• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sekto

1001
Brann / For Fredrikstad!!!
June 16, 2004, 23:31:55 PM
Hehe.. Bare hyggelig.. ;0) Alltid gøy å se lag som stiller med supportere som skaper liv på bortebane.. Håper å få se dere igjen på Stadion til neste år. :0)
1002
Tifo, sanger o.l.... / dylan sangen
June 16, 2004, 23:30:18 PM
Jeg foreslår vi får Dylan til å føle seg litt hjemme med å ta et heiarop fra hjemlandet hans.

Halve SS roper ut: Aussie Aussie Aussie!!
Og resten svarer med: Oi Oi Oi!!

Vet ikke så mange som har hørt dette ropet før, men er no et så går sånn.. kanskje litt vanskelig å uttale seg om det hvis man ikke har hørt det..
1003
Brann / Rykter om Helstad
June 15, 2004, 17:57:15 PM
Vi kan alle drømme.. Helstad tilbake hadde vært morsomt, men tørr ikke tro det skjer..
Enda mindre sannsynlig tror jeg det er at Hassan kommer tilbake før om mange mange år..

Men mens vi er i gang med drømmingen.. Noen som vet om Chess har vært i kontakt med Henry og Zidane om mulig overgang til Brann? :0P
1004
Tifo, sanger o.l.... / nystemten
June 14, 2004, 20:39:04 PM
Det er no engang sånn at dette ikke er EM, og at nystemten har en helt egen plass på Stadion.. Ingen andre klubber har den kulturen, og tradisjonen har alltid vært å få av deg luen og holde deg på hjertet..

Om du ikke vil det, så er det et fett for meg, stå med skjerfet over hode og syng av full hals, bare tror ikke det kommer til å forandre mange års tradisjon, og jeg ser ikke helt vitsen i å forsøke heller.. Selv om jeg kan se at det hadde sikkert vært stillig å se på..
1005
Tifo, sanger o.l.... / Engelske "rangler"
June 14, 2004, 19:13:07 PM
Quote from: "grei"
Quote from: "sekto"

I norsk fotball, så gjorde de også sitt inntog, men det døde rimelig raskt ut, og det ble plukket opp senere av andre supportere..


Takk og pris.

Forresten finnes det andre tradisjoner fra før i tiden som jeg setter mye mer pris på. Etter å ha lest intervjuer med de eldre virker det som alle hadde med paraply på kamp den gangen, gjerne ikke så rart ettersom Stadion ikke var overbygget. Disse paraplyene brukte gjerne hissige fruentimmere til å denge løs på både spillere og dommere, dette virker det som man så på med glimt i øyet snarere enn bøter fra NFF.

En annen ting er at absolutt alle herrerne hadde med seg hatt på kampdagen. Ved scoring var det populært å juble med å kaste hattene i været. Slik mistet man gjerne sin egen hatt, men det var ikke så farlig, det var bare til å ta en av de andre som ramlet ned.

Hva med å ta opp disse fine gamle tradisjonene? Hatte-Tifo fra 10000 mennesker ved scoring hadde gjort seg. Og man kan ha mye moro med fint koordinerte paraplyer.


Både hatte-tifoen og paraplyer er jo helt glimrende forslag som absolutt vi burde gi like seriøs vudering som du gav mitt forslag. Eneste som er problemet med dem er at begge disse tifoene er visuelle..

Mitt forslag var for å få opp lydnivået på Stadion.. Men du har vel noen flere seriøse forslag å komme med du grei..

