• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Corran

1
Deilig seier som ble litt ødelagt av målet i mot på slutten.
Irriterende. Og Larsen var drit forbannet på seg sjøl og måtte trøstes av FHM etter kampen.
Så også en artikkel i tv2 i dag om at Larsen må ta time outs på trening for han takler ikke å tape:-)

Men Brann spiller bra men ikke noe mer mot et lag som tør litt og som får litt mye rom i det rommet som ikke blir dekket opp av Castro.

Dagens høydepunkt må jo være forarbeidet til Ruben foran 1-0. Det er vakkert.

Heggebø vs Finne. Vil si Finne virket meget skarp når han kom inn og hadde noen fine løp og slik det ble i internkampen mellom de to i dag så bør Finne starte neste.
Men kan det være han ser så skarp ut pga at han kommer frisk inn mot motstandere som er slitne? Bør en kjøre Obos taktikken med Heggebø i første-60 minutter og så Finne?

Crone gjør nok en god kamp.
Blomberg må vel snart ha spilt seg ut av laget.

Og hvorfor kommer ikke Warning inn etter 60-70 minutter når det er så mye bakrom å løpe i?

Men men Langt fra noe perfekt kamp men jobben gjøres og de vinner meget fortjent

2
Brann / Re: SK Brann Kvinner
May 16, 2024, 11:26:44 AM
Signal effekten både internt og eksternt er veldig viktig og derfor veldig riktig at Brann kvinner og menn har samme bane og identitet
3
Brann / Re: Svenn Crone
May 16, 2024, 10:28:26 AM
Tror ikke dagens spillerlogistikk er veien mot avgrunnen
Men hva som skjer med spillerlogistikken når SHN, Palle, Larsen, Dyngeland, Crone, Finne, FHM, Wassberg osv osv osv forsvinner er viktig for hva som skjer sportslig etterpå.
4
Ser i BA at Horneland svarer dette på hvem som starter i morgen
- Jeg har bestemt meg, men laget får du se i morgen. Når vi nå har slått Rosenborg 3-0 og Lillestrøm 2-0, så snur jeg ikke om på hele laget nå, det sier seg selv

Kan leses i sin helhet her
https://www.ba.no/folg-16-mai-kampen-brann-sandefjord/s/5-8-2623156?p=lc-7677592-46996-bergensavisen
5
Brann / Re: VAR- tråden
May 15, 2024, 21:30:44 PM
Quote from: Lasaron on May 15, 2024, 19:16:29 PMWolves har sendt inn forslag til PL sin generalforsamling om å fjerne VAR. Det skal dermed stemmes over den 6. juni. Av en grunn som ikke står forklart, må 14 av 20 klubber stemme for å fjerne det, for at det skal fjernes. Saken sier ikke noe om hvordan stemningen er i andre klubber.

Det er uansett et symptom på at mange i Europa er trøtt av dritet. Hvis VAR blir nedstemt der, vil snøballen rulle. Heia Wolves!
Håper de vinner den
Her er artikkelen fra tv2 hvor det også står at prisen en betaler for en liten økning i nøyaktigheten i avgjørelsene er i strid med fotballens ånd

Det er i England/PL regnet ut at nøyaktigheten på dommeravgjørelser er gått fra 82% til 96% siden var ble innført
https://www.tv2.no/direkte/0nr51/sportsdognet-live/6644e8e83a672d6399818fe0/the-athletic-premier-leagueklubbene-skal-stemme-over-forslag-om-a-droppe-var


6
Brann / Re: Svenn Crone
May 15, 2024, 14:13:03 PM
Quote from: krakra on May 15, 2024, 14:02:17 PMSkal Crone forlenges må det jo være en plan som samsvarer med hans ønsker. Å forlenge med Crone for at han skal være andrevalg bak Hellan er jo neppe klokt hvis Crone ikke ønsker å være andrevalg bak Hellan.
Det er jo en selvfølge at spilleren selv må ønske å forlenge

Men om ikke Hellan blir god nok til å utkonkurrere Crone (eller ThoreP for den del) så blir det jo som første valg.
Han får jo ikke ny kontrakt hvor det står at han er 2 valget.
Alle spillere vet at når det kommer unge spillere til klubben i samme posisjon så er det med tanke på at den eldre skal miste plassen sin på sikt.
Og ja en ung spiller skal ha litt mer rom for å gjøre feil og kunne ha litt mer ujevne prestasjoner enn en etablert spiller.
Men alt med måte.
7
Brann / Re: Svenn Crone
May 15, 2024, 13:48:28 PM
Det spørs litt på hva som skjer videre i år.
Jeg mener alle disse må bevise utover året for å få fornyet tillit og noen av dem bør en ha alternativer til før en kaster dem på båten.
Kartum f.eks ser jeg pr nå ingen framtid for. Ei heller ThoreP
Men det kan endre seg.

