• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Partoutkort 2011

Started by osoerli, October 26, 2010, 19:46:25 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Klaus_Brann

Total uteblivelse får man aldri til, hverken hjemme eller borte. Vi er altfor lite samlet til at vi hadde klart det.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Markmus

Hadde ikke Bataljonen vært fraværende, så kunne det nok latt seg gjøre. Ikke 100%, men i stor grad.

Ikke at jeg liker et slikt forslag. Bedre å møte opp, støtte laget og rope ledelsen til helvete.
Ka du ve?

Stoffi

Quote
* Hardball: Her er det snakk om å la folk man ikke har tiltro til, få disponere 40 millioner. Hardball gir ikke GAVER - de INVESTERER og forventer i det minste at de vil få minimum en del av pengene tilbake ved videresalg. Når man ikke har tiltro til at de som skal forvalte pengene gjør dette på en måte som gjør at han vil se noe til disse 40 millionene senere; hva i himmelens navn har det med å ikke støtte i motgang å gjøre?



Her er det snakk om at folk man IKKE har tiltro til går av, og folk man har tiltro til kommer inn og får bruke de 40 millionene. Det vet du jo. Han satte et ultimatum. Styret må gå(og hva nå ellers det var), og Brann får 40 millioner. Han så det samme som meg. Eller rettere sagt, jeg har lært av Bjarne Berg.
Hardball investerer, ja. Men de får jo ikke akkurat så mye igjen for pengene, og dette vet de. De gjør det for å hjelpe Brann, ikke for å tjene penger. Men det nytter lite å kaste penger inn i et stort sluk. Denne filosofien er jeg helt enig med. Er Hardball og jeg mindre brannsupportere av den grunn? Du mener kanskje våre metoder er feile, det har du full rett til. Men det betyr ikke at din måte automatisk er den beste for alle.



Quote
* At jeg liksom ser på meg selv som selve definisjonen på å være supporter? Og så snakker du om at JEG legger ord i munnen på DEG? Faen til klovn altså! Jeg forventer overhodet ikke at folk skal reise på alle bortekamper og bruke flere titusener på Brann. Men det minste man burde kunne forlange fra folk i supportermiljøet er at de stiller opp i medgang og motgang på hjemmekampene. Det tror jeg de fleste i supportermiljøet er enig i.


I det du begynte å kalle andre medgangssupportere, og begynte å kalle ekte brannsupportere for medgangssupportere, oppgraderte du automatisk deg selv til en idealsupporter, en supersupporter som føler seg berettiget til å dømme andre.
Jeg er helt enig i at en supporter bør stille opp i motgang og medgang, det har jeg gjort i 17 år, og det kommer jeg til å gjøre denne sesongen i enkeltkamper og i fremtidige sesonger, kanskje med partoutkort igjen. Så hva er problemet?


Quote
* Mener du seriøst at jeg ikke har rett til å "dømme andre supportere" (som du sier), mens du selv skal ha rett til å dømme RBH og ledelsen?
Quote
* Jo, du har faktisk tillagt oss at vi støtter ledelsen og deres udugelighet. Nå må du faen meg slutte å lyve!


Jeg har sagt det mange ganger, du leser ikke postene mine, du har på deg hat-brillene når du leser postene og leser kun enkeltord som kan passe inn i din agenda. Jeg hevder ikke at dere støtter ledelsen. Du får scrolle opp og sjekke, for vi hadde den diskusjonen der for noen sider siden.


Quote
* VIFs tilskuersnitt: Nei, det har IKKE variert fra 6000 til fullt stadion de siste tre årene - slik du påstår. Det har variert fra 10788 til 13646 disse tre årene. I 2008 kom de på 10.plass med 12788 i snitt - i år tok de sølv med 13646. Men den siste sesongen talte man antall solgte billetter - ikke antall fremmøtte som man hadde gjort tidligere. Og det var også klart understreket i det jeg skrev, at det ikke var tilskuertallet totalt jeg snakket om. Jeg snakker om den syngende gjengen i Klanen. Den har vært noenlunde jevnstor gjennom et helt tiår - uavhengig av sportslige resultater og klovneledelse. For klovneledelse har de også hatt!



My bad. Jeg mente enkeltkamper, og leste tydeligvis feil i posten jeg svarte på. Poenget mitt er at Ullevålspublikummet stikker med en gang det går dårlig eller er en kjedelig kamp. Tilskuertallet varierer voldsomt i enkelte sesonger. Men dette er vel strengt tatt irrelevant for diskusjonen. Det som er relevant for sammenligningen Klanen og Bataljonen er at det er prestisje knyttet til å være medlem av Klanen. Det er "kult". Det samme kan ikke sies for bataljonen og brannsupportere, som dessverre har fått stempel på seg for å være harry og dritafulle.




Quote
* Ble det for vanskelig for deg å skjønne at du med din "supersupporter"-harselerering klart og tydelig håner oss som stiller opp for klubben? Du sier jo rett ut at du ikke vil assosieres med oss "fanatikere" som stiller opp på Stadion uansett. Er det altså om å gjøre å være minst mulig lojal? Hadde vi fått mer kred hvis vi sluttet å reise på bortekamper, droppet halvparten av hjemmekampene og holdt oss helt unna når laget var dritt? At folk som driter i Brann syns det er harry å gå på Stadion og reise på bortekamper, er forsåvidt forståelig. Men at folk fra supportermiljøet regner det som harry å stille på alle hjemmekampene (og gjerne bortekamper) uansett sportslige resultater, blir komisk. Tror ikke den holdningen finnes noen andre steder enn hos oss. Hvis du tror at jeg er en som går på Fotikken, sitter og fyrer på borteturene, kler meg i Brann-klær fra topp til tå, har huset fylt opp med Brann-effekter, osv., så tar du skammelig feil og tilegner meg ting som er fullstendig på jordet.



Her antar du for mye. Jeg mener ikke at enhver supporter som går på alle kamper er en supersupporter. Kun slike som deg, sånne som mener de er idealsupporteren og tror de dermed har en rett til å dømme andre. Jeg har gått på stort sett alle hjemmekamper og mange bortekamper de siste 17 årene, men jeg har ikke sett på meg selv som en supersupporter, kun en brannsupporter, en vanlig en uten et innbilt monopol på å være den "rette supporteren".

