• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Alex

1
Brann / Sv: Nystemten er tilbake!!
July 20, 2010, 10:46:23 AM
Jeg hadde ingen problemer med å synge på søndag. Det høres ikke ut som om dere har peiling på sang. Tempoet var bra. At han sakket litt ned mot slutten gjorde det bare kult. Ikke var det surt heller, men litt tekstgleming pga nervøsitet må vi tåle. Der kan alle feile (som Sissel Kyrkjebø på Super Bowl når hun skulle synge den amerikanske nasjonalsangen!)

Syns dere overdriver dette! Hadde Brann vunnet kampen eller vært lenger oppe på tabellen hadde dere ikke klaget en dritt! Men nå klager dere på alt som er. Her lukter det medgangssupportere...
2
Brann / Sv: Nystemten er tilbake!!
July 19, 2010, 23:24:25 PM
Selvfølgelig tar jeg det personlig, akkurat som dere også :)

Dere mener det er usportslig av Brann, jeg mener det er konge at en av supporterne kunne prøve seg. Poenget med forsanger er jo at en skal kunne lede an, og det gjorde han så absolutt! Ikke bare synge pent for oss, vi skal jo synge sammen. Nystemten er IKKE hellig, den tilhører folket.
3
Brann / Sv: Nystemten er tilbake!!
July 19, 2010, 23:08:17 PM
Skjønner meg ikke på dere! Det er jo helt konge at en hvilken som helst bergenser kan få synge nystemten sammen med andre vanlige bergensere! Klubben er bergensk for bergensere! Syns det var dødsfett at karen tok det på strak arm (hvis det var et utdrikningslag) og selv med nerver sang sammen med 13 000 andre bergensere! Syns det var mer flaut at de som satt på tribunen ikke sang skikkelig med :( Ikke skyld på forsangeren, skyld på dere selv! Forsangeren skal jo ikke synge for folket, men med folket på en sang som denne!

Når ble nystemten en sang bare kjente artister kan synge, eller folk som er dritgode sangere? Syng i brannfans, på tross av hvem som tar seg av mikrofonen! Er det "mitt hjerte" som står i brann, eller min sangstemme? Jeg spytter på dere negative idioter!!! Bra innsats kjære bergenske brudgom og lykke til med bryllupet!!!