• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Desperado

1
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
August 20, 2012, 13:37:32 PM
Quote from: Xminator on August 20, 2012, 13:06:38 PM
Quote from: Nixon on August 20, 2012, 12:03:20 PM
Har det blitt sagt noe om når kamptidspunkt blir bestemt?


NRK måtte diskutere med sin samarbeidspartner NRK for å bestemme kamptidspunk.


Høddvoll har vel ikke flomlys? Her risikerer vi kampstart kl 14.00 slik at man får avviklet evt straffekonk mens det fortsatt er nok dagslys til å få ting sendt på TV.
2
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 17, 2012, 13:32:53 PM
Det latterlige med hele greia er jo prisen man som partoutkortinnehavere blir avkrevd for å kjøpe "sitt eget sete" - sitter på øvre Hansa, og der skulle Daffy ha 300kr - med andre ord mer enn jeg betaler i gjennomsnitt for seriekampene.

De oppfører seg som om "garantert plass" er ett gode - kan noen vekke Daffy og fortelle ham at vi ikke lever i 2007 lenger?
3
Brann / Sv: Billettsalgstall
November 10, 2008, 21:24:05 PM
Quote from: ostraume on November 10, 2008, 12:28:27 PM
Er det så Nrk som velger kamp til sin lørdagskamp eller er TV2 også andrevelger mtp mandagskamp?


Såvidt jeg vet skal NRK og TV2 bytte på å være andrevelger, annenhver serierunde eller noe slikt.
Samtidig ligger det inne noen begrensninger på hvor mange kamper for hvert lag som kan flyttes bort fra hovedrunden søndagen, men har ikke tallene i hodet.
4
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 07, 2008, 07:03:57 AM
Quote from: thesevs on August 06, 2008, 13:54:22 PM
Erfaring fra forrige hjemmekamp mot Ventspils viste at dette å laste billett inn på sesongkortet ikke fungerte. Det innebar da at folk måtte stille seg i billettkøen med de som ikke hadde kjøpt billett. Har du tid og kjenner du Brann godt, så velger du å hente ut papirbillett. Da slipper du bryet kampdagen.


Hvor har du dette fra? Jeg fikk ladet opp 4 partoutkort uten problemer, gikk rett inn. Skal dog innrømmes at jeg hadde med utskrift av kvitteringen fra billettluka på innerlomma sånn i tilfelle.... ;)
5
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 12, 2008, 13:29:52 PM
Quote from: "robbie A"
3) Branns handlinger tyder ikke på at de vil bygge på Søndre - Hvor er da den nye reguleringsplanen vi har hørt om i 2 år nå? Det tar ikke så langt tid å lage et forslag, selv for Brann.


Reguleringsplan-arbeidet ble startet i mai i 2007 (såvidt jeg husker), da var det annonse fra arkitektene som har saken om "oppstart av reguleringsplan", og sånt tar rett og slett mye tid siden gud og Herman skal uttale seg, det skal lages ett lass med dokumentasjon, vurderes i kommunen og opp i ymse politiske utvalg etc. Så den saken går sin gang den.

Det man skal bygge til vinteren er enten allerede godkjent (BT/Søndre) eller innenfor reguleringsplan (SPV/Hansa).
6
Brann / Partoutkort 2008
January 09, 2008, 09:59:54 AM
Quote from: "Veggen"Et lite spørsmål:
Jeg har betalt for fornyelse av partoukortet mitt, men har ikke fått noen bekreftelse på det. Lurte på om noen av dere har fått det?
P.S det er ikke på bataljonsfeltet.

Takk for svar!


Jeg fikk en bekreftelse per epost minutter etter fornyelsen på brann.no. Hvis ikke du fikk det samme bør du nok få saken undersøkt....
7
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 07, 2008, 13:19:32 PM
Quote from: "Ricky"
Klubbene plikter å stille med godkjente baner ved seriestart. Utover å love bortekamp i den 1.serierunden, tas det ikke noe særskilt hensyn til at klubbene bygger eller utvider. Det har iallefall aldri skjedd i nyere tid at noen har fått starte med to strake bortekamper.


Jo.

