• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - KAMMA

1
Brann / Avlysning av tur til hamar
August 27, 2004, 08:51:07 AM
Dere er en latterlig supporterklubb, skal liksom være norges beste supportere.. Og dere disset ned at vi var kun 4-500 på brann stadion?

Helt alldeles latterlig å ikke klare å stille buss..

Vi kommer til å banke dere 5-0 også..

Men de 2-3 stk som kommer til hamar, dere får vel stå i vangsvegen da, så får dere like bra plasser som vi hadde på stadion..
nei, brann suger.. nesten like mye som enga..
2
Brann / FASILITETER FOR BORTESUPPORTERE!
May 17, 2004, 20:21:51 PM
Starter med å si at det var fortjent at brann vant kampen, når hamkam ikke scorer på 3 vanvittig store sjanser i første omgang er dere klart best fra ca 60 min og ut..
Og så til det vi kommer til å huske best etter 16 mai 2004 i bergen: Vi må bare få takke brann for en vanvittig elendig tilrettelegging for bortesupportere. Det var intet mere enn en skam og en skandale! Først var det vingling frem og tilbake en mnd angående billetter, og når det endelig blir en slags ordning angående billettene blir vi plassert på FLATMARK!! Ingen helling, det virket mere som om vi var på en parkeringsplass.. Det er faktisk det dårligste vi har vært med på når det gjelder tilrettelegning for bortesupportere.. Og vi har spilt en sesong i 2. divisjon mot Trøgstad/Båstad og tynset! Unnskyld uttrykket, men arrangementet til brann angående bortefans var på linje med ei bøtte med møkk.. En skandale, håper dere ikke behandler andre bortelagssupportere på samme måte..... Og stemning, det ble det ikke på stadion før det var gått 78 minutter, da våknet publikum, fantastisk!!