Takk for støtten, brannsupporternen:-D
1006
Tifo, sanger o.l.... / nystemten
June 14, 2004, 19:08:33 PM
Man skal holde hånden over hjertet når man synger nystemten, alt annet er jo bare en skam.. :0P
1007
Brann / appludere Roger Helland
June 13, 2004, 13:38:04 PM
Tror pipingen som følger hver spiller på motstanderlaget lett kan bare gli over til han også.. Og fjortiser og de som kun er noen år eldre har ikke noe forhold til kem Helland e, så de kommer nok til å pipe uansett..

fin tanke er det, og håper flere gjør som deg.. jeg gir no en moderat klapp.. ;0)
1008
Tifo, sanger o.l.... / Engelske "rangler"
June 13, 2004, 13:32:43 PM
Er kanskje ikke så overraskende at du ikke har sett dem i Norge eller utlandet.. I England ble de bannlyst for mange år siden pga at de svære treklossene var prima slagvåpen for hooligans. Men tradisjonen for disse ranglene går vel tilbake over 100 år når det gjelder Engelsk fotball.

I norsk fotball, så gjorde de også sitt inntog, men det døde rimelig raskt ut, og det ble plukket opp senere av andre supportere..

Så selv om det kanskje hører hjemme på håndballbanen, så er dette faktisk først og fremst et fotballfenomen.

Ser man på denne siden, så kan man se den typen rangle jeg tenkte på.. Liten og i plast, og ikke minst billig.
http://www.amtmarketing.com/index.php?section_id=94

13 kr per stk for 2 500 sånne, Brannbutikken kunne solgt dem for 20kr og tjent bra på det..

I tillegg, så hadde det vært en opplevelse å høre 2000 sånne gå samtidig, noe som man verken hører på noen håndballkamp eller annet idrettsarrangement lengre.

TIFO gruppen skrev vel i et innlegg at bluss var ut nå for det var blitt gjort før. Vel nesten alt er gjort før, derfor jeg kommer med et forslag som ingen annen supporterklubb i Norge har. Kunne vært en mulighet til å skille oss enda mer ut, og vise at vi tenkte gammel nytt..
1009
Brann / �rets første hjemmetap?
June 13, 2004, 13:09:33 PM
1010
Tifo, sanger o.l.... / Den gamle Hasund sangen
June 12, 2004, 22:09:47 PM
Hvilken melodi går den til da? Husker den ikke i farten.. Og sikkert lettere for andre å finne på ny melldi om de har en knagg å henge det på..
1011
Tifo, sanger o.l.... / Engelske "rangler"
June 12, 2004, 22:00:45 PM
Har ikke sagt jeg brenner for disse, men mener selv det ikke hadde vært en altfor dum ide.. Greit de bruker det på håndballkamp, men det har lange tradisjoner fra fotball, derfor jeg ikke mener det trenger å være så dumt forslag. Sier ikke vi skal skaffe oss kubjeller også, men må være plass for andre ting en synging og klapping, for til tider funker ikke det særlig bra desverre..

Men greit, om jeg er stokkdum, så får folk syntes det.. Legger merke til at ingen her kommer med konstruktiv kritikk og et bedre forslag til stemningsskapende elementer, så tar meg ikke så nær av det..
1012
Tifo, sanger o.l.... / Engelske "rangler"
June 12, 2004, 16:09:48 PM
Kan være dette forslaget ikke blir så populært, men tar sjansen på å høre hva andre mener om det. Synging og klapping (når det hører hjemme) skaper bra liv, men jeg lurte på hvordan folk stilte seg til de gamle engelske ranglene, eller ka det heter..

Som disse:
http://www.mullockmadeley.co.uk/auctions/fm090402/images/430%20-%20395_jpg.jpg

Det regnes sikker som slagvåpen og man hadde sikkert ikke fått det med oss inn, men om Brannbutikken gikk til innkjøp av noen sånne i plast som vi fikk lov å bruke, så tror jeg det kunne blitt jævlig trøkk om folk brukte dem til rett tid. Med det mener jeg at det fortsatt skal være synging og klapping som står sentralt og når den først skal brukes så følger alle på..

Hadde kanskje til og med klart å få med folk på andre tribuner også om de gadd å kjøpe noe sånn.. Da trenger de ikke reise seg, de trenger ikke synge, de rtenger ikek klappe, de må bare veive ranglen rundt litt..