Jeg synes også det er lite interessant om en spiller har kontrakt som går ut eller den varer 1 år lengre enn konkurenten.
Om f.eks ThoreP ikke blir frisk nok eller god nok som et klart alternativ foran Crone eller Ruben så kan han få beskjed om å finne seg noe annet eller bli flyttet til 2 laget.
Eller så må en ha en mann "for mye" i stallen

Og så tenker jeg at de må være litt mer fleksible med størrelse på stallen.
Om nå det kommer opp eller en får tak i en ung spennende spiller så kan gjerne stallen utvides en periode for å få på plass denne spilleren samtidig som en eldre spiller går ut kontrakten.
En erstatter til SHN bør en jo allerede nå prøve å fostre opp og foredle

Ja og så må de ha litt mer is i magen når det gjelder nye kontrakter. En kan vente litt og se an på de fleste spillere.
Det fantes ingen grunn til å forlenge med ThoreP når de gjorde dette. Hadde mangel på forlengelse gjort at vi mistet ham så finnes det dusinvis andre spillere som kunne erstattet ham uten at det koster for mye.
Og nå brukte jeg ThoreP som et eksempel så ikke heng dere opp i det er han jeg nevner. Men for meg er han et godt eksempel ;-)

Og en bør ha dobbel dekning på alle plasser og da gjerne med en ung og en rutinert/i sin beste alder. Og så kan en spe på med en potet eller to i stallen i tillegg.
8
Brann / Re: Svenn Crone
May 15, 2024, 12:37:12 PM
Quote from: Lasaron on May 15, 2024, 12:32:22 PMAv og til er det nødvendig å gå ett skritt til siden for å kunne ta tre skritt frem.

Jeg er bekymnret for at vi hele tiden skal jage det neste skrittet frem, selv om det øker sjansen drastisk for at vi da går fire skritt tilbake ved neste korsvei.
Men en går ikke noen skritt tilbake om en gir Crone ny kontrakt om han viser seg å være det beste alternativet sammen med Hellan?
9
Brann / Re: Svenn Crone
May 15, 2024, 12:01:49 PM
En skal først og fremst ha et slagkraftig lag.
Så må en jo selvfølgelig passe på at laget ikke går ut på dato.
Men om nå Crone fortsetter å være det beste valget på høyreback og Hellan skal satses på så er det helt naturlig å forlenge med Crone litt utpå høsten.
Så får ThoreP være et alternativ andre steder eller få beskjed om at han ikke blir satset på lengre og kan finne seg en ny klubb.
Om Crone mister plassen til ThoreP og han viser seg å være det beste valget ved siden av Hellan så skal det selvfølgelig ikke fornyes med Crone

Jeg har null tro på ThoreP både som back og midtstopper så det er han som en etter min mening bør kvitte seg med eller bruke som en potet på 2 laget.
Nå kan jo ThoreP plutselig motbevise meg på samme måte som Palle gjorde.
10
Brann / Re: Talentarbeid
May 15, 2024, 09:42:14 AM
Tror Brann og ser på Klausen som et større talent.
På de klippene jeg har sett av Brann2 i år så virker ikke Børsheim god nok og etter det jeg har sett der så kan eg skjønne de hentet Holmen.
Men det må understrekes at det er stort sett høydepunkter jeg har sett.
11
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 12:30:44 PM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 12:21:16 PM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:55:48 AMHar du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.
Har du dokumentasjon på at vi ikke gjør det?
Jeg har ikke noe dokumentasjon foruten tv sendingene samt det jeg har opplevd live.
Mao mine egne inntrykk som jeg jo selvfølgelig stoler mer på enn dine inntrykk.
Statistikkene på mål for og i mot samt ballinnehav og hvor mye vi har ballen på motstanders halvdel underbygger også mitt inntrykk etter min mening.
Også inntrykket til de jeg ser kamper med og diskuterer Brann med har mye de samme meningene

Og Crone kommer jo på masse løp nedover siden og legger inn fra dødlinjen og en del av at han kan gjøre dette mer enn i fjor tror jeg har med at Palle nå er bedre og ikke trenger "støtte" på samme måte i år



Nei, jeg spør deg jeg som er så bombastisk på at den lite mobile Pallesen ikke setter begrensinger for spillet vårt sammenliknet med de mer mobile stopperne som beviselig spilte en avgjørende rolle når vi spilte vår beste fotball på våren i fjor der vi sto høyt og ut av det genererte utallige gjennvininger.

Men kanskje Mr. Statestikk finner tall for våresesongen i fjor vi kan sammenlikne med, det hadde vært meget interessant. Ellers får vi bare se da hvordan vi eventuelt fremstår fremover dersom det blir Jeff og Kristiansen som spiller.

Er det noen grunn til å komme med sånt som Mr Statestikk (er det statistikk du mener?) i diskusjonen?

Men du må ødelegge diskusjoner igjen for du tåler ikke at folk er uenig med deg. Så denne gangen skal jeg ikke la meg lure utpå og gir meg her for eg gidder ikke diskutere med deg.

