• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Blizz

1
Brann / Billettfordelingen...... Ny tråd.
October 07, 2004, 12:29:42 PM
Er sjelden innom disse sidene, men tror det blir oftere i fremtiden. Har fått meg en god latter etter å ha lest alle innleggene i disse billettfordelingstrådene. Så mye sinne og frustrasjon, så mange morrosamme innlegg. Men en ting som slår meg er Bataljonens amatørmessige håndtering av denne saken.

29/9 blir et innlegg postet med to helt klare og lett svarbare spørsmål rettet mot styret i Bataljonen. Samme dag får denne kongen på Felt H svar fra styret i Bataljonen. Dvs styremedlemmet svarer bare på ett av spørsmålene.
Han blir raskt gjort oppmerksom på dette av både Felt H mannen, som skrev det opprinnelige innlegget, og av andre. Svaret disse da får fra styret er kort sagt fantastisk. Et sint svar hvor styremedlemmet faktisk nekter å svare! Ikke rart folk fortsetter å stille spørsmål. Neste dag kommer så nok et svar fra det samme styremedlemmet i fanklubben. Dette svaret er faktisk enda mer fantastisk enn det forrige han skrev.

(Må få påpeke nok en gang at jeg sjelden er innom her og har ikke lest så mange andre tråder. Vet altså ikke hvilket saklighetsnivå som er vanlig. Men uansett saklighetsnivå vil jeg mene at hvis det er noen som har det største ansvaret for å holde et visst nivå på innleggene så er det nettopp styret i fanklubben. Og jeg vil også mene at man bør svare på slike spørsmål som her blir stilt. Det er nærmest en plikt at man svarer og selvfølgelig svarer på en normal måte.)

Dette svaret er som sagt helt ekstraordinært. Det lukter nærmest surt og bittert. Og det er veldig usaklig. Mulig vedkommende hadde en dårlig dag og angrer innlegget i dag. Men uansett så gir han omsider et svar til de av klubbmedlemmene som måtte lure. Nå stopper vel denne saken? Neida, til i hvert fall min forlystelse, så gjør den ikke det. En del finner svaret ikke særlig avklarende. Etter dette tar det helt av med spydige innlegg.

(Mulig dette er sjargongen innpå her. Dette er uansett bare moro for oss utenforstående. Det jeg imidlertid reagerer mest på er hvordan styret i fanklubben henvender seg til sine medlemmer på. Det at ting man lurer på, ting som tydeligvis er særdeles viktig for en, blir møtt med en særdeles ovenfra og ned holdning.)

Uansett, nå gidder jeg ikke skrive mer.

Oppsummert: Det tok 7 dager og 9 sider med frustrerte innlegg før en i styret i Bataljonen klarte å svare på disse spørsmålene rundt dette punkt 2. Helt fantastisk og ganske så morsomt. For både spørsmål og svar er banalt enkle. Og enkelte trenger å stresse ned. Og tilsynelatende så trenger styret i Bataljonen utskiftninger og nytt blod.