• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 23 Guests are viewing this topic.

Go Down

Spelaren

Quote from: krakra on October 26, 2009, 21:54:49 PM
Quote from: Henki on October 26, 2009, 21:40:32 PM
Quote from: Huff on October 26, 2009, 18:01:26 PM
Mjelde og Reginiussen blir trolig for dyre. Førstnevnte er en god spiller. Men ikke den spillertypen vi trenger slik jeg ser det. Mangler farten vi desperat trenger på kant. sistnevne er en klassespiller som sikkert går til et utenlandsk klubb, hvorfor han skulle ville gå til et Brannlag som ikke satser begriper jeg ikke.

Vi må nok satse på billigere [og trolig dårligere] alternativer enn Mjelde og Reginiussen, så kan vi bare håpe på at Nilsen og ikke Bruun bestemmer hvem vi skal forsøke oss på fremover.


Hvor lang kontrakt har Mjelde?
Ut sesongen


Ut sesongen 2010...
Gå av.

krakra

Joda, såklart. Var det jeg egentlig mente, for min del er årets sesong allerede over.

nero

Slik har dei det der:

http://msn.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/her-er-stabaeks-oenskeliste-2973391.html

Legg merke til hva Klyse-Steen sier om forholdet til Jönsson. Sammenlign det med RBH og Steinar.
Lions led by donkeys.

krakra

Du burde ikke sammenligne Steens utsagn med RBH. Det er jo snakk om midler avsatt til spillerkjøp og vilje til sportlig satsning. Det bør være mer naturlig å sammenligne det med Dahl og styret, som har nedprioritert det sportslige i to år.

nero

October 26, 2009, 23:05:19 PM #9754 Last Edit: October 26, 2009, 23:11:36 PM by nero
Rett nok. Burde sagt: Sammenlign ledelsen i Stabæks vilje til satsing med Dahl & co.  
Uansett har ihvertfall Stabukk forstått at det sportslige må prioriteres.
Lions led by donkeys.

krakra

Enig.
Når det gjelder Stabæks kjøping vs. RBH og Brann så kan det jo nevnes at det virker som om Jonsson har veldig mye kontroll her. De har hentet flere gode svensker og en japse og jeg antar at det Jonsson som har foreslått disse. Bohinen virker som å være en mer administrerende papirflytter. Sånn med tanke på de som mener at Steinar kanskje burde fått mer kontroll over det sportslige i Brann. Det funker jo for Stabæk.

Ferguson

October 26, 2009, 23:43:52 PM #9756 Last Edit: October 26, 2009, 23:54:09 PM by Ferguson
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

krakra

Nja. Jeg syns godt vi han beholde RBH i en Bohinen-rolle så han kan gjøre alt det formelle. Det er ingen grunn til at Steinar skal måtte kaste bort tiden på å forhandle med spillere og klubber, sende inn søknad om spillerlisenser osv. RBH viste med Guastavino at han har tatt steg på det feltet. Det er endel ting en sportssjef gjør som en trener ikke burde trenge å stresse med. Det formelle med spilleroverganger er en ting, arrangering av treningskamper, treningsleire osv. trenger heller ikke Steinar å ta seg av. Managerne i England har vel også sportssjefer som tar seg av slike ting?

Vi kan beholde begge stillingene, men overføre de praktiske tingene i forhold til a-laget til hovedtreneren.

kabelmann

Bohinen trakk seg vel ut av klubben for en stund tilbake, gjorde han ikke?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

dudo

Dersom man gjør jobben skikkelig i en sportsdirektørrolle er det en glimrende idé som sørger for kontinuitet og målrettet utvikling av spillerstallen. Problemet er at vi har en som ikke er sportslig god nok/har god nok oversikt. Da blir sportsdirektøren bare et irritasjonsmoment og hinder i stallbyggerrollen, både for oss og for treneren.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Innlandsmax

Quote from: Ferguson on October 26, 2009, 23:43:52 PM
Hvorfor skal ikke trener(manager i utlandet) ha full kontroll over det sportslige i klubben? Jeg mener hele sportsdirektørrollen er helt unødvendig. Steinar klarer fint å ha full kontroll på det sportslige plan. Steinar trenger ikke å planlegge treningen i detalj, utføre treningen og lede treningen. Dette kan en egen førstelagstrener fikse lett. Det Steinar gjør med treningen er å legge premissene for førstelagstreneren i sammarbeid med assistenttrener. Assistent og trener ser treningen og vurderer spillerne fra sidelinjen uten at de er aktiv i selve treningen.

Steinar kan da lede kampene fra benken for han vet jo hvor godt spillerne trente gjennom uken. Så kan Steinar konsentrere seg mer om hvordan å utvikle laget taktisk, nye spillere, dialog med støtteapparattet, legge opp premissene for speiding og talentutvikling.

