• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - arnes1

1
Jeg vet at mange er fokusert på å nullstille seg, men kan det sies ofte nok i disse tider. Det skal ikke mer enn en strekk til på MA så sliter vi.
Mjelde bør få være talerør for ahn er nøktern. De andre bør muligens få munnkurv en periode.?

Undres på om MIM kan "oppdra" resten av gjengen til nøkternhet lenger?
2
Kamper / Rosenborg-Brann
May 29, 2006, 19:13:30 PM
Tipper Rosenborg vinner 4-1 som ifjor, ikke fordi de er så forbannet god nå men de er meget tente og kommer til å gi allt.

Rosenborg-Brann 4-1 altså.

Det værste som kan skje er imidlertid hvis Martin skade i den totalt ubetydelige og idiotiske landskampen som er nå.

Benbrudd på Ullevaal hadde tatt seg ut.
3
Quote from: "Candyman"


Hvis du har lest ser du at det står "Det bør derfor satses mer på yngre spillere fra vestlandet,", det er altså et både og. Litt mer satsing kanskje?
I sonen bor det minst 430000 innbyggere, altså omkring 10% av befolkningen så det vil jo være rart om ikke ca hver tiende kunne kommet herfra. "Junior og U-landslagenes beste emner" kan være aktuelle, ikke allt som kan krype og gå.
4
Ja, typisk avisene å vri og vrenge på allt. Skuffende hvis BT forvrenger såå mye på noe. Det er jo liksom Se og Hør som skal det.
6
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
May 28, 2006, 15:04:41 PM
Det bør bli litt mer variasjon men vi klarer aldri å nå igjen RBK likevel så et realistisk mål er 14000 i snitt og 17000 på storkampene HVIS vi er stabilt lag i topp tre. TV skal jo sende hver j**** kamp i årevis.
7
Selv om de tror aldri så mye behøver de vel ikke utbasonere det for allverden i avisene vel ? De holder med å si det internt, f eks i garderoben eller på treningen når ikke avisene "hører" det.
Det kommer opp før eller senere likevel så han behøver ikke fremskynde prosessen.
8
Brann / Billettsalgstall
May 28, 2006, 14:46:44 PM
Jeg er enig i mye av dette men uenig i å ta sjansen på å ha overkapasitet. Vi vet lite om situasjonen om 10-15 år og fra 1960 til idag har Brann hatt fra 4800 ( mot Sarpsborg i juni 1970 ) til 25000 ( mot FFK og Steinkjer kanskje i storhetstiden ) I solskinn, uten TV-sending da vi ledet og kom fra storseier på Lerkendal kom 23800 mot Molde på 90-tallet. Vanligvis kommer det ca 11000 i bunnstrid, 15000 når det går godt og 17-18000 når det går veldig godt. Logisk sett skulle da f eks 19000 holde til 95% av kampene.

Hvis åpne seksjoner er uønsket er 19000 nok, hvis man aksepterer store seksjoner uten et menneske er det ikke det, og ingen har ennå kommet opp med løsning på å unngå store tomme seksjoner når det ikke er fullt, feks svære bannere, mobile reklameplakater , innslipp av gratistilskuere i siste minutt ??

Selv da man var rykket ned i gamle 2. div hadde man 7-8000 og da virket ikke det så folketomt men det vil det gjøre i fremtiden med over 19000 seter hvis så galt skulle skje.
9
Desverre er det de siste dagene ting som tyder på at noen og hver "tar av" likevel, tross formaninger av fremskutte personer om å unngå det. Dere har vel registrert diverse uttalelser fra enkelte aktive i mediene, senest idag. Jeg trodde den tid var forbi, ihvertfall får man inntrykk at at det har vært stor fokus på å jobbe mot å lette og for å holde bena plantet på bakken osv.

Hvorfor kan ikke alle, også de aktive holde igjen og unngå å gå ut og si ting som tyder på at de tror de er uovervinnelige osv. ?