Så neste svarene mine i denne diskusjonen vil ikke være rettet mot deg
12
Brann / Re: VAR- tråden
May 14, 2024, 20:37:07 PM
Quote from: David on May 14, 2024, 20:35:02 PMAI er en bullshitgenerator uten like, og er per definisjon ute av stand til å foreta skjønnsvurderinger, så det hadde defnitivt blitt enda mer kaotisk.
Forklaringen din høres litt ut som en hybrid mellom norskedommere og VAR
13
Brann / Re: VAR- tråden
May 14, 2024, 20:18:59 PM
Om en til nå ikke har fått med seg argumentene mot (og for) så tenker jeg en kan begynne på side 1 i denne tråden samt årsmøte tråder og en delkamptråder.

Edit:
For å være litt seriøs så er hovedargumentet mot at det blir for mye å krangle og sutre om for gamle rotehoder som meg. Det holder med å sutre og krangle om dommeren. Var i tillegg blir for mye.
Alternativet er å koble VAR opp mot AI og eliminere dommerne helt
14
Quote from: krakra on May 14, 2024, 12:19:23 PMSoltvedt er veldig mye bedre når han er inne på motstanders banehalvdel. På egen banehalvdel syns jeg han sliter med flere ting, både med og uten ball.
Enig med dette, men om de får målpoeng ut av ham som nå sist og han spiller såpass bra så er han et godt valg selv om det er litt mer risiko
15
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:55:48 AMHar du noe dokuemntasjon på den påstanden om at vi står like høyt som i fjor? For det inntrykket deler ikke jeg, et stopperpar med Jeff og Kristiansen kan tillate seg større avstadner seg og lagkameratene i mellom i tillegg til at det selvfølgelig kan stå høyere og tilatte mer bakrom. Så kommer dette med balleferdigheter på toppen.

Jeg vil ha backene rundt og frem jeg slik vi spilte med Wolfe på våren i fjor når Jeff og Kristiansen var stoppere, dette er moderne fotball ikke konvensjonell 90 talls fotball for å dra en parallel til en annen diskusjon om spillestil. Så er spørsmålet om Crone&Soltvedt er kapable til spille en slik rolle, men Soltvedt har nå iallfall en fot som vi må kunne få langt mer ut av enn noen langskudd.
Har du dokumentasjon på at vi ikke gjør det?
Jeg har ikke noe dokumentasjon foruten tv sendingene samt det jeg har opplevd live.
Mao mine egne inntrykk som jeg jo selvfølgelig stoler mer på enn dine inntrykk.
Statistikkene på mål for og i mot samt ballinnehav og hvor mye vi har ballen på motstanders halvdel underbygger også mitt inntrykk etter min mening.
Også inntrykket til de jeg ser kamper med og diskuterer Brann med har mye de samme meningene

Og Crone kommer jo på masse løp nedover siden og legger inn fra dødlinjen og en del av at han kan gjøre dette mer enn i fjor tror jeg har med at Palle nå er bedre og ikke trenger "støtte" på samme måte i år

16
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 11:28:06 AMIkke slik det har vært til nå i år? Hvordan kan du konkludere med det når vi kun har spilt en omgang med det stopperparet? Og en av de tingene som taler for Jeff-Kristiansen er nettopp det at backene da kan gå høyere i banen ettersom stopperparet dekker større rom.
Nei til nå i år har vi sett at Pallesen og Jeff står like høyt som Ruben og Jeff ville gjort. De sto ikke noe høyere i fjor enn det midstopperne har gjort i år. Palle er fremdeles av og til litt keitete med ballen og sakker spillet, men ikke i like stor grad som før og crosserne hans har også blitt bedre.
Backene til Brann har stått høyere i år enn de kunne med Palle på banen i fjor.

Vi er i ferd med å sette rekord i antall minutter uten baklengs samtidig som vi scorer bra med mål og står høyt mot alle lag vi spiller mot. Vi har beste målforskjell siden 2018 etter like mange kamper og flest scorede mål på bortebane siden 2012.

Hvor mye høyere skal backene gå mener du?

Så pr nå om Palle har vært fin etter kvalmen så er jeg ganske sikker på at han blir valgt av Horneland

Et annet pluss med Palle kontra Ruben er hodestyrke og duellspillet.

Og hadde noen sagt til meg i fjor at eg skulle forsvare Palle så hadde spurt om de hadde slått seg
Ekspertene har jo også begynt å ymte frampå om Palle bør på landslaget
17
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 10:27:44 AM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 09:37:38 AM
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:38:26 AM
Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMPå det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Pallesen har tatt steg, men han er ikke noen Sery Larsen.
Det har vel ingen påstått heller, men de utfyller hverandre bra.
Sjelden en ønsker to like midtstoppere
Men de er 27 minutter unna å sette klubbrekord for tid uten baklengs med Larsen og Pallesen som midtstoppere foruten 1 omgang.
Ruben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.
Så om Palle kommer inn igjen fra start bør ikke overaske og slik han har spilt i år så kan Brann stå høyere og backene være mer med framover.

