• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KenHasle

1
Brann / Sv: Overganger sommeren 2014
July 15, 2014, 14:11:25 PM
Det er i det minste positivt at Brann/Hardball tydeligvis har penger å bruke, når de kan bruke to millioner på "innstilling" og "innsats". Da gleder jeg meg til å se hvor mange millioner de er villige til å bruke på spillere som faktisk kan spille fotball og som kan styrke og utvikle spillet som Norling (fortsatt) forsøker å få Brann til å spille.
2
Brann / Sv: Overganger sommeren 2014
July 15, 2014, 13:08:40 PM
Dette er flaut, håpløst, pinlig. Skandale. Brann/Hardball betaler i overkant av to millioner(!) for Azar Karadas!? I dagens vanskelige økonomiske situasjon velger altså Brann/Hardball å bruke i overkant av to millioner kroner på Azar Karadas, en mann de kunne fått gratis ved flere anledninger tidligere! Og hva skal vi med ham, han er en svært begrenset fotballspiller. Vi betaler altså to millioner for innstilling og innsats? Det er jo det eneste begrensete fotballspillere har, innstilling og innsats, men er det verdt i overkant av to millioner? Ikke faen, det kunne de fått gratis fra en hvilken som helst lokal klubb.

Jeg er oppriktig sjokkert og forvirret. Dette er en ren vennetjeneste, er det noe som Brann kan og bør ta seg råd til i den situasjonen klubben er i?
3
Brann / Sv: Overganger sommeren 2014
July 09, 2014, 16:28:27 PM
Hvordan i helvete kan Brann i det hele tatt vurdere å betale(!) for å få inn Karadas? Jeg fatter det bare ikke. Mannen er gammel og har alltid vært en veldig begrenset fotballspiller, og jeg husker med skrekk og gru hvor elendig han var gjennom størstedelen av sitt forrige opphold her.

Dette bærer preg av å være en vennetjeneste, uansett er det latskap og inkompetanse fra den/de som per i dag er ansvarlige for spillerlogistikken.
4
Brann / Sv: Overganger sommeren 2014
June 19, 2014, 17:27:37 PM
Fint med Birkelund inn, velkommen hjem! Han kan fort bli en forsterkning, vår sentrale midtbane er muligens den svakeste i eliteserien. Men det blir ikke medalje av dette heller.
5
Brann / Sv: Overganger sommeren 2014
June 18, 2014, 10:41:42 AM
Ojo var både fantastisk - og fullstendig elendig - i løpet av sin periode i Brann. Tror han hadde passet bra i Norlings spillestil, samtidig som det absolutt vil være grunnlag for å stille spørsmålstegn ved hans motivasjon, skulle han komme luntende tilbake til sitt gamle springbrett. Og kan ikke akkurat si at jeg har savnet alt gudepreiket, men det er en digresjon.

Det ligger i kortene at det dukker opp en og annen fra allsvenskan i sommer, som Norling kjenner godt til og vet passer inn i spillestilen, og som samtidig er billigere enn spillere med base i Norge. Hadde vi bare kunne vært trygge på at svenske spillere klarer å tilpasse seg eliteserien bedre enn svenske trenere, så kunne det fort blitt et skikkelig kinderegg, men det er kanskje for mye å håpe på.

6
Brann / Sv: Positivitets-tråden
May 21, 2014, 13:21:44 PM
Norling er rett mann for Brann! Han råder over en stall som har mange gode og talentfulle spillere, men førsteelleveren mangler 2-3 spillere av topp norsk klasse. Dette ser selvfølgelig også Norling og han har garantert allerede tenkt seg ut mulige erstattere som kan hentes inn de neste to månedene. Vi har en ny og ambisiøs styreleder i Barmen som garantert vil legge til rette for å handle inn disse forsterkningene, og vi har de to gode vennene Bruun-Hanssen og Mohn som klarer å skrape sammen det som trengs for å forsterke der det trengs.