Quote
* Før øvrig har du jo skrevet rett ut at hvis Mohn hadde spyttet i 500 mill slik at Brann kunne fått gull-lag til tross for elendig ledelse, så skulle ditt prinsipp gjaldt - BORTSETT FRA ENKELTE KAMPER!!! (Ja,jeg regner jo da med at disse enkelte kampene tilfeldigvis hadde vært de avgjørende kampene om gullet). Og så påstår du rett etterpå at du ikke har sagt det? Du skriver jo også at du ville kjøpt p-kort hvis vi kjempet om gull - for da hadde vi jo hatt en god ledelse (du skriver jo at det er et must for å ta gull)... JA? Er det ikke det vi har sagt hele tiden? Dårlige resulater = dårlig ledelse. Gode resultater = god ledelse. Men i følge din åpenbare definisjon av ordet "medgangssupporter", så finnes det ikke medgangssupportere - bare ulike grader av tiltro til ledelsen. For enhver langvarig motgang kan jo forklares med at ledelsen har gjort en for dårlig jobb. Det ville jo aldri skjedd at Brann hadde tre år med motgang, og du likevel var kjempefornøyd med den gjengen som hadde styrt klubben de tre årene.
Quote
* Nei, det eneste argumentet ditt ser ut til å være at jeg "diskuterer med meg selv" og "tillgger deg meninger". Hver gang du ikke vet hva du skal svare, så kommer du med dette. Nå syns jeg du skal trekke deg tilbake til skuffen du gjemte deg i fordi du ikke kunne tilpasse deg forumets organisering. Du liker tydeligvis å være dramaqueen som skal lage et jævla nummer av at "nå forsvinner jeg fra forumet, så nå kan dere angre på hvor teit dere har lagt det opp", og "nå forsvinner jeg fra Stadion, så kan ledelsen angre på hvor teite de er der oppe", og "nå forsvinner jeg fra bataljonsfeltene, så kan dere angre på at det er tre stykker der som er så dumme at de opptrer som supersupportere". Du er åpenbart en person med tilpasningsproblemer. For noen år siden orket du ikke at forumet var "så rotete", så orket du ikke bataljonsmiljøet, og nå er det SK Brann du ikke orker. Du har jo også i det siste fortalt at du ønsker at McDonalds og Burger King skal gå til helvete fordi du ikke liker maten deres. Du kan ikke engang drikke Tuborg fordi det ikke tappes på Hansa... Med andre ord; det som du ikke liker - men som andre liker, skal gå under! Og du kaller oss andre fanatikere? Jeeeezes! Se deg selv i speilet, din klovn!



Drittslenging og personangrep kan du holde deg for god for. :)
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

krakra

Bare så det er klart: Bjarne Berg lovet aldri 40 millioner hvis styret gikk av.

Stoffi

Quote from: ostraume on December 18, 2010, 09:55:18 AM
Hoho! Dette er festlig.

Bare to korte spørsmål til Stoffi:

1) Når det er snakk om benevnelsen "supporter" er det da irrelevant om man går på kampene eller ei?
2) Du er etter eget sigende en prinsippfast mann som nå boikotter stadion pga udugelig ledelse. Hvorfor gikk du på stadion i år etter år med den, etter din mening, ekstremt ubrukelige Mjelde som toppleder i Brann?


1) Jeg har ikke lyst å lage definisjonen på en supporter, det er ikke opp til meg å bestemme, og det fins nok uendelig mange meninger om dette.

2) Man kan ikke boikotte hver eneste gang man er uenig med noe. Jeg var vel ganske alene om å kritisere Mjelde, var mange som mente han var riktig mann, så man kan vel si at det var et tvilstilfelle.

Pluss at det er flere faktorer som gjør at jeg nå ikke vil fornye partoutkortet, men det meste er en konsekvens av ledelsens handlinger, som å ansette trenere som lar spillere ta seg høneblunder under størstedelen av kampene. :)
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Stoffi

Quote from: krakra on December 18, 2010, 17:22:12 PM
Bare så det er klart: Bjarne Berg lovet aldri 40 millioner hvis styret gikk av.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Klaus_Brann

Quote from: Markmus on December 18, 2010, 16:43:35 PM
Hadde ikke Bataljonen vært fraværende, så kunne det nok latt seg gjøre. Ikke 100%, men i stor grad.


Ikke på en del bortekamper. Spesielt på østlandet er det langt flere uavhengige suppportere, familier o.l. som drar på kampene.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Stoffi on December 18, 2010, 17:23:54 PM
Quote from: ostraume on December 18, 2010, 09:55:18 AM
Hoho! Dette er festlig.

Bare to korte spørsmål til Stoffi:

1) Når det er snakk om benevnelsen "supporter" er det da irrelevant om man går på kampene eller ei?
2) Du er etter eget sigende en prinsippfast mann som nå boikotter stadion pga udugelig ledelse. Hvorfor gikk du på stadion i år etter år med den, etter din mening, ekstremt ubrukelige Mjelde som toppleder i Brann?


1) Jeg har ikke lyst å lage definisjonen på en supporter, det er ikke opp til meg å bestemme, og det fins nok uendelig mange meninger om dette.


Men du klarer fint å definere supersupportere...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Markmus

De eneste "supporterne" man kan definere bastant er liksomsupportere som "holder med" utenlandske (engelske lag hovedsaklig) lag.
Ka du ve?

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: Stoffi on December 18, 2010, 17:14:19 PMBrann har hatt 3 dårlige år de siste 17 årene uten at ledelsen har blitt dømt nord og ned.


Ja har vi det?