Poenget er at Jeff-Kristiansen som stopperpar har større aksjonsradius enn et stopperpar med Pallesen. Så har Pallesen andre kvaliteter, men vår beste fotball har vi spilt med Jeff og Kristiansen og det er sansynligvis fortsatt det stopperparet som gir oss de beste forutsetningene for å spille slik vi ønsker.
Ikke slik det har vært til nå i år.
Da ser det ut som om at Brann har kunne stå like høyt som med Ruben inne.
Om en ser mot LSK så står ikke Brann noe lavere i 1 omgang enn i 2 omgangen
Store forskjellen på de to omgangene er at lsk er litt mer med i starten av 2 omgangen og at offensivt så ble vi bedre med Sol som back kontra Ruben
18
Quote from: Nixon on May 14, 2024, 10:37:35 AM
Quote from: Corran on May 14, 2024, 09:37:38 AMRuben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.

Tar jeg feil når jeg minnes at han fikk et lite overtråkk rett før sesongstart og var litt redusert i de første kampene? Han er uansett i en mye bedre forfatning nå. Det har han vist som venstreback og som midtstopper i den ene omgangen på søndag.
Han snudde vel ræven til + rotet litt på 3-4 baklengsmål
Men virket mye bedre mot lsk.
19
Quote from: andreas1989 on May 14, 2024, 08:38:26 AM
Quote from: Corran on May 13, 2024, 14:49:17 PMPå det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager


Pallesen har tatt steg, men han er ikke noen Sery Larsen.
Det har vel ingen påstått heller, men de utfyller hverandre bra.
Sjelden en ønsker to like midtstoppere
Men de er 27 minutter unna å sette klubbrekord for tid uten baklengs med Larsen og Pallesen som midtstoppere foruten 1 omgang.
Ruben var veldig dårlig som midtstopper i starten av sesongen.
Så om Palle kommer inn igjen fra start bør ikke overaske og slik han har spilt i år så kan Brann stå høyere og backene være mer med framover.
20
Brann / Re: Svenn Crone
May 13, 2024, 22:46:07 PM
Quote from: andreas1989 on May 13, 2024, 22:17:54 PMCrone har kanskje spilt sine beste kamper i Brann drakt denne våren, men dansken tilbyr oss ikke noe særlig i en posisjon vi er nødt til å få mer ut av.


Påstår du at Crone ikke tilbyr oss noe særlig slik han spiller nå?
21
Brann / Re: Svenn Crone
May 13, 2024, 22:06:47 PM
Brann trenger 2 høyre backer. Dette bør være Crone og Hellan uavhengig om ThoreP har kontrakt eller ikke. Regner med Thore snart er tilbake og like raskt er skadet igjen og blir til slutt fristilt.
Var litt skandaløst å forlenge med Thore på det tidspunktet de gjorde det.
Og for meg så er han ikke god nok i forhold til det nivået Crone holder nå og det nivået en håper Hellan skal komme på.
22
På det punktet ang å aksjonere bredere i banen har Palle blitt mye bedre i år.
Samme med at han er blitt raskere og dermed også kan stå høyere
Tror Palle er inne igjen neste kamp om han ikke er syk i flere dager
23
Quote from: Falkman on May 12, 2024, 22:07:49 PM
Quote from: Corran on May 12, 2024, 21:58:39 PMEn veldig bra kamp av Brann. Banemessig så følte jeg ikke at Brann var så dominerende og LSK kom ofte. Men sjansemessig var det vel 6/7-0 til Brann (tar ikke med offisdemålet)
Fult fortjent seier og fantastisk gjenoppstandelse av Soltvedt.
Han hadde tatt opp hansken etter å ha blitt plassert på benken. Ikke  bare hadde han assist og mål men han spilte ellers  veldig bra både framover og bak.

Blomberg er for meg i stikk motsatt del av skalaen. Skjønner ikke hvorfor han får starte.

Målene var pene, dvs det ene var utrolig vakkert og viser at de må få Sol i de posisjonene oftere.
Målet til SHN er vel det mest ensomme en spiller har fått gå opp i lsk sin 16 meter siden lsk ble stiftet. Men flott slått og flott satt.

Og Crone viser nok en gang at han har tatt store steg siden i fjor og fantastisk spill begge veier.

Heggebø var ikke like god i dag men gjør en god jobb og kjemper på. Lager mye plass til andre

Svak kamp  av  Blomberg i dag. men synes du virkelig det  var rart at han startet etter  kampen sist?

