• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - birki

1
Kamper / Brann - Lyn
October 08, 2007, 18:45:50 PM
helvete dette er frustrerende!! sitter i glasgow med tidenes dårligste internett.. sesongkortet skal rammes inn !! heldigvis er det andre som har glede av dette.. får ikke opp kampen på sumo.. klamrer meg til drakten og mye minner om idol og x-factor: "I have to make this! I ave to win this competetion, it will change my life forever!!" Mens jeg nesten griner av lykke over at brann leder og bestiller fly hjem til gulldagen 20. oktober når vi knuser ålesund !!
2
Tifo, sanger o.l.... / ååå, vi e fra bergen...
May 27, 2007, 15:02:38 PM
kan noen fortelle hvor denne er blitt av?? hvilken tråd er den i? og hvorfor e det ingen som er med når den blir dratt igang på stadion??
vi som står på midetn av nedre felt B prøvde flere ganger forrige kamp..
første som skjer når noen prøver å dra den igang er at en eller annen gauler "GULLET SKA HEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!!"

sangen er jo helt sjef, greit med litt variasjon fra gullet ska hem som omtrent går konstant et eller annet sted på tribunen..
3
ring hanøy og spør..
4
Tifo, sanger o.l.... / Stemningen på Hansa
May 06, 2007, 21:59:53 PM
5
Kamper / Brann - Vålerengen
April 23, 2007, 16:03:10 PM
sikkert flere som ofte har hørt semb;"ja, det er gooood fotball!"
igår løftet han dette utsagnet til et nytt nivå etter 4-0-scoringen, da gikk semb helt av hengslene og utbrøt setninger som;
"DETTE ER DEILIG FOTBALL! VAKKER FOTBALL!" kunne ikke sagt det bedre..
6
Brann / GASHI!
April 23, 2007, 15:50:30 PM
det var bare en gåll fra gashi som manglet igår, hadde vært deilig og bare gni det ekstra inn om han hadde satt en som den store prikken over i-en.
gashi har vært stor i de første kampene, maskin! mannen kommer til å bli sykt viktig i kampen for gull i år. MA er ikke i form, men det betyr lite pga gashi er der og gjør mye av jobben. tenk når MA også begynner å prestere, skal bli sykt vanskelig å trenge gjennom og få stoppet den midtbanen. den 4-eren vi har i år på midten er den beste på mange år.
7
fikser dette stoffi, kan tegne jeg..
8
Brann / Erik Hagen til Brann?
April 02, 2007, 18:09:59 PM
hagen hadde vært en bra mann for brann, men tror vi bare kan glemme han.
hagen kommer aldri til å spille for brann, drar han tilbake blir det til engen. bedre å konsentrere seg om realistiske alternativer og spillere som faktisk VIL spille for brann.
9
Kamper / Brann - Rosenborg 14/2 La Manga Cup
February 14, 2007, 20:53:32 PM
AAAAHH!!! det er så deilig å se selv om vi bare skriver la manga og februar. 2-1. rbk blør og bengtn og helstad scorer. dette lover bra for fortsettelsen! etter slike hendelser begynner nervøsiteten å komme... bare to måneder igjen til seriestart... kan nesten ikke vente..
10
Brann / Klagemail til TV Norge!
November 09, 2006, 23:10:25 PM
idag virket det som brann-fansen var mic-et. gjorde forsåvidt ingenting... skulle gjerne vært der istedenfor og sett på klovne-tvnorge, fantastisk artig kamp.
11
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 30, 2006, 17:14:13 PM
mjelde er ikke rett mann til å ta brann til toppen.
tordentalen han serverte på direkten i pausen igår er rettet mot spillerne. greit, de spilte dårlig. men mannen må da for faen ta grep selv. han stiller i en ny formasjon med spillere i feile posisjoner (les sæternes). hadde dette funket hadde det jo vært helt glimrende, men når de spiller ræv i 20 min og 18000 på stadion ser at det ikke fungerer, så må han faen meg gjøre noen grep. mjelde og gjengen på benken der lider stort under manglende taktiske egenskaper.
mener det var flaks, en god redning fra opdal og en god helstad som gjorde at vi ikke gikk på et nytt pinlig tap igår...