1994: 6.plass
1995: 10.plass, cupfinale. Dette var også året der vi hadde den legendariske semien mot LSK. For øvrig var det stor misnøye med ledelsen før sesongstart og i begynnelsen av sesongen.
1996: 4.plass og vi slo ut PSV.
1997: Sølv og vi spilte kvartfinale vs Liverpool.
1998: 6.plass.
1999: Bronse og cupfinale
2000: Sølv
2001: 7.plass, men vi var ETT poeng bak gullet så sent som 17.runde. CL-kvalik.
2002: 12.plass.
2003: 6.plass, men i høstsesongen var vi seriens nest beste lag.
2004: Cupgull og bronse i serien.
2005: 6.plass.
2006: Sølv
2007: Gull og e-cup-suksess
2008: 8.plass
2009: 5.plass
2010: 13.plass

Utenom de siste tre sesongene, kan jeg ikke se at vi har hatt tre år med drittsesonger tidligere i din supporterperiode.
Legg ned hele klubben!

krakra

Quote from: Stoffi on December 18, 2010, 17:24:54 PM
Quote from: krakra on December 18, 2010, 17:22:12 PM
Bare så det er klart: Bjarne Berg lovet aldri 40 millioner hvis styret gikk av.
Ja, jeg vet hvordan media vinklet det. Men ser du videoen fra trodentalen så ser du at han aldri lovet noe som helst.

Det han sa var at investorene i Bergen ikke hadde tillitt til styret og at hvis styret trakk seg så trodde han at han kunne samle sammen 40 millioner. Det var aldri noe konkret løfte-

Langhår

December 18, 2010, 18:26:13 PM #462 Last Edit: December 18, 2010, 18:27:54 PM by Langhår
Feil Krakra. Avdøde Berg tilbød seg å reise mellom 30 og 40 millioner, under forutsetning av at det nåværende styret trakk seg. Det var ingen "kanskje" eller "jeg tror" i det han sa på årsmøtet.

Selv om han ikke sa "jeg lover at jeg kan skaffe disse pengene" eller "kors på halsen" så kan det vanskelig tolkes som noe annet enn et tilbud til årsmøtet om en annen mer lukrativ vei enn å gjenvelge et styre som han åpenbart hadde null tillitt til.

Han nyanserte det noe i media etterpå, men på årsmøtet sa han at helt klart at han hadde tilbudt seg å skaffe disse pengene under forutsetning av at styret tok turen.

Fra ca 3:00
http://webtv.tv2.no/webtv/sumo/?treeId=201201&progId=385085
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Stoffi

Quote


Jo, det kan det absolutt. 4000 kr er ikke penger jeg har på lur til enhver tid. 4000kr for meg er like mye som 40 millioner er for en investorgruppe.
I tillegg så investerer de ikke pengene fordi de håper på storgevinst, de investerer fordi de håper Brann skal hevde seg i toppen, på samme måte som meg.






Quote
* Du er enig i at supportere skal stille opp i medgang og motgang, men altså ikke i ditt tilfelle??? Du kommer jo tilbake når ting går veien igjen. Spiller Brann avgjørende gullfinale mot RBK ut på høsten, kommer du med 100 % sikkerhet til å prøve å få deg billetter. (Om du får, er en annen sak. Du må jo stille deg i kø sammen med alle "grinerne") Men det er selvsagt enkelt for deg å nekte for det, for det er jo ikke særlig sannsynlig at det blir noen slik kamp i 2011, og skulle det bli det så er det vel ingen som vet hvem du er og kan avsløre din tilstedeværelse... Du har vært "trofast supporter" i 17 år. Javel, flott. Da har du gjerne ikke vært en medgangssupporter i disse årene. Men i det øyeblikk du hopper av fordi Brann presterer for dårlig (det er jo derfor du er forbanna på ledelsen - du hadde jo ikke vært forbanna på dem hvis Brann tok gull!), så er du blitt medgangssupporter - selv om du ikke har vært det tidligere. Jeg skal ikke si at du er like mye medgangssupporter som dem som bare er med når Brann tar gull, men du lar uansett det sportslige avgjøre for om du skal gå eller ikke. Og da er man pr definisjon "medgangssupporter". En annen ting er jo at vi nå møter større motgang enn du tidligere har opplevd i din supporterkarriere. Der gikk altså grensen for deg. Det var OK for deg så lenge vi kom på 12.plass og det bare var to år siden forrige sølvmedalje. Da var det tydeligvis å leve med for deg. Men denne gang kom vi på 13.plass, og det er tre år siden siste gode sesong. Da ble grensen nådd for deg, og du gidder ikke mer. Men gode supportere gir ikke opp uansett hvor mye motgang klubben er i, og i hvert fall ikke så lenge man er på øverste serienivå og det tross alt bare er tre år siden forrige gang vi tok gull. Hadde vært litt mer forståelig å hoppe av hvis vi akkurat hadde rykket ned til 2.divisjon, og det var 30 år siden forrige gull.



Faen for et hakk i platen det er på deg da. Du må jo ha en direkte link inn i hjernen min siden du mener du vet bedre enn meg hvilke grunner det er til at jeg ikke kjøper partoutkort. Du tar virkelig kaken, Krøvel. Du snakker om meg som om jeg har tatt feil av meningene mine, DU har jo tydeligvis full kontroll på hva jeg EGENTLIG mener. Klovn.



Quote


Jeg har stilt opp når vi var et bunnlag, så det kan ikke være meg du snakker om. En av de gøyeste sesongene var jo nettopp den sesongen vi spilte kvalikk mot Sandefjord, et av mine beste brannminner. Det er irrelevant for meg om vi er et bunnlag, det er mye kjekkere enn å ende på 5. plass.


Quote
* Ja, jeg er enig med deg i at ledelsen bør byttes ut. Men det nytter ikke å klage over at inntektene går ned og at Brann derfor foreslår å selge stadionnavnet, når du selv bidrar til det. Hadde 500 flere supportere kjøpt p-kort, ville Brann hatt nok penger til å kjøpe Zsolt. Hadde 1800 flere kjøpt p-kort, ville vi hatt råd til både Zsolt og kompensere for de ca 4 millene Brann i 2011 hadde fått inn på salg av stadionnavnet. Men når såpass mange gjør som deg, så har vi ikke råd til noen ting.



Hadde Brann hadde en skikkelig ledelse, så hadde vi hatt større inntekter og bedre spillere. Hva er poenget ditt? Mine penger nytter ikke. Akkurat som Bjarne Berg, ser jeg at det er et stort svart hull.