Norling vil klare å snu dette, og vi bergensere vil gjøre hele byen, klubben og oss selv en enorm tjeneste hvis vi er tålmodige og venter med å se hvilke grep som gjøres for å snu de dårlige resultatene og prestasjonene, før vi går i defaultmode og begynner å krisemaksimere. Gir vi Norling og spillerne, både nye og gamle, denne sesongen til å spille inn et nytt og ambisiøst system, så vil vi høste fruktene av dette allerede neste sesong. Vi har veldig mye å glede oss til i tiden fremover, litt mindre i det umiddelbare og masse i det mer langsiktige!
7
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 22:30:42 PM
Quote from: Bybanen on May 20, 2014, 21:52:33 PM
Jeg mener det finnes nok av klubber i Hordaland som kan drive talentutvikling, Brann er ikke en av de. Han har nå hatt nok tid til å bevise at han ikke takler å prestere med dagens stall, så da kommer spørsmålene: Endre spillestil? Skifte ut stallen?

Vi er nok alle enige om at førstnevnte er det enkleste.


Du er som en karikatur av en utålmodig og korttenkt bergenser nå;-)

Det første er det enkleste ja, det andre er det riktige og faktisk det eneste riktige. Trenger jo overhodet ikke å skifte ut hele stallen heller, 2-3 spillere som kan gå rett inn på laget vil styrke spillet og etter hvert resultatene betraktelig. Har du sett hvordan Malmø spilte da de vant serien? Slik kan vi også spille når Norling får inn de rette spillerne.

Man kan selvfølgelig diskutere om balansen mellom unge lovende (men selvfølgelig ujevne) og eldre, etablerte spillere er god nok i dagens stall, men det er langt fra det til å nærmest ta til orde for at Brann skal legge ned talentutviklingsarbeidet, noe som ville vært en tragedie og usedvanlig korttenkt, selv om vi er i Bergen.


8
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 22:05:58 PM
Quote from: krakra on May 20, 2014, 21:27:51 PM
Haugen er som blant de beste når laget fungerer. Mot Glimt var han den beste. Det smarte hadde jo vært å hente en makker som har det Haugen mangler. For hans kreativitet og og pasningsfot blir verdifull når spillet sitter over tid.


Vi er grunnleggende uenige angående Haugens prestasjoner og kvaliteter, og det er selvfølgelig en ærlig sak. Jeg klarer ikke å se Haugens kreativitet. Rettere sagt, jeg klarer ikke å se at han er kreativ "nok", og da har jeg som mange andre lagt mye godvilje til over flere sesonger.

Men tror ikke denne diskusjonen er konstruktiv lenger, så vi kan gjerne være enige om å være uenige.
9
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 21:22:00 PM
Quote from: krakra on May 20, 2014, 21:00:34 PM
Han var god og en av hovedårsakene til at vi kjørte over Glimt frem til Demir ga bort målet deres. God var han også mot Stabæk og mot LSK. Så som vanlig er stort sett bra hjemme.


Det er forskjell på "god" og "god nok". Haugen, som alle andre, spiller bedre når laget som helhet fungerer, slik det gjorde den første halvtimen mot Glimt. Men det jeg mener Brann trenger på midten er en spiller som i langt, langt større grad enn Haugen har evne og vilje til å være toneangivende for at hele laget løfter seg. Nå finnes det ikke flere Martin Andresen'er, men det må definitivt være mulig og ønskelig for Brann å lete etter en sentral midtbanespiller med mer pondus og mer av alt enn hva Haugen har inne.
10
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 21:09:55 PM
Quote from: Bybanen on May 20, 2014, 20:56:59 PM
Helt greit at du syns det, men jeg er uenig. Jeg synes ikke Brann skal være et lag på sikt, vi er et Tippeligalag i Norges nest største by, og burde kreve resultater her og nå. Jeg gir en blanke fan hvor spillerne kommer fra, talenter kan vel få spille i Nest eller Fana eller Fyllingsdalen? Vi vant seriegull da Martin Andresen herjet og etter det har alt gått til helvete.

Nå står vi i fare for nedrykk, alle talentene har definitivt ikke økt publikumsoppslutningen på Stadion og Norling fremstår som en idiot. Bare trist dette.


Jeg gir også egentlig blanke faen i hvor spillerne kommer fra, det viktigste er at de presterer, så der er vi enige. Men enten vi liker det eller ikke, så er Brann nødt til å være et lag på sikt, for Norling har ikke vært ansatt lenge nok til å bygge den stallen han trenger for å spille fotball slik han ønsker. Vi vet jo at Norling sine lag har spilt god fotball, med masse unge spillere som bærebjelker, og atpåtil vunnet seriegull, så det må vi tåle å vente på! I hvertfall sett i lys av hvor lenge vi ventet på Skarsfjord (som aldri har levert og aldri kommer til å levere resultater av topp norsk klasse).

