• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Tull om publikumstall...?

Started by Tom C, October 26, 2004, 21:39:22 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Tom C

Noen andre enn meg som irriterer seg over at ingen ser ut til å ha registrert Hafslunds media-jippo med kjøp av 10.000 VIF billetter to ganger? Nå står det i flere aviser at VIF har et bedre tilskuersnitt enn Brann, noe som skyldes den gode sesongen til VIF. Det er jo bullshit. To ganger har de sponset 10.000 billetter, og det må jo utgjøre ganske mye på snittet.

Mener dette burde være trukket fra det reelle tilskuersnittet, og heller settes på kontoen for sponsor-støtte...

Forøvrig bør vi kjenne vår besøkelsestid neste sesong, og sørge for at det ikke er noen tvil om hvem som har nest mest tilskuere i Norge....
Aldri mer Obos....

Ole Brom

Quote from: "Tom C"
Forøvrig bør vi kjenne vår besøkelsestid neste sesong, og sørge for at det ikke er noen tvil om hvem som har nest mest tilskuere i Norge....


Nest best ? Fan heller vi skal da for svarte sloss med trønderpakket om 1 plassen !

enavgutta

Det er hevet over enhver tvil at Bergen har det største tilstkuerpotensialet i Norge. Vi har bare ikke fått tatt det helt ut enda. Når Nye Brann Stadion står klar til 2006 sessongen, vil nok ta igjen dette fiktive forspranget trønderpakket og naziRekdal nå har.

Nixon

Hadde vi hatt et moderne stadion med 20-23.000 sitteplasser hadde vi knust Oslopakket!
Rød makt på Hansa

Hansakongen

Quote from: "enavgutta"Det er hevet over enhver tvil at Bergen har det største tilstkuerpotensialet i Norge. Vi har bare ikke fått tatt det helt ut enda. Når Nye Brann Stadion står klar til 2006 sessongen, vil nok ta igjen dette fiktive forspranget trønderpakket og naziRekdal nå har.



Så hvor er det du har fått vite at Nye Brann stadion står klar til 2006 sesongen :? . synes de ikke har kommet et steg nærmere nytt stadion siden de landserte planene i 1997-1998. Tviler sterkt på at en ny stadion ikke er klar før i 2020 vist politikere får ræven i gir  :twisted:  :twisted:

Nixon

Vi snakker vel ikke her om et helt nytt Stadion. Men en oppgradert utgave av vårt eksisterende anlegg.
Rød makt på Hansa

ole

Quote from: "enavgutta"Det er hevet over enhver tvil at Bergen har det største tilstkuerpotensialet i Norge. Vi har bare ikke fått tatt det helt ut enda. Når Nye Brann Stadion står klar til 2006 sessongen, vil nok ta igjen dette fiktive forspranget trønderpakket og naziRekdal nå har.




HVOR SKAL DEN LIGGE? HVOR MANGE TILSKUERE?

kabelmann

Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Bekkalokket

Vel, nå er det vel ikke akkurat vanlig at det er flere tusen med sesongkort som ikke bruker disse. Er vel kanskje snakk om maks et par hundre ila en hel sesong. Vif er patetisk som gir vekk 10 000 billetter for så å skryte over høyt tilskuertall og beste snitt siden 19 hundre og et eller annet. Desperat forsøk på å få opp snittet/ interressen i en klubb som lenge har slitt med nettopp å få folk på kampene. Snakket med en klans- klovn tidligere i år og nevnte at det var bra med folk på Enga- kampen i går. Han sier ingenting snur seg vekk. Oppdaget seinere at Hafslund delte ut 10000 av billettene gratis! Han skjønte nok at det er direkte flaut. Dele ut gratis(!) billetter for så å sammenligne seg med Bergen når det gjelder fotball. Ha ha!!! Når oss ikke til anklene engang.

Vi e guttene fra Bergen!

KennethS

Quote from: "kabelmann"


BULLSHIT!
Alle billetter som e betalt for telles. Dette e pga at nff skal ha sin del av kaken. Så alle billettene hafslund har betalt for blir talt. Alle klubber teller med partoukort hver kamp uansett om folk e der eller ikkje, dette e ikkje bare Brann. Sier jo seg selv at de kan ikkje gå rundt og passe på kem som kommer på kampene av partoukort innehaverene.
tå på Brann

enavgutta

Her må det en oppklaring til. Hansakongen og Kenneth - når jeg snakker om Nye Brann Stadion snakker jeg om den planlagte videreutviklingen av det anlegget vi har i dag. Og ja, utbyggingen skal starte etter 2005 sessongen. Utbyggingen burde helt klart ha begynt etter sessongslutt, men de venter altså for å ha rikelig med egenkapital for prosjektet. Dette skrev jeg en mail til Bjørn Dahl om i våres - og fikk svar at intensjonene var å starte utbyggingen av en ordentlig Klokkesving (og ikke en ny primitiv stygg Mastodont) samt å bygge nytt på den ene langsiden, etter 2005 sessongen.

Leste forøvrig i gårsdagens Enga-avis Dagladet at VIF nå har mobilisert med egne busser fra et utall steder som ligger utenfor Oslo og omegn for å få flere folk på kampene. Det er tydelig en satsing her. Regner med at bussframkommeligheten til kamp ikke er noe problem her i distriktet eller er det det? Ved å sette opp egne Brann busser fra steder hvor det normalt sett er stress å dra for å komme på kampen er ingen dum idè. Regner selvfølgelig med at de aldri slår oss på statistikken med mindre de fortsetter å dele ut gratisbilletter i fleng!