Hva sier folk teit eller noe som kunne skapt mer liv?
1013
Tifo, sanger o.l.... / "Sang gruppe" ?
June 12, 2004, 11:49:41 AM
Er et fint forslag dette.. Men har vist seg at det å innføre nye sanger, det er meget vanskelig.. Og jeg kan ikke se at så mange vil stille opp i en sanggruppe desverre.

Om vi skal innføre nye sanger, så mener jeg at det måtte vært noe TIFO gruppen eller noen andre friviliige stod bak.. Gi et ark til dem som kom inn på SS med de nye sanger eller noe sånn, så måtte selvfølgelig noen da ta ansvar og dra dem i gang og få folk til å lære seg dem..

Ofte lett at når nye sanger blir startet, så hører man ikke hva som blir sunget og derfor holder man kjeft, så blir det med at 5 stk stemmer i og gir opp tilslutt..

jeg mener jo den sangen som ble foreslått her som hammarby supporterne brukte, er kanonbra, men melodien er ukjent for de fleste, så da tar det evigheter før folk lærer seg den, og dermed så får vi den sikkert aldri til å funke..
1014
Brann / Full mobilisering
June 12, 2004, 11:41:25 AM
Burde ikke være nødvendig å skrive dette, skulle vært en selvfølge at det var fullt trøkk alltid. Vi skal støtte laget vårt, uansett hvor mange bortesupportere som kommer.

Men nå det er sagt, så er det mer morsomt når det faktisk kommer litt folk for å støtte bortelaget slik at vi kan få en liten utfordring.. Kampen i fjor mot Aalesund var et godt eksempel.. Da stilte Aafk supporterne mannsterke opp og det gjorde rammen rundt kampen enda bedre..
1015
Brann / Tifo / blad / diverse
June 12, 2004, 11:38:08 AM
Jeg tror at BBB har sagt at de ikke ville fortsette samarbeidet med d12m som BST hadde, men hadde jo vært klart lettere å bare la det bladet være det offielle i stede for å ha to som skal konkurrere.. Men så lenge Brannstoff kommer ut, så er det vel ikke noe problem..
1016
Tifo, sanger o.l.... / Hater RBK (sang)
June 10, 2004, 22:01:17 PM
Hørtes kul ut.. kan absolutt bli god trøkk med den der..
1017
Litt kjip trekningen, skulle gjerne sett et lag fra en lavere divisjon på andre banehalvdel, men Glimt har vi vist vi kan slå hjemme før, såe r optimist.. Får håpe vi er heldigere med trekningen om vi går videre, for da blir det nok bortekamp..
1018
Brann / Brann IKKE til Europa
June 08, 2004, 21:08:03 PM
Blir ikke noe UEFA-cup eventyr på Brann denne sesongen. Loddtrekningen gjorde at MIKA fra Armenia og et ukrainsk lag som senere skal bli bestemt fikk plassene som stod på spill..

Litt kjipt, spesielt med tanke på ekstra penger som hadde kommet inn.. Men kan i hvert fall konse om seriegullet nå da.. ;0) Og den hjemlige cupen..
1019
Brann / Tifo / blad / diverse
June 08, 2004, 19:06:57 PM
Jeg etterlyste info om når BBB kom med sitt blad, men fikk ikke noe svar på det såvidt jeg kan huske. I mellomtiden så skriver vel noen ildsjeler for den 12. mann fortsatt.. Riktig nok er de uavhengig av BBB, men blad har supporterne fikset i hvert fall for dem som vil ha det..
1020
Er enig med at klapping er en uting under de fleste sanger.. Det dreper trøkket helt og folkene som synger gir etter hvert bare opp..

Da er det å svinge litt med skjerfet over hode betraktlig bedre da.. Syngingen får ta seg av lyden, så kan heller hendene skape noe visuelt i tillegg.. Så blir SS sett så vel som hørt..

Delingen av Store Stå skulle kunne utnyttes til å skape mer liv, men det jeg ser har skjedd er at før kampen, så er det kun trøkk på ene siden, så da gidder ikke folk å stå på andre siden, de beveger seg over, så ender det opp med at halve SS ikke tørr å synge for ingen henger med..

