• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - TrulsVikane

1
Tifo, sanger o.l.... / Sangtekster
April 17, 2007, 16:07:51 PM
Noen fra bataljonen som kan ligge ut sangtekster som synges på Stadda? Blir litt mye rot med alle forslagene runt på hele forumet... Gullet skal Hjem, og Helstad sangen hørte jeg det var flere som lurte på hvordan den var...
2
Brann / Fabian Cipot
December 16, 2006, 10:31:00 AM
Alle med god hukommelse husker vel den tankeløse taklingen av Birminghams Marcus Painter som knakk foten til den godeste Fabian tvers av. Husker forsatt det store "knekket" som hørtes over hele stadion og langt ut i Sandviken. Og da hele stadion ropte ut med pakket, og dommer utrolig nok ga GULT kort til unge Painter som spilte sin debykamp og beskrives som en takle"glad" forsvarspiller.

Er det noen som vet hvordan det går med Fabian? Har han komt seg inn på landslaget, og hvilke klubb spiller han for nå? Dette er da en spilleer som kunne være litt interesang vis han spiller som i kampen mot Birmingham. Forsvar er han og, så da måtte vel alt være tilrettelagt
3
Brann / Ã?rets Brann-minne 2006
November 28, 2006, 14:36:48 PM
Hva er deres største minne fra denne sesongen?

Mitt må være Brann-Sandefjord eller Brann-VIF..=D
4
Kamper / Brann-Molde
August 13, 2006, 22:43:07 PM
Brann har tre starake tap noe også Molde har, men regner med at Brann overkjører Molde totalt! Mons sier idag til BA at folk må slutte å fokusere på tabellen og tenke på neste kamp, noe jeg er enig i! La oss fylle stadion, og skape sjikkeligt liv! La oss gjøre som vi gjore i start kampen og laget et enormt trøkk når spillerne kommer inn på banen til 1 og 2 omgang! La oss sende Molde tilbake med 0 poeng og mangen baklengs mål. La oss banke Molde både på banen og på tribunen folkens!
Møt opp til kamp!
Mitt tips: 2-0! Helstad og Winters putter!!