• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger Vinteren 21/22

Started by Kagain, September 01, 2021, 15:12:04 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

esp123

Når Petter Strand og Robert Taylor går for 4-5 mill med ett år igjen av kontrakten er jo det fullstendig useriøst å by 2,5 mill for yngre Rasmussen med 2 år igjen av kontrakten.

Churchill

Rasmussen skal ingen steder. Han er blant våre aller beste spillere og en av dem nye Brann skal bygges rundt.
...we shall never surrender.

Lasaron

Quote from: esp123 on January 28, 2022, 19:55:53 PMNår Petter Strand og Robert Taylor går for 4-5 mill med ett år igjen av kontrakten er jo det fullstendig useriøst å by 2,5 mill for yngre Rasmussen med 2 år igjen av kontrakten.

Enig. Men om Rasmussen kommer seg til Lillestrøm, kommer han til en trener som vet å utvikle fotballspillere.
Tren på langskudd

krakra

Sier jo litt om hvor «imponerende» det var å rykke ned når man ser hvem som vil ha våre nest mest attraktive spillere.

Lasaron

Ja. De som mente spillermateriellet var alt for dårlig til å holde seg, har mange å idiotforklare nå for tiden. Tøffe tak.
Tren på langskudd

Larsendos

Vi kan selge Rasmussen. Det er hele tiden mye nesten. Fungerte bra som sentral midt mot Rosenborg(borte) og Godset(hjemme), det skal sies.
Vi har nok av andre spillere å bygge laget rundt.
Jensen, Myhre og Japhet for å nevne noen.

krakra

Ingen av de har Rasmussens egenskaper. Vi trenger noen som kan slå forløsende pasninger og det er ingen realisme i at vi får noen bedre en Rasmussen i år. Så får året vise om han stabiliserer seg på sitt toppnivå. Han var vel den mest skapende midtbanespilleren vår i fjor og den som skapte flest store målsjanser.

Vi har egentlig en hel sentrallinje som vi kan bygge videre på. Bra på back også. Noe usikkerhet på kant, men alt i alt er behovet for forsterkninger ganske begrenset.

Lasaron

Litt på siden, men tror kanskje han har/hadde proffkontrakt. Jeg ser Mikael Baisotti spilte treningskamp for Lysekloster i dag. Skiftet klubb? Eller prøvespill?
Tren på langskudd

Huff

Jeg skulle skrive et innlegg om at Rasmussen må beholdes.

Men, jeg tør ikke. Android forsøker desperat å autorette "Rasmussen" til "rasismen". Så for å unngå misforståelser er det vel best å la være.

Larsendos

Quote from: krakra on January 28, 2022, 23:20:35 PMIngen av de har Rasmussens egenskaper.
Poenget var heller aldri å sammenlikne deres sportslige kvaliteter. Rasmussen ut betyr rom og midler til å hente en billigere og bedre spiller. Nå har Jimmi allerede overbevist ved å hente Japhet. Jeg tar gjerne en til med like høyt nivå.

krakra

Å hente en bedre spiller enn Rasmussen til OBOS er urealistisk. Larsen var vel en spiller Kåre «fant». Få av Jacobsens menn som har slått skikkelig til utenom Heltne Nilsen.

Lasaron

Folkens. Husk at det var mye bra spill mellom boksene i fjor, særlig på høsten kanskje. La oss ikke skifte ut for mange. Jeg stemmer for å beholde Rasmussen. Han er blitt mye mer kvikk og mobil enn da han kom, tar mye mer for seg i duellspillet. Og så har han teknikk, blikk og pasningsferdigheter som vi trenger. Han er også relativt ung.
Tren på langskudd

Larsendos

Tre av våre beste kamper i år:
LSK borte
Tromsø borte
KBK hjemme

Rasmussen startet ingen av de. Vi kommer til å klare oss fint.

Heggebø som Berisha-erstatter i Stavanger? Ja, takk. Ta pengene mens en kan. Litt som at Sarpsborg må ta imot alle de pengene de kan for begrensede Kone.

krakra

January 29, 2022, 12:37:55 PM #813 Last Edit: January 29, 2022, 12:42:38 PM by krakra
Tja, hvis Viking slenger 25 millioner på bordet for Heggebø så bør det vurderes. Men de begrenser seg nok til 5-6 millioner. Da er det selvfølgelig uaktuelt å selge OBOS-ligaens beste spiss og et av Norges største spisstalenter.