Steinar rapporterer direkte til styret og styret legger premissene for hva Steinar skal oppnå.



Støttes. RBH kan godt fortsette i en administrativ stilling - underordna hovedtreneren (manageren). En slik modell forutsetter en større grad av langsiktig tillit til hovedtreneren (manageren).

Xminator

Synest RBH kan få overta Aabrekk-rollen. Eventuelt få tilbud om stillingen han selv ville ha Steffensen inn i i fjor sommer. Jo lenger borte han er fra media og A-laget, jo bedre er det for Branns sportslige fremtid. Nå har vi hatt 3 år med RBH, den røde tråden er fullstendig fraværende. Om ikke den røde tråden var lokaloppgjør i 1. divisjon.

revert

http://www.sa.no/sport/sarpsborg08/article4667930.ece

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen. Jeg ser fremdeles ikke argumentasjonen for IKKE å hente Raymond til klubben. Han vil gi Vaagan Moen sårt tiltrent konkurranse på venstresiden. Brann vil få en spiller med en fantastisk venstrefot som kan hives innpå som superreserve å slå den forløsende pasningen/frispark/corneren. Sånn jeg husker han fra tidligere tror jeg også han vil ha en positiv effekt på miljøet rundt klubben som en moro-klomp.

Noen vil trekke frem de angivelig problemene han hadde i byen, men slik jeg har forstått det var det noen omstendigheter rundt sønnens fødsel som gjorde at han dro ønsket seg nærmere familien og ikke en voldsom spillegjeld. Det er hvertfall det som er hans egen versjon i sin egen bok.

Om ryktet om at han tidligere har flørtet med Brann stemmer, tyder vel også det på at det en retur til Bergen er noe han selv ønsker.

Bergen elsker Raymond og Raymond elsker Bergen!
Kom igjen Roald, gi oss Super-Ray tilbake!

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

nero

Ray har vært god i de FFK-kampene jeg har sett. Greit nok at han ikke har kondis til å holde i 90 min,  (det har vel ikke Bakke heller hvis vi skal være ærlige) men han slår fremdeles noen gjennombruddspasninger som få andre gjør etter ham her i landet.
Lions led by donkeys.

Spelaren

Gå av.

Nixon

Mye heller Mjelde enn Kvisvik!

Og jeg ser egentlig ikke den helt store vitsen med å få Kvisvik i rød drakt. Han blir jo hyllet av oss uansett hva slags drakt han spiller i...
Rød makt på Hansa

BojeN

Ingen som har roen på litt koding her? Et greasemonkey script eller noe hadde gjort susen ;)
ojeN

krakra


dudo

Jeg tror han ville løftet førsteelleveren betraktelig som innbytter ved enkelte kamputviklinger. Han har mer kreativitet i ene tåen enn resten av midtbanesliterne våre har tilsammen. Han duger nok bare til sitt bruk, og er selvsagt ikke noe å satse sesongen på. Men, som Mjelde ville sagt det så ville han vært et flunkende nytt og ganske så fancy verktøy i verktøyskassen.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Tror ikke han vil tilføre oss så voldsomt mye egentlig. Joda, han har en god pasningsfot, men det er vel stort sett alt han har for tiden. Han er treg og ekstremt løpssvak. Dessuten har han ikke kondisjon til å spille noe særlig og blir dermed bare en innbytter som bare kan brukes i spesielle situasjoner. Folk har klaget på at Brannstallen er for gammel og over the topp. Da er det jo ikke verdens beste idè å hente inn en spiller som vil bli eldstemann. Vi kan like gjerne hente inn Fredrik Haugen.

dudo

Ja, Kvisvik er både gammel og over the top, men man trenger ikke se seg blind på alderen. Vi har ingen som kan slå de lure pasningene som trengs mot et lag som legger seg lavt. Da trenger man heller ikke så mye løpskraft eller hurtighet. Brannstallen skriker etter kreativitet, og her tror jeg Raymond vil gi ekstremt mye for pengene i fht mange andre alternativ.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Doffen85

Nå har vel Kvisvik alltid vært treg og ekstremt løpssvak. Men jeg er enig i at Brann bør se andre steder enn til Kvisvik.

Det må da være noen interessante bosmanspillere (utenom Kvisvik) både i Norge og andre steder?

Langhår

Vel vi har nettopp kjøpt en meget kreativ spiller i Guastavinho som ennå ikke er funnet verdig en plass i startoppstillingen. Så hva en relativt dårlig trent og stillestående Kvisvik skal kunne utrette i et Brannlag styrt av Steinar Nilsen har jeg vanskelig for å se.