Hvis det blir tap mot Lyn og RBK er det ihvertfall helt sikkert at dette blir dratt frem av både lokale og nasjonale medier som en medvirkende årsak. Da vil det sitte folk østpå og i midt-norge og gotte seg tipper jeg.
10
Regnvær burde ikke bety så mye nå lenger med 4 sider med tak over men litt har det å si. Temperatur og medieomtale er også med å bestemme siste dags tilstrømning pluss naturligvis om det er TV-kamp eller ikke.
11
Brann / Brann rykker ned...
May 28, 2006, 11:59:52 AM
F eks mot Lyn kan det bli kaldt, surt og tøfft uten glamor og lekkerbiskener. Da gjelder det mye om å arbeide hardt og konsentrert og der har ihvertfall publikum en mulighet til å drive laget frem. Når du fryser og er trett og motstanderen er vanskelig skal det hjelpe med publikum i ryggen vanligvis ihvertfall.
12
Kamper / Brann - Lyn
May 28, 2006, 11:57:22 AM
Blir for tungt og seigt. Ville brukt raske Ludvigsen som høyreflanke når man leder serien og har hjemmebane.
13
Quote from: "Brannmus"Mener å huske at det stod noe lignende i et av programbladene denne sesongen. Mot Stabæk sikkert. Uansett, det er en sannhet her. Vi gjør det alltid bra på tribunen mot Vålerenga og Rosenborg.

Dette blir en prøve for Brann sine supportere altså. Med en middels oppmøte gjelder det å vise at vi fortsatt kan klare å lage liv.

Jeg tror effekten av dette er ganske viktig. Nå når det går så bra, så kan det være lett for spillerne å bli litt for innstilt på at det blir tre poeng med en god innsats. Om publikum trykker til allerede fra de kommer ut på banen og viser at de må gi 100% i dag også, så kan dette bringe frem det lille ekstra vi er avhengig av for å vinne.


Korrekt. Lyn-kampen blir spesiell i så måte. Uendelig lenge siden en lignende situasjon egentlig. Hele landet lurer på det samme som vi ; vil det gå galt, er noe endret fra da alt sprakk i en hjemmekamp osv.
Spillerne må nok piskes litt, hvis ikke MIM gjør det er det å håpe at publikum maner frem innsatsen som er så viktig.
14
Kamper / Brann - Lyn
May 27, 2006, 14:39:48 PM
15
Brann lå godt til ifjor sommer og da høstsesongen startet gjorde de en svak forestilling på Røkkeløkka. Der manglet både gnist og mye annet. Er det vanskeligere å ta ut allt og tømme seg for krefter når man ligger i toppen istedenfor når man kjemper mot nedrykk? Og hvis ja, hva kan man gjøre for å forhindre slikt ? Kampen for sin eksistens er naturlig nok mer egnet til å få frem de aller siste kreftene enn striden om gull og grønne skoger, men kan man ikke snu på det og la målstreken langt der fremme i november være en rød klut ? Hvis topp møter bunn sies det ofte at bunnlaget vil kjempe som løver men hvorfor skal ikke topplaget også kunne kjempe som løver da? Et paradoks i fotballens verden det der. Branns største fiende er de selv sies det så får vi se da om slike spekulasjoner ikke lenger er aktuelle.
16
Brann / Brann ingen medaljekandidat
May 27, 2006, 12:04:37 PM
Harmoni kan være veldig bra men det innebærer også et ansvar for å se fremover og se forbedringsmuligheter i laget. Skal jeg peke på noe må det være forsvarets mangel på en igangsetter som raskt kan sende en bra ball til upresset midtbanespiller i de rette øyeblikkene. Imidlertid er jeg fornøyd med at islendingene gjør tingene enkelt og sikkert. Det er gledelig. Kan de fortsette med det så får heller sidebackene stå for det konstruktive der bak. Mot Lyn blir det enda vanskeligere å starte opp uten 2 av våre beste menn. Håper de kan kompensere for det savnet med enda mer løpsvilje, energi og vinnervilje. Lyn har alltid vært et ballspillende lag og Brann må unngå at de får lov å leke seg slik som Stabæk gjorde en periode. Tett,hard og tøff fotball med hjemmepublikum i ryggen borger for fart og drama. Håper Huseklepp tøt å gå både innover og utover slika at han blir vanskelig å lese for backen.
Regner nemlig Huseklepp som sikrere flankevalg enn Knutsen/Ludvigsen.
Kan Hanstveit vikariere som midbanemann eller venstreflanke ? For noen år siden var jo det hans drømmeplass, sentral midtbane altså. I en krisesituasjon kan han brukes der men håper det aldri blir tvingende nødvendig.
17
Kamper / Brann - Lyn
May 27, 2006, 11:52:08 AM
Ja, bruk suksessformelen som har virket tidligere. Angrip nå man kan forsvar seg når man må. Enkle og fornuftige løsninger bak og sette fart når muligheten er der. Sannsynligvis vil flankene uansett ikke få 90 minutter hver hvem det enn blir så det er bare å bruke opp kreftene sine for de som starter. Mjelde kommer nok til å benytte hele innbytterkvoten i morgen.
18
Brann / Er Lyn-kampen viktigste kamp hittil?
May 27, 2006, 11:24:31 AM
Ja, Eg_har_en_drøm , jeg husker 1-1 kampen mot FFK. Mener å huske at rødbuksene fikk en utvist sent i kampen, kanskje Robert Nillson.?