Viking fikk det året de åpnet Viking Stadion, ved at det som skulle vært første hjemmekamp ble utsatt til stadionet stod ferdig i mai engang.
8
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
November 11, 2007, 22:41:09 PM
Quote from: "monzilla"Det finnes vel noen regler på at naboene har kun så og så mange klagemuligheter? Kanskje det er derfor Brann drenerer byggeprosessen, rett og slett for å rævkjøre naboene og bygge tribune sør større?


Brann kan - innenfor dagens reguleringsplan - bygge opp til en viss høyde. For å bygge høyere må de enten ha dispensasjon (noe naboene kan bråke med) eller prøve å få godkjent en ny reguleringsplan (noe naboene også kan bråke med). Nå har det gått for alternativ #2 da, og prøver samtidig å få lempet på reguleringsplanen så de kan kjøre andre aktiviteter enn de rent idrettslige på stadion (les: kurs, konferanser og konserter). Når en reguleringsplan er blitt sånn som Brann vil ha den blir en byggesøknad en ren formalitet.
9
Brann / Champions Leauge 2008
November 09, 2007, 12:56:23 PM
Quote from: "Superjack"
Quote from: "fortune"
Quote from: "Natan"Har forstått det dithen at årets resultater ikke påvirker neste års seeding.
Poengene vi samler sammen i høst vil danne grunnlag for (bedre) seeding i 2009.


Det er feil. Poengene oppdateres etterhvert, og får effekt fra de store ligaenes sesongskidte, det vil si månedskiftet juni/juli.


Stemmer, det er status ved trekningen av neste års eurpoacuper som bestemmer, og da er hele europacup sesongen 2007/08 med.

Så her er det bare å satse på flere Brann og RBK seire. Vi får gå for seieren i UEFA cupen, så kanskje det blir bra nok til seeding i 3. runde. :)


Det er todelt. For KLUBBRANKINGEN er systemet som beskrevet over, mens nasjonsrankingen har ett års etterslep - noe med forutsigbarhet i forhold til hvilke plasser i ligaen som gir europacup osv.
10
Brann / Hyllest til Viking?
October 24, 2007, 07:12:36 AM
Quote from: "hdaniels"Brann vant gullet helt på egenhånd. Noen må tape, ingen er så suverene at andre lags tap ikke påvirker deres egen tabellsituasjon.
At Viking gjorde Brann en tjeneste på mandag er tullprat. Jeg vedder 1 stk Stabækskjerf på at det var sølvmedaljer og ikke Branngull som sto i hodet på Viking.

For en gangs skyld håper jeg Brann knuser all motstand på søndag.


Burde ikke Viking gjort som i England og stått æresvakt for Brann-spillerne på vei inn? Mener Chelsea gjorde dette i siste kampen mot ManU.....
11
Quote from: "Brannesen"Ja...men hovedgreien her!? Tv2 bryr seg vel ikke om folk ser kampen på storskjerm eller på pub vel? Ikke noe mer peneger til de den ene eller andre veien...Eller får de noen kroner for hver halvliter som selges på pubene? Vet forresten at abonnementprisen en pub betaler ikke er den samme privatpersoner betaler for at de skal få vise kampene...men det er jo allerede kjøpt og betalt. Er det noe jeg ikke skjønner her? Vedder på det ender med at vi får storskjerm på festplassen likevel og at "snille" tv2 som gir oss kampen vil at vi skal elske de for det...fuck offz!


Hvis ikke jeg tar feil så må fotballpuben og andre steder betale Tv2 nokså friskt for å kunne vise Tv2 Sport i lokalet - langt over normal privatpris. Hvis Tv2 så lar kommunen vise ting offentlig på storskjerm på festplassen uten videre så vil jeg tro en del pub-eiere føler seg temmelig snytt, også fordi mer folk på festplassen betyr mindre folk på puben og mindre ølsalg.

Og som tidligere nevnt på tråden, Tv2 leker ikke butikk - når du har en haug med folk som har betalt for ett produkt går du ikke hen og gir det vekk gratis heller.
12
Brann / UEFA CUP 2007/08
October 07, 2007, 11:18:39 AM
Quote from: "Nixon"Hvordan er billettfordelingen for bortesupportere i UEFA-cupen?
Har de rett på et firesifret antall billetter?


