• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Doc

1
Kamper / Brann-Start
July 07, 2006, 20:29:33 PM
Da må vi slå ut de gule fra sør før vi kan fortsette vår vei mot Ullevåll. Var ikke det beste laget å møte, ei heller det værste. Ryktes at kampen antagelig vil spilles i Kristiansand
2
Brann / Trening, hvor og når?
June 26, 2006, 22:31:38 PM
Har noen dager fri denne uken, kunne for en gangs skyld tenkt meg å spasere forbi treningen til Brann og se litt hva de driver med.

Noen som vet noe om hvor og når de trener denne uken?
3
Brann / Spillervurderinger for vårsesongen
June 01, 2006, 15:53:08 PM
4
Brann / Tidenes beste Brann sang
April 20, 2006, 20:43:59 PM
I lys av utgivelsen av samle CD`en er det vel kanskje på sin plass å få en tråd med diskusjon om hva som er din personlige favoritt.


Ser de har en kåring på ba sine sider:

http://www.ba.no/puls/musikk/article2050422.ece

Hva mener du? Hvilken er best? Er den beste Nrann låten ikke med på CD`en?

Jeg må innrømme at jeg er veldig svak for De musikalske dvergene sin "Foret opp på Brann", en fantastisk pop låt som ville vært en hit selv uten en tekst om Brann. Rett og slett utrolig driv i låten, selv om det kanskje ikke er en typisk fotball sang.............
5
Endelig kommer en slik CD, har ventet lenge på dette! Er utrolig spent på hvilke låter som er med her, er det noen som kan opplyse om tracklisten?????

Noen som har kjøpt den og har meninger om den?

Det blir nok en stor diskusjon om hvilke låter som ikke er med på platen, men som burde vært der.....!
7
Brann / Olofinjana
March 11, 2006, 00:00:49 AM
Noen som vet noe om situasjonen hans for tiden? Det er vel en stund siden han var et hett tema på overgangsmarkedet, han var aktuell både for RBK og FC København mener jeg å huske. Så har det vært forunderlig stille den siste tiden.....! Han er en spiller som ville gått rett inn i startoppstillingen på samtlige Tippeligalag, så han bør være ett hett navn her hjemme.
Dette er en mann som hadde vært utrolig å fått tilbake i Brann drakt, men han er vel rett og slett for dyr, både overgangssum og lønn hadde vel gitt røde tall i de fleste regnskap på Stadion. Men snakker man om en drømmespiller i Brann drakten, så er vel dette mitt (realistiske) forslag!

Heia Olof..... Heia Vollvik.....
8
Brann / Et slag i trynet
March 09, 2006, 16:05:48 PM
Dette er utrolig kjipe nyheter:

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/sport/brann/article580093.ece

Synes synd på spilleren og ikke minst på SKBrann som nå hadde håpet og regnet med denne spilleren. Dette er et tilbakesteg for første 11 og bredden i stallen, håper bare Ludde ikke mister så mye av forsesongen/vårsesongen. Blir veldig skeptisk når jeg ser spillere som oppsøker osteopat, dette er vel en gren av medisinen og en vitenskap som er like pålitelig og dokumentert som helbredelse ved bønn!?!
9
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=94583

Jeg tror det er uheldig at kamper stadig må flytte innendørs, vi får dermed mange spillere som går glipp av kamptrening. Spillere som ikke spiller på grunn av underlaget, for eksempel Sæternes, kan risikere minimalt samspill med resten av laget før seriestarten. Dette kan føre til av første 11 ikke er samspilt, dette må da kunne kalles en katastrofal sesongoppkjøring?

Det skal bli utrolig spennene å se hvilken sesong våre skadde stjerner får! Jeg tror ikke det er gunstig på sikt for Brann å ha halvskadde stjerner som går glipp av sesongoppkjøringen og deler av sesongen. Bare se på hvor avhengige vi er blitt av Andresen og Sæternes, hva skjer dersom disse kun spiller 50% av kampene, og det med dårlig treningsgrunnlag? Burde vi ikke satset mer på friske spillere med lavere stjernestatus og dårligere ferdigheter, men som til gjengjeld er kampklare???

Ser også at Karl Petter Løken sammenligner sesongoppkjøringen til Brann med Stabæks det året de rykket ned. Felles er at begge lagene tapte alle kampene pre-season...........
10
Brann / Gammel video
March 01, 2006, 12:27:07 PM
Hater å se motstandere skåre mot Bann, men dette målet er faktisk verd en liten titt.....!

http://video.google.com/videoplay?docid=6527067628631655045&q=brann



Var desverre ikke til stede på kampen,men det er sikkert noen som har minne å dele....? Noen som husker lagoppstillingene?

Finnes det linker til bilder fra Branns treningskamp på stadion mot man utd på slutten av90 tallet?
11
Brann / Nye drakter
February 27, 2006, 19:13:16 PM
Er det noen som vet når de nye draktene presenteres, og når de kommer i salg?

Ser at mange landslag hiver seg på retro-design bølgen når de utvikler draktene til årets VM. Håper Brann også kan utvikle en retro-design trøye for årets sesong.
12
Brann / Fotballspillere og moral
February 08, 2006, 23:24:12 PM
I lys av de siste timers dramatiske hendelser er jeg sterkt forundret over omstreifende fotballspilleres moral og yrkesstolthet, og føler for å dele noen tanker om yrkesmoral, det å holde folk for narr og personer som ser folk inn i øynene mens de lyver til dem.

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=92999


Det er tydelig at den gode gamle klubbfølelsen i dag er et ikke-tema hos de profesjonelle fotballspillerne, kun et fåtall representerer virkelig klubben med hele sitt hjerte. I Brann tror jeg vi har et par spillere av denne typen, heldigvis. Man kan for så vidt ikke forlange at en profesjonell utøver umiddelbart skal spille med hjertet utenpå drakten, det er forståelig og akseptabelt at man må ha et spesielt forhold til en klubb for å elske den. Men det vi ikke kan akseptere er spillere som på urederlig vis lyver til klubben, og klubbens supportere, i et patetisk forsøk på å innynde seg hos fansen! De må skaffe seg supporterenes respekt ved å prestere godt for klubben og være ærlige, ikke ved å komme med en standard tekst der navnet på klubben og byen byttes ut alt etter hvilket sted man er på. Hvilken yrkesstolthet kan disse spillerne sitte igjen med nå?

Skrevet i skuffelse og frustrasjon!
13
Brann / Bomkjøpenes lag
February 02, 2006, 12:51:45 PM
De siste sesongene, la oss begrense oss til de siste 10 årene, har vi sett spillere komme og gå på Stadion. Noen ble det knyttet enorme forventinger til som ikke ble infridd, andre har ikke hatt noen forventinger og overbevist stort.
For å minre litt over spillere som har kommet og gått så lanserer jeg noen kandidater til førstelaget til SK Brann Bomkjøp (Ringnes logo på brystet):

- Toni Nkleko
- Alonso Solis
- Runar Normann (kaptein)
- T. Rasanauskas
- Selvfølgelig den vanvittig dyre islandske spissen jeg ikke husker navnet på i farten.......

Hvem flere? Kjør debatt! Dette er ikke for å henge ut og mobbe spillere, men for å mimre over hvem som har kommet og gått gjeeom porten på Stadion de siste årene!
Stor heder og ære til den som komponerer det beste/verste laget!