• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

En hilsen fra Sørlandet - til Bergen!!

Started by ikstart, May 21, 2006, 22:50:28 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

ikstart

Se det bergensere.

Brann gjør det sinnsykt bra for tiden, og må si Brann er det laget jeg liker mest - bak mitt kjære IK Start selvfølgelig. Stemningen på sitt beste, er internasjonal snitt over. Og Bergen er den eneste byen i Norge som har potensiale til og bli en sikkelig fotballby. Noe jeg tror dere hadde vært, hvis Brann hadde hatt den sportslige suksessen for.eks Rosenborg har hatt (stemningen på Lerkendal er latterlig). Nå snakker jeg om Brann-publikummet generelt. Bataljonen har også enormt potensiale, og dere har potensiale til og bli norges beste supportergruppe. Dere er langt unna, men jeg tror Bataljonen bare vil vokse og vokse fremover.

Dere spiller også posetiv fotball. Og Brann er det laget jeg til nå denne sesongen har blitt mest imponert over. Før var det ofte sånn at dere spillte fantastiskt fotball 40-min, forså og spille elendig. Ser ut som det har forandret seg, og at dere er blitt litt mere kyniske samtidig å spille offensiv og fin fotball. Dere har typer på laget som KAN føre Brann til nye høyder, for.eks Winters, Andresen, Opdal og ikke minst Charlie Miller. Mangler vel bare at Azar Karadas kommer til byen nå?

Som sagt setter jeg ingenting foran IK Start. Men Brann er det laget jeg håper skal vinne, hvis det ikke blir Start. Dere er konge bra folk, dere har litt for god selvtillit - som igjen bare er morsomt og dere lager selvsagt mye liv. Dere har ikke minst nydelige jenter i Bergen, ingenting slår blide-sørlandsjenter men Bergen sine er på høyde med våre faktiskt.

Så, come on BRANN! Hvilken fest det hadde blitt vist dere vant gullet. IK Start kommer sterkt tilbake, om ikke iår, men neste sesong blir det gull på vår nye stadion i Christianssand!
K Start - Vi lier det <3

Stoffi

Takk for skryt!

Må først legge til at Start er den klubben i Norge jeg misliker minst.  :)

Og du skal ikke se bort i fra at Azar er tilbake i sommer.

Føler Start møtte hverdagen denne sesongen, men det begynner å bli litt for mye stang ut. Trenden snur nok ganske snart skal dere se.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

Mr_Soma

Quote from: "ikstart"Og Bergen er den eneste byen i Norge som har potensiale til og bli en sikkelig fotballby


Måtte bare "arrestere" deg på den der litt...hehe - for Bergen ER en fotballby!
Vil nesten ikke tenkte tanken på om vi hadde vunnet serien, da hadde det vært fest i 1 år, minst.

Selv om vi ikke har norges beste supportergruppe så har vi uten tvil norges beste publikum.

Brann seriemestre 2006!

ikstart

Ja, ikke sant. Dere er en fotballby - men tenk hvilkne tilstander det hadde vært hvis dere hadde vunnet serien iår. Eller vært i den posisjonen Rosenborg har vært i mange mange år. Dere har ergo potensiale til og bli MYE større.
K Start - Vi lier det <3

Langhår

Dersom Brann en gang vinner serien vil feiringen bli uten sidestykke i Norsk fotballhistorie. Feiringen etter frigjøringen i 1945 vil fremstå som et middels 30-års lag i forhold.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Mick

Blir nok endel "sykepermisjoner" i Bergen når det nærmer seg slutten av Oktober hvis tabellen holder seg slik den er nå. Men akkurat nå tror jeg vi skal ta Lyn kampen først og spare den festen til en eller annen euforisk høstdag.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

tormi

Quote from: "Langhår"Dersom Brann en gang vinner serien vil feiringen bli uten sidestykke i Norsk fotballhistorie. Feiringen etter frigjøringen i 1945 vil fremstå som et middels 30-års lag i forhold.


HEHEHEEH
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

arntf

Hvorfor ikke? Hvis Finland kan vinne Melodi Grand Prix, må vel Brann kunne vinne serien en gang!   :wink:
quot;Engang en ret forvoven Jyde
Med Hagel paa en Thrønder vilde skyde,
Men fik hans Pande ei i sønder,
Nei, der skal Kugle til en Thrønder!"

Go Up