• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Enormt buskas

1
Brann / Re: Scharner sin film?
December 07, 2004, 20:11:00 PM
Quote from: "sekto""- For to uker siden stoppet filmen om meg, sier Paul Scharner."
"Filmkuttet startet en uke etter Halmstad-kampen. Jeg har ikke vært meg selv på banen siden. Min jobb er å snu en negativ trend på laget. Det klarer jeg ikke i dag, sier han."


Litt av en type han her Scharner. Bare han ikke setter på filmen om Ystaas eller McAllister eller enda verre, Råum eller Kottila. Noen som har en Maradonavideo til låns? Eller Cantona? Bryan Robson kanskje?
2
Brann / Fotballbråk
December 07, 2004, 20:02:16 PM
La juset være. Flott å se at en casualulu liker å henge rundt på disse sidene halve dagen og komme med så mange humoristiske kommentarer. Holder på å le meg ihjel. De der casualuluene altså. Må være en smart gjeng skal man dømme utfra juset.
3
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 06, 2004, 12:02:30 PM
Quote from: "juset"Hooliganeren som løp ut på banen må utestenges. Så må Bjarte og Kjell Morten få fingen ut å en kamera mann inn på SS.  Slik at vi kan ta bilder av pakket og gi de til BA. Da kan vi henge dem ut i avisa. Dette er et bra tiltak. Da tør ingen å utøve pøbel streker på staddaen lenger.


Helt enig. Spesielt det at han prøvde å spise av gresset er jo graverende. Jaggu bra vi har disse casualuluene som får påpekt når fjortissene og strilene på SS hopper inn på folketomme baner og gjør bruk av spyttklyser. Vi kunne jo kommet i den villfarelsen og tro at casualuluene er de eneste som holder jævel.
4
Brann / Politi?
December 04, 2004, 23:30:47 PM
Quote from: "paf"
Gjerdet forsvant etter press fra BST, og ble også fjernet av BST etter at Brann ikke "fikk tid" før seriestart det året. Det er ingenting som hindrer at det kommer opp igjen (Annet enn Branns økonomi).
Storming av banen og kasting av gjenstander (som er ting som unngås med gjerde) fører til to ting:
1. Bøter til Sportsklubben Brann
2. Det er mere sannsynlig at gjerdet kommer opp igjen.


Dersom gjerdet kom opp igjen vil vi se dårligere, men det er større muligheter for å vise seg som ville dyr. Henge i gjerdet og skrike og riste i det f.eks. Vil man se kampen eller være et vilt dyr?
5
Brann / Re: se på det.
December 04, 2004, 20:29:13 PM
Quote from: "Mr_Soma"Er så dumt å høre dere som <grer alle over en kam> og sier at det bare er fjortiser og drittunger på SS -


Det er vel folkesykdom nr 1 blant stadiongjengerne. Det er fordi folk skal være så tøffe blant kameratene sine. Det å le av andre er jo utrolig tøft. Det er veldig gøy å f.eks sitte rundt et bord og peke på andre og finne opp mange gøye ord på dem.
6
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 04, 2004, 20:17:30 PM
Quote from: "Brannmann rob"det e jo ganske bra idiotisk med de jævla gjerdene... folk hopper jo over de uansett.. de er stemningdempende... ta gjerdene VEKK..


Ta vekk banen sier nå jeg. Den er enormt stemningsdempende. Hvis tribunene hadde vært helt inntil hverandre hadde vi lagd et sinnsykt liv.
7
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 04, 2004, 20:14:28 PM
Quote from: "Hogstmann"En del gamlegutter har bestemt seg for å ta tak i Hansasvingen neste år, så trøkket herfra kommer bare til å bli bedre og bedre. Dette er menn med mørke stemmer og evne til å synge sangene i riktig tempo.


Er dette også tjukke fulle menn i pene klær? Og hvilke sanger er det snakk om? Om anal og ting som skal henge ute hele uken? Enkelte er jo nemlig veldig kreative.

Quote from: "Hogstmann"Fjortissene og strilene på Store Stå som ikke er i stand til noen av delene er selvfølgelig ikke velkommen der oppe.


Er alle vi andre velkommen der oppe hos deg, hoggemannen? Eller setter du andre kriterier også? I såfall, hvor mange plasser fra deg og dine bør vi helst holde oss?

Quote from: "Hogstmann"Store Stå er dessverre en stadig mer ubetydelig gruppering og er nok utdødd i løpet av få år.


Ja, hadde ikke det vært fint. Det hadde hoggemannen likt. Da hadde han sluppet å bli så skamfull.