• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Eskelinen

1
Brann / Sv: Overganger 2011
February 06, 2011, 17:00:24 PM
Quote from: osoerli on February 06, 2011, 01:33:32 AM
Kva posisjon spelar eigentleg denne Mix?
Er han spiss, offensiv midtbane, kant?
Me treng som absolutte minimum 2 spissar.  1 target Prica/Karadas/Rushfeldt-kloning og 1 kjappfot Helstad/Huseklepp-kloning.
Aller helst 2 spissar og 1 god offensiv (høgre) kant.
Om det finns villige investorar:
2 spissar, venstre- og høgre kant.
Om det finns veldig villige investorar som kastar pengar etter Brann:
2 spissar, 2 kantar, 1 ventreback.


Mix er midtbanespiller ifølge wikipedia, men jeg ser på han som en huseklepp kloning, kjapp, lettbeint, og dribblesterk...mulig han kan brukes i angrep også :)
2
Brann / Sv: Overganger 2011
February 05, 2011, 22:05:39 PM
Hent Mix Diskerud som Huseklepp erstatter!!!
3
Brann / Sv: Stadionnavnet selges!
December 02, 2010, 13:32:40 PM
Jeg ser på det som uproblematisk at Brann selger stadion navnet, stedet vil på folkemunne alltid være Branstadion, at det står/sies noe annet på tv2 sine tvsendte kamper, betyr lite!

Men er enig i at om det blir solgt så må det bli noe med lokal tilknytning, selv syns jeg det ikke fins noe annet alternativ enn Hansa Stadion..
4
Brann / Sv: Overganger 2010
November 22, 2010, 18:19:12 PM
SER at FREDDY ADU er på vei til danske Randers, gratis eller på lån! Hvor er Brann nå?? RBH??

Han har det i seg, få han til å blomstre i Brann så er han verdt pengene!!
5
Brann / Sv: Overganger 2010
May 20, 2010, 12:57:58 PM
Vi må nok prøve å se det store bildet her, flere av klubbene har klart å dyrke frem gode unge spillere fra eget akademi over en periode på 2-3 sesonger, vi er i gang med det samme, nå har vi Yaw på gang og cato hansen får mer spilletid (selv om han ikke er fra eget akademi) vi må se at det ikke kan settes innpå 3-4 nye unge spillere uten erfaring, men må ha som mål å rendyrke 2-3 hver sesong. Når det gjelder forsterkninger, må vi komme oss ut av sesongen med den stallen vi har med 1-2 forsterkninger, den har kvalitet både bak og fremme det viser gutta gang på gang! Vi er rett og slett ikke på "stang inn for tiden" og vi mangler kanskje bredden i stallen som gjør at plasser der spillere yter dårligst ikke føler presset nok til å gi 200%. Vi må få inn minst 2 stabile spillere som går rett inn på laget asap, fortrinnsvis en midtbanegalant og en målgarantist.

Når det gjelder bytte av trener er jeg åpen for det, jeg var ikke fan av Nilsen når vi først skulle bruke en halv sesong på å få på plass trener første gangen, at vi ikke kunne finne en på mer enn 40 år med pondus og resultater å vise til. Se på Rosenborg, som klarer hente gode trenere, fra middelmådige klubber (stabæk?, AAb) og som igjen eksporterer disse til landslag fordi de er eksepsjonellt gode til å utnytte ressurser og lagledelse..Vi kan ikke være dårligere, syns vi nå skal se lenger etter en trener enn til drillos 94..
6
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 17, 2008, 00:53:58 AM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article122820.ece

Bech ferdig....pressekonferansen imorgen bekrefter vel at han er brann klar!?!
7
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 16, 2008, 19:09:00 PM
Jeg stemmer for Aabrekk som trener til Hareide eller Backe er ledig...Aabrekk er vel likeså god som Bech!
8
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 14, 2008, 17:27:17 PM
Ut i fra intervjuet han gir på tv2.no/sumo så virker dette som en avbalansert og fornuftig fyr.
Tror han kan ha mye å bidra med, jeg er positiv! Han sier han liker en meget angrepsvillig fotball og hurtig pasnings spill, men at dette ikke har lykkes i esbjerg i år..det viser vel også tabellen, men med det rette laget og nettverk rundt ja så tror jeg det kan bli veldig bra!
Esbjerg er vel ikke under noen omstendigheter noe topplag i Danmark, Brann derimot er et topplag i norge, på papiret om ikke annet. Så med de rette midler kan han utrette noe. TROR JEG!
:D
9
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 14, 2008, 00:00:22 AM
Troels Bech...Spennende alternativ syns jeg da, bor i danmark og liker dansk fotball de er flink med angrep og ballbesittelse, det er mer snert over fotballen her nede enn den tradisjonelle norske langpasningen, tror absolutt han kan ha noe å bidra med, kjenner ikke merittene hans men de er vel likeså bra som de andre alternativene ifølge forummet her.
10
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 12, 2008, 16:27:18 PM
Quote from: Joggi Bogga on November 12, 2008, 15:46:12 PM
Jeg mener det dønn seriøst.
Ta feks IMN, som  tok Aalesund til nye høyder. De hadde aldri vært et tippeligalag før han tok over. Forventningene i byen var store, han måtte levere og det gjorde han.

Dog er det på det personlige plan jeg tror han egner seg perfekt i Bergen. Han har en uredd stil som jeg tror vil passe glimrende sammmen med personlighetene vi har i spillerstallen. Pressen vil elske ham og fansen også så snart vi begynner å vinne igjen.


Kan vi ikke bare lansere Ivar Hoff, Kjell Tennfjord, Halvard Thoresen og Bjarne Berntsen i samme slengen??
11
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 11, 2008, 10:35:01 AM
Quote from: KEA on November 11, 2008, 10:29:27 AM
Quote from: Eskelinen on November 11, 2008, 10:02:46 AM
Det har jo tidligere blitt sagt at et engelskspråklig alternativ ville være spennende, noen som tror det seiler opp et engelskspråklig alternativ nå som det kan virke som at alle "de store" navnene er av blokken?


Ja for eksempel snakker jo de fleste nederlendere mer flytende engelsk enn nordmenn flest (selv om mange tror det motsatte), jeg tenker da på Adrie Koster som ingen utenom Ajax (som foreslo ham) har kommentert noe særlig. Men han er selvsagt ikke så kjent her hjemme som enkelte "store navn"  (....Sandstø, hah!) som debatteres her inne .


Jeg syns absolutt dette høres interessant ut, er heller ikke den store fan av Sandstø, mangen av brannspillerene kommuniserer vel allerede på engelsk også, og det burde vel telle for NOE ;)

Og hva med Jørn Andersen??
12
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 11, 2008, 10:02:46 AM
Det har jo tidligere blitt sagt at et engelskspråklig alternativ ville være spennende, noen som tror det seiler opp et engelskspråklig alternativ nå som det kan virke som at alle "de store" navnene er av blokken?

Personlig håper jeg på at et nytt alternativ blir lansert, blandt de nåværende alternativer (om man skal utelukke Nanne helt) så håper jeg på Nilsen...