Morgendagens dyst blir eksamen i vårsemesteret for som du sier har det for første gang i år blitt nødvendig å erstatte 2 støttespillere. Jeg er av den oppfatning at det er mye vanskeligere å erstatte offensive kreative spillere enn f eks back, stopper eller spiss for den saks skyld. Nå blir jo utfordringen å skape sjanser og trykk, og trolig blir det ikke så lett nei. Kan publikum bidra ekstra vil det hjelpe litt ihvertfall.

Spennende og uvisst er jeg redd det blir helt inn.
19
Kamper / Brann - Lyn
May 27, 2006, 10:26:26 AM
Offensivt spill, stor innsats og håpe at publikum dermed støtter laget så helhjertet bare de kan her i Norge. Lyn er gode men ingen grunn til å ligge lavt mot et slikt lag.
20
Kamper / Brann - Lyn
May 26, 2006, 13:48:26 PM
Jeg tror innsatsen kan redde Brann her. Er den på plass vil det alltid være håp om seier. Håper ikke MIM og co går seg vill i taktikkeri og spekulasjoner om flankene mot Lyn. Fint om formasjon og spill også sitter, men først og fremst innsats og konsentrasjon. Håper publikum tenner til skikkelig og hjelper laget allt de kan i denne nøkkelkampen.
21
Brann / Er Lyn-kampen viktigste kamp hittil?
May 25, 2006, 15:13:26 PM
Er Lyn-kampen viktigste kamp hittil ? Hvem kniver vi med egentlig til slutt , altså i november ?

Hvis vi tror Rosenborg med sine massive ressurser kommer mer og mer og overtar ledelsen i august og cruiser inn gull, hva så ?

Hvis vi er litt pessimistiske og sier LSK tar sølv som nesten hele landet tror/trodde i vinter så er altså bronsen ledig.

VIF og Start : for langt bak ?
Viking : For svake og langt bak ?

Da har vi igjen bl a Lyn. vel bronse er bedre enn fjerdeplass. Bronse er vel garanti for både Royal League og UEFA-cup og hvis vi skal knive med Lyn om bronsen til syvende og sist sier det seg jo at søndagens kamp er litt av en nøkkelkamp for utfallet.

Man bør jo ha en Plan B hvis man får en "småsprekk" nå  fremover.
Noe skal en jo bli motivert av. Cup-NM ligger der som en fristende sak men inntil videre er det seriefotballen som gjelder og Lyn er og blir en trussel for Brann fremdeles. Derfor er jo søndagens kamp spesiellt viktig om det overnfor nevnte scenarioet slår til. ( Depresjonsscenarioet ).

