• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Recent Posts

Pages 1 2 3 4 ... 10
11
Kamper / Re: Brann - Rosenborg, Lørdag...
Last post by andreas1989 - May 05, 2024, 21:58:06 PM
Quote from: Corran on May 05, 2024, 21:47:53 PM
Quote from: andreas1989 on May 05, 2024, 20:56:35 PMVi var ikke radikalt annerledes i går når Heggebø var i tre dueller og for hundrede gang til og med lå ut på løpeturer i korridorene.
Nå har du i X antall innlegg kommet med denne påstanden om at Heggebø var i kun 3 dueller. Du er blitt rettet på et par ganger men fortsetter å skrive det.
Det som ble sagt til deg var at han vant 3 av 3 HODEdueller.
Han var i mange flere dueller så tenker du nå kan slutte å bruke de 3 duellene som et poeng om at han var i kun 3 av dem


Ro deg ned du, er det noen her inne som ikke klarer å argumentere for seg og heller ikke klarer å oppfatte et poeng så er det deg.
12
Kamper / Re: Brann - Rosenborg, Lørdag...
Last post by ostraume - May 05, 2024, 21:55:16 PM
Godt poeng her. Nå er det flere av motstanderne som har fremhevet hvordan de har studert Finne sine bevegelser og er preppet på å holde kontroll på han. Heggebø kommer med nye utfordringer.
13
Kamper / Re: Brann - Rosenborg, Lørdag...
Last post by Corran - May 05, 2024, 21:47:53 PM
Quote from: andreas1989 on May 05, 2024, 20:56:35 PMVi var ikke radikalt annerledes i går når Heggebø var i tre dueller og for hundrede gang til og med lå ut på løpeturer i korridorene.
Nå har du i X antall innlegg kommet med denne påstanden om at Heggebø var i kun 3 dueller. Du er blitt rettet på et par ganger men fortsetter å skrive det.
Det som ble sagt til deg var at han vant 3 av 3 HODEdueller.
Han var i mange flere dueller så tenker du nå kan slutte å bruke de 3 duellene som et poeng om at han var i kun 3 av dem

Så til diskusjonen
Brann med Finne er litt annerledes enn Brann med Heggebø.
Heggebø i form tar flere dueller og er et oppspillspunkt som skaper sjanser for indreløpere og kantene.
Finne i form kan skape mye selv og skyte og score fra de utroligste vinkler.

Minuset med en Finne i form kontra en Heggebø i form er at motstanderne skjønte utover sesongen i fjor hvordan de skulle demme opp for ham. Det ble også litt forutsigbart når alle hele tiden skulle gi pasning inn til Finne istedenfor å prøve andre alternativer.
En annen ting er at når det endelig var noen alternativer å legge inn til så var det vel i går flere innlegg enn i alle kamper Finne har startet i år til sammen. Ja det har litt med motstanderen å gjøre, men også at det var en å slå innleggene mot.

Men nå er Finne langt unna toppformen og Heggebø er i god form og om han fortsetter på samme måte i neste kamp bør det være et enkelt valg å benke Finne 16 mai
14
Brann / Re: Når skal Brann få en spi...
Last post by andreas1989 - May 05, 2024, 21:39:54 PM
Er Soltvedt på banen så er han klink, men etter nok en kamp der vi holder nullen så starter nok neppe Soltvedt på Åråsen.

Heggebø er jo i flyten om dagen så han bør ha selvtiliten, men han har vel blitt vraket fra oppdraget tidligere etter å ha bommet?
15
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by andreas1989 - May 05, 2024, 21:37:36 PM
Crone har vært høyst middels i de fleste kamper, god i noen og dårlig i andre. Tore Pedersen leverte prestasjoner i fjor på den banken som holdt Crone ute av laget og derav spekulasjonene om danskens fremtid i klubben. Videre kjøp av ny høyreback og ingen ny kontrakt til Crone mens Pedersen fikk sin forlenget for lengst.

Pedersen har vel også flere en en kamp som stopper der hans ferdigheter har vært til tider forløsende for lagets rytme og frispilling. Det at Pedersen er allsidig gir han en større verdi for laget enn Crone noe det vel er liten tvil om at også er klubbens syn på saken.
16
Kamper / Re: Brann - Rosenborg, Lørdag...
Last post by andreas1989 - May 05, 2024, 21:32:50 PM
Tre hodedueller er det jeg sikter til som et tegn på at vi skal opptre anderledes med Heggebø som en targetmann.

Poenget mitt med 11meteren er hvor Heggebø kommer til avslutinger og scorer målene sine fra der Finne derimot avslutter fra mer utfordrende posisjoner. Derav ser xGen ut som den gjør, naturligvis. Uansett så er jo det interessant at Heggebø har så få berøringer innenfor 16, er ikke det et tall som burde vært høyre når vi spiller med den type spiss og spillet i større grad flyter etter deres påstand med overlappende backer og det hele?