Hvis ambisjonene er å være like gode som i fjor, så klarer vi oss nok uten Rasmussen. Hvis målet er å bli mye bedre, så må vi dyrke de med størst potensiale. Ikke bare middelmådigheter med høy bunnivå og lavt toppnivå.

Larsendos

De som eventuelt legger 25 millioner på bordet, mener oppriktig at det var tåka sin skyld at Heggebø ikke var å se den første halvtimen på Intility.
Da det gjaldt som mest.
3 mål på de 12 siste kampene i serien også.
Da det gjaldt som mest.

krakra

January 29, 2022, 13:35:51 PM #815 Last Edit: January 29, 2022, 14:09:31 PM by krakra
Hehe, kanskje de så resten av kampen. Han var ikke god de første tretti, men vår beste spiller resten av kampen. Scoret målet som sikret ekstraomgang, og scoret i ekstraomgangene også. Tre mål på tolv kamper er kanskje ikke toppscorertakter, men det er nå rundt der Brannspissene har ligget og Heggebø har en rekke andre kvaliteter som gjør ham til en toppspiss.

Ser man på minutt per scoring siden opprykket hos toppscorerne så kommer jo Heggebø sånn passe ut.

2016: Skålevik: 145
2017: Vega: 185
2018: Skålevik: 192
2019: Bamba: 217
2020: Bamba: 253
2021: Heggebø: 208

2016-sesongen blir litt spesiell fordi Skålevik startet veldig få kamper, men kom inn og scoret fra benken. Heggebø ligger hakket bak Skålevik fra 2018 og Vega 2017(og en sesong der Vega var mye ute av laget), men altså mer produktiv på målfronten enn Bamba i både 2019 og 2020. I fjor var minutter per mål 187 for Bamba, så det tok seg jo opp, men det var vel særlig etter at han ble flyttet ut på kanten.

Denne antipatien mot Heggebø er nok et dårlig grunnlag for noen seriøs diskusjon. Han blir her med mindre noen legger veldig mange millioner på bordet, og det er bra for Brann.

Nixon

Quote from: krakra on January 29, 2022, 13:35:51 PMScoret målet som sikret ekstraomgang, og scoret i ekstraomgangene også.

Vel var det tåke, men han skårte vel bare det ene i andre omgang, og så i straffekonken. Eller regnes det med som ekstraomganger?

Uansett. Noe salg av Heggebø til en norsk klubb kan jeg aldri tenke meg kommer til å skje. Hvor kommer Viking inn i bildet her egentlig?
Rød makt på Hansa

Nixon

https://www.bt.no/fotball/i/284L5l/rasmussen-er-fristet-av-lillestroem-men-vil-bare-gaa-om-det-er-greit-fo

Rasmussen er fristet og er ikke uvillig til å gå til Lillestrøm dersom klubbene blir enige. Men virker som at han fint kan "nøye" seg med OBOS for Brann også.
Rød makt på Hansa

krakra

Ja, altomfotball hadde gitt ham Skanees' mål. De er jo snarlike, så det er forståelig.

krakra

Quote from: Nixon on January 29, 2022, 14:18:36 PMhttps://www.bt.no/fotball/i/284L5l/rasmussen-er-fristet-av-lillestroem-men-vil-bare-gaa-om-det-er-greit-fo

Rasmussen er fristet og er ikke uvillig til å gå til Lillestrøm dersom klubbene blir enige. Men virker som at han fint kan "nøye" seg med OBOS for Brann også.
Det er jo ingen grunn til at Rasmussen ikke skulle ville gå til LSK hvis Brann er fornøyd med budet. Han har jo ingen tilknytning til Brann.

pidre

Rasmussen og Heggebø er spillere med kvaliteter, som vi bør bygge laget rundt. Blir skuffet om disse blir solgt.
Saludar a los monos!

Finfin respons

January 29, 2022, 14:51:46 PM #821 Last Edit: January 29, 2022, 14:53:24 PM by Finfin respons
Quote from: Huff on January 28, 2022, 23:52:40 PMJeg skulle skrive et innlegg om at Rasmussen må beholdes.