Kan være lurt å stålsette seg for motgangen før den kommer slik at man kan tackle den bedre. I mellomtiden skal det kjempes som løver på søndag for å prøve å holde teten, tross alt.
22
Brann / Billettsalgstall
May 25, 2006, 12:02:38 PM
Hadde dette vært i 93 eller 94, for ikke å snakke om 76 ville det glatt kommet 21000 mot Lyn. ( Ubeseiret/tabelltopp/mediefokus ) under forutsetning av pent vær for dengang var det ikke tak i svingene.
Nå håper vi på 16-17000 men til gjengjeld er jo kampen TV-sendt så jeg mener f eks 16500 vil være veldig bra pga at det er kl 20 og TV-sending. Temperaturen spiller også en rolle for er det 12 grader vegrer noen seg for å gå. Lyn burde være attraktive for de var nær gullet ifjor men det henger litt sammen med klang og hvordan laget er i folks bevissthet. Før var jo Lyn "Brann-dødaren" fremfor noen. I gullalderen vant de 6-0 på stadion og i nedrykksåret 64 vant de 7-0 ! Finn Seemann herjet med Brann da. Måtte vi unngå poengtap men det kan lett skje. Altså en jevn og uviss kamp som bør pirre interessen.
23
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
May 25, 2006, 11:37:22 AM
Det beste er kanskje et både og. Medlevende publikum som reagerer sterkt på hendelsene på banen og som går av hengslene når Brann stormer fram i tillegg til hard trøkk i massive rop og bra sanger. Før i tiden ( før 1972 ca ) var det ikke sanger på stadion men et leven uten like på mange kamper. Begge deler vil være fantastisk mot Lyn.
24
Kamper / Brann - Lyn
May 25, 2006, 08:35:39 AM
Jeg tot også det lønner seg å prøve høyt og hardt press. Hvis Lyn stiller med både Tessem og Powell på topp er det ikke fare for at de løper fra forsvaret og da er det bare å stø høyt presse på. Uansett kan dette bli en fryktelig slite og jobbekamp hvor Brann må kjempe og arbeide hardt pga mangelen på Miller og PVM. I en slik kamp er det viktig å få støtte fra tribunene og det håper jeg de får. Lyn er minst like bra som Stabæk som knep poeng i Bergen.
25
Brann / Billettsalgstall
May 24, 2006, 17:32:18 PM
Det kan bli fullt med godt vær, men selv 16000 tilskuere kan være akseptabelt pga TV-sending og seint avspark. I denne kampen er det viktig at de tilstedeværende støtter laget vårt. Uten Miller og Vaagan Moen blir det trolig tøfft dette her.
I og med at det er veldig lenge til neste hjemmekamp er jeg svært optimistisk mht salg for de neste kampene for da er det en veldig lang periode å selge på og  tross VM og sommer vil nok det jevnt og trutt selges bra fremover.
26
Kamper / Brann - Lyn
May 24, 2006, 17:27:46 PM
Tror Lyn-kampen blir en sjebnekamp for Brann i år. Snart er det pause og Miller kan leges men før det en veldig viktig kamp mot Lyn med et redusert Brann-mannskap. Kan de klare det kan allt skje og derfor er det så viktig med støtte og hjelp fra tribunene mot Lyn. I en hjemmekamp kan det gå å vinne uten 2 stjerne men trolig blir det et slit og mye jobbing og hardt arbeid. Kan publikum spille en rolle noengang må det være nå på søndag.
27
Kamper / Brann - Lyn
May 23, 2006, 17:47:25 PM
Det tynnes i Bran-rekkene og vi tåler ikke landskampskader også. Håper MA slipper med en omgang. Alle krefter trengs mot Lyn, og alle stemmebånd også.

En unik sjanse er her nå til å befeste grepet om tetplassen og til det trenger spillerne støtte.
28
Kamper / Brann - Lyn
May 22, 2006, 19:34:10 PM
Det viktigste tror jeg blir innsats og kampvilje når man er uten Miller og PVM. Stor innsats og hjelp fra publikum må til her. Foretrekker å åpne med det mest offensive laget for jeg er enig i at det er bedre å forsøke å få ledning enn jage og stresse på slutten. Ludvigsen på høyre, eller kanskje som spiss rett og slett og Knudsen høyrekant. Nei Winters og Sæternes er bankers på topp i en hjemmekamp.
Vil være litt typisk hvi Martin kommer hjem fra landskampen med skade for nå har det ballet på seg altfor mye til Lyn-kampen. Det er en kamp som betyr mye for resten av sesongen.
29
Brann / Billettsalgstall
May 22, 2006, 19:29:11 PM
Aner vi en liten flause her. Når man LEDER serien bare SKAL det bli et rush for biletter. Noe merkelig. Fy f**n mot Lyn bør det bli 18000. Dette er en kamp laget fortjener og ikke minst trenger MAX støtte når vi vet Brann stiller uten flere nøkkelspillere.
30
Brann / Billettsalgstall
May 22, 2006, 10:22:53 AM
Trøkk mot Lyn er mulig nå. Kan vi håpe på 18000 og er setene sikret.?
31
Kamper / Brann - Lyn
May 22, 2006, 09:53:33 AM
Vi har hjemmebane og kanskje 18000 ( ? )i ryggen, bruk Ludvigsen.
Lyn var gode igår ja.
32
Brann / Mjelde må gå
May 20, 2006, 11:30:16 AM
33
Kamper / Odd-Brann
May 20, 2006, 08:53:44 AM
Godt observert chameleon !