Quote
* Du mener altså seriøst at dårlig resultater over tre år ikke nødvendigvis er det samme som dårlig ledelse? For noe tull. Jeg kan garantere at du hadde vært misfornøyd med ledelsen etter tre slike sesonger som 2008-2010, uansett hvem det var som satt der. Og selvsagt er det en sammenheng. Du sier det kan være "økonomi, trener, uflaks, dårlig spillerstall og dårlige investeringer" som er forklaringen i stedet. Men hva utenom uflaks er det som ledelsen i en klubb ikke er ansvarlig for her? De tingene du nevner her, er jo akkurat det som er grunnene til at Brann pr i dag ligger der de ligger. Du motsier jo deg selv så det holder!



Du tolker ting som du vil, tydeligvis. :)

Hvis det går dårlig med en klubb, hva er det man gjør oftest? Sparker treneren. Ikke ledelsen. I dette tilfellet er det ledelsen som bør sparkes. Forøvrig treneren også.

Det kan selvfølgelig være en dårlig ledelse og, men veldig sjelden viser de seg inkompetente i alle ledd som nå i Brann.



Quote
* Drittslenging og personangrep: Da kan du jo begynne med deg selv som uttaler at jeg er høy på meg selv og at jeg ser på meg selv som idealsupporteren fordi jeg reiser på bortekamper og har en blogg. Uansett blir det absurd at man på et Brann-supporter-forum av andre Brann-supportere blir latterliggjort for å være "fanatiker" og for ivrig supporter. Da må du tåle at jeg påpeker dine egne fanatiske trekk som du forteller om, og som ikke har noe med Brann å gjøre.



Det er som å diskutere med en unge. Jeg ber deg slutte med personangrep, og du sier "han gjorde det og". Ta vare på deg selv, du. Jeg gidder ikke diskutere med folk som oppfører seg som 15-åringer når de er godt over 30. Din person er relevant ettersom DU har delskyld i at Bataljonen blir oppfattet som et klovnested, og DU setter deg selv inn i rollen som supersupporter ettersom du innbiller deg at du har rett til å definere hva en brannsupporter er. Din forrige post var bare en lang liste med personangrep som ikke er relevant for noe som helst.

Quote

* At du liksom ikke har insinuert at jeg støtter ledelsen, er helt feil. Det kan alle se lenger foran i tråden.



Her er det jo hakk i platen de siste 10 sidene i tråden. Du har vel skrevet dette sånn ca 6 ganger nå i løpet av tråden hvorpå jeg følger opp med å si at det mener jeg ikke.
Vil du ha det med store bokstaver? Lover du da å skru av repeatknappen? JEG MENER IKKE AT DU STILLER DEG UKRITISK.
Det er forresten bare til å skrolle tilbake i tråden, side 3 og 4 er særlig interessant.





Quote from: krøvel vellevold on December 18, 2010, 18:11:36 PM
Quote from: Stoffi on December 18, 2010, 17:14:19 PMBrann har hatt 3 dårlige år de siste 17 årene uten at ledelsen har blitt dømt nord og ned.


Ja har vi det?

1994: 6.plass
1995: 10.plass, cupfinale. Dette var også året der vi hadde den legendariske semien mot LSK. For øvrig var det stor misnøye med ledelsen før sesongstart og i begynnelsen av sesongen.
1996: 4.plass og vi slo ut PSV.
1997: Sølv og vi spilte kvartfinale vs Liverpool.
1998: 6.plass.
1999: Bronse og cupfinale
2000: Sølv
2001: 7.plass, men vi var ETT poeng bak gullet så sent som 17.runde. CL-kvalik.
2002: 12.plass.
2003: 6.plass, men i høstsesongen var vi seriens nest beste lag.
2004: Cupgull og bronse i serien.
2005: 6.plass.
2006: Sølv
2007: Gull og e-cup-suksess
2008: 8.plass
2009: 5.plass
2010: 13.plass

Utenom de siste tre sesongene, kan jeg ikke se at vi har hatt tre år med drittsesonger tidligere i din supporterperiode.



2001, 2002 og 2003 var alle dårlige sesonger, selv om 2002-sesongen var en spennende sesong.
Forøvrig var jo CL-kvalikken en TRAGEDIE.


Så jo, vi har hatt 3 dårlige sesonger før.

Videre så vil jo du kanskje hevde(hvis det hadde passet deg) at 2009-sesongen "var sesongen vi kjempet om medaljer helt til nest siste runde". Så dermed er jo ikke det en dårlig sesong, etter dine kriterier. Med andre ord, brann har kun hatt en dårlig sesong i det jeg sier opp mitt partoutkort, og enkeltsesonger som har vært elendig har vi jo stort sett hatt annenhvert år.

Dermed faller jo hele grunnlaget for dine påstander bort. Vi har ikke en dårlig periode, vi har kun hatt en dårlig enkeltsesong, og det er jeg jo vant til. Dermed kan ikke det ha noe med at jeg sier opp partoutkortet, og når jeg i tillegg sier det ikke har noe med min grunn for å si opp, så er jo saken biff. Dermed; det kan UMULIG være dårlige resultater som gjør at jeg sier opp partoutkortet mitt, basert på fakta som ligger på bordet.

Bronse eller nedrykk denne sesongen, jeg hadde fortsatt ikke gått på stadion neste sesong.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

osoerli

Kven er det sitata er henta frå?
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

dudo

Quote from: Stoffi on December 19, 2010, 16:13:40 PM4000 kr er ikke penger jeg har på lur til enhver tid.


I allverden, har du ikke to månedslønner på lur i krisefond til en hver tid? ( ;) )
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

INVST

Stoffi: Hvordan håndterte du partoutkortsituasjonen rundt 2002? Jeg tenker nemlig på at daværende ledelse faktisk hadde styrt klubben inn i konkurs og at det den gang da bare var Handelsbanken og Stor-Bergen Byggelag som reddet klubben fra avgrunnen. Ledelsen var faktisk verre enn den vi har i dag, hvilket selvfølgelig også er et tankekors i forhold til den helt ekstreme mistilliten de har i dag.

For å være helt ærlig synes jeg at dagens mistillit bærer preg av snøballeffekt, unyansert harselas og et halv-tabloid behov for å slakte noen. Dette går på bekostning av en sunn diskusjon om hvordan klubben skal komme styrket ut av dagens posisjon.