Det at vi krever resultater her og nå har jo aldri vært en suksessformel for Brann tidligere, så hva er det som tilsier at det er en god ide å fortsette med en slik holdning? Snakker vi fortsatt om det samme etter neste sesong, derimot...
11
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 20:49:54 PM
Quote from: krakra on May 20, 2014, 20:33:13 PM
Haugen var god sist.


Det er selvfølgelig en skjønnsmessig vurdering, men jeg vil ikke si at han var god, han var bedre enn vanlig. Men det hjalp jo ikke heller. Synes fortsatt han er for treig, veik og unnvikende i dueller og sinker spillet med altfor mange støttepasninger. Han er ikke målfarlig, og til å ha en såpass god pasningsfot er han skuffende lite kreativ og skapende.
12
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 20:42:13 PM
Quote from: Bybanen on May 20, 2014, 20:29:59 PM
Fair enough. Jeg antyder bare at Skarsfjord heller ikke hadde verdens beste stall å jobbe med, og at Norling faktisk gjør det enda dårligere med det samme mannskapet. Han legger opp til en ambisiøs spillestil som overhodet ikke er tilpasset dagens mannskap.

Mulig det blir bra på sikt som mange antyder, men jeg lever ikke på sikt. Akkurat nå ser jeg at Brann står i reell fare for å spille mot Nest-Sotra neste sesong.


Men det var jo Skarsfjord som bygget opp den stallen, så han var selv ansvarlig for sin egne arbeidsbetingelser. Det samme ansvaret vil selvfølgelig legges på Norling sine skuldre, etter hvert, når han får formet sin egen stall og det mot formodning ikke skulle føre til markant forbedring, både spillemessig og resultatmessig.

Ellers synes jeg det er bedre at Norling tar seg denne tiden det tar å innarbeide en ny og ambisiøs spillestil, enn at vi skal satse på plan B og C og forverre mulighetene for en reell spillestilendring som vi kan komme til å nyte veldig godt av - på litt lengre sikt enn akkurat denne sesongen. Når folk var så usedvanlig tålmodig med Skarsfjord, så kan jeg ikke skjønne hvordan og hvorfor Norling (som har bevist flere ganger at han kan få til veldig bra ting med sine lag) ikke skal få den samme tålmodigheten. For noen må det være på ren spit, og for ordens skyld snakker jeg generelt her og ikke om deg Bybanen.
13
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 20:31:58 PM
Savner aldri Haugen, dessverre, han er ikke god nok. Dessverre. Det største problemet til Brann er at alternativene på midten, Haugen, Barmen, El Fakiri, Badji, ikke er gode nok for et lag som ønsker å kjempe i toppen. Haugen og El Fakiri er altfor stasjonære, lite drivende og kreative. Barmen har stor radius men svak/middelmådig pasningsfot. Badji er Badji, han forstår jeg meg ikke på.

Brann trenger DESPERAT to nye sentrale midtbanespillere.
14
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 20:14:57 PM
Quote from: Bybanen on May 20, 2014, 20:05:48 PM
De av oss som i fjor antydet at det ikke var Skarsfjord som var problemet ble hudflettet, men kanskje det går opp for flere etter hvert. Norling har ikke gjort noe som helst positivt for Brann, er vel om mulig blitt et enda dårligere lag (unntak for hans signering Orlov, han leverer i det minste).


Hmmmmmmm. Bortsett fra Orlov, som har spilt regelmessig og levert som du sier, og Demidov/Hanstveit (som ikke har gjort det samme), så er det jo Skarsfjord sin stall Norling har tatt over, så jeg klarer ikke å se hvordan Branns dårlige resultater nå på noen som helst måte skal stille Skarsfjord i et bedre lys. Norling trenger tid til å forme sin egen stall, slik Skarsfjord fikk (i omtrent tre år for mye).
15
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 18:58:42 PM
Virkelig et elegant mål:-) Merker at jeg begynner å bli skikkelig glad i Orlov!
16
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 18:46:17 PM
Quote from: Gulløl on May 20, 2014, 18:44:27 PM
Tertnes spiller for fÃ¥ mÃ¥neder siden, overgÃ¥r alle vÃ¥re midtbanespillere klart. Og det var selvfølgelig han som skulle kline ballen i vinkelen fra 40 meter i dag. Er det rart vi drikker ?  :'(


