• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Suppesupporter

1
Brann / Jan Gunnar Solli - Nei takk!
August 01, 2006, 16:53:35 PM
Leser i BA idag at Brann har vært frempå når det gjelder Jan Gunnar Solli. Til det har jeg å si følgende: Nei takk...

For meg er Solli like spennende som Trond Andersen.

To spillere som har hatt nærmest klippekort på landslaget uten å ha prestert. Brannledelsen skal ha ros for å sondere markedet, og de synes tydeligvis det er morsomt å loppe spillere fra trønderne, men vær så snill:

La oss slippe Jan Gunnar Solli i Branndrakt...
2
Brann / Takk for innsatsen Soma!
March 25, 2006, 01:43:07 AM
3
Brann / Brannstallen 2006
December 21, 2005, 17:31:09 PM
Brannstallen 2006 er jo ikke særlig fornyet eller forsterket, foruten Petter Vaagan Moen. Svekket etter salget av Scharner.

Men når jeg ser over Brannstallen, så er den jo faktisk ganske sterk, fremdeles. Finner en del svakheter på høyreback, og en forsterkning på topp.

Men det er jo et fundament i Brannstallen som faktisk er imponerende, om den holder seg skadefri.. (!) Og det er ikke til å legge skjul på at det trengs litt mer bredde i stallen...

Opdal, Hanstveit, Sigurdsson, Soma, Bjarnason, Andresen, Miller, Ludvigsen, Vaagan Moen, Sæternes, Winters...

Dette er jo jammen ikke verst, eller hva folkens?
4
Brann / Fingrene av fatet Vollvik!
October 23, 2005, 02:41:56 AM
5
Brann / Kristian Ystaas...
October 13, 2005, 13:10:38 PM
Er Kristian Ystaas fremdeles Branneiendom? Og i så tilfelle, hvorfor har ikke han blitt hentet hjem igjen til Bergen når laget har vært som mest skadeskutt? Eller er han Sogndalspiller for godt nå?

Han er ikke verdens beste fotballspiller, men på fullt nivå med gjennomsnittet i Brannstallen; Dylan Macallister, Tom Sanne, Helge Haugen osv...
6
Brann / Enga overlevde
November 22, 2003, 19:46:22 PM
Så er Enga reddet fra nedrykk etter seier over Sandefjord. Personlig er jeg glad for at Enga overlevde. Ingen kamper kan sammenlignes med Brann - Enga, og gleden av å banke de på stadion i år, håper jeg å oppleve neste år også!