Det alt koker ned til er at du er misfornøyd fordi fotballaget Brann har blitt dårlig, og uteblir under den populære folkebevegelsen "RBH må gå". Du kaller det et prinsipp, jeg kaller det å legge inn årene. Realiteten er at det finnes flere måter å drive en klubb på ræv: i Branns tilfelle er det i det aller minste et sterkt fokus på å rette opp situasjonen før det er for sent. Jeg hadde hatt noe større vanskeligheter med å akseptere dagens ledelse dersom de fortsatte med lønnsgallopp og overdimensjonert administrasjon.

Det er nesten så en får større tillit til ledelsen av disse irrasjonelle utbruddene mot RBH og Moldestad. Mitt forslag til deg er at du holder prinsippet om å støtte Brann høyere enn prinsippet om å følge prinsippene dine. Det å støtte Brann er ikke styrt av en bryter som man skrur av og på etter dårlige resonnementer.

Og til diskusjonen rundt Hardballs 40 millioner: det absolutt aller siste Brann trenger er et engangsbeløp som skal "styrke klubben". Med 40 millioner kunne vi sikkert gjort laget mye bedre, men det hadde også forverret Branns egen evne til å finansiere seg selv. Om noe kunne de 40 millioner kronene vært svært gunstig som EK-buffer for å overleve denne krisen, men da hadde garantert ledelsen blitt kritisert for å styrke bunnlinjen i stedet for flere dyre spillerkjøp på kanonkontrakter.


krøvel vellevold

December 19, 2010, 17:35:00 PM #467 Last Edit: December 19, 2010, 17:47:23 PM by krøvel vellevold
Svar til Stoffi:

*Hardball: De investerer ikke penger i håp om storgevinst, men de ønsker nok sikkert å se igjen flesteparten av disse pengene. At folk som kaller seg supportere blar opp 3-4000 for et p-kort er en langt større selvfølge enn at noen skal investere 40 mill i et prosjekt de ikke har tro på. Det blir som å kjøpe aksjer i en bedrift som kan gå konk om 2 uker.

*Bunnlag vs 5.plass: Hvis det er bedre at vi er et bunnlag i spennende nedrykksstrid - enn å komme på 5.plass, så blir det jo håpløst. Da er du faktisk ikke opptatt av Branns beste, men derimot at du skal få spenning i hverdagen. Det kjedet deg altså at Brann egentlig var for gode denne sesongen, for hadde vi reddet plassen med et nødskrik i siste serierunde, så hadde denne sesongen vært knall. Med andre ord: Både laget og lederne har egentlig gjort en for god jobb denne sesongen, for vi reddet plassen med for god margin til at det ble interessant for deg. Men hvis du digger at sesongene er spennende, så bør du jo VIRKELIG kjøpe p-kort til 2011, for den kan bli utrolig spennende mht nedrykk! Brann-ledelsen har gjort en akkurat passe dårlig jobb til at du får den spenningen du vil ha; så hva er du misfornøyd over? Dette er jo i midt i blinken for deg! Løp og kjøp!

At dine penger ikke nytter: Var det ikke du som håpet at Brann fikk 7000 i snitt neste år? Den boikotten din fører jo ikke til noe som helst hvis du er alene om den. Regner jo med at du ønsker at flest mulig - og helst alle - gjør som deg. Hadde 0 kjøpt p-kort - slik som hadde vært drømmen din - så hadde Brann vært konk. Det er visst ikke så enkelt å skjønne for deg. Men hvis Brann overlever denne vinteren økonomisk, så er det oss p-kort-kjøpere du i fremtiden kan takke for at du i det hele tatt har en klubb å gå til. "Hadde Brann hatt en skikkelig ledelse...", sier du. Javel, men fansen trenger da for faen ikke  gjøre vondt verre ved å la den onde sirkelen fortsette ved å gjøre rammebetingelsene ENDA verre ved å boikotte klubben!

* At du avviser at tre år med dårlige resultater alltid vil være noe ledelsen er sterkt delskyldige i, blir nesten komisk. Du sier jo at det er et MUST med en god ledelse for å være et topplag. Javel, men da må det jo nesten være et must med en dårlig ledelse for å få et drittlag (over tid) også! Du sier at "jammen det kan også være dårlig økonomi, dårlige investeringer, dårlige spillere, dårlig trener, osv". Javel, men er det ikke nettopp dette som er ledelsen sitt ansvar å ha kontroll på? Er det ikke nettopp på disse punktene ledelsen til Brann har sviktet? Er det ikke nettopp disse tingene som gjør at du vil ha dem vekk? Med slike resultater Brann har hatt de siste tre årene, vil det alltid være veldig mye ledelsen sin skyld. Dermed kan medgangssupporterne alltid bortforklare seg med at det ikke er motgangen men ledelsen som gjør at de ikke gidder.

* Dritteslenging og personangrep: Når du ber meg slutte med drittslenging og personangrep, så blir det jo komisk når du selv i forkant har lirt av deg en masse piss om meg. Blir det ikke? At du kaller det personangrep at jeg kaller deg "medgangssupporter" når du ikke gidder å gå på Stadion nå som tingene ikke tilfredsstiller deg der oppe, viser en fantastisk hårsårhet. Du skrev så fint i første innlegg; "kall meg gjerne medgangssupporter". Og når vi så kaller deg det, blir du rasende... Det var ingen som ba deg komme tilbake på forumet (etter en lang pause herfra) for å redegjøre hvorfor du nå slutter å gå på Stadion. Ingen ville lagt merke til at du forsvant. Men når du skriver et langt og tåredryppende avskjedsbrev på forumet, så må du tåle at folk kaller deg medgangssupporter og at folk er forbanna fordi du bidrar ytterligere til Branns økonomiske forfall. Men du hadde kanskje trodd at du skulle få et ras av sympatierklæringer?

* Insinuasjoner om at jeg støtter ledelsen:

Dette skrev du på side 2: "Du, Krøvel, gjør ikke mye godt for Brann ved å finne deg i alt. Protester, lag bannere, syng mot RBH og Skarsfjord, skriv om dette i bloggen din, da gjør du noe fornuftig. Gjør det ikke, og du forårsaker en ny periode på 64 år uten seriegull og kun middelmådighet.".

Her skriver du jo rett ut at jeg finner meg i alt. Med andre ord; at jeg er fornøyd/likegyldig med det ledesen gjør.