Men, jeg tør ikke. Android forsøker desperat å autorette "Rasmussen" til "rasismen". Så for å unngå misforståelser er det vel best å la være.

Vår blide venn fra sørlandet, Rasismen, er en veldig forståelsesfull og tolerant type. Jeg tipper han med innlevelse og empati hadde forstått det uheldige lenge før du rakk å forklare den skjebnesvangre feilen.

Han er forståelsesfull mot andre, men veldig streng og dømmende mot seg selv. Ja, sin egen verste fiende.

Slik sett er Rasmussen og rasismen totale motsetninger. Med disse ord sier jeg, i anledning jubileet for mitt 2 tusende innlegg: Behold Rasmussen, gi rasismen rødt kort!
Kanskje.

Billy Elliott

Hvorfor i all verden snakkes det om Heggebø til Viking her? Er dette et genuint rykte som er omtalt et seriøst sted eller er det fantasi kokt opp her inne?

Holdt på å sette kaffen (kremt Hansaen) i halsen her, så fint om noen klargjorde. Tok et sveip på både BT og BA, men fant ingenting. Ville vært den verste dagen i klubbens historie siden Karadas gikk til Bart FK.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

Larsendos

7/8 mål innenfor 5-meteren.
Mot LSK sklir stopper 2, og Heggebø får fri bane mot mål. Det er for så vidt sterkt å vinne duellen i forkant, men det er jo også svakt midtbanespill av LSK.
Vi får håpe de har store 5-metere i OBOS, og at den som ender opp i duell med Heggebø på bakerste er like uobservant i OBOS som i Eliteserien.

Henki

Quote from: Larsendos on January 29, 2022, 16:31:26 PMVi får håpe de har store 5-metere i OBOS,

Det ryktes at 5-meterne i OBOS egentlig er 7-metere.
Ballen skal fremover!

esp123

Rasmussen kan ikke bli solgt nå. Regnestykket er enkelt. Med Rasmussen ut, så er Brann såpass svekket at man kan risikere å ikke rykke opp. Da går tosifret antall millioner tapt. Budet til LSK bør være tilsvarende skal Brann hele tatt vurdere dette.

Superjack

Quote from: Billy Elliott on January 29, 2022, 15:52:56 PMHvorfor i all verden snakkes det om Heggebø til Viking her? Er dette et genuint rykte som er omtalt et seriøst sted eller er det fantasi kokt opp her inne?

Holdt på å sette kaffen (kremt Hansaen) i halsen her, så fint om noen klargjorde. Tok et sveip på både BT og BA, men fant ingenting. Ville vært den verste dagen i klubbens historie siden Karadas gikk til Bart FK.

Ser ingen grunn til at Heggebø skal gå til Viging.

Brannsupporter.

Superjack

Quote from: esp123 on January 29, 2022, 16:55:19 PMRasmussen kan ikke bli solgt nå. Regnestykket er enkelt. Med Rasmussen ut, så er Brann såpass svekket at man kan risikere å ikke rykke opp. Da går tosifret antall millioner tapt. Budet til LSK bør være tilsvarende skal Brann hele tatt vurdere dette.

Enig, og det er en tilnærmet umulighet å få en tilsvarende spiller å komme til Obosklubben Brann. Da må i såfall en bank sprenges.

Ut over Holmen Johansen må resten bli.
Brannsupporter.

krakra

Har ikke noe å si hvor stor femmeteren er så lenge Heggebø dominerer i luften.

Hvis han bare fortsetter å dunke putte innlegg i mål og dominere som oppspillspunkt så kan sikkert noen andre ta ansvaret for langskuddene. Rasmussen for eksempel.

Falkman

Rasmussen ender nok på Åråsen til slutt.

Heggebø til en annen norsk klubb bør derimot være en ikke-sak.

gladiporno

Har ikke sett eller hørt ballspark i det siste på grunn av en absurd travel uke (+ fordi det ble betydelig mindre interessant uten Huseklepp). Men har Pamer sagt at Halldor Stenevik er aktuell for Brann? Det virker ganske usannsynlig fordi Godset forlenget med ham for kun et halvt år siden (kontrakt til ut 2024), og han regnes som en satsningspiller i klubben.


