• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Korv

2
Brann / Sv: Overganger 2012
August 24, 2012, 22:16:14 PM
Absolutt. Jeg er enig i poenget, men vi må slutte å finne på unnskyldninger for oss selv for hvorfor vi ikke kan gjøre det samme som feks RBK. De har solgt dyrt og kjøpt smart(opp til prøve, dog..) og det er helt for jævlig at vi selger en av våre absolutt beste spillere for 3 mill. Vi må se på hva vi kan gjøre for å komme i samme posisjon. Dette går ikke bare på deg Sindre, men det er en generell holdning på forumet at når andre lag lykkes så skyldes det ting som ikke er vedkommende klubbs fortjeneste. Det er liksom alltid noe annet. Ja, RBK selger tomt til 60 mill og ja MFK har Røkke, men dersom vi tror at de to klubbene bare er ei tomt og Røkke så har vi tapt.
3
Brann / Sv: Overganger 2012
August 24, 2012, 22:03:23 PM
Tomta si? De har solgt spillere for en haug av millioner . Larsen for 17 mill og Bakenga for i overkant av 20 mill. Dette er summer som overstiger det de har kjøpt for denne sommeren. De har mao. ikke brukt pengene sine fra tomtesalget, som så vidt jeg har forsått skulle settes på bok til andre formål. De har solgt og kjøpt, men går antakelig i pluss. Både økonomisk og sportslig.
4
At noen i hele tatt gidder å snakke om dommeren etter denne kampen er faen meg utrolig. Tapermentalitet. Laget spiller piss og DET er problemet.
6
Et meningsløst tap. Vi er et lag i resultatmessig motgang og da går alt i mot. Vi burde hatt 4-5 mål.
7
En godt gjennomført kamp hvor vi skulle hatt 3 poeng. Det er vel noen som øsnker å gi Skars på pukkelen for tap her også.
8
Brann / Sv: Sesongen 2012
April 15, 2012, 21:17:03 PM
Vi rykker jo ikke ned, mann! Det skjer ikke og det er bare tull å snakke slik! Vi havner vel midt på treet, noe som må anses å være en svak OK med den stallen vi for øyeblikket råder over.