Det er første gang i år at jeg ikke er ruspåvirket når jeg ser Brannkamp på TV, og det blir siste gang, virkeligheten kommer altfor nært på....
17
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 18:43:19 PM
Det som irriterer meg mer enn resultatet og det sørgelige spillet til Brann er at Sogndal har evnet å ubemerket plukke opp en gratis, ung bergensk midtbanespiller som er betydelig bedre enn våre egne (Barmen, Haugen). Men Brann kan bare droppe å forsøke å hente ham, prisen er vel 10 millioner allerede og hadde vi kjøpt ham ville han garantert stagnert fullstendig.

Men fy faen, når skal Brann skjønne at denne kampen er cupfinale, champions league-finale og fåkkings julaften for disse bøndene og møte dem med samme innstilling?!
18
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 20, 2014, 18:10:37 PM
Fyttihelvete som Sogndal har overkjørt oss de første femten. Men har troen enn så lenge...
19
Kamper / Sv: Sogndal-Brann tysdag 20.05 kl 19
May 19, 2014, 19:57:42 PM
Vi vinner i morgen, det blir enten 1-2 eller 2-3. "Alle" i både Sogndal og i Bergen forventer Branntap, men denne gangen snur det - først og fremst fordi Sogndal tross alt er et drittlag, men også fordi Sogndals mange bergensere ikke vil makte å leve opp til forventningene og presset det medfører å møte laget fra hjembyen.

Og Orlov kommer til å skåre. Dere hørte det her først.
20
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
May 08, 2014, 18:18:26 PM
Helt enig med Tom C angående Barmen.

Skal Brann bli et bedre lag, må Haugen ut av førstelaget og erstattes av en spiller som er kreativ og som i mye større grad kan drive med ballen og som kan bevege seg over større rom enn Haugen. Haugen er altfor stasjonær, treig og skuffende lite skapende med tanke på sitt rykte som kreativ, et rykte som begynner å ligne mer og mer på en myte. De fleste baller går bakover, og man kan selvfølgelig innvende at det er fordi det er lite bevegelse foran ham - men en spiller som har evne til å forsere motspillere vil automatisk skape denne bevegelsen. Haugen har dessverre ikke verken teknikk eller fart til å forsere.

Det Brann trenger på midten er en Guastavino-type, som er noe mindre egoistisk enn han var. Ved siden av denne typen trenger vi en Badji-type, som er litt mindre Badji enn Badji er.

Med to nye sentrale midtbanespillere inn, Badji ut og Barmen og Haugen som stallspillere, så vil det offensive spillet til Brann forbedre seg betraktelig.



21
Quote from: Northside on April 22, 2014, 10:50:26 AM
Uansett legendarisk når det runget "Kor e trommen hen Lillestrøm".


Absolutt et betimelig spørsmål, men denne hørte jeg fra min posisjon ikke langt fra bataljonsfeltet og dessverre funket det heller dårlig. "Kor e trommen hen" ble mumlet, og det eneste vi hørte tydelig var "Lillestrøm".

Uansett ingen god ide å synge sanger som nevner motstanderlagets navn så mange ganger.



22
Brann / Sv: �rsmøte 2014
February 14, 2014, 08:30:47 AM
Etter det jeg har hørt har Cato Guntveit vært lite aktiv i styret, så det er absolutt en ide å bytte ut ham med Gjert Moldestad, som nok kommer til å stille langt mer regelmessig på styremøter.
23
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 30, 2014, 23:42:15 PM
Det husker jeg ikke. Men la oss være forsiktig med å nevne navnet, plutselig er det noen som ønsker seg ham tilbake også:-)
24
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 30, 2014, 23:32:41 PM
Quote from: Corran on January 30, 2014, 23:29:33 PM
Var det ikke Ken Hasle som spilte back og Bakkerud som spilte kant på høyre siden?
Mener å huske noen gode stunder ?
Skulle vel mindre til for å glede et Brannhjerte på den tiden


Synes å huske ham på venstrebacken. Han var kjapp men ellers meget begrenset, slik jeg husker ham. Ikke ulikt mange av Branns backer opp igjennom årene.
25
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 30, 2014, 23:30:16 PM
Jeg gjør ikke det, og lurer av og til på om Brannsupporterne er verre enn andre når det kommer til å ønske gamle helter tilbake. Selv om vi selvfølgelig har gode minner om Scharner og Olofinjana, så er det definitivt best at de forblir i fortiden og ikke kommer tilbake umotiverte og pisser over de gode minnene. Folk må innse at de er på hell.