Som Sandstø sier i VG idag er mediene mest opptatt av det som skjer i de store byene mens vurderingene av bla a Odd er mer synsing. Det er nok en stor fordel for Odd at de ikke fokuseres så mye for nå har de virkelig imponert hittil i år. Odd kan lett vinne i morgen mot Brann. Odd-laget er godt organisert og har noen virkelig bra spillere og Svindal Larsen er i toppslag og har jo vist finesse flere ganger i år. En meget farlig spiller som er dyktig til å spille fri spissene til livsfarlige gjennombrudd. Brann får en enorm oppgave i Skien.
34
I terminlisteoppsettet har Brann de 5 siste årene kun hatt hjemmekamp EN gang i siste serierunde de fem siste årene. Både i 2004, 2005 og altså i år avslutter de borte. Tre år på rad. I det samme tidrommet har RBK avsluttet hjemme i 4 av 5 mulige sluttrunder. :

Branns siste serierunde siste fem årene :
2002
Rosenborg - Brann 4-0

2003
Brann - Vålerenga 3-1

2004
Lillestrøm - Brann 2-2

2005
Hamarkameratene - Brann 1-1

2006
5. november 2006
18:00 Viking Brann
.
Og hele oppsettet for siste serierunde de 5 siste årene.



2002
Round 26
========
27/10: Start - Bodø/Glimt 0-3
Moss - Stabæk 2-7
Molde - Sogndal 3-3
Rosenborg - Brann 4-0
Lillestrøm - Odd Grenland 3-0
Lyn - Viking 0-1
Bryne - Vålerenga 2-2



2003
Round 26
========
1/11: Odd Grenland - Bodø/Glimt 2-4
Sogndal - Molde 2-3
Viking - Stabæk 3-1
Aalesund - Bryne 2-0
Rosenborg - Tromsø 0-1
Brann - Vålerenga 3-1
Lyn - Lillestrøm 0-3
2004
Round 26
========
30/10: Lillestrøm - Brann 2-2
Molde - Bodø/Glimt 3-0
Odd Grenland - Hamarkameratene 2-2
Rosenborg - Lyn Oslo 4-1
Tromsø - Sogndal 3-1
Viking - Fredrikstad 5-2
Vålerenga - Stabæk 3-0

2005
Round 26
========
29/10: Hamarkameratene - Brann 1-1
Start - Fredrikstad 1-3
Lyn Oslo - Bodø/Glimt 6-0
Viking - Aalesund 3-0
Rosenborg - Tromsø 1-1
Odd Grenland - Vålerenga 2-2
Lillestrøm - Molde 2-2
2006
5. november 2006
18:00 Fredrikstad Rosenborg
18:00 HamKam Stabæk
18:00 Lillestrøm Lyn
18:00 Molde Sandefjord
18:00 Start Odd Grenland
18:00 Viking Brann
18:00 Vålerenga Tromsø

Noe er riv ruskende galt kanskje.
35
Kamper / Odd-Brann
May 19, 2006, 09:31:02 AM
Utfordringen for Brann må være å unngå å komme under, men selv ta ledelsen, helst tidlig. Alt gnålet i avisene kan sløve ned Brann-laget er jeg redd.
36
Kamper / Odd-Brann
May 17, 2006, 12:29:23 PM
Hvis Brann skal gjøre det til en vane å bli liggende under med et mål etter relativt få minutter ja da taper de masse kamper fremover. Mot de lagene de skal møte nå nytter ikke det. Man må selv ta ledelsen skal det poeng. Første-målet-vinner er ofte rett. Før eller siden taper laget, og det blir "før" hvis de ikke på ny sørger for å ta tak, score først og jage flere.
Brann har alltid vært svake bakover og er det egentlig ennå, men etter min mening har lykken vært bedre enn forstanden til nå i år.
Odd er ihvertfall det værste laget man kan gi lillefingeren. Vi vet jo at de ofte har laget vansker for Brann, senest på stadion ifjor høst ( 2-2 ).
Blir det 1-0 til Odd tidlig kan man frykte veeeeellldig mye dødtid på innkast, frispark, utspill etc for de haaaller ut tiden ofte.
37
Kamper / Odd-Brann
May 17, 2006, 08:17:03 AM
Odd er ikke bar e kyniske men også et godt lag som blir en stor oppgave for rødtrøyene. Vanskelig,tøft og vrient.
38
Brann / Brann og bergenspatriotisme
May 16, 2006, 07:49:50 AM
Selv om de ikke er erkebergensere og ultrapatrioter må de få lov å komme på stadion og klappe, juble for scoringer.... Eller er det noen her som heller vil ha 7000 tomme seter hvis det kun er erkebergensere på stadion ? Noe hesligere enn tomme plastseter finnes ikke. Er trolig 20 000 innflyttere i byen + alle som er førstegenerasjons med foreldre fra andre steder. Disse må være velkommen.