Lasaron

Stenevik er vel ving med bra tempo, som har spilt en del back for Godset. Om han går til Brann, må det nesten bety at det er en viss positivitet blant spillere om hva som er på gang i Brann.
Tren på langskudd

fortune

Rasmussen var ikke spesielt bra som indreløper i sesongen som var, men han har unektelig et stort potensiale i riktig klubb og med riktig trener. Først og fremst må han legge av seg «rett-i-dusjen»-pasninger på egen halvdel og også jobbe med å få opp tempoet i balltrillingen. Begge deler ville vært vesentlig enklere i et lag som hadde en viss samhandling og struktur offensivt.

Defensivt er Rasmussen bra nok, spesielt siden Heltne er anker.
First is first, second is nothing

Nixon

Quote from: gladiporno on January 29, 2022, 18:29:54 PMMen har Pamer sagt at Halldor Stenevik er aktuell for Brann?

Nei, han ble nevnt, men ikke i noe aktuell-sammenheng.
Rød makt på Hansa

gladiporno

Quote from: Nixon on January 29, 2022, 19:42:14 PM
Quote from: gladiporno on January 29, 2022, 18:29:54 PMMen har Pamer sagt at Halldor Stenevik er aktuell for Brann?

Nei, han ble nevnt, men ikke i noe aktuell-sammenheng.

Fant dette i BT-chatten. Det var Doddo, ikke Pamer som jeg trodde, som skrev dette:

Stenevik er en mulighet. Zachariassen virker helt urealistisk.

Hvorfor er Stenevik en mulighet når han spiller fast på eliteserielaget Strømsgodset, skrev langtidskontrakt med dem for et halvt år siden og nylig ble kalt inn til U21-landslagstroppen? Hva baserer Doddo denne "muligheten" på?

Lasaron

Jeg sluttet å høre på Doddo for maaaaaange år siden, så det syns jeg du skal avfeie.

Han tenkte vel kanskje lokal, ving, ung, kanskje innenfor økonomisk rekkevidde.

Når det er sagt: Har vi råd til ham, men da er det tomt? Ja, ta da heller ham enn tre Orryer.
Tren på langskudd

fortune

Stenevik hadde vært vesentlig mer interessant dersom han var venstrefot. Strengt tatt finnes det knapt anstendige fotballspillere fra lokalområdet som bruker venstrefoten til noe annet enn å stå på og det er jo litt merkelig.
First is first, second is nothing

gladiporno

Quote from: fortune on January 30, 2022, 11:48:20 AMStenevik hadde vært vesentlig mer interessant dersom han var venstrefot. Strengt tatt finnes det knapt anstendige fotballspillere fra lokalområdet som bruker venstrefoten til noe annet enn å stå på og det er jo litt merkelig.

Brian Jahren er venstrebeint.


esp123

Wolfe er vel venstrebent? Og Wassberg?

Giles


Superjack

Doddo bare prøver å finne ut hvem som kunne være aktuelle å få inn, med like godt/dårlig underlag som flere av oss her inne.

Personlig mener jeg det nå må være stopp.
Dyrk den stallen som er der.
Det er nesten utopi å få en klar forsterking på plass, vi er trass alt et Oboslag. Ikke en liga som spillere med ambisjoner ønsker å spille i.

Vinteren 2023 kan det heller brukes penger på spillere inn, av kvalitet. Gitt at opprykket skjedde.
Brannsupporter.

fortune

Quote from: esp123 on January 30, 2022, 14:09:52 PMWolfe er vel venstrebent? Og Wassberg?

Ja, og disse er vel omtrent beholdningen? Jahren aner jeg ikke nivået på nå, er han god nok for OBOS/eliteserien?

First is first, second is nothing

Kagain

Quote from: fortune on January 30, 2022, 15:16:47 PM
Quote from: esp123 on January 30, 2022, 14:09:52 PMWolfe er vel venstrebent? Og Wassberg?

Ja, og disse er vel omtrent beholdningen? Jahren aner jeg ikke nivået på nå, er han god nok for OBOS/eliteserien?Er ikke Joachim Soltvedt også venstrebent? Han spiller vel for S08 nå?

