• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - olpi

1
Brann / Klikkene i Brann
November 18, 2007, 03:38:16 AM
Etter en særdeles fuktig natt  på byn for en av våre spillere, og jeg skal ikke  være så  ufin at jeg nevner noen navn, men jeg kan si såpass at det dreier seg om en hvis back fra  det store utland, som har vært aktuell for en av de klubbene som vi liker minst, hvis ikke den klubben vi liker aller minst. Vedkommende sklei utpå isen og fortalte om de klikkene som har vært i Brann det siste halve året.

For det første: helt siden sommeren har spillerne i Brann vært klar over at Andresen skal til Vif.

Andresen har, siden midten av september, dvs. lenge før gullet ble klart, prøvd å lokke med seg spillere og andre sentrale personer i Brann-systemet over til Engen,  hvorpå den nevnte Andresen lovte at han hadde et "storlag på gang".

Hvorfor har spillerne vært så jævlig lojale mot en sviker som Andresen? En ting er at det viktigste i denne perioden var å jobbe sammen for at gullet kom hem, men i ettertid? Hvorfor kommer ikke skjelettet ut av skapet, og spillerne forteller sin virkelige mening om "kapteinen" vår??!

Hvilke spillere som ble inkludert i Andresen sin "klikk" er uvisst, men skal, i følge backen vår, IKKE inkludere Guntveit, Huseklepp, Bjarnason, Karadas, Helstad, Sjøhage og Bjørnsson. Andresen sine støttespillere fikk jeg ingen konkret informasjon om, med unntak av Sæternes, som allerede er vekke fra klubben.

Denne Andresen har, i følge mine "kilder", kjørt sin egen agenda mot Mjelde og hele store deler av trenerapparatet, til en slik grad at samarbeidsklimaet har til tider vært så vanskelig at grupper innad i troppen ikke har snakket sammen engang.

Dette er ikke bare "gossip" men reelle faktaopplysninger. Hvorfor skriver jeg dette? Fordi min lojalitet ligger hos supporterne, og de har krav på å få vite hva som foregår innad i klubben vår, og ikke minst er det viktig å få alt på bordet, slik av vi kan få rensket unna illojale personer før vi begynner på en ny sesong.
2
På Aston Villas legendariske  "my old man"...

Bergen By- er nydelig.
mens Oslo by er full av dritt - full av dritt-
Vi hater Vif og det skal vi vise
De hater oss, men det er ingen krise
For med Kniksen og Pesen. Martin Andresen -
ikkje det nokke stræss -
og er du engen-pakk, må du bare løpe, ellers kommer du til å få klæss.
Alle sammen no! (gjentar)

Orginalteksten går som følger:
My old man - said be a city fan.
And I said bullocks your a cunt, your a cunt.
Cause we hate the blues and we`re gonna show it-
We hate the blues, and they fucking know it.
With Spinksy, and Birchey. Alan McKanley.
They`re the boys that gonna do us fine.
If you support the blues, your a bluenose bastard, and you ain`t no friend of mine
All togheter now!

Link til Villa-videoer med My old man:
http://www.youtube.com/watch?v=OFH9rBoS9tg
http://www.youtube.com/watch?v=ZDDG5cn3VCg (kanskje den beste)
http://www.youtube.com/watch?v=GxrYA3Q_cT0
http://video.google.com/videoplay?docid=-526261419370421644&q=%22my+old+man%22+villa&total=8&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

Funker fett den... eller??