Det smerter meg å vite at Ojo fortsatt er såpass ung at han kommer til å bli nevnt i 15 år fremover.

Når det gjelder nicket, så er jeg fan av Ken Hasle, men skulle jeg foreslå ham som forsterkning så ber jeg om at moderator utestenger meg umiddelbart, for da har jeg det tydeligvis ikke så bra hjemme og bør skjermes.
26
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 30, 2014, 23:15:01 PM
Hva med å hente tilbake Tomas Razanauskas? Han er blitt mer rutinert siden sist han var her, og har sikkert bedre forutsetninger for å forstå Branns spillestil under Norling enn hva tilfellet var under Thordarson. Og han er bare 38 år!

Eller hva med å tenke nytt og ikke hele tiden fantasere om gamle, mette helter? Vi fikk Hanstveit tilbake nå og det får holde.
27
Brann / Sv: Stallen 2014 - status
January 29, 2014, 22:51:00 PM
Dette du skisserer her er rene galskapen Xminator, hva slags fotballkultur kommer du fra? 9 og 10 på topp, og begge forventes å skåre men den ene kan gjerne være mest tilrettelegger. 3 og 11 på venstresiden (som er de dominerende spillerne, i hvertfall slik jeg er vant med det), 2 og 7 på høyresiden, 6 på venstre sentral midt og 8 på høyre sentral midt.

Keeper nummer 1 selvsagt, reservekeeper nummer 12. Reserven som er nærmest A-laget har nummer 14.

Akkurat når det gjelder midtstoppere er jeg fleksibel, om det er 4 eller 5 som er på henholdsvis venstre eller høyre er ikke så nøye.

For øvrig enig i at nummer som går over antallet spillere i troppen er en forbannet uting!

Men for å holde oss til trådens tema, så synes jeg at stallen trenger en nummer 11 som er bedre enn Askar, og mer klar for å dominere i eliteserien enn hva Skaanes er per i dag. Gjerne med en innleggsfot som treffer nummer 9, som legger opp til nummer 10, så blir dette veldig bra!
28
Brann / Sv: Stallen 2014 - status
January 29, 2014, 19:41:04 PM
Quote from: dudo on January 29, 2014, 19:10:01 PM
Nenenei, 4 og 5 stoppere, 6 og 8 midtbane. Så begynte noen å rote det til med 5 på venstrebacken, men det er jo bare fjas.


Som tidligere venstreback og venstreving kan jeg bekrefte at de korrekte numrene der er henholdsvis 3 og 11, og at det er den fulle og hele fasiten og sannheten.

Dette er min eneste konservative tilbøyelighet.
29
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 29, 2014, 18:54:17 PM
7-8 spillere fra samme hylle som Demidov og vi er seriemester i august. Men det trengs ikke, laget vi har nå kommer garantert til å kjempe om medaljer, meget mulig også den aller gjeveste. Det hadde jeg satt penger på, hadde jeg hatt penger.
30
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 29, 2014, 18:39:55 PM
Herlig å få Demidov bekreftet!

(og så håper jeg at folk flest fortsetter å kalle ham Demidov. Demi blir for femi).

Siden Brann har forsøkt seg på Lundevall tidligere, så indikerer det at de ønsker en ny venstreving. Og verken Bruun-Hanssen eller Norling utelukker at det kan komme nye inn. Jeg håper det skjer, og at denne spilleren erstatter Askar, som etter mitt syn er Branns svakeste punkt i A-laget per i dag. Når det er sagt, så kan det jo tenkes at Norling allerede har funnet erstatteren for Askar i Skaanes.

Med en venstreving inn, eller en veldig god Skaanes, så synes jeg dette ser bedre ut enn på lenge!
31
Brann / Sv: �rsmøte 2014
January 26, 2014, 00:44:53 AM
Denne artikkelen har jeg ikke sett før nå(!), og det er godt over grensen til idioti det Drevland sier. Kan faktisk ikke huske å ha lest noe så dumt på flere dager.