DrMeland

Synes enkelte er litt smålig her...

Vålerenga kjemper om seriegull og da skulle det bare mangle at ikke de trekker fullt hus. Og om Hafslund kjøper opp noen billetter så er det til syvende og sist norsk fotball som tjener på det. Ser gjerne at Vålerenga blir seriemester for jeg rimelig møkk lei alt gnålet om bartebyen.

Og spiller det egentlig noen rolle om Vålerenga får høyere snitt enn oss? Vålerenga har i en årrekke slitt med 5-6000 i snitt, og når det lukter gull kommer som kjent medgangspakket snikende. Vi kjenner til det vi også... Neste år blir det fulle hus på Stadion når vi kjemper om seriegullet. Da håper jeg at andre lag unner oss den suksess vi bergensere historisk sett har krav på!
rMeland

Superjack

Hvem sier at Brann har det største publikums potensialet i Norge?
Det er totalt feil! Det er Vålerenga, synd men sant.
De har tilgang på ca 1 mill publikumere, vi har ca 300-350...
Så det å bli slått av Vif er ikke det flaueste i verden, men å bli KNUST av en gjeng bønder med masse hår på overleppa, det er FLAUT det!
Brannsupporter.

grei

Det er naturlig at VIF har et høyt snitt i år. Litt kjipt å se at de passerer oss er det jo når de senest i fjor hadde kamper foran 5000 tilskuere. De har heller aldri hatt et høyere snitt enn oss. Vi har riktignok Hafslund-billettene (genialt opplegg forresten) samt den lave Stadion-kapasiteten å skylde på. Snittet vårt hadde vært enda bedre hadde vi hatt et par tusen plasser til.

Angående dette med hvordan man regner tilskuertall er dette litt usikkert. Det høres jo sannsynlig ut at man må oppgi hvor mange billetter som er solgt, ettersom NFF skal ha prosenter av inntektene. På den andre siden skulle man tro sikkerhetsforskrifter krevde at man skulle ha oversikt over hvor mange som faktisk befinner seg på arenaen. Muligens opererer de med to ulike tall per kamp? Noen kjappe telefoner bør kunne avklare dette og få en slutt på de løse ryktene.

Blææ

Med tanke på Engens tabellplassering så skulle det bare mangle at di ikke trekker mye folk til kampene men alle som går på kampene på Ullevaal er ikke Engen supportere, det ligger vel også i tallenes tale at i Bergen så er snittet laget av hjemmetilhengere menst i Oslo så har dem hjemmekamper mot lag som LSK,Liin,Stabæk,FFK,Kamma der bortelagene gjerne har med seg noen tusen supportere da bortekamp mot Engen gjerne bare er en kjapp biltur unna.
At Engen må ha hjelp fra alle østlandslagene samt Hafslund for å gå forbi oss på snittet blir intet annet en et patetisk forsøk på å skape et publikumslag.
Håper for guds skyld at RBK tar gullet hjem i år også.
ont follow me,Im lost too

KNUDSEN

de interjuet en vif supporter i går som kjøpte billett til en fest vif skal arangere etter sessongen, han bodde i spania til vanlig men reiste hem no for og se vif kjempe om gull
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

Bombefar

Quote from: "KNUDSEN"de interjuet en vif supporter i går som kjøpte billett til en fest vif skal arangere etter sessongen, han bodde i spania til vanlig men reiste hem no for og se vif kjempe om gull


Og poenget ditt var??

KNUDSEN

vil bare vise at medgangs supporter reiser fra land og strand når lage de støtter kjemper om medaljer
jøss meg i ræven
Ja no e vi der
Eg skuer utover den store røde hær
Som marsjerer opp te Ullevaal
Vi ska opp å ta finalen

PornoPung


Xminator

Løsningen er jo enkel, vi trenger større tribunekapasitet enn engen :p Hadde vi hatt sitteplassene som lerkendal har ville vi hatt 17k i snitt. Banne bein!

Nixon

Med topp fasiliteter og Brann i toppen med profilerte spillere hadde vi vært de første med snitt over 20.000. Banna bein!
Rød makt på Hansa

enavgutta


Bombefar

Quote from: "enavgutta"


Ja, og ingen ny Stadion takk! Oppussing av den der vi hører hjemme.

grei

Quote from: "enavgutta"

Det er slående innimellom, at selv om avisene skriver side opp og side ned om Brann hver dag, så tar de ikke opp enkelte ting folk virkelig lurer på.

Det har blitt sagt at planen er å starte byggingen etter neste sesong. Hva er argumentasjonen for at de ikke kan starte med en gang? Er det det at de i det lengste vil utsette investeringer i tilfelle det strandede byarenaprosjektet vekkes til live igjen? Er det det at de trenger mer tid på å få planene klare? Er det det at de ikke har det økonomiske fundamentet for utbyggingen klart? Eller er det byråkratiske hindre? Og når har de tenkt å legge inn undervarme?

KennethS

Quote from: "KNUDSEN"vil bare vise at medgangs supporter reiser fra land og strand når lage de støtter kjemper om medaljer


Trenger du være medgangsupporter fordet om du bor i utlandet da? hadde gjort akkurat det samme hadde eg vært han.
tå på Brann

Go Up