenger ikke rakke ned på alle som ikke gjør det(Selv om det er det jeg gjør nå). Opdal kunne vært en OK keeper for et lag uten ambisjoner, men skal Brann bli et topplag trenger vi en toppkeeper og det vil Opdal aldri bli, DESSVERRE
8
Brann / Opdal vs Engen
March 18, 2005, 20:05:20 PM
Når du sier at "Brann har en av Norges beste keepere" så sier vel det det meste om dine fotballfaglige kunnskaper.

Selvfølgelig er det ikke hans feil hver eneste gang vi taper, men skal Brann kjempe i toppen trenger de et keeperskifte. Det er vel ingen Brannkeeper gjennnom tidene som har fått så mange sjanser som Opdal, og han har ikke vist seg tilliten verdig. Monsen har vært tålmodig, men vi kan ikke tape flere poeng nå på å være dumsnill.
9
Brann / Opdal vs Engen
March 18, 2005, 14:51:31 PM
10
Brann / Opdal vs Engen
March 18, 2005, 13:00:04 PM
Oppdal klarte på egenhånd å spille Brann ut av gullkampen i fjor, og han kommer til å gjøre det samme i år.

Hvorfor skal et lag med gullambisjoner(forhåpentligvis) ha Tippeligaens dårligste keeper i mål?

Kampen igår beviste bare for endte gang at Opdal ikke holder nivået. Feltarbeidet hans er en katastrofe og han sprer usikkerhet på hver eneste dødball. Dessuten er han alltid feilplassert. Får hjertet i halsen på hvert eneste frispark og skudd ifra distanse.

Håper Brann tar til vettet og skaffer seg en stabil toppkeeper, før overgansvinduet stenger.