Så skriver du til meg på side 3: "Gå på stadion som vanlig og vær fornøyd, og ledelsen kommer aldri til å innse at de er på feil spor. Kanskje du også mener vi bør være fornøyd med det vi har og tenke på at andre klubber har det verre?"

Her skriver du jo nok en gang at jeg er fornøyde med ledelsen og insinuerer at jeg godtar deres bortforklaringer om at andre klubber har det verre.

Uansett; poenget var at du selv har tillagt meg meninger jeg ikke har - samtidig som du selv klager over at jeg gjør det samme mot deg.

I tillegg har du gått til personangrep flere ganger i denne tråden, f.eks.:

"Jeg oppfordrer ikke noen til noe som helst, folk får gjøre som de vil uten at Dommer Krøvel dømmer de medgangssupporter eller supersupporter, i kraft av at BA har utnevnt ham til brannbloggkonge, noe som tydeligvis gir han rett til å dømme. Pass på deg sjøl, "supersupporter" Krøvel. Dette blir for dumt."

Og så kommer du senere og ber meg slutte med personangrepene? Og når jeg svarer at du selv kommer med personangrep, så ber du meg feie for egen dør?

* Tre dårlige sesonger på rad: Er egentlig en sesong dårlig når vi er ett poeng bak gull etter 17 runder og fire poeng bak gull etter 19.runde? Ja, plasseringen ble gjerne dårlig til slutt (7.plass), men det har jo vært gullstrid og spenning helt til nesten slutten av sesongen. CL-kvaliken gikk ikke bra, men den skapte jo entusiasme og det var jo spennende til siste sekund. Vi var gode i over 2/3 av sesongen.

2003-sesongen endte med en 6.plass, men høstsesongen var vi altså det nest beste laget i serien. Brann hadde med andre ord vært knall frem t.o.m. 19.runde i 2001 og høsten 2003. Den dårlige perioden var fra august 2001 til juli 2003. Det er ca 2 år, så vi har ikke tidligere hatt tre år uten gode sportslige resultater i din tid på Stadion. Men folk var heller ikke fornøyde med ledelsen i den perioden. Ivar Hanestad var ingen spesielt populær mann. Så at vi i dine 17 år på Stadion tidligere har opplevd tre år med dårlige resultater - men uten at ledelsen har vært upop, er bare tull.

At ikke de dårlige resulatene har noe å si for at du sier opp p-kortet? Hmmmmm.... La oss se tilbake på ditt rørende avskjedsbrev i begynnelsen av tråden:

Bl.a. dette skrev du om 2008-sesongen: "Jeg kjedet meg gjennom hele sesongen, med unntak av et par storkamper."

Bl.a. dette skrev du om 2009-sesongen: "Brann var preget av elendig ledelse, høye lønninger til møkkaspillere som Bjørnar Holmvik og et brannlag som ikke GADD å jobbe. Hvis de bare gjør så godt de kan, gjør en innsats for å vinne, da har jeg ikke noe problem med at Brann taper. Alt jeg forlangte var at de gjorde sitt beste. Men dette gjorde de veldig sjeldent. Det er ikke gøy å se på 11 mann som laffer rundt på banen og tilsynelatende gir en god faen, spesielt når man ser motstanderlag som gutser på."

Bl.a. dette skrev du om 2010-sesongen: "fortsatt kjøper vi møkkaspillere som suger ut millioner av kroner fra lønnsbudsjettet, fortsatt har vi Eirik Bakke på topp som knapt nok løper en kilometer i løpet av en kamp, fortsatt har vi backer og vinger som ikke evner å slå en eneste pasning som treffer, og fortsatt har vi en trener som ikke er god nok.
2010-sesongen har vært den kjedeligste i manns minne. Jeg har gått på hver eneste hjemmekamp og sett et brannlag som ikke gidder å jobbe, ikke evner å gjøre en innsats.

Denne gangen er det nok! Jeg nekter å betale i dyre dommer for å se et lag loffe rundt på banen, styrt av en udugelig ledelse og en middelmådig trener. Jeg er så lei av å kjede meg på stadion, jeg har holdt ut 3 sesonger nå der jeg ser på klokken annenhvert minutt. Alt jeg ber om er at spillerne gjør en innsats! Og dette er etter mine meninger trenerens ansvar. For ikke å nevne at Opdal bør komme seg til helvete vekk.
Den eneste kampen jeg nøt denne sesongen, var på Ullevål da brann spilte mot vålerengen. Brann tapte som vanlig, men de spilte ikke dårlig. De gjorde en innsats! Det er alt jeg krever!"



Det skinner jo tydelig gjennom at det som skjer på banen har mye å si for ditt valg.

For øvrig: Du skriver at du ikke går på Stadion i 2011 - uansett om det blir bronse eller nedrykk. Men med gull kanskje?





Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

December 19, 2010, 18:05:03 PM #468 Last Edit: December 19, 2010, 18:08:17 PM by krøvel vellevold
Stoffi skrev:

QuoteDin person er relevant ettersom DU har delskyld i at Bataljonen blir oppfattet som et klovnested, og DU setter deg selv inn i rollen som supersupporter ettersom du innbiller deg at du har rett til å definere hva en brannsupporter er.


Javel? Så Bataljonen blir oppfattet som et klovnested fordi jeg er en "supersupporter" som reiser på bortekamper - og på et forum uttrykker at jeg forventer at andre på bataljonsfeltet i det minste stiller opp på hjemmekampene? Folk vil ikke stå på bataljonsfeltet fordi de da må stå 10-20-30 meter fra en sånn person? Interessant!

Ja, tenk å stå på et supporterfelt og forvente at folk stiller opp på hjemmekampene uavhengig av sportslige resultater og ledelse i klubben, du! Og disse forventningene tør jeg til og med å uttrykke på supporterklubbens eget forum! Eg e jaggu frekk!

