• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Wilson

1
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 06, 2006, 11:14:03 AM
2
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 05, 2006, 23:51:50 PM
Mye av dette handler vel rett og slett om at vi er bergensere og det skal ikke mye til før vi hyler. Det er så utrolig mange her inne som snakker om at vi må ha full opprydning både her og der. Spark treneren, spark spillere som ikke blør for drakten osv.. Det er ikke så lett at man bare går inn i butikken og bestiller 1 stk. "perfekt" trener og 22 spillere som skal blø for drakten.
Hvilke løsninger ser dere for dere? Hvilken trener skal vi ha inn? Alle dere som vil kaste Mjelde, hvem mener dere bør ta over treneransvaret? Vi må jo ha en kandidat som er bedre, ellers er jo hele poenget borte! Jeg er enig i at Mjelde har sine svakheter, men det har da faen med de fleste trenerne! Vi er ikke det eneste laget som har sviktet i deler av sesongen, og ser man hele sesongen under ett og ikke er så forbanna svart/hvitt i tankegangen, så er vi faktisk norges nest beste lag! Og de vi konkurrerer mot er det laget som har dominert norsk toppfotball i en årrekke og senest i fjor spilte Champions League mot Real Madrid på Lerkendal.
Man er nødt til å se ting i perspektiv her og gi ting tid! Vi har tross alt ikke vunnet gull på 43 år, og vi har sparket mange trenere på den tiden....
3
Brann / Robbie Winters ønsker ikke spille mer for Brann
November 01, 2006, 11:16:47 AM
I dagens avis har Miller gått ut i ulike medier og sutret enda mer.Nå får det faen med være nok tull snart fra de to. Blir så utrolig lei den barnehagementaliteten de har hatt i den siste tiden.
All sutringen og griningen skal det være godt å bli kvitt. Hiv de på første fly til Skottland og kjøp de en 6-pack, så har de alt de ønsker seg..
4
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 19:36:29 PM
Det hele handler vel om at Miller og Winters ikke gadd å takke fansen for den støtten vi har vist de i løpet av sesongen. Om de kastet medaljer eller ikke kan være det samme, men de burde ha takket store stå og resten av stadion for støtten gjennom året. Det at Mjelde ikke bytter  innpå Miller bør jo selvfølgelig ikke gå utover fansen! Det er jo ikke vår feil at han ikke starter! Til deg om sier at det er forhåndsdømming å kritisere Miller, er dette bare tull. Det handler om å se hva som faktisk skjedde her, og Miller kom ikke på banen. Om han hadde besøk eller ikke, har ikke en dritt å si. Dette er jobben hans. Disse guttene har flere ganger i løpet av sesongen sutret når de blir byttet ut og når de ikke får starte. Slike ting er ikke bra å ha internt i et lag. Det er med på å lage en dårlig stemning, noe som kan være utslagsgivende for kampresultater.
5
Kamper / Miller stakk fra sølvet
October 30, 2006, 00:46:19 AM
Regner med at mange har fått med seg at Miller ikke var å se da Brann mottok sølvmedaljen etter Ham- Kam- kampen. Må si at dette skuffer meg. Greit nok at Mjelde ikke valgte å bytte han innpå i løpet av kampen, men å forlate stadion før sølvet er utdelt blir etter min mening for dumt. Dette signaliserer vel bare at han vil vekk fra Brann og jeg tror ikke han blir å se i Bergen neste sesong. På mange måter trist hvis det skal ende på denne måten, men det har vært i overkant mye sutring i løpet av sesongen. Mye av de negative uttalelsene som har kommet fra Miller i løpet av sesongen mener jeg har vært uheldig for Brann. Vet ikke hva andre mener om hva han gjorde i dag. Jeg mener selv at Miller har vært en nøkkelspiller og en glede for Brann- fansen i den tiden har vært her, men det spørs om ikke den tiden snart er over...