Det siste jeg gjerne vil nevne i listen over ting som irriterer meg, er hvorfor folk synger sanger fortere og fortere. Jeg kjenner jo snart ikke sangene igjen. Når sangen er over halvveis, så speeder folk på så de skal bli ferdig. Hva er vitsen med det da? Og er det bare jeg som har merket meg dette?
1021
Jeg har jo lansert ideen om fragglesangen til to forskjellige spillere, så den brenner jeg jo for å bruke. Men har gitt opp å komme med forslag på den nå.. Blir som oftes bare med ideen..
1022
Brann / Landskamp foran Brann kamp.
June 06, 2004, 12:30:34 PM
Jeg kommer til å savne han, men uansett, så forsvinner han en dag, så vi må klare oss uten han også. Kanskje om han kommer seg "hjem" litt, så får han tilbake litt humør og spilleglede.. Savner litt av det kicket som han hadde i fjor..

Seyi er blitt lat nå som han har fått seg kjæreste.. :0P
1023
Brann / Billetter til SS på søndag.
June 06, 2004, 12:19:25 PM
Tror nok ikke BST gikk konk pga det, men er enig med at kontrollen kunne vært strengere. Jeg fikk i hvert fall inntrykk før sesongen at det kom til å være knallhard kontroll.

Men dette tar jo tid, så da må folk belage seg på å vente enda lengre på å komme seg inn. Er ikke tjent med at folk etter hvert skjønner at det ikke er noe kontroll og bare ramler inn i midten. Plutselig så blir BBB feltet fullt og medlemmer får ikke plass..
1024
Rønningen har spilt bra i år, men ikke så ekseptionelt at vi bør stå å synge på han i flere minutter.. Ingen annen spiller som jeg kan huske har fått en slik oppmerksomhet, og jeg mener ikke Rønningen fortjener så mye oppmerksomhet heller. Fotball er et lagspill. Rønningen hadde ikke kunne gjort alle redningene om det ikke var for forsvaret som hjalp han, forsvaret kunne ikke hjulpet han om det ikke var for midtbanen osv.

Folk må gjerne synge på Rønningene, men syntes ikke det bør være noe særbehandling.. Men gjør han en fenomenal redning bør folk selvfølgelig synge, og jeg mener at da bør gjerne sangen vare litt lengre enn tre sekunder, men den dør lett ut når det skjer noe offensivt.

Melodien du foreslår Ole Brom er jo velkjent, personlig så syntes jeg sangen kanskje må bearbiedes litt før den blir skikkelig bra..
1025
Brann / Billetter til SS på søndag.
June 05, 2004, 14:12:20 PM
Kommer jo ann på hva du mener er en god plass.. og om du bare ploger deg vei opp forbi alle som har kommet tidlig og holdt plassen sin..
1026
Brann / Billetter til SS på søndag.
June 05, 2004, 14:03:53 PM
Om man vil komme seg helt opp øverst på SS, så må man være over en time før, om man ikke bryr seg så mye om det, så holder det som oftes å møte en time 45 min før.

Vet ikke om det er nevnt, men du må være medlem av BBB for å få stå i midten.. Så om du ikke har medlemskap, så skal du egentlig ikke få komme inn. Selv har jeg enda ikke mottatt noe medlemskort fra BBB, men heller aldri blitt krevd for det når jeg har gått inn..
1027
Brann / Hvis, eg sier Hvis...
June 04, 2004, 01:19:23 AM
Vel, han ble ikke akkurat så veldig populær i Bergen etter de uttalelsene han kom med etter han gikk til RBK.. Nok til å bli kvalm var det..
1028
Den var faktisk utrolig kul den den der.. Ville heller tatt Vi e SK Brann, som du foreslo, enn sang til Rønningen, tror den kan få litt lengre levetid da siden Rønningen kan forsvinne snart..