Med denne ministeren som styreleder, så ville det nok blitt fokusert mye på forsvaret...
32
Brann / Sv: Stallen 2014 - status
January 25, 2014, 23:55:38 PM
Quote from: Lasaron on January 25, 2014, 22:41:45 PM
Det kan ta litt tid, men jeg tror to stoppere vil forlate oss før første seriekamp.


Jeg håper dette skjer. Med Demidov-Grønner-Gjesdal-(valgfri stopper) er det god nok dekning i midtforsvaret. Den knallharde kampen om de to plassene er sikkert skjerpende for spillerne på trening, med fem (seks med Demidov) konkurrenter som alle vil vise at det er de som fortjener plassen. De som imidlertid taper den kampen, og gjerne blir sittende på benken gjennom vårsesongen, vil til slutt gå sure - og slikt støy (som Brann kaller det) trenger vi ikke, verken i media eller i spillergruppen.

For øvrig, så er jeg veldig usikker på om jeg vil ha Jonsson eller Wangberg som den fjerde stopperen.
33
Brann / Sv: �rsmøte 2014
January 25, 2014, 23:39:16 PM
Tirsdagsgjengen er en godt sammensveiset gjeng, men jeg er ganske sikker på at de ikke er enige om alt, ei heller når det kommer til Nora Sætre.

Forresten, jeg har hørt navnet til en tidligere minister i forbindelse med styreledervervet, er det noen andre som vet noe om dette? Antar at dette er noe som er blitt diskutert/sondert i prosessen før valgkomiteen landet på Barmen.
34
Brann / Sv: Stallen 2014 - status
January 24, 2014, 22:43:40 PM
Dersom Demidov nå kommer inn, så sier jeg meg meget godt fornøyd med hvordan stallen ser ut. Det er dekning på alle plasser med en fin blanding av ung og gammel. Den er god nok for vårsesongen, så får vi se hvordan spillerne fungerer i den nye spillestilen - til sommeren har Norling et veldig godt grunnlag for å gjøre endringer der det eventuelt er nødvendig.

Jeg er spent på hvordan Askar kommer til å fungere. Veldig målfarlig til midtbanespiller å være, men er han pasningsdyktig nok til å fungere optimalt i Norling sin spillestil?
35
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 17, 2014, 11:43:15 AM
Brannsupporteres hang til å ville hente tilbake gamle helter har alltid irritert meg, selv om Ojo er et langt mindre graverende forslag enn type Karadas, Helstad, Scharner og Olofinjana, spillere som kontinuerlig blir foreslått av enkelte.

Jeg er glad dere det gjelder ikke er ansatt i Brann.

Ojo var god da kan skulle bevise at han var bedre enn å spille for Brann, og etter at han hadde bevist det var han middelmådig. Altfor mye sutring, altfor mye offside, altfor mye gud. Veldig glad for at Brann tenker nytt.
36
Brann / Sv: �rsmøte 2014
January 17, 2014, 10:12:23 AM
Jeg er overrasket og skuffet over at Nora Sætre deler sine tanker om valgkomiteens innstilling og Barmens habilitet med media, og klarer ikke å tolke dette som noe annet enn et forsøk fra hennes side på å ivareta sine egne karriereambisjoner. Som Branns nåværende styreleder burde hun gjøre alt hun kan for å fremstå som en samlende skikkelse utad, og ikke bidra til å skape unødvendig støy.

Hun bidrar bare, for min del i hvertfall, å så tvil om det er Branns eller Nora Sætres beste som prioriteres.

Og; hvorfor er det mer problematisk at styreleder er far til en av spillerne, kontra at assistenttreneren er far til en av spillerne? Skulle likt å vite hva Nora Sætre tenkte om dette da hun og styret vedtok å ansette Sokolowski sr.
37
Brann / Sv: Sesongen 2014
January 16, 2014, 14:00:59 PM
Angående Branns midtforsvar, så vil Demidov (dersom det materialiserer seg) og en skadefri Jonsson etter mitt syn utgjøre et meget solid midtstopperpar. Kan selvfølgelig ikke forutsi om Jonsson for en gang skyld vil holde seg skadefri noenlunde gjennom en hel sesong, men dersom det blir snakk om fravær i enkeltkamper så mener jeg at Grønner og Gjesdal er gode, og forhåpentligvis tålmodige back-up.