Nei egentlig ikke :-D
Men han har vært veldig mye dårligere i år enn i fjor vår.
Skrev det nok litt i affekt siden han var så dårlig fra start i dag. MEN ja han var god mot rbk
Så litt tåpelig skrevet av  meg
24
Soltvedt skal inn fra start i denne kampen tenker jeg. Hadde et kanon bra innhopp som bør og skal belønnes.
Om det betyr Ruben eller Palle ut skal jeg ikke synse for mye om men andre omgangen som stopper er beste omgang til Ruben som stopper i år. Han gir oss også litt mer enn Palle i det oppbyggende selv om jeg som den største Palle hateren i fjor i år har blitt imponert av hvor god han er blitt.
Så ikke skandale uansett hvem av dem som starter.

Mathisen skal starte, Han viser mye selv om han ikke får det til.
Blomberg bør være ute og Castro inn fra start.

Så det som kommer til å bli ukens diskusjon
Heggebø vs Finne
Jeg mener uten tvil Heggebø.
Brann har funnet seg selv med Heggebø på topp og selv om han var så som så i dag så fungerer laget bedre enn de gjorde tidligere i sesongen.
Jeg mener Heggebø skaper mer plass for de tre på midten og kantene enn det Finne gjør.
Brann har de siste to kampene hatt en flyt i det offensive de ikke hadde tidligere i sesongene og jeg mener Heggebø skal ha sin del av æren for det sammen med FHM

25
En veldig bra kamp av Brann. Banemessig så følte jeg ikke at Brann var så dominerende og LSK kom ofte. Men sjansemessig var det vel 6/7-0 til Brann (tar ikke med offisdemålet)
Fult fortjent seier og fantastisk gjenoppstandelse av Soltvedt.
Han hadde tatt opp hansken etter å ha blitt plassert på benken. Ikke  bare hadde han assist og mål men han spilte ellers  veldig bra både framover og bak.

Blomberg er for meg i stikk motsatt del av skalaen. Skjønner ikke hvorfor han får starte.

Målene var pene, dvs det ene var utrolig vakkert og viser at de må få Sol i de posisjonene oftere.
Målet til SHN er vel det mest ensomme en spiller har fått gå opp i lsk sin 16 meter siden lsk ble stiftet. Men flott slått og flott satt.

Og Crone viser nok en gang at han har tatt store steg siden i fjor og fantastisk spill begge veier.

Heggebø var ikke like god i dag men gjør en god jobb og kjemper på. Lager mye plass til andre
26
Før corner i dag så sa jeg at Huff nå er det Soltvedt som skal ta igjen. Nå som Blomberg har slått bra cornere.
Den fikk eg kjapt i trynet, men på den annen side så tror jeg aldri SHN har følt seg så alene inne i en 16 meter
27
Brann / Re: Skader og karantener
May 11, 2024, 22:05:43 PM
Tenker noen uker i full trening først så Brann 2 og så kan en snakke om benken om det er plass til ham der
28
Brann / Re: Brann i media
May 09, 2024, 20:51:00 PM
Quote from: Dickens on May 09, 2024, 18:23:50 PM
Quote from: Gulløl on May 08, 2024, 11:06:02 AM
Quote from: Eivind on May 08, 2024, 10:28:56 AMSamtidig; mens vi diskuterer innholdet i flere Brannpodcaster så søkte jeg etter Rosenborgpodder for å høre hva de sa om helgens kamp. Ingen av de har gitt ut noe etter kampen enda..

Så vi skal være glad det lages mye innhold om Brann ;)
Som alternativ til lite RBK podcaster om kampen er det mye kos i kamptråden i forumet på RBKweb. Med blant annet en god dose optimisme før kampen startet, penger ble satset, osv. Men så gikk det fin fin unnabakke med kommentarene :)
https://www.rbkweb.no/forum/viewtopic.php?t=9969&postdays=0&postorder=asc&start=0
[/quo
Quote from: Gulløl on May 08, 2024, 11:06:02 AM
Quote from: Eivind on May 08, 2024, 10:28:56 AMSamtidig; mens vi diskuterer innholdet i flere Brannpodcaster så søkte jeg etter Rosenborgpodder for å høre hva de sa om helgens kamp. Ingen av de har gitt ut noe etter kampen enda..

Så vi skal være glad det lages mye innhold om Brann ;)
Som alternativ til lite RBK podcaster om kampen er det mye kos i kamptråden i forumet på RBKweb. Med blant annet en god dose optimisme før kampen startet, penger ble satset, osv. Men så gikk det fin fin unnabakke med kommentarene :)
https://www.rbkweb.no/forum/viewtopic.php?t=9969&postdays=0&postorder=asc&start=0

Påfallende å se hvor mye mer aktivitet det er i forumet deres enn her inne. Bare kamptråden mot Brann har 11 sider mens den her inne ligger på usle 4.
Men hvor mange poster er det pr side på rbkweb og her på dette forumet?
La oss ta et tenkt eksempel om at det er 25 pr side hos dem og 50 hos oss så er det bare 3 sider forskjell og det er ikke så mye når det er en kamp hvor en er blitt totalt slaktet.
Hadde f.eks vif rundspilt oss så mye så hadde det vært mange flere innlegg i en kamptråd
Hadde det vært litt uenighet rundt enkelt spillere eller trenere så hadde det fort ballet på seg noen ekstra sider her også
29
Brann / Re: Brann i media
May 08, 2024, 12:39:01 PM
Quote from: Gulløl on May 08, 2024, 11:06:02 AM
Quote from: Eivind on May 08, 2024, 10:28:56 AMSamtidig; mens vi diskuterer innholdet i flere Brannpodcaster så søkte jeg etter Rosenborgpodder for å høre hva de sa om helgens kamp. Ingen av de har gitt ut noe etter kampen enda..