Men meget bra forslag.. Får håpe noen kan få deytte med seg og henge seg på..
1029
Brann / Olof ute i tre kamper?
June 03, 2004, 15:59:45 PM
Olofinjana er ikke pliktig til å stille på landskamper. Brann "eier" han og kan styre om han blir frigitt til kamper.. Så spørs det også på hva Seyi selv vil...
1030
Brann / Hvis, eg sier Hvis...
June 03, 2004, 15:55:21 PM
Tror ikke Azar kommer tilbake til Brann.. Etter alt som er skjedd, så tror jeg verken han eller supporterne vil klare å tilgi alt.

Men han er jo ikke den skarpeste kniven i skuffen, og er jo nær venn med Kvisvik og stammer jo fra disse trakter, så kan være han prøver seg. Om han gjør det tror jeg eneste måten han kan bli akseptert igjen på er at han sier noe direkte til supporterne gjennom pressen eller på en annen måte, der han ber litt om tilgivelse for sine synder. Så må han prestere på banen..

Personlig syntes jeg ikke vi trenger han nå. Det er mange spillere som absolutt kan gjøre en like god jobb og bedre som Azar..
1031
Brann / Bortekomplekset ender på mandag
May 30, 2004, 16:08:05 PM
Helt enig at statistikk er en fin ting for oss tippere, og at det absolutt ikke er avgjørende, men det kan gi en pekepinn på styrkeforholdene mellom lagene.

Om et lag står med 3-1-0 og møter et med 0-0-4, så er det allerede en klar trend, selv om det bare er gått fire kamper. Må også huske at når Brann møtte B/G, så var Brann en av seriens beste hjemmelag også.

Hjertet sier at Brann vinner, men jeg mener at folk må ikke tro at det blir en lett kamp og at Lyn er et drittlag, for ser man på tallene så langt, så tyder de akkurat nå på at Brann er et drittlag (på bortebane)..
1032
Tifo, sanger o.l.... / Nye Brann-sanger
May 30, 2004, 16:01:16 PM
Ser ikke problemet med å synge den.. Sier jo bare at selv om vi skulle komme til å rykke ned, så hadde vi støttet klubben. Det er jo bare snakk om å være en ekte supporter mener jeg..

For det om vi synger den betyr ikke det at vi tror rykker ned..
1033
Brann / Bortekomplekset ender på mandag
May 30, 2004, 15:46:07 PM
Lyn står med 3-1-0 hjemme i år, slo Tromsø sist, og tok dermed sin tredje strake hjemme seier.. Så de er uten tvil et godt lag.. Tror Brann får slite hardt med å få med seg tre poeng. Men håper jo og drømmer om at det skal gå endelig.

Brann var uheldig som ikke fikk med seg ett poeng mot RBK og VIF, håper i det minste vi har nok marginer til å klare å få ett poeng på mandag..
1034
Brann / Hødd hjemme i cupen 3 runde, 9 juni
May 29, 2004, 15:11:46 PM
Med den nye delingen av SS, så kunne de jo alltid åpnet bare BBB feltet, og samlet de som ville stå der.. Tror ikke de kommer til å gjøre det, men er jo en muliget..

Hansasvingen er jo et alternativ det også, blir bra trøkk der om alle samler seg.. Hvor mange som kommer tror jeg avgjøres på de neste kampene. Bra resultat mot Lyn hadde jo vært hyggelig, men en seier mot Tromsø, så tror jeg folk kanskje stiller opp..

Litt sol og varme hadde jo også bidratt til mer folk..
1035
Brann / Hødd hjemme i cupen 3 runde, 9 juni
May 29, 2004, 12:17:26 PM
Hehe.. Det hadde vært typisk med en sånn trekning ja.. Håpet litt på å kunne ta en Millwall, komme hele veien til Ullevaall uten å møte et lag fra Eliteserien.. :0P Men selvfølgelig ulikt Millwall vinne da.. ;0)
1036
Brann / Brann videre med 5-0!
May 26, 2004, 19:05:11 PM
To mål av Dylan gjorde sikkert godt for selvtilliten, og forhåpentligvis klarer han å holde på den gode følelsen til neste kamp..