Og denne flyten du mener Finne ødelegger den fungerte jo særdeles utmerket på våren i fjor med en langt mer offensiv back enn det vi nå har tilgjengelig. Det at Finne tar med forsvarsspillerne på løpeturer åpner jo opp rom for medspillerne som vi må kunne klare å utnytte som feks Heggebø mot Ham-Kam.

For å oppsummere mitt syn på det hele nok en gang så er det påstanden om at Finne ødelegger spillet vårt som blir helt feil. Det at vi i en kamp denne sesongen har lykkes med spillet vårt i større grad enn tidligere vil jeg si ikke kan brukes som noen fasit for jeg tror vi kunne fått til en tilsvarende prestasjon og resultat i går med Finne som spiss. Jeg benekter heller ikke at Heggebø er en annen type med andre stryker enn Finne. Det er jo bare helt fantastisk, poenget blir igjen at det å avskilte og legge skylden på Finne blir for dumt når man ser på hva han skaper av sjanser, hvor mange kvalifiserte avslutninger han kommer til og ikke minst antallet berøringer i motstanders boks.

Men vi får se nå da fremover om det blir revolusjon og forløsende og ikke minst om dette også eventuelt vil slå ut på Finne med banen. Så finner man sikkert statistikker for både det ene og det andre om man graver dypt nok.
17
Tifo, sanger o.l.... / Re: Tribunekultur
Last post by Dickens - May 05, 2024, 21:29:59 PM
Quote from: Optimist on May 05, 2024, 12:38:25 PMAlltid kjekt å se når folk er rask opp på beina på alle tribuner. Også kjekt å se en BT-tribune som peker, knytter neve og roper mot bortefeltet. Frydenbø var det veldig mange som lagde lyd. Riktig nok som regel veldig rotete lyd, men når det først ble samstemt var det et herlig trøkk. Skulle ønske vi fikk til å være samstemt litt oftere. Men alt i alt - veldig gøy!

Evig kaos til tider på Frydenbø i går fra min plass på langsiden. Kan ikke fatte at de ulike grupperingene selv ikke ser (hører) hvor dumt det høres ut. Om det er sånn at det er umulig å få til et samarbeid mellom Felt Z og Store Stå, så hadde det vært så mye bedre om Felt Z-gjengen hadde flyttet opp i en av hjørnene på BT. For et kok det kunne blitt på den tribunen (ja, jeg vet det er en familietribune), men potensialet der borte er stort når man hører hvor bra de kan trøkke til der borte i dag til tider. Se for dere vekselropene med "Vi er Brann, Bergens stolthet". Men det blir vel med drømmene.
18
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by Corran - May 05, 2024, 21:24:34 PM
Crone har vært god i de fleste kamper i år.
Har til gode å se Thore spille såpass bra på backen som Crone har gjort i de fleste kamper i år

Og ThoreP som midtstopper har jeg null tro på, Han hadde en god kamp der men det er så tydelig at han ikke er helt komfortabel der og han selger seg lett noe vi så andre ganger han prøvde seg der. Eneste fordelen er et ok tempo
Og om ikke Palle eller Ruben spiller så har vi vel ungdom som fortjener å være før i køen enn Thore?
19
Brann / Re: Når skal Brann få en spi...
Last post by Corran - May 05, 2024, 21:19:27 PM
Spiller Soltvedt så tror jeg han tar den
Castro har vel vært lite aktuell siden han nesten ikke har spilt.
Finne bommet jo litt og samme med SHN
Kanskje det er SHN sin tur igjen?
Eller Heggebø om han spiller?
20
Kamper / Re: Brann - Rosenborg, Lørdag...
Last post by krakra - May 05, 2024, 21:02:03 PM
Heggebø vant, igjen, åtte dueller - ikke tre. Han hadde også 33/38 ballberøringer utenfor 16-meteren, og bare 5/38 innenfor. Mens Finne i snitt ligger på rundt 45% av berøringene sine innenfor 16-meteren. Dette er jo en betydelig forskjell. At Heggebø var på et par løp i korridorene endrer ikke på at rett under 90% av involveringene hans var utenfor 16-meteren. To av fem touch innenfor 16-meteren var vel scoringer.

Det at man har en spiss som brukes som oppspillspunkt, holder på ballen og vinner duellen utenfor 16-meteren vs. en spiss som i større grad skal kombinere og føre ball innenfor 16-meteren er en ganske vesentlig forskjell som har betydning for hvordan vi involverer kanter, indreløpere og backer.
Pages 1 2 3 4 ... 10