Så vi skal være glad det lages mye innhold om Brann ;)
Som alternativ til lite RBK podcaster om kampen er det mye kos i kamptråden i forumet på RBKweb. Med blant annet en god dose optimisme før kampen startet, penger ble satset, osv. Men så gikk det fin fin unnabakke med kommentarene :)
https://www.rbkweb.no/forum/viewtopic.php?t=9969&postdays=0&postorder=asc&start=0
Gøy lesing det der :-)
Ser også mange likheter mellom treneren deres og når Norling kom her.
De som er kritisk blir slått ned på og treneren har problemer pga arvet dårlig stall og han må få utvikle seg osv osv osv
Førte til nedrykk for oss og hadde jo vært deilig om det skjedde med dem også.

Og for en som led med rbk sin suksess på 80 og 90 tallet er det surrealistisk å lese om hvor dårlig råd rbk har.
Her har de virkelig kjørt en klubb på ræv
30
Brann / Re: Eirik Horneland
May 08, 2024, 12:35:51 PM
Quote from: osoerli on May 08, 2024, 12:24:05 PMLang kontrakt er bra.  Då blir det nok dyrare for evt. andre klubbar å kjøpa han ut.
Tru om det var Rosenborg-kampen som førte til at kontraksforlenging vart gjort no.
Det var vel snakk om i februar at de skulle prate om forlengelse
31
De virket giftigere nå mot rbk selv om de ikke scoret.
Og de hadde vel et mål på corner? Selv om det ikke ble mål når det skulle
32
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 07, 2024, 21:16:37 PM
Quote from: Dickens on May 07, 2024, 19:28:48 PM
Quote from: opplett on May 07, 2024, 18:23:36 PM
Quote from: Corran on May 06, 2024, 21:35:39 PMMitt inntrykke er at litt av problemet er at Bataljonen har sine sanger de gjerne vil synge litt vel mange ganger (etter min mening) slik at det blir litt "kjedelig" og da kjører heller Z sine favoritter.
Dette er de gangene de synger hver sine sanger.
Når de synger de samme så har de en tendens til å synge i litt forskjellig tempo og. Mitt inntrykk er det at bataljonen synger litt raskere enn Z
Og de på nedre blir jo helt forvirret så de kaster seg på litt forskjellige steder

Enig. Bataljonen må bli flinkere til å plukke opp det som spontansynges med litt aktiv lytting. Spesielt når det er sjanser, dødballer så må man evne å legge til side «No e vi her igjen, typer fra Bergen» og plukke opp det som dukker opp. Og når de først gjør det, gjøre det i riktig (les: saktere) tempo. Men det er ikke forsangerne sin feil, det er feltet som rett og slett har null taktfølelse.

Spot on! Kjernen viste på lørdag hvor sjelløst det er når det hoppes, klappes og flagges i ett bankende kjør uavhengig av det som skjer på banen. Kunne virke som de var på en helt annen kamp enn alle oss andre. En ting er å støtte laget, men der virker det som om presten setter på en plate med syremusikk i en begravelse og går fra hele seremonien.

Ja å se kjernen som durer på akkurat likt på 1-0 2-0 og på 3-0 er latterligt
Ja en skal støtte laget når det kommer mål i mot og prøve å vekke dem, men ikke med det samme driten i ett.
Og når du er rundspilt og 3-0 settes så er det faktisk lov å banne litt
33
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 07, 2024, 10:49:26 AM
Quote from: Miller on May 06, 2024, 23:42:26 PM
Quote from: Corran on May 06, 2024, 21:35:39 PMMitt inntrykke er at litt av problemet er at Bataljonen har sine sanger de gjerne vil synge litt vel mange ganger (etter min mening) slik at det blir litt "kjedelig" og da kjører heller Z sine favoritter.
Dette er de gangene de synger hver sine sanger.
Når de synger de samme så har de en tendens til å synge i litt forskjellig tempo og. Mitt inntrykk er det at bataljonen synger litt raskere enn Z
Og de på nedre blir jo helt forvirret så de kaster seg på litt forskjellige steder

