• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Snorri

1
Brann / Puber i Oslo som viser Molde - Brann?
July 23, 2005, 14:13:01 PM
Befinner meg i Oslo nå, og jeg vil gjerne se kampen. Jeg har ikke kredittkort, så jeg kan ikke betale for å se kampen på web-tv. Er det noen som kan fortelle meg om det er puber i Oslo som viser kampen?
2
Tifo, sanger o.l.... / Err... "bil-lyder" fra SS
May 09, 2005, 19:29:37 PM
Hva er meningen bak de "øøøh øøøh" lydene som SS lager når Bjarnason har ballen?
3
Brann / RBK - VIF 0-1
February 17, 2005, 22:22:09 PM
Denne kampen har ingen betydning for Brann, men det var spennende å se Branns to store motsandere til neste år vise muskler. Jeg må innrømme at jeg var mer imponert av VIF enn trønderne. Selv om jeg ikke er så voldsomt glad i hverken VIF eller RBK, så føler jeg sympati for bl.a. Daniel Fredheim Holm som måtte tåle drittbehandling fra apekatten Vidar Riseth som skulle vært utvist.

Så var det jo morsomt å se hvordan Nils Arne Eggen ikke klarte å sitte på tribunen og være tilskuer, over i andre omgang satt han jo på RBK benken og synset seg foran RBK-treneren, hvis navn jeg ikke har tenkt å lære meg siden hans karriere ikke kommer til å være langvarig... Jeg tror ikke Eggen klarer å være i noen annen posisjon enn no. 1, og mistenker at han kanskje tar over trenerjobben mer og mer i løpet av den kommende sesongen... Men det er spekulasjon.

Til neste år frykter jeg nesten VIF mer enn RBK, men jeg sier ikke at RBK skyter med løskrutt heller...

Og vi skulle hatt Ishizaki... :(
4
Brann / Ronald Koeman var på Brann Stadion
December 02, 2004, 23:51:25 PM
Så på tv2 at han satt på tribunen for å se på han svenske spissen.. Det var jo en fin skoring fra svenskene, men jeg lurer på hva han syntes, ettersom vi så lite eller ingenting fra Malmö og den spissen i de øvrige 87 minuttene + tilleggstid. :)

Han ble vel mer imponert av Sæternes og Winters, som igjen viste at de er Norges beste spisspar, om ikke Skandinavias også.
5
Tifo, sanger o.l.... / Enda (?) en Soma-sang
November 07, 2004, 18:54:09 PM
Så på Man Utd - Man City da jeg la merke til en engelsk barnesang jeg har hørt før. Begynte å leke litt med den, og etter at Soma nok en gang leverte varene i cupfinalen ble det noe som dette:

Soma kan, Soma kan,
Soma knekker alle mann,
**Synger 1-2-3, Soma er vår mann,**
Ragnvald Soma elsker Brann

Melodi: Som sagt, dette er en gammel engelsk barnesang som jeg har hørt på flere engelske toppkamper. Jeg klarte heller ikke å finne noe på nettet, men den har en veldig god klang, og funker utmerket når mange synger den.

** Disse tingene er der fordi jeg var litt usikker på hva som skulle være der, og det "synger 1-2-3" var jo bare noe jeg satte inn fordi det manglet noe der. Jeg er åpen for forslag, men jeg var veldig fornøyd med sistelinjen, så det kunne vært fint med noe som rimer på Brann.

Denne sangen kan også funke med f.eks. Robbie, Miller, Kvisvik.

Edit: Hadde jeg hatt mikrofon på pc'en kunne jeg sunget den selv og lagt den ut på nett, men det har jeg dessverre ikke.
6
Brann / VG-børsen ble suksess for Brann
October 30, 2004, 22:54:42 PM
http://fotball.vg.no/bors/best_bors.php?sesong_id=24

1.  Robbie Winters,  Brann 5,65 (130/23)    
2.  Ragnvald Soma,  Brann 5,58 (145/26)    

Husker at Robbie ble fortalt at han ledet VG-børsen, og han sa at han aldri hadde hørt om den, men var smigret. Dette er en perfekt avslutning på Robbie's beste sesong noensinne for Brann. Og han fortjener dette og Fair Play prisen.
7
Brann / Ã?lafur Bjarnarsson
October 30, 2004, 21:38:53 PM
Etter å ha sett (og hørt) mye kritikk av den trofaste stopperen, og nylig lest at enkelte kaller han får årets verste kjøp, så føler jeg at det er på tide å ta opp debatten om vår islandske forsvarsspiller. Jeg er i Lillestrøm nå, og kom nettopp fra en kamp hvor han nesten kostet Brann Royal League og bronse i serien. Vi har sett han slå feilpasninger, og vi har sett han gjøre feil. Husker hvordan han falt og var skyldig i et baklengsmål mot RBK, men også hvordan han kom tilbake og scoret selv.

Men jeg mener ikke at han er en dårlig spiller. Har spilt hver eneste kamp for Brann, og har ikke blitt byttet ut i en eneste (ihvertfall i serien). Selvfølgelig er dette også fordi Brann ikke har noen skikkelige stopper reserver, men han har vært god. I LSK kampen spilte han svært bra, med unntak av tabben som kostet Brann et mål. Han startet sesongen sterkt, og avsluttet den også sterkt.

Jeg liker å sammenligne han med Igor Tudor, en svært god stopper som ikke får spilletid på Juventus fordi han har en tendens til å gjøre store tabber... Men Brann er ikke Juve.

Fyren er ihvertfall LANGT ifra årets verste kjøp. Den prisen er forbeholdt en seksuelt usikker australsk surfer.
8
Brann / Svartebørsreklame i BT
October 29, 2004, 08:31:30 AM
Jeg la til merke at i dagens BT (fredag 29.), så er det reklame for det jeg anser som svartebørsselgere. Helt nederst til høyre på forsiden av sporten finner man en reklame for www.eventservice.no som gledelig viser til at de har cupfinalebilletter til salgs. Det er forståelig at buissness er buissness, men jeg synes ihvertfall at det er latterlig at BT legger ut reklame for disse folkene, som (om jeg ikke tar feil) bryter en lov eller to, eller balanserer på kant med loven ihvertfall.

Kan noen fortelle meg noe mer om www.eventservice.no?
Og hvorfor klarer ikke BT å ta avstand fra svartebørsbilletter når BBB og Brann har gjort det?
9
Brann / Reise til Oslo 7.11. uten billett?
October 10, 2004, 16:19:09 PM
Jeg er ikke medlem av BBB, og har heller ikke partoutkort, og fikk heller ikke billett via telefonsalget (surprise, surprise!).
Men jeg har veldig lyst til å dra ned til Oslo uansett, for å være med på alt som skal skje i Oslo før (og forhåpentligvis etter) selve kampen. Jeg har egentlig ikke lyst å forsøke å kjøpe svartebørsbilletter til 2 000 Kr som kanskje er falsk vare. Om det er mange nok som reiser ned så skulle det jo være mulig å leie en pub (eller noe større) for Brann-fans hvor vi kan se på kampen. Heller det enn å sitte hjemme i stuen i Bergen med et par kompiser.

Jeg vet ikke om det er noen andre som har tenkt på dette, eller om det allerede er planer om det.
10
Brann / Cupfinalebilleter - Hvor sannsynliger det?
September 22, 2004, 21:39:38 PM
Jeg er ikke medlem i bataljonen, men kunne selvfølgelig tenkt meg å ta turen til Ullevål. Noen som vet detaljer om hvordan billettene legges ut for salg til ikke-medlemmer av bataljonen?