Som sagt; Brann Stadion er antagelig det eneste stadionet i verden der man får mer kred jo mindre supporter man er, og jo mindre man forventer av medsupporterne. Bataljonens forum er antagelig også det eneste supporterforum i verden der man av medsupportere blir latterliggjort for å stille opp, reise på bortekampene, og forvente at de andre i supportermiljøet stiller opp på hjemmekampene uansett.  Ikke rart Bataljonen er en elendig supportergjeng, med den holdningen...
Legg ned hele klubben!

osoerli

Kunne vel vore ein ide for oss også.
http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article188411.ece
Huseklepp, Mjelde, Opdal og Yaw tar ein ringerunde til dei som ikkje har fornya og forsøker med forsiktig overtaling.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Huff

Quote from: osoerli on December 20, 2010, 23:40:12 PM
Kunne vel vore ein ide for oss også.
http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article188411.ece
Huseklepp, Mjelde, Opdal og Yaw tar ein ringerunde til dei som ikkje har fornya og forsøker med forsiktig overtaling.


Nja, personlig oppmøte; Inge, Per Ove, Roy og tre stykk balltrær. Det hadde fått fart på sakene

torkri

Jeg har fornyet nå. Var litt i tenkeboksen, men kom frem til at jeg ønsker ikke og være med å grave Brann sin grav dypere. Det er vel støtte de trenger i den økonomiske situasjonen de er i nå! Oppfordre alle til og fornye uavhengig av hvem som styrer og steller, og så vil jeg samtidig få ønske alle en riktig god jul og godt nytt år! Tror nok 2011 blir en spennede sesong. 

Spelaren

Foreløpig er det solgt 1591 færre partourkort enn på samme tid i fjor. 4250 partoutkort er fornyet. Tilsvarende tall i desember 2009 var 5841, ein nedgang på 27 % ifølge Brann.no.

Dette er skandalaust dårlig...
Gå av.


krøvel vellevold

Quote from: Spelaren on December 22, 2010, 13:57:17 PM
Foreløpig er det solgt 1591 færre partourkort enn på samme tid i fjor. 4250 partoutkort er fornyet. Tilsvarende tall i desember 2009 var 5841, ein nedgang på 27 % ifølge Brann.no.

Dette er skandalaust dårlig...


Ja de skrøt jo av at like mange hadde fornyet før den første fristen i år, som den første fristen i fjor. Men den gang var det altså en prisstigning på 70 kroner etter første frist, mens det i år er ca 200-300 kr. Sa seg selv at utviklingen etter første frist ikke ville klare å følge fjoråret.
Legg ned hele klubben!

apop

De håper på 8500 kort solgt ved sesongstart. Hvis de har solgt 4250 pluss 2000 som er garantert via bedriftsavtaler så vil det si at de mangler 2250 på å nå målet.  Det burde vel være mulig, det hele kommer vel ann på nysigneringer og treningskampsresultater.

Vi får håpe det beste.

krøvel vellevold

Quote from: apop on December 22, 2010, 14:15:36 PM
De håper på 8500 kort solgt ved sesongstart. Hvis de har solgt 4250 pluss 2000 som er garantert via bedriftsavtaler så vil det si at de mangler 2250 på å nå målet.  Det burde vel være mulig, det hele kommer vel ann på nysigneringer og treningskampsresultater.

Vi får håpe det beste.


I fjor var det 10198 p-kort. Av dette var altså ca 2000 i de nevnte bedriftsavtalene. Altså var det ca 8198 "vanlige" p-kort - og av disse er det 4250 som har fornyet. Dvs 51,8 %!
Legg ned hele klubben!

Yngve

Svake tal, men langt frå overraskande for nokon. Ikkje ein gong leiinga i Brann.

Belfort

Quote from: Yngve on December 22, 2010, 14:22:25 PM
Svake tal, men langt frå overraskande for nokon. Ikkje ein gong leiinga i Brann.


Ikke overraskende men en knallhard beskjed fra bergens befolkning om at man ikke finner seg i dette klovneveldet lengre.

ostraume

Vet ikke hvor knallhard den beskjeden er akkurat. Folk er vel bare lite giret på å se et lag som ikke vinner. Noen som har tall for tilsvarende tidspunkt i 2002 (altså forut for 2003 sesongen)? Det er vel sånn ca der vi befinner oss interessemessig. ("ny" trener, lokal satsing, stein på stein...)
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

osoerli

Enig med klanen her.  Boikott betalingskanaler som sender kampar på fredager og mandager.  Kjøp heller partoutkort!
http://fotball.bt.no/eliteserien/article188524.ece
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

Yngve

Snart kjem Bat al jonen med eit brev der dei skriv at dei skulle endeleg ha støtta oppmodinga. Men det er eit par medlemmer som likar å sjå kampane på fjernsyn. Og dei dermed ikkje kan stilla seg bak oppmodinga....

SK

Klanen er en gjeng med tullinger. Hva med alle pengene som klubbene får gjennom TV-avtalen? De fleste klubbene hadde vel ikke overlevd økonomisk uten disse. Man kan ikke få både i pose og sekk. Slikt boikottsnakk er kun barnslig og kommer av at enkelte lever i en alternativ virkelighet.

BrannSupporter

De har forhåpninger om 8500 ja - det var vel omtrent det vi solgte i 2005. Da endte snittet på 14800. I 2004 solgte vi 5000 kort - da snittet vi på 13 800. Vi hadde altså ca det samme snittet i 2010 som i 2004, selv om vi solgte over dobbelt så mange p-kort (5000 og 10 200)

Gulløl

December 22, 2010, 17:16:47 PM #484 Last Edit: December 22, 2010, 17:22:51 PM by Gulløl
Forhåpninger om 8500, men det er ganske sikkert ikke realistisk uansett hvordan det går i forsesongkampene. Håper de ikke sjanser med å budsjettere med høyere en 7500 slik at det  blir budsjettsmell. Interessen og entusiasmen var en god del høyere foran 2005 sesongen da de solgte 8500 siden dette var like i etterkant av cupfinaleseieren og alt i Brann var på vei opp med steinpåstein filosofien i bunnen.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Northside

Fra BT.no

Quote


Er man så virkelighetsfjern på Stadion? Med landets dyreste billetter og langt i fra landest beste "produkt", så er det klart prisen er for høy! Har sett kommentarfelt, blogger og forum hvor prisnivået får skylden for manglene kjøp av partoutkort!

krøvel vellevold

8500 har jeg veldig lite tro på.