Om du legger til at forsangerne til SS heller vil skrike til de rundt at «nå må dere faen trøkke til» for å begynne på en ny sang midt i en som allerede har trøkk fra Z. De nekter å følge stemningen utenfor sin lille kjerne og ikke minst følge med på det som skjer på banen.
Dette med at de ikke følger med på banen er noe av det merkeligste for meg, men i tillegg så gjør jo det at de ikke får kommet med de rette sangene på rett tidspunkt etter hva som foregår og hvordan stemningen er ellers på banen
34
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 06, 2024, 21:35:39 PM
Mitt inntrykke er at litt av problemet er at Bataljonen har sine sanger de gjerne vil synge litt vel mange ganger (etter min mening) slik at det blir litt "kjedelig" og da kjører heller Z sine favoritter.
Dette er de gangene de synger hver sine sanger.
Når de synger de samme så har de en tendens til å synge i litt forskjellig tempo og. Mitt inntrykk er det at bataljonen synger litt raskere enn Z
Og de på nedre blir jo helt forvirret så de kaster seg på litt forskjellige steder
35
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 21:31:13 PM
Brann spilte da mye inne i 16 meteren med Heggebø også (selv om det var i Obos) så det blir litt platt. Heggebø er også i form ekstremt god på å flikke videre og finne medspiller med en mann og to i ryggen.
Grønner er dessverre litt tydelig på at han har favoritter noe som er greit så lenge han ikke er journalist men kun en meningsytrer.
Og han er ikke så veldig fotball ekspert som han selv liker å framstå som
36
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 14:50:41 PM
Ser at det var en intern lenke for ansatte som kom på avveie og noen hundre billetter ble solgt der før det ble stoppet.
37
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 06, 2024, 13:27:33 PM
Eg flyttet en gang i tiden fra BT pga at eg var så lei trommen og shalalalala sangene til bortesupporterne.
38
Blomberg har jeg ment skulle ut av laget en stund men den jobben han gjorde mot RBK vil jeg si at bør gi ham fornyet tillit.
Så får vi se om det var et blaff, om det var dårlig/naiv motstander eller om det kan ha vært linken med Heggebø som var det som gjorde det.
Mathisen er en selvfølge på høyre.

Lsk kommer vel ikke til å legge seg bakpå når de er på hjemmebane så tror og håper det blir litt rom for våre spillere og ikke bare å stå stange i 90 minutter.

Så min mening kjør samme lag. Alle fortjener fornyet tillit
39
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
May 06, 2024, 13:19:27 PM
Felt Z tror jeg ikke ønsker å komme ved siden av bortesupportere med roperter, trommer og shalalalalalala sanger
De flyttet jo vekk fra SS en gang i tiden for de mente det var blitt dårlig

Dessuten er vel Felt Z noe av det som kanskje er med på å opprettholde at det IKKE kommer tromme på store stå

40
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 13:16:57 PM
Quote from: Gulløl on May 06, 2024, 12:52:41 PMAnmeldelse fra Brann og bli buret inne kan ikke være noe gøy.

Klipp fra BA:
- Brann kommer til å anmelde svartebørsselgere. Men har vi kontaktinfo vil vi først prøve å få billetten tilbake mot full refusjon, slik at vi kan selge den på nytt til noen som faktisk ønsker å gå på kamp, sier Rygg.
Hun sier videre at Brann kommer til å holde øye med på finn.no og andre kanaler der det foregår billettsalg.
BA har vært i kontakt med selger av billetten til 2000 kroner. Vedkommende beklager seg, og sier hen ikke var klar over lovverket og at annonsen vil bli slettet.


https://www.ba.no/16-mai-billetter-rett-pa-svarteborsen-styr-unna/s/5-8-2616043
Var ikke kjent med lovverket Dummeste jeg har hørt
41
Brann / Re: Aune Selland Heggebø
May 06, 2024, 11:27:56 AM
Tenker at om Heggebø scorer og spiller en bra kamp mot LSK så skal ikke Finne inn igjen.
Og tror også at for Horneland så teller andre ting like mye som målet. At han da flikket igjennom Blomberg og var solid resten av kampen hvor han både skapte muligheter for andre og var viktig i oppspill samt kjempet som en løve når rbk hadde ballen skal også tilsi at han velges
42
Brann / Re: Eirik Horneland
May 06, 2024, 11:24:20 AM
Var den som kom i hodet på meg og :-D
43
Brann / Re: Billettsalgstall
May 06, 2024, 11:23:30 AM
Fantastisk bra
Elsker at det er såpass trykk at det av og til skjer at kamper er utsolgt på minutter
44
Hva som kunne skjedd med litt marginer er jo egentlig det samme som å si "om han var i form"
Er en spiller i form så har han marginer med seg (Finne i fjor vår) er han ikke i form så går marginene i mot (Finne i år)

Skal vi diskutere om han passer i formasjonen på generelt grunnlag så er vel svaret JA når han er i form, men Heggebø i form mener jeg er et bedre valg for laget. Men det kommer jo også an på hvem som spiller rundt dem og hvilken form de er i
45
Evne til å komme til avslutninger er jo helt uvesentlig all den tid de fører til null og niks.
Alle kan vel avslutte, men om det gjøres fra steder og i situasjoner det er lite sannsynlig at en scorer hadde det kanskje vært bedre å finne andre alternativer.
Problemet til Finne i det siste er at i situasjoner han scoret i fjor vår så sliter han med å score nå.