Wangberg er jeg usikker på om er tålmodig nok til å bli sittende på benken altfor lenge uten å flytte på seg, og jeg føler meg ganske sikker på at Mojsov flytter på seg før denne sesongen, og senest i løpet av sommeren.
38
Brann / Sv: Sesongen 2014
January 15, 2014, 21:59:28 PM
Ove Monsen fremstår så overdrevent bergensk i innlegget sitt at selv bergensere får vondt i hodet av det, eller "ondt i hovve", som han ville sagt det. Men vi alle kjenner vel en slik medborger, som går hardt ut og snakker høyt og masse om ting de har absolutt ingen peiling på.

Jeg synes det er en del av sjarmen med bergensere, og Mr. Monsen har definitivt et massivt glimt i øyet, eller "øge", når han skriver dette. Han er et old school troll.
39
Brann / Sv: Overganger vinteren 2014
January 03, 2014, 14:59:14 PM
Det er lite klipp av Orlov og Lundevall på youtube, men etter det lille jeg har sett av Orlov virker han å være en Pusic-type. En type spiller som jeg for øvrig tror passer veldig godt inn i spillemønsteret til Norling med mye innlegg fra kanten.

Ellers er vel ikke Norling kjent for å hente de største navnene, men heller spillere som passer godt inn i måten han vil spille fotball på. Merker jeg har full tiltro til hans vurderinger - inntil videre selvfølgelig.
40
Brann / Sv: Treneren etter Norling
December 04, 2013, 21:57:58 PM
Quote from: chamill on December 04, 2013, 20:18:09 PM
Prøver jo bare å følge deres logikk her...


Tidig, for det er absolutt det siste du prøver å gjøre.

Heldigvis er du og dine likesinnede en liten minoritet. Hadde dere utgjort majoriteten av Branntilhengere hadde Brann vært en klubb som var like grå, trist og meningsløs som Odd, Sandnes, Sarpsborg og alle de andre mikke mus-klubbene. Ut i fra din blinde kjærlighet for Skarsfjord kan jeg bare anta at det tydeligvis hadde passet deg bra.
41
Brann / Sv: Treneren etter Norling
December 04, 2013, 14:51:01 PM
Quote from: chamill on December 04, 2013, 14:21:56 PM
"Skarsfjord må gå" ropene mener du altså er kritikk og ikke mobbing? Konstruktiv kritikk også kanskje? Latterlig dumt!


Det er åpenbart kritikk ja, og så konstruktivt som det går an å få det i et rop fra en tribune. Ropet hadde blitt veldig langt hvis man samtidig skulle begrunne hvorfor han måtte gå også, og dermed langt mindre effektivt.
42
Brann / Sv: Treneren etter Norling
December 04, 2013, 14:07:12 PM
Innspillet til chamill er "latterlig dumt". Det skremmer meg at det finnes mennesker som ikke forstår forskjell på mobbing og kritikk.

43
Brann / Sv: Re: Sv: Treneren etter Skarsfjord
December 02, 2013, 18:13:18 PM

Har fått dette bekreftet.
[/quote]

Ja men si mer da mann, hvem har bekreftet det?
44
Brann / Sv: Daglig leder / Sportssjef etter RBH
November 20, 2013, 17:13:42 PM
En av de største utfordringene er at Bruun-Hanssen er en garantist for videre støtte fra Mohn. Med Bruun-Hanssen forsvinner kanskje også Mohn, og det er selvfølgelig styret redd for.
45
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 18, 2013, 20:07:30 PM
46
Brann / Sv: Treneren etter Skarsfjord
November 06, 2013, 17:20:21 PM
David Nielsen er vår mann. Han blir vår Ronny Deila. Han kjenner klubben og vet hva som forventes i Bergen, han er offensiv, ambisiøs, ikke redd for å være selvkritisk og er klar i talen. Han har vist fantastiske resultater med Nest-Sotra, selv om det i seg selv ikke skal være nok til å overta Brann.

Men akkurat Nielsen har så mye gående for seg at Brann definitivt bør gå for ham. Jeg skal i hvert fall ikke henge meg på hylekoret hvis resultatene går opp og ned de første årene, så lenge det er noe spilleglede og offensiv vilje å spore utpå banen!