Gøy at Storesund fikk seg et mål, lover bra for mer spill.
Knarvik fikk også en, kanskje det kan gjøre at han presterer litt bedre nå fremover..

Og hyggelig at Lund fikk seg et innhopp og mål. Hadde vært artig om han hadde funnet noe form, så kanskje han kunne bidra med noen mål i løpet av sesongen..

Spennende å se kem vi får nå i neste runde..
1037
Brann / Re: Taktikkeren MacAllister
May 26, 2004, 01:42:52 AM
Quote from: "Ole Brom"
Quote from: "sekto"http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1125330.ece

Dette viser jo uten tvil at MacAllister er en taktikker av rang.. Allierer seg med datteren til Langeland, sånn at han blir inhabil og ikke kan komme med noe kritikk av han.. Genialt..

Selvfølgelig kan jo dette slå vanvittig feil ut om Dylan finner på å dumpe dama, eller tar seg en tur down under på noen annen mens de dater..
Da kommer nok han til Ã¥ fÃ¥ gjennomgÃ¥ i all fremtid i BT.. Om han spiller i Brann eller Viggo eller noen annen klubb i verden..  :wink:



Nå er det blitt omrokkering i redaksjonen slik at Langeland IKKE får skrive og dekke Brann !


Er fult klar over det.. Skrev vel at han nå var inhabil så han ikke kunne komme med noe kritikk.. Han kan i hvert fall ikke kritisere når han ikke får dekke Brann.. Beklager om eg ikke var tydelig nok på det punktet..
1038
Brann / Taktikkeren MacAllister
May 25, 2004, 15:15:24 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1125980.ece

Tenkte det samme når jeg leste den der.. Enda viktigere om du spør meg.. :0D
1039
Brann / Taktikkeren MacAllister
May 25, 2004, 14:59:44 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1125330.ece

Dette viser jo uten tvil at MacAllister er en taktikker av rang.. Allierer seg med datteren til Langeland, sånn at han blir inhabil og ikke kan komme med noe kritikk av han.. Genialt..

Selvfølgelig kan jo dette slå vanvittig feil ut om Dylan finner på å dumpe dama, eller tar seg en tur down under på noen annen mens de dater..
Da kommer nok han til Ã¥ fÃ¥ gjennomgÃ¥ i all fremtid i BT.. Om han spiller i Brann eller Viggo eller noen annen klubb i verden..  :wink:
1040
Brann / Soma=Kongen
May 24, 2004, 00:19:29 AM
Soma er Gud i det forsvaret.. Sterk, rask, rolig, treffsikker og dyktig med ballen.. Og han er offensiv! Det kan ikke være mye som er om å gjøre før han er inne på landslaget..

Men skulle også likt å sett han en kamp sentralt på midtbanen der han har sin opprinnelse.. Han og Seyi sentralt kunne blitt en meget god kombinasjon... (Ingen kritikk av Haugen det)
1041
Brann / Gud det smakte !!
May 24, 2004, 00:13:57 AM
Endelig så stemte det på banen og på Store Stå.. Spillerne leverte en god kamp, men deiligere var det at Store Stå klarte å dele seg på midten, og at det ikke ble klappet (for mye) under Vi e Brann, Bergens stolthet..
Var jo vanvittig bra trøkk, og nesten elektrisk stemning i andre omgang når det virkelig ble sunget..

SS kan ta æren for at Brann fikk det 2-0 målet.. Løftet laget og stemningen mange hakk.. ;0)
1042
Brann / Må snu dårlig statistikk
May 23, 2004, 15:18:20 PM
Brann.no skryter jo av at festningen nå skal forsvares og at det er 10 kamper siden sist det ble tap hjemme.. Og det er jo hyggelig, men ser man på resultatene fra de siste årene, så kommer det til å bli vanskelig å vinne i dag..