Nei, det er mye det samme som i tippeligaen:

http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf

§13.06:

"All clubs in the UEFA club competitions must make at least 5% of the total
capacity of their stadium available exclusively to visiting supporters, in a
segregated, safe area. In addition, visiting clubs will be entitled to purchase
up to 200 top-category tickets (unless otherwise agreed between the two
clubs in question) for their VIP supporters, sponsors, etc. (see Articles 17
and 27 of the UEFA Stadium Infrastructure Regulations and Article 19 of the
UEFA Safety and Security Regulations)."

Tror dog at kravet til fysisk skille mellom bortesupportere og andre er litt strengere....
13
Brann / Partoutkort 2008
October 06, 2007, 15:05:31 PM
Quote from: "Nixon"Så neste år blir det bare "ståfelt" på Hansa eller betale ekstra for et eget sete på Allmenningen. På Allmenningen vil atpåtil de som er der fra før få forkjøpsrett til å øke antall seter. Jeg spår bråk og oppslag i lokalavisene!
rett på ett variabelt antall biletter per kamp som del av sponsorpakken er det ikke rart det må være litt til overs. (se deg rundt på http://www.brann.no/index.php?mapping=228)

Når nye søndre tribune står ferdig kommer de sannsynligvis til å åpne for både utvidelser av eksisterende partoutkortbestillingner, og nysalg. Og i og med det ikke er planlagt så mye mere utbygging i nærmeste fremtid blir nok det for siste gang på en stund.
14
Brann / Partoutkort 2008
October 06, 2007, 13:07:12 PM
Quote from: "Lurkin"Men noen som vet om det er MER enn 12000 kort som blir lagt ut for salg? Altså, har jeg en mulighet selv om alle fra denne sesongen fornyer?

Ellers må noen her inne dø. Beklager på forhånd.


http://www.brann.no/index.php?mapping=249

Vet ikke mere enn det som står på brann.no, og leser jeg det riktig finnes det to måter å få seg nytt partoutkort på til neste år:

1. Være medlem av bataljonen og kjøpe på nedre B, C (i den grad det finnes ledige der) eller D.
2. Hvis du kjenner noen som av en eller annen grunn ikke skal fornye (eller finner noen slike her på forumet) så kan du overta deres - antar det er det det menes med "muligheter til å endre navn og plass".

Dødstrusselen velger jeg å se humoristisk på.
15
Kamper / UEFA - veien videre
October 05, 2007, 12:21:14 PM
Quote from: "Camsen"Jeg datt litt ut her. Fins det en side hvor man kan lese og forstå dette med koeffisient og seeding? :) :oops:


Han karen her er europacupenes svar på Krøvel, her står det meste:

http://kassiesa.com/uefawiki/index.php?title=FAQ


Hovedsiden hans (med faktiske koeffisienter/seedinger mm) er her:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
16
Kamper / UEFA - veien videre
October 05, 2007, 09:32:13 AM
Quote from: "fortune"Forresten er Brugge seedet som lag nr 45 i Europa!! Det vil gi oss mye poeng å slå ut dem.
17
Brann / Billettsalgstall
October 03, 2007, 11:01:17 AM
Quote from: "Snublefot"Er det noen som vet de skal stå i kø i Bergen for å sikre seg billetter til Brann - Viking?

Jeg bor i oslo og har dermed ikke partout kort i år som jeg hadde i fjor da jeg fortsatt bodde i Bergen.

Er det noen som kunne tenke seg å hjelpe meg? Hvis dere allerede skal stå i kø?  hadde satt umåtelig stor pris på det..


Med mindre Brann finner på noe helt spesielt, er det bare å stille i en hvilken som helst 7-eleven i Oslo kl. 11:59:56. Gjerne kortere kø der.... ;)
18
Brann / Er du i ferd med å tape veddemålet?
October 02, 2007, 19:19:27 PM
Quote from: "Markmus"
Quote from: "Nixon"Davy Wathne skal visstnok ha sagt at han skal svømme naken over Vågen dersom Brann vinner gull. Det finnes en tape med dette hos TV2, men ingen vet om den kommer til å bli brukt...

Han har helt sikkert noen kollegaer som er mer en villig til å grave den frem for ham :D


Davy bør inderlig håpe vi sikrer gullet mandag. Vågen blir ikke akkurat varmere fremover. :p
19
Brann / Billettsalgstall
September 26, 2007, 15:24:28 PM
Quote from: "Beffen"Har ikke vært problemer med å kjøpe billetter på nett til de siste kampene, men du