Og skal vi i den situasjonen vi befinner oss i svi av 1-1,5 mill i årlige utgifter på en spiller som bare kan brukes i deler av kampene?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Nei, maks 700k i året, pluss litt bonus. Og er virkelig Guastavino kreativ?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Quote from: dudo on October 27, 2009, 21:30:12 PM
Ja, Kvisvik er både gammel og over the top, men man trenger ikke se seg blind på alderen. Vi har ingen som kan slå de lure pasningene som trengs mot et lag som legger seg lavt. Da trenger man heller ikke så mye løpskraft eller hurtighet. Brannstallen skriker etter kreativitet, og her tror jeg Raymond vil gi ekstremt mye for pengene i fht mange andre alternativ.
Jeg er enig i at vi trenger litt kreativitet på midten, men hvor ofte er det egentlig Kvisvik kommer til å bli brukbar? Med det tempoet han har nå(nei, han har aldri vært rask, men han har vært raskere) vil han slite med å henge med hvis tempoet er høyt. Han vil trenge mye rom og mye tid for å slå disse pasningene sine og hvor mange kamper har vi egentlig møtt lag som har gitt Brann mye rom og mye tid i år? I slike kamper har vi uansett Gustav og Huseklepp. Når Kvisvik heller ikke kan bidra på andre ting syns jeg det er unødvendig å hente ham. Spesielt når han er så gammel.

Jeg er som sagt helt enig i at vi trenger mer kreativitet på midtbanen, men jeg ser gjerne at vi henter en kreativ spiller som også kan bidra litt i gjenvinningsfasen og henge med når vi kontrer eller blir satt under press.

dudo

Nei, han er smart, og trenger ikke så mye rom og tid. At Guastavino er teknisk, god på små flater og pasningssikker betyr ikke at han er kreativ. Det har ihvertfall ikke jeg sett ennå.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Ferguson

Fortell meg hvem andre i Tippeligaen som kan komme inn i løpet av en kamp og kan snu et kampbildet, enn Kvisvik? Legg til at vi faktisk har mulighet til å hente spilleren(mtp. økonomi)!

Angående Guastavino så er det rart å se hvor lett folk ser seg blind av beundring fordi han kan et par finter! Kreativitet på fotballbanen forbindes med at du skal skape noe. Der gjør ikke Guastavino iallefall! Han hemmer kreativiteten i laget ut fra det han har vist til nå! Han spiller jo aldri fra seg ballen!
"History will be kind to me for I intend to write it."
Sir Winston Churchill

" Ekte menn har skjegg" Sitat David Nielsen

dudo

Bare for å avklare så mener jeg overhodet ikke Kvisvik er noen Messias, men han er en billig løsning.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Henki

Quote from: dudo on October 27, 2009, 21:59:18 PM
Bare for å avklare så mener jeg overhodet ikke Kvisvik er noen Messias, men han er en billig løsning.


Han er nok billig, men en løsning er jeg slett ikke sikker på at han er.
Ballen skal fremover!

Langhår

October 28, 2009, 17:25:24 PM #9780 Last Edit: October 28, 2009, 18:03:45 PM by Langhår
Nå vi først er igang kan vi vel hente denne karen og:
http://fotball.bt.no/eliteserien/article154259.ece

Edit: Ordnet link
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Markmus

Ka du ve?

Yngve


krakra

Han mente nok Martin Knudsen som forlater TIL og ønsker å fortsette på toppnivå. Helst i Bergen eller Stavangerområdet.

Xminator

Ett naturlig løv-ham-prosjekt...

Langhår

October 28, 2009, 18:03:16 PM #9785 Last Edit: October 28, 2009, 18:08:51 PM by Langhår
Quote from: Yngve on October 28, 2009, 17:48:20 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article154260.ece Kanskje han meinte han her?


Det var nok Knudsen jeg tenkte på ja.  Når vi har børstet støv at Miller og Kvisvik, ja så trenger vi en mann som kan spille de 75 minuttene pr. kamp de to første herrene ikke klarer.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

vebo

Tenk dere de passningen han ville ha slått. Hadde nok truffet kleppen gang etter gang etter gang.
Tiocfaidh ár lá

Huff

Ok dette er strengt tatt linket til allerede, men kan ikke dy meg grunnet overskriften

http://fotball.bt.no/eliteserien/article154260.ece

Bytt ut ''Reginiussen'' med ''Julenissen'' og behold artikkelens innhold. Er vel mye det samme i dette tilfellet. Men, vi kan jo håpe. Selv anser jeg det som merkelig dersom en spiller som er aktuell for Schalke går til Brann, valget mellom de to er jo enkelt. Mellom de to klubbene skal det da være noen hundre klubber som er mindre og svakere enn Schalke, men mye større og bedre enn Brann? Blir Reginiussen veid og funnet for lett i Schalke bør han da logisk gå til en midt på treet klubb, evt et bunnlag, i PL, Bundesliga, Serie A el Primera Division?