46
Brann / Re: Eirik Horneland
May 06, 2024, 09:01:32 AM
Quote from: Lasaron on May 06, 2024, 08:56:00 AMHornis bruker Harald Aabrekk som rådgiver.

Tja, det kan godt tenkes Aabrekk er god i en sånn rolle, men overbevist er jeg ikke.

Ja leste artikkel og var først litt overasket, men det virker vel å være mer en samtalepartner enn rådgiver.
Han er en av flere (3-4 stk) Horneland prater jevnlig med og som gir sin mening om Brann sitt spill sett utenfra og med hvilepuls.
Og Aarbrekk slår meg jo også som en kar som er bedre med hvilepuls enn med høy puls :-D
47
Quote from: andreas1989 on May 06, 2024, 08:27:05 AMDu lager jo et poeng ut av Pedersen ikke har målpoeng mens Crone ikke er noe bedre selv, beviselig dårlige egentlig mtp antall minutter.

Og du kan si hva du vil om at Pedersen fikk ny kontrakt, det forandrer ikke det faktum at han fikk ny kontrakt og det er det du må forholde deg til om du liker det eller ikke.
Ja jeg laget et poeng av det og sier samtidig at Crone ikke var så bra han heller da for jeg kan se 2 ting samtidig. MEN jeg mener da også at jeg ikke ser et like godt topp nivå hos ThoreP som hos Crone og jeg ser ikke et like stabilt nivå hos Thore P

Og når det gjelder kontrakten så er det vel bare å gi ham beskjed om at han ikke satses videre på og får lov å finne seg en ny klubb. Dette har da vært gjort mange ganger så at han har en kontrakt betyr ikke så mye.
Dessuten om Crone får ny kontrakt så står backplassen mellom ham og Hellan.

Men jeg mener ikke Crone skal tilbys ny kontrakt på bakgrunn av kun de kampene som er spilt til nå. Han må holde nivået og vise seg fram så kan en snakke med ham til sommeren
48
Det er vel meget innlysende at Finne ikke har fungert i år som han gjorde i fjor vår.
Han fungerte heller ikke like godt på høsten i fjor.
Heggebø har hatt gode innhopp og en meget god kamp mot rbk fra start.

Blomberg fikk mer å jobbe med rettvendt og brukt styrkene sine bedre sammen med Heggebø og ja det har også med motstanderen å gjøre og hvordan de spilte, men Finne hadde ikke gitt Blomberg samme rommene å jobbe i.

Og eg tror at Brann vil få flere mål med Heggebø i form enn med Finne i form.
Tror ikke Heggebø kommer til å få samme tall som Finne gjorde i fjor, men tror laget vil ha flere mål med Heggebø i form.
Tror også at innhopp mot litt mer slitne motstandere (som i Obos) vil kunne gi Finne litt mer tid og rom slik at han kan spille på seg målfølelsen igjen

49
Quote from: andreas1989 on May 06, 2024, 07:29:59 AMDersom det er relevant å dra opp en sesong i OBOS så er det vel like relevant å dra opp 2023 sesongen der den danske Maicon klarte å bidra med 1 assist på litt over 2000 minutter som høyreback når du avskilter Tore Pedersen som hadde 7 kamper som høyreback ettersom han ikke hadde noen assist? Hvor mange assist hadde Tore Pedersen klart på 30 kamper mot Raufoss&co i OBOS?
Og ja dette kommer ingen vei ettersom du ikke klarer å innse at vi allerede har signert ny kontrakt med allsidige Tore Pedersen som har en høy stjerne hos Horneland samtidig som har unge Hellan som vi skal utvikle. Da skal vi selvfølgelig ikke tildele en middels dansk 30 åring noen ny kontrakt.

Forrige skulle bli min siste men eg må bare spørre om du ikke så eller velger å ikke se at jeg skriver følgende:
Crone hadde vel kun 1 assist og 2 mål og 2 assist i cupen i fjor som jeg er enig om at ikke var en så god sesong av Crone
Så ja 2023 sesongen er like relevant.

Og jeg har sagt hva jeg mener om ny kontrakt til ThoreP og hva de kan gjøre med den så er det ikke noen som står i veien for en ung spiller.
50
Quote from: andreas1989 on May 05, 2024, 22:33:25 PMHvem er vi egentlig? Dersom du leser innlegget jeg poster 15 min før ditt eget så ser jo du at jeg presiserer at det er snakk om hodedueller? Det er ganske morsomt når du skal prøve å gjøre et poeng ut av å be andre om å lese innlegg på nytt for så å nok en gang demonstrere at du selv ikke klarer akkurat det. Men dette er en tråd om sportsklubben Brann, ikke om deg.
Skrev jeg noe feil?
Ba jeg noen lese innlegg på nytt?