• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Hansabyen

1
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
August 18, 2023, 07:28:59 AM
Flytt Store Stå ned, men behold setene slik at Store Stå kan være der når man spiller Europa Cup kamper.

2
I går var vi heldig?? Hvilken kamp har du sett Gulløl? Les statistikken av kampen, den forteller det meste! Har det blitt sånn at andre lag ikke kan skape noe eller å ha ballen uten at vi er heldig eller spiller dårlig? Vi vant helt fortjent og vi var ikke heldig.


Quote from: Gulløl on June 05, 2023, 08:22:35 AMEr ganske sikker på at Dyngeland startet, nå er det ikke en svak motstander på tredje-fjerde nivå. Vi kan ikke gamble med å ikke bruke den beste keeperen mot en motstander som kunne tatt poeng mot oss i går om de var litt heldig. Hadde Aalesund gått opp til 2-0 i går kunne kunne de hold unna og klart poeng, det samme når stillingen var 2-1 kunne de gått opp til 2-2. I går var vi heldig, spilte med en mann mer i over 20 min.
3
Er det bare Stå plasser å velge til denne kampen? Noen som vet?!
4
La Bataljonen gå først (som Ove Thue marsj) og tilslutt kan eventuelt gamlingene i buekorpset gå....🙈😎
5
Quote from: Lasaron on May 05, 2023, 19:38:48 PMNår billettene var i boks (trodde jeg), fikk jeg valget mellom NFF-app eller et eller annet print@home. Siden jeg ikke hadde appen, valgte jeg det siste.

Da kunne jeg laste ned billetten på maskinen min. Som er en Mac. Den lot seg ikke åpne. Ikke når jeg sendte på mail heller. Ikke på mobilen heller, som er en iphone.

Jeg finner jo billettene inne på min side hos NFF, og kan printe de ut på jobb. Og jeg har tatt bilde av QR-kodene. Så jeg har jo kontroll.

MEN HVORFOR KAN DE IKKE BARE SENDE QR-KODENE PÅ VANLIG PDF PÅ MAIL SOM ALLE ANDRE? HVORFOR GJØRE DET SÅ BEDRITENT VANSKELIG?

Det lurer jeg på akkurat nå.

Last ned NFF app - billettene ligger der. Med Qr Kode som blir åpnet dagen før kamp.