2003: 0-2
2002: 1-3
2001: 2-2
2000: 0-2
1999: 0-2

Sist Brann slo B/G på stadion var 1998 når de klarte 2-1 seier..
Om Brann ikke spiller ti ganger bedre enn mot Stabæk, så kommer nok denne statistikken til å holde seg i hvert fall ett år til..
1043
Brann / Fortjent tap
May 21, 2004, 15:48:14 PM
Haugen er jo en fighter.. Han kjemper hardt, men han mangler fortsatt litt ferdigheter nÃ¥r han vinner ballen. Men han er ung og trenger tid.. Olofinjana skal fordele ballen og ta seg av det offensive finspillet, og jobbe pÃ¥ hardt for Ã¥ styre midtbanen. Men han er ingen knokkelspiller, og  han skal ikke brukes som det heller.. Da fÃ¥r han ikke utnyttet ferdighetene.

Det Brann trenger etter min mening er en spiss som kan snitte 15 mål per sesong minst. En som kan skape sjanser alene og som er sikker når han får muligheten.
Får vi en sånn spiller, så er blir også de andre spissene bedre..
PFO spilte bra når han hadde Helstad med seg f. eks, når Helstad dro, så ble PFO dårligere..
1044
Brann / Fortjent tap
May 20, 2004, 21:14:07 PM
Elendig spilt i dag. Faktisk så dårlig at jeg må si tapet var fortjent. Ingen kreativitet på midtbanen, som stort sett ble overspilt i første, og ingen i angrep som skapte noe.. Spilte bra i 5 minutter og fikk mål da..

Var tamt og tragisk Brannlag som kom på banen i andre omgang.
Kem har innbilt dem at de skal prøve å småspille midt på egen banehalvdel? Er jo dømt til å tabbe seg ut.
og når en spiller kommer i problemer, så tar han ikke å klarere, nei han spiller ballen til en medspiller som dermed kommer i enda større problemer, og sånn fortsetter det til de mister ballen..

Brann spilte hverandre dårlig, og spilte Stabæk god i andre.. Våknet først når de hadde fått to mål i tryne og det var 15 minutter igjen..

Irriterende tap.. I stede for å kjempe i toppen nå, så må vi sloss i bunnen..
1045
Brann / Pass på Brann
May 20, 2004, 18:29:24 PM
Noen som sa de hadde sett Kottila vandre rundt på indrebane nå før kampen.. :0P
1046
Brann / Pass på Brann
May 20, 2004, 18:01:27 PM
Det ryktes at pauseunderholdningen er at Martin Andresen skal skrive under en kontrakt som binder han til Stabæk en stund fremover..
FÃ¥r se om det stemmer da..
1047
Brann / Pass på Brann
May 20, 2004, 15:40:53 PM
Kanskje de også skal ha Canal+ cheerleaders.. :0P
1048
Brann / Inndelingen
May 16, 2004, 22:52:40 PM
Dette er et 16 maifenomen.. De andre kampene i år har vært preget av mindre fjortiser, mindre alkohol og mindre stemningssnyltere.

Kommer nok til å være tilbake til det gamle igjen neste hjemmekamp..
1049
Brann / Noe galt med meg?
May 16, 2004, 22:48:03 PM
Har ikke akkurat gjort en spørreundersøkelse når det gjelder prosenttallet, var vel mest for å illustrere ett poeng, men sier man det er 30 000 bergensere som støtter Brann, så er det altså 600 rundt omkring ellers i landet som gjør det.. Dere er 4, altså 596 igjen.

Kan alltid ta å si det er flere brannsupprtere, og da vil kvoten for "utlendinger" stige. Men jeg bor jo i Bergen, så vet ikke for mye om hvordan det er med branntilhengere ellers i landet, som ikke er eksilbergensere..
1050
Brann / Noe galt med meg?
May 16, 2004, 22:20:24 PM
Det er selvfølgelig gledelig at det finnes Brannsupporere over hele Norges land. Men så har det seg no en gang sånn Brann er en klubb fra Bergen, og dermed vil jo 98% av supporterne være bergensere også. derfor så fokuserer vi på dem i det store flertallet, men absolutt hyggelig å bli minnet på at vi har støtte andre steder i landet også.. :0)