Det er altså solgt 4250, og det er selvsagt alltids en mulighet for at det kommer noen hundre til. Når det gjelder disse 2000 bedrifts-p-kortene, så er det vel en del som sikkert er bundet til diverse avtaler. Men man kan jo ikke se bort fra at bare 1500 av disse fornyer. Slik sett høres 6000-6500 som et mer fornuftig anslag. Men det er jo klart at hvis laget viser lovende takter på forsesongen - og det gjerne kommer en og annen interessant spiller i månedene før seriestart, så kan det selvsagt bli høyere.
Legg ned hele klubben!

INVST

Quote from: Northside on December 22, 2010, 17:21:11 PM
Fra BT.no

Quote


Er man så virkelighetsfjern på Stadion? Med landets dyreste billetter og langt i fra landest beste "produkt", så er det klart prisen er for høy! Har sett kommentarfelt, blogger og forum hvor prisnivået får skylden for manglene kjøp av partoutkort!


Og jeg som trodde det hele bare var en knallhard protest mot "klovneveldet"? Sannsynligvis skyldes svikten i størst grad fallende kvalitet på produktet (isolert sett, ikke relativt til pris), og ikke protester mot RBH & co. Resultatet er at mange stadiongjengere i aldersgruppen 50+ ikke fornyer fordi de er lei, og en liten gruppe protesterer stille og meningsløst mot RBH og et tredje gruppe ikke er fornøyd med hensyn til forholdet mellom pris og kvalitet. I sum: et stort tap, særlig stort pga denne dødfødte, stille prostesten til opposisjonen.

nero

Quote from: INVST on December 22, 2010, 22:11:41 PM
Og jeg som trodde det hele bare var en knallhard protest mot "klovneveldet"? Sannsynligvis skyldes svikten i størst grad fallende kvalitet på produktet (isolert sett, ikke relativt til pris), og ikke protester mot RBH & co.


For svært mange henger nok de to tingene (på den ene siden fallende kvalitet på "produktet" og på den andre siden Klovneveldets aktiviteter) svært tett sammen.
Lions led by donkeys.

krøvel vellevold

Nå leste jeg på ba.no at Brann er sikret disse 2000 p-kortene som er gjennom bedriftavtaler, så da er det reelle tallet i så fall 6250. Men hvis disse 2000 er bankers, er det jo rart at Brann ikke tar dem med i antallet solgte. Ser jo litt bedre ut med 6250 solgte enn 4250!
Legg ned hele klubben!

INVST

Ja, men da heter det bare "manglende interesse for å fornye partoutkort" og ikke "protest". Hele veien har jeg fundert på hvor vellykket denne protesten er. Det begynner å virke som om den er totalt meningsløs, ettersom Brann taper penger og de protesterende holder kjeft i stedet for å faktisk lage et nummer ut av det. Bare i Bergen.

dudo

Quote from: krøvel vellevold on December 22, 2010, 22:29:56 PMMen hvis disse 2000 er bankers, er det jo rart at Brann ikke tar dem med i antallet solgte.


Vel, om de ikke er solgt ennå, så hadde det vært veldig urederlig å si at de er det. Selv om det kanskje er en formalitet, så er det et grep jeg ville kritisert dem kraftig for.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Klaus_Brann

En stille protest er vel ikke helt veien å gå nei.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

OmOssSjølOgHansaøl

Jeg tror egentlig ikke på denne teorien om at det er så mange som sitter hjemme i sofaen i full harnisk over Brannledelsen og lar være å kjøpe partoutkort de ellers ville ha kjøpt. Noen få er det nok, men hvis folk hadde forventet storspill og gullkamp, hadde nok de aller fleste aktuelle partoutkortkjøperne sikret seg 2011-kortet om det så hadde vært Lars Bohinen og Ivar Hoff som hadde sittet i Brannledelsen.

Jeg tror derimot det er mange vikarende motiver ute og går. Hvis du likevel ikke vil bruke penger på partoutkort på grunn av lave forventninger til spill og poeng, eller hvis privatøkonomi, familieliv eller annet gjør at du prioriterer ned Stadionturen, kan du skryte på deg litt ekstra engasjement ved å fremstille det som en aksjon. - Nei da, det er ikke det at jeg ikke gidder lenger, det er det at jeg velger å stå på prinsippene mine og støtte Brann ved å holde meg unna ...

Yeah, right.

.. men først og fremst så synger vi om fotballaget Brann!

nero

Tror ikke det er noen stor prinsippsak ute og går, men likevel er det klart at folk ser at det er en soleklar sammenheng mellom udugelig ledelse og svake sportslige resultater. Så en form for protest er det vel uansett. Problemet er at protesten er ganske ufokusert, dvs at folk ikke sier eksplisitt "Jeg fornyer ikke på grunn av Klovneveldet".

Dessverre. For det hadde gitt større effekt.
Lions led by donkeys.

Joggi Bogga

Jeg sa opp mitt kort da Nilsen ble ansatt. Etter Ojo signerte er jeg på nippet til å signere ny avtale jeg også. Når vi får en sportssjef på plass (en ordentlig en, ikke en hjemmesnekret versjon) slik at vi fremstår som en seriøs fotballklubb som arbeider etter en langtidsplan og har en tydelig sportslig profil, så er det nok for at jeg ringer partoukortkontoret på dagen.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

dudo

Vi får vel neppe noen ny sportssjef slik den nye organisasjonsmodellen er. Så får du jo se selv om du synes den er profesjonell nok eller ikke. Jeg føler ihvertfall at Skarsfjord virker å være en pragmatiker som bruker de midler han har til disposisjon i stedet for å whine om feil og mangler.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Klaus_Brann

Ja, deler det synet dudo, og slik tingenes tilstand er nå kan han være rett mann for oss.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Joggi Bogga

Quote from: dudo on December 23, 2010, 00:05:53 AMJeg føler ihvertfall at Skarsfjord virker å være en pragmatiker som bruker de midler han har til disposisjon i stedet for å whine om feil og mangler.


Jeg er redd for det første du sier og deler synet ditt på Skarsfjord. Han har til nå fremstått som stolt over å lede klubben, svært lojal, pragmatisk og flink på flere områder. Så langt en førsteklasses mann.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

INVST

Heller nedrykkskamp enn syvendeplass, sier nå bare jeg.

Go Up