• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Willy Blikket

1
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 18:15:35 PM
Quote from: "positiv"skjønner de peneste kledde veldig godt. med den kjerring mentaliteten bataljonen holder på med for tiden e det et under det ikkje e fler som hopper av.


Ka kjerring! E det rart at vi bryr oss når vi ikkje kan gå i fred i vår egen by??? Det er bare et tidsprøsmål før nokken brukar f.eks kniv.
I Roma ble Unitedfans knivstukket, det kan skje på Hansa også. En kniv trenger ikkje være så stor. Se på ka Bosniafansen smuglet inn på Ullevål!!
De på Victoria skal bare være glad for at politiet prioriterer at vanlige folk kan få drikke i fred. Men jaja, selvfølgelig e vi kjerring vi som faktisk tør si nokke.

Utrolig at vi klarer å få til et fakkeltog for Trond-Egil Soltvedt, men ikkje mot casuals!!!
2
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 17:42:22 PM
Quote from: "Scally"
Quote from: "Willy Blikket"Tenk tilbake på Hillsborogh, der var det casuals fra Liverpool ikkje hadde billetter, og de bare presset på. Ka skjedde? Jo 96 døde!


Kjempeflott at du kan historien før du poster....


Ka då??? Ja om ikkje akkurat casuals, så ihvertfall sånne som ikkje bryr seg om det ryktet klubben får.
Brann e jo faen meg kjent som bråkmakarklubb nr en no! Se på BA i dag på førstesiden. E det bilde av Bengt eller Torstein eller Opdal?
Nei! En som visar fing.
3
Brann / What about them casuals?
April 24, 2007, 17:08:05 PM
Ja no e det faen meg nok av disse casualsene. Jeg og en kompis skulle en tur på McDonalds på Bryggen, men tror du vi gjør det når det sittar nokken casuals fra enga på bryggen (rett ved) og casuals fra bergen i like i nærheten av det igjen. Nei tro om igjen. At de ikkje tar vanlige supportere e ikkje sant. Tenk tilbake på Hillsborogh, der var det casuals fra Liverpool ikkje hadde billetter, og de bare presset på. Ka skjedde? Jo 96 døde!
Dette med casuals e heller ikkje god pr for Bergen no når solen kommer og vi vil vise frem verdens fineste by til turister (og andre supportere fra Norge).
Brann bør gå ut på tv og si noe i mikrofonen før kampene ihverfall.
Eller så bør Henk gjøre det!!!!!!
4
Tifo, sanger o.l.... / Sang - Gullet skal hjem
April 17, 2007, 08:49:19 AM
5
Brann / Bataljonen på felt Z - Hvorfor?
August 09, 2005, 14:31:01 PM
Flott med flere syngende supportere på Hansa, men hvorfor ikke velge feltet ved siden av? Det er jo tross alt midt på! En klynge supportere oppe i hjørnet ser bare latterlig ut.
6
Brann / Bataljonen på felt Z - Hvorfor?
August 09, 2005, 14:21:37 PM
Det kan ihvertfall ikke være plasseringen. Latterlig at organiserte supportere velger å plassere seg ute til kanten på det som ellers kommer til å være en glissen tribune.
Kommer nok ikke til å være mange av de som vanligvis har sitt sete på felt z som gidder å se kampen, men det gir ikke Bataljonen noen større grunn til å prøve å etablere seg på denne delen av tribunen!
7
Brann / Bataljonen på felt Z - Hvorfor?
August 09, 2005, 14:04:22 PM
Hva er grunnen til at dere velger et felt der det allerede er etablert en syngende supporterskare? Er det fordi Bataljonen/SS er blitt så vanvittig mye dårligere de siste årene at dere ønsker å blande dere med gjengen på felt Z, eller er det fordi dere vil forsøke "ta over"?
8
Brann / Supporterbråk
November 24, 2004, 15:19:10 PM
QuoteDet er jo utallige eksempler på her i forumene. Når noen prøver å ha en konstruktiv dialog, kommer argumenter som: "Vi er ikke voldelige, men vi liker å sloss og sånn..."


Ha ha ha! Konstruktiv dialog på dette fora? Narr meg ikke til å le.
Black Army kan forøvrig sammenlignes med Klanen. Dersom det var en voldelig AIK-gruppe du siktet til heter de Firman Boys. God middag!

Til Admin: hvorfor sletter dere ikke denne tråden? Casualdiskusjoner ender bare opp i oppgulp og spekulasjoner ingen blir klok på uansett.
9
Brann / KA MED KALVEN??
November 23, 2004, 20:37:16 PM
QuoteSåvidt jeg vet så er jo ikke Lund blandt oss lenger.


Triste greier. Hvil i fred Thomas Lund.
10
Brann / Supporterbråk
November 21, 2004, 16:44:54 PM
Artikkelen i BA er bare vås. Ingen i Bergen som planlegger noe som helst. Kommer det en gjeng svensker som tar seg friheter kan det jo selvsagt skje noe, men tviler på at de reiser. At de markerte seg mot Odense HJEMME betyr neppe at de reiser hele veien hit for en rimelig betydningsløs kamp.