Kanskje Nilsen kan utføre mirakler?

Jaja, vi får vel nøye oss med Martin Knudsen, så kan vi hente Tom Sanne inn fra pensjonisttilværelsen som backup. Har og hørt store ting om en australitaliener med navnet; Anthony Magnacca.

Xminator

Det er jo litt avhengig av hvor reell interessen fra disse klubbene faktisk er. Eller om det blir brukt som ett pressmiddel for å snakke opp lønnen andre steder.

Prica sier selv han var høyaktuell for Brann - men ikke før denne sesongen. En ideell partner for Huseklepp - eller for den del Guastavino, men det kommer ikke til å skje nå.

dudo

And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Markmus

Slettet noen innlegget mitt til dudo?
Ka du ve?

dudo

Neppe, men jeg postet det av en eller annen grunn først i økonomitråden, så drev jeg med litt egenmoderering. :)
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Derabilo

Har fra en som kjenner en som kjenner to som kjenner en som kjenner en som kjenner en som kjenner en som kjenner fire som kjenner en som kjenner en som kjenner en som kjenner en at Erik Mjelde er veldig lysten på å komme tilbake til Brann og Bergen, og det skal være kontakt mellom klubbene.
Bergen ut av Norge -

DangerousDan

Quote from: Derabilo on October 29, 2009, 20:11:02 PM
Har fra en som kjenner en som kjenner to som kjenner en som kjenner en som kjenner en som kjenner en som kjenner fire som kjenner en som kjenner en som kjenner en som kjenner en at Erik Mjelde er veldig lysten på å komme tilbake til Brann og Bergen, og det skal være kontakt mellom klubbene.


Burde være en selvfølge at han spiller i Brann neste sesong.
Han er mer enn god nok, og vil heve oss.

krakra



Kan Mjelde spille kant? Det blir jo endel midtbanespillere hvis han skal spille der og Guastavino skal ha en slags offansiv midtbanerolle.

Gulløl

October 29, 2009, 20:51:27 PM #9795 Last Edit: October 29, 2009, 21:00:10 PM by Gulløl
Er det ikke venstrekant han har spilt i Sandefjord da ? Om han har prøvd seg i andre posisjoner i år vet jeg ikke. Men en bergenser som spiller midtbane og i tillegg skårer 10 mål i sesongen er alltid velkommen. At Brann har han som en av de høyeste på ønskelisten er forståelig, laget skriker etter spillere med bergensk blod i årene :)

Tipper Brann i samarbeid med Hardball nå jobber knallhardt både med å hentel Mjelde og Reginiussen :) :)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Markmus

Om han kan spille venstrekant er han en interessant mann for Brann.
Ka du ve?

krakra

Jeg hørte at han var offansivt midtbane. Personlig har jeg sett svært lite av ham, men hvis han er venstrekant taler jo tallene en god sak for ham. Syns han virker som en sympatisk kar og så med mindre Sandefjord også skal være veldig vanskelige og kreve alt for mye så er jeg positiv. Han har jo bare 1 år igjen av kontrakten og ønsker seg tydeligvis sterkt til Brann så Sandefjord kan neppe kreve all verden.
Spørs om vi får Hardball med på denne dog, jeg ser ikke det voldsomme videresalgspotensialet i ham, selv om han bare er 25.

Nixon

October 29, 2009, 21:07:48 PM #9798 Last Edit: October 29, 2009, 21:18:02 PM by Nixon
Det er kanskje ikke så overraskende at det er kontakt mellom klubbene, dersom det stemmer, etter Mjelde sin åpenlyse flørt med Brann etter forrige serierunde. Der lot han det skinne ganske mye gjennom at en ny kontrakt med Sandefjord ikke er så veldig aktuelt. Så Sandefjord må rett og slett selge nå hvis de skal få penger for han.

En ting jeg lurer litt på med Mjelde er hvordan han vil opptre dersom han blir benket i perioder. Han stakk av sist han følte han ikke ble satset på, og det siste vi trenger er en ny Tommy Knarvik med direktelinje til BA...
Rød makt på Hansa

Gulløl

October 29, 2009, 21:09:38 PM #9799 Last Edit: October 29, 2009, 21:11:55 PM by Gulløl
Mjelde er en målsnikk med kontroll på beina. Vi har vel ikke fortrengt det fine målet hans når Sandefjord knuste Brann 16 mars ? Se her fra 15 til 35 sek.
Sandefjord Fotball knuser Brann
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up