• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - johsmag

1
Brann / Manager
August 08, 2005, 11:45:14 AM
Hvorfor har det ikke dukket opp en trener med manager-satus i norsk fotball? Jeg synts at i den situasjonen Brann er i nå, kunne trenge en skikkelig taktikker. En person som som virkelig satt seg inn i spillemønsteret til laget og brukte tiden frem til neste kamp til å studere formasjon og taktikk. Så kan Mjelde være trener!
2
Brann / Frustrerende av Andresen og Mjelde
May 24, 2005, 14:50:25 PM
Som noen fikk med seg slapp Martin Andresen markeringen sin på Start spilleren som scoret 3-2 målet for Start.

Og det peker på at det defansive arbeidet hos midtbanen er alt for dårlig. Noe vi har sett i alt for mange kamper hvor Brann har sluppet til motstanderen
Og det er netopp Andresen sin oppgave å være den defansive midtbanespilleren mens Scharner er den offansive. Begge to er etter min mening best fremover, sinsykt gode. Men bakover er begge ofte på etterskudd. Andresen er sjeldent med helt tilbake i forsvaret og stopper overgangene.
    Jeg hvet godt at både Andresen og Scharner er bedre fotbalspillere enn Helge Haugen, men Haugen var mye bedre til å gjøre en skikkelig jobb defansift. En skikkelig kriger!

Og det er dette som gjør meg så frustrert. At ikke Mjelde ser at vi har fire offansive midtbaner og to offansive bekker. At Mjelde ikke gir klar beskjed til Andresen at han skal være med helt tilbake!

Vil gjerne høre kommentarer om folk er enig eller uenig
3
Brann / Ny plasering av syngende supportere
May 10, 2005, 20:45:25 PM
Når den nye stadionen blir bygget håper jeg at vi kan flytte bataljonen til hansa svingen, og dermed samle alle andre syngende brann suportere dit. Det blir en mer sentralisering av oss hvis vi står på en kortside. Hansa tribunen har jo historie og sjel i seg. Bare se på "The Kop" på Anfield. Liverpool har de desidert beste supportere og som lager vanvittig lyd for seg. Jeg har selv forlatt SS til fordel for hans og trives veldig bra der borte. Ser dere ikke potensialet i Hansa svingen? Så få folk som står på Bataljonens del i dag, mens resten er sprett rundt på stadion er dårlig. Vi ønsker dere alle til Hansa!