Mot TIL kreves dessuten max for p vinne.
39
Kamper / Brann - Tromsø
May 14, 2006, 16:59:57 PM
16.mai-kampen blir like utfordrende som de andre hittil i år. Tromsø er sikkert like bra som de andre lagene rundt midten, men TIL har vel kanskje etter mediene å dømme hatt litt marginer mot hittil ?
Tromsø er et lag man har en viss respekt for.
40
Kamper / Brann - Tromsø
May 13, 2006, 20:55:49 PM
En veldig tøff og vanskelig kamp hvor maximal støtte er nødvendig.
41
Brann / Har tro på fullt hus mot Lyn også nå
May 13, 2006, 19:32:55 PM
Nå har jeg tor på fulle hus mot Lyn faktisk, selvsag avhengig av resultatene mot TIL og Odd.
For å klare poeng mot TIL trenger Brann all den støtte de kan få 16. mai.
42
Kan Brann makte å karre til seg 1 poeng i den vriene matchen i Vestfold.
Hvis de halvsover i åpningsfasen blir det ihvertfall 0 poeng med hjem.
Med jevne mellomrom viser Brann en underlig lav innsats, sløvhet og liten motivasjon. Frykter det er "tiden" for det i morgen ettermiddag.
43
?? Hæ
44
Dette var svake greier. Hvor er stoltheten ? Gudsjelov at de gikk videre, men ytterst betenkelig at det var 0-0 så lenge.

Må må fokus over på seriekampene igjen.
45
Brann / Mjelde må gå
May 09, 2006, 20:27:31 PM
Håper virkelig Mjelde IGJEN våger å prøve kvartetten

Vaagan Moen
Miller
Andresen
Huseklepp/(Ludvigsen i 45)

noen flere ganger i år. Fra start. Også borte om ikke annet som for å overraske/overrumple litt.

( Brann er best når ballen er lengst mulig unna eget mål !
og Brann har en tendens til å tape når motstanderen scorer først. Er redd søndagens opphenting var en engangsforeteelse, ihvertfall tror jeg ikke de henter inn 2 mål i flere kamper i serien. Har vel ikke skjedd på årevis)
46
Brann / Mjelde må gå
May 09, 2006, 18:53:22 PM
Jeg er prinsippielt mot venstrebacker som ikke er venstrebent. Det bør stå mellom Hanstveit og Kalvenes. Det er etter mitt syn lettere å bekle høyrebacken i krisesituasjoner siden det er flere høyrebeinte å ta av.
47
Brann / Billettsalgstall
May 09, 2006, 18:50:35 PM
Med flere uker igjen til Lyn-kampen kan ting tyde på at også den blir utsolgt. Trist hvis mange går glipp av 16.mai-kampen.
48
Kamper / Sandefjord - Brann
May 09, 2006, 17:47:32 PM
Tror Brann skal være glad hvis de klarer 1 poeng i bortekampen mot Sandefjord. Så helst at også PVM ble spart mot Follesø. Brann2 bør slå Follesø, men a-laget kan få en smell på lørdag hvis de ikke er konsentrerte fra første spark på ballen. Laget trenger all den energi de kan ha mot vestfoldingene på lørdag.
49
Kamper / Sandefjord - Brann
May 09, 2006, 07:37:12 AM
Tror Brann bør innstille seg på en vanskelig kamp. Sandefjord har overrasket stor hittil. Som oftest har Brann hatt svake åpningsfaser i de kampene de har tapt, og det er viktig å gi det man har fra start og unngå at motstanderen får lov å få et forsprant i målprotokollen pga litt daff åpning. Laget bør være tent nå etter å ha vært på tynn i i 1 omgang mot Stabæk så vi får håpe det ikke gjentar seg at man er "helt borte" i 1 omgang i Vestfold. Kjølner elsker høyballer, unngå det.
50
Synes ikke gårsdagens tilskuertall er så ille. Konfirmasjon er det ikke hver søndag. Nå når alle tribunene er under tak vil ikke Brann være så avhengig av oppholdsvær lenger for å trekke folk. Adkomst er neste steg for å bedre situasjonen.