Nixon

Quote from: Superjack on January 30, 2022, 15:10:22 PMDet er nesten utopi å få en klar forsterking på plass, vi er trass alt et Oboslag. Ikke en liga som spillere med ambisjoner ønsker å spille i.

Tja, både i vinter- og sommervinduet i 2015 fikk vi inn spillere som vi hadde nytte og glede av i den gode perioden vår i Eliteserien de neste par årene.
Rød makt på Hansa

gladiporno

Quote from: fortune on January 30, 2022, 15:16:47 PM
Quote from: esp123 on January 30, 2022, 14:09:52 PMWolfe er vel venstrebent? Og Wassberg?

Ja, og disse er vel omtrent beholdningen? Jahren aner jeg ikke nivået på nå, er han god nok for OBOS/eliteserien?Jahren er rask og venstrebeint. Definitivt spennende. Må nesten se ham i aksjon igjen før man vet hvilket nivå han er på nå. Skal etter planen tilbake til Brann i sommer, tror jeg.

gladiporno

Quote from: Superjack on January 30, 2022, 15:10:22 PMDoddo bare prøver å finne ut hvem som kunne være aktuelle å få inn, med like godt/dårlig underlag som flere av oss her inne.


Jeg er klar over at Doddo har en comic-relief-jar-jar-binks-rolle i BT-sporten, men han får tross alt betalt av Bergens Tidende til å svare på chatten, og når han sier en spiller kan være aktuell så bør det komme fram om han bare gjetter eller faktisk har hørt noe fra avisens kilder (agenter). Spesielt når det er snakk om en spiller som det er naturlig å anta ikke er aktuell. I chatten var det i hvert én person som fikk seg til å tro at Stenevik er aktuell for Brann basert på det Doddo skrev.

Pete05

January 30, 2022, 23:33:38 PM #846 Last Edit: January 30, 2022, 23:35:32 PM by Pyton
Intervju med Horneland i BA hvor han «diskuterer» tropp/lag/spillere. Snakker om å krydre troppen.

Hver lagdel blir gjennomgått men kun en posisjon som ikke blir knyttet til navn og det er høyre kant... Så det er lov å gjette hvor man kanskje ser mest etter forsterkninger

https://www.ba.no/eirik-horneland-vil-krydre-dagens-tropp/v/5-8-1808061?hideLimbs=1

Gulløl

January 31, 2022, 01:12:30 AM #847 Last Edit: January 31, 2022, 01:39:43 AM by Gulløl
Vidar Ari Jónsson. Tidligere Brann høyreback som gikk til Sandefjord for ganske nøyaktig tre år siden. Som i BT i november i fjor uttrykte sin fremdeles kjærlighet til Brann og Bergen. Stor suksess som høyrekant i Sandefjord i fjor med 11 mål og 3 assist. Islendingen er nå kontaktløs og høyaktuell for allsvenskan klubben Mjällby. Ikke akkurat en så veldig spennende klubb som kan nevnes kun hadde 1922 tilskuere i snitt på sine hjemmekamper i fjor. Tror Brann kan friste han til å komme tilbake for å være med å spille klubben opp i eliteserien igjen, men da må de skynde seg. Finne skal i år satses på som venstrekant og kommer Jónsson som høyrekant bør de helt klart ha potensiale til å produsere 30 - 40 målpoeng tilsammen i denne sesongen. Jónsson er "nesten en lokal spiller" om han blir hentet i forhold til hans gode trivsel i Brann og Bergen.
La Simba og Blomberg i første omgang være utfordrere til kantplassene og gi dobbel dekning og vise at de kan ta nye steg. Med islendingen får Brann en spiller som produserte 14 målpoeng i eliteserien i fjor, en egenskap og erfaring som er viktig i den tøffe kampen det blir om opprykk.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

pidre

Det maset om Haugen er på grensen til spam.
Saludar a los monos!

haak

Vidar Ari Jònsson hadde vært en solid forsterkning.
Har tatt store steg i Sandefjord. Vant til å spille på gress og en fin type.
Spørsmålet er om han er et lost case når dagen er omme.

Go Up