vårsesongen var god, høsten et helvete, nok en gang. vi trenger en trener med mer autoritet i tillegg til kompetanse. mjelde er ikke i stand til å lede det mannskapet vi har nå. inntrykket er at det er MA og BS som styrer det meste i kampen.
12
Brann / Overgang vinteren 06/07
October 29, 2006, 13:43:11 PM
http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/sport/article786304.ece

ifølge tv2 og romerikes blad har brann og start meldt sin interesse for mifsud... hadde gjerne ikke vært en helt dum erstatter for winters...
13
Brann / Tijan Jaiteh
October 27, 2006, 12:26:11 PM
spennende, ja. men lurt? vet ikke helt. er han på nivå med mikel og edu kan jo dette bli en gullgruve, men det skal presteres og han skal passe inn i laget, men det blir spennende å følge med hvordan det går.
er enig med at det begynner å fylles opp på midtbanen nå. lurer på hvordan de takler det på stadion, noen må jo ut...
14
Brann / TIL ALLE BLUSSERE
October 23, 2006, 21:58:20 PM
Quote from: "BrannSupporter"
Quote from: "kapteinen"Mye bluss og galskap i kveld.
Men de røykbombene var helt jævlig, fikk jo pusteproblemer.
Ellers en trist kveld!


Det gikk helt fint til han en av flaggerne (tror jeg) sparket den utover sidelinjen. Det var da røyken gikk rett inn på store stå. ;)


og opp på nedre z... men blusset er rått!
15
Brann / Sølv!
October 23, 2006, 20:38:00 PM
16
Tifo, sanger o.l.... / Synging på Rosenborg-kampen
October 23, 2006, 20:30:55 PM
Quote from: "kapteinen"Bare for å illustrere en liten ting ang klappingen.
Ut i kampen startet felt z heia brann ropet, men folk sluttet å synge etter 2 rop.Det som da skjedde var at resten av stadioen klappet villt avgårde mens det faktisk ikke var noen som sang til den.

Vi klapper ikke til sangen lenger, vi synger til klappingen!
Det er en liten tankevekker!

Og ang stemningen var den under parti for hva vi pleier å ha, men jeg visste dette kom til å skje.
Vet du hvem jeg plutselig fikk på setet ved siden av meg på z`en?Nei ikke de vanlige supporterene som pleier å vanke der, men en gammel tante og hennes niese på 12.Ikke noe galt i det men man trenger vel ikke å være spesiellt oppegående for å skjønne at det ikke var de som skrek høyest.

Men det som var den største feilen i stemmningen var at sanger som ble påbegynnt bare døde ut, uten videre.Har du først begynnt så synger man den ferdig!


og vi trenger ikke slutte å synge midt i sangen fordi brann får en corner e.l. dette skjer hele tiden! syng sangene helt ut av full hals!

greit det var 3-4 sanger som gikk igjen. hva med rbk? de stod jo og hoppet til samme sangen i 20 min (MINST!) oleoleole eler noe sånn... "byen e bergen" er den mest fantastiske sangen på stadion. får frysninger når nesten hele stadion er med å synger. og da vil jeg gjøre det om igjen! disse "vanligste" sangene er sanger som de aller fleste på stadion kan og blir med på, det skaper stemning! men er også enig i at vi må synge flere sanger og gjøre flere sanger kjent for allmennheten. tror dette kan bli bedre i forbindelse med opplegget for hansa til neste år.
17
Brann / TIL ALLE BLUSSERE
October 23, 2006, 20:22:26 PM
Quote from: "DJ_ADG"
Quote from: "birki"hvis jeg ikke tar helt feil hadde fredrikstad bluss langs hele linjen ved innmarsj igår... dette må da være organisert og lovliggjort av arrangøren. eller er dette også ulovlig?


det e lovelig å gjøre det så lenge man har tilatelse fra kamp aransjør, politi og Brannvesenet.


takk, ble litt forvirret på en trist mandag..
18
Kamper / Brann-Rosenborg
October 23, 2006, 20:20:15 PM
19
Brann / TIL ALLE BLUSSERE
October 23, 2006, 20:06:25 PM
hvis jeg ikke tar helt feil hadde fredrikstad bluss langs hele linjen ved innmarsj igår... dette må da være organisert og lovliggjort av arrangøren. eller er dette også ulovlig?
20
Kamper / årtes brann spiller 2006
October 17, 2006, 22:31:13 PM
blir nok opdal, vært solid hele sesongen og spilt seg inn i landslaget, får nok gjerne sjansen der også etterhvert hvis ikke myhre ordner seg en ny klubb snart.

ørn2 imponerte og overrasket stort i første del av sesongen, men har falt litt sammen som resten av laget i de siste kampene. men en klar nr 2.
21
Brann / Storskjerm utenfor stadion bekreftet.
October 17, 2006, 22:19:43 PM
hvor er enda ikke bekreftet. brann og tv2 er enig om å bruke den ene storskjermen som er inne på stadion et annet sted i byn. hvor er enda ikke bestemt. førl med på brann.no.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5061
22
Kamper / Brann-Rosenborg
October 17, 2006, 11:46:06 AM
yeyeye, brann har masse supportere i store deler av landet. diskuter kampen og ikke geografi!

HH bør starte mot rbk, synd han ikke var der mot lyn, tror han kunne vært med på å forhindre begge baklengsmålene. han har vist hele sesongen hvor viktig han er i rommet mellom forsvar/midtbane. dette kan vi avgjørende på søndag. gashi kan heller komme inn etterhvert og trygge seieren etter at charlie har lekt karusell i en drøy time...

gleder meg sykt til søndag, samtidig som nervøsiteten kan bli helsefarlig etterhvert...
23
Brann / Tribuneliv mot RBK
October 08, 2006, 20:29:00 PM
genialt! få posten til å legge dette i alle bergenseres postkasser!
24
Tifo, sanger o.l.... / Gull-sang
October 06, 2006, 18:40:39 PM
var heller mislykket mot odd... husket ikke teksten selv engang ;) skjerpings
25
Brann / svartebørs
October 03, 2006, 22:13:14 PM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "birki"vil oppfordre ledelsen i bataljonen å kontakte media angående denne saken. avisene kommer jo garantert til å skrive om dette imorgen, men  samtidig kan da folk oppfordres til ikke å kjøpe billetter på svartebørs i tillegg. brann har jo tjent pengene sine allerede... det er synd for brann og alle som ikke har fått billetter, men haiene bør få svi!


Helt enig i at media bør kontaktes slik som du sier. Men blir man desperat nok, så driter man i om man ikke skal støtte svartebørshaier. Jeg betalte selv store summer for cupfinalebillett i 2004. Hvis ikke jeg hadde gjort det, så hadde naboen min gjort det.
Jeg vet det er jævlig og jeg hater svartebørshaiene dypt og inderlig, men hva skal man gjøre hvis man ikke har billett? Dessverre vinner ofte hungeren etter en billett foran forakten for svartebørsselgeren.



og du har helt rett stoffi-gutten...
26
Brann / svartebørs
October 03, 2006, 21:55:17 PM
vil oppfordre ledelsen i bataljonen å kontakte media angående denne saken. avisene kommer jo garantert til å skrive om dette imorgen, men  samtidig kan da folk oppfordres til ikke å kjøpe billetter på svartebørs i tillegg. brann har jo tjent pengene sine allerede... det er synd for brann og alle som ikke har fått billetter, men haiene bør få svi!
27
Brann / Bot til Kong-Miller
October 03, 2006, 18:19:28 PM
og pengene går sikkert til en bedre snitte-lunsj hos NFF... helt enig, gi de til et godt formål isåfall.
28
Brann / Bot til Kong-Miller
October 03, 2006, 18:09:19 PM
da har ikke du fulgt godt me de siste årene...
29
Brann / Bot til Kong-Miller
October 03, 2006, 17:49:33 PM
hadde han blitt utestengt kunne NFF brent langt inn i helvete!
at han fikk 5000 var drøyt nok...
30
Brann / Bot til Kong-Miller
October 03, 2006, 17:32:43 PM
var det ikke andre helt like episoder hvor sakene ble henlagt?
husker ikke hvilke klubber det gjaldt, men nok en gang NFF...
nok en gang blir Brann forskjellsbehandlet, hadde dette vært vidar klyse-riseth på stadion hadde det GARANTERT ikke kommet noen reaksjon fra kveg-flokken på ullevål!

er ikke noe stor deal, men blir så forbanna provosert av at de klovnene i oslo gang på gang motarbeider Brann!!!
31
Kamper / Brann - Odd Grenland
October 02, 2006, 21:11:08 PM
en deilig seier mot et lag som kun prøver å ødelegge kampen med møkkafotball og en dommer som prøver alt han kan og servere gullet til lerkendal... faens fyr!

vil rose spissene våre for en knallkamp, bare målet til bengt som manglet, og b.dahl, så ut som mannen hadde raketter i ræven når han parkerte oddene gang på gang!

no banker vi resten av bøndene gutter og gullet havner i BERGEN!
32
Tifo, sanger o.l.... / Målsang
September 21, 2006, 14:44:34 PM
herlig...
33
Brann / Savnet: Et stykk skotsk flagg
September 20, 2006, 16:17:04 PM
Hehe...Hvis stoffi må gi en pils til de som finner flagget hans hver gang han mister det blir det mye pils å dele ut..
34
Tifo, sanger o.l.... / Gull-sang
September 18, 2006, 21:25:26 PM
Quote from: "Bataljonen"Faktisk et veldig bra bidrag. En liten ting, hva med å avslutte siste linje med "No kan vi lukte gull, derfor syng med alle mann"

Passer ikke dette litt bedre ?


gjerne det..
35
Tifo, sanger o.l.... / Gull-sang
September 18, 2006, 19:34:04 PM
Bare noe som falt meg inn..
Melodi: Kaptein Sabeltann

Vi samler oss på Staddaen og ser vårt kjære Brann,
Har hørt et gammelt rykte om en helt fantastisk gang,

Nitten-seksti-tre,
Lenge siden det,
Og hele Bergen by, vi e klar for gull på ny!

SK Brann,
Mjelde e vår mann,
No kan vi lukte gull, derfor synger allemann!
36
Brann / Eirik Bakke
August 31, 2006, 20:49:44 PM
neglebiting på høyt nivå... ikke kom med noe kødd om forsinket fly og annet piss nå... da går nervene av hengslene!
37
Brann / Eirik Bakke
August 31, 2006, 20:31:33 PM
38
Kamper / Fakta..
June 06, 2006, 13:18:03 PM
39
Kamper / Rosenborg-Brann
June 02, 2006, 19:30:51 PM
tidsmaskin har hvertfall jeg ikke funnet opp enda og tviler på at noen andre har det. så om brann kunne tatt 20 seriemesterskap på de årene det ikke har kommet noen får vi nok aldri svart på.
med annerledes styring av klubben disse årene kunne nok sikkert premieskapet vært fullere. til det har brann hatt alt som skal til for å oppnå suksess, utenom styring/ledelse.
det jeg vil fram til er det krøvel sier ang skryt av trofaste supportere i trondheim. brann stiller med fullt hus uten å ha hatt denne suksessen... det sier det meste om engasjement og forholdet til klubben.
med 20 seriegull ekstra på de siste 40 årene tror jeg også at brann hadde hatt enda flere "kjernefans" som bt kaller det og kanskje et enda større tilskuersnitt enn det rbk etterhvert har oppnådd på lerkendal.

i bt-svingen har vel bt et tilbud (tror jeg) på gang til familier som abonnerer... og hvis jeg ikke tar helt feil uttalte vel godeste speaker-hanøy under kampen mot lyn at enda flere av disse skal bli familieseter/billigere billetter.
40
Kamper / Rosenborg-Brann
June 02, 2006, 17:18:34 PM
konge! helt rett det du skriver... hadde dette vært i bergen hadde sikkert vært 30000 i snitt på stadion denne sesongen..!
41
Kamper / Rosenborg-Brann
May 30, 2006, 15:38:27 PM
synd med charlie... men helt riktig å spare han hvis han ikke er 100%. vi trenger en charlie i storslag etter vm, da greier vi oss uten han i en kamp. martin k. gjorde en ny god kamp og matcher nok de fleste på lerkendal på løpskapasiteten. erik h. mangler fremdeles en del på storformen, men tror det bare er et tidsspørsmål før han også kommer.

i tillegg har vi spillere på benken i memelli og TFL som kan komme inn og avgjøre kampen for brann.
tror nøkkelen på lerkendal blir å tette igjen bakover, husk at begge målene mot lyn kom på kontringer...

har troen på at vi kan ta tre poeng på mandag, men blir mer enn fornøyd med ett.
42
Kamper / Rosenborg-Brann
May 29, 2006, 17:34:01 PM
gleder meg fantastisk til mandag!
har aldri før hatt så stor tro på seier i bartebyen... tror winters og andresen kan gjøre kvelden skikkelig lei for høgmo & co. og med bengt s. som nå virkelig er i støtet og med kongeørnene baki der vil dette gå veien!

heia brann og bergen!
43
Brann / web-tv
October 26, 2004, 11:46:48 AM
har prøvd å se brann på web-tv på tv2. får også bare opp stillbilder og hakking. det e jævlig dårlig! alle andre ting fungerer helt fint. har en tilkobling til telenor på 100Mbps...
44
Brann / billett eller pub?
October 11, 2004, 21:36:01 PM
satser selv på å hooke tak i et salgslystent billettmenneske utenfor ullevål den 7. hvis ikke er belfry pub rett ved stortinget et sted å anbefale. god pils og forholdsvis god plass. men seff om det allerede e stappfullt på champs...
45
Brann / Klar foran telefonen no?
October 02, 2004, 10:47:30 AM
utslogt!
46
Brann / Klar foran telefonen no?
October 02, 2004, 10:08:40 AM
d e jo vm i nff! får skaffe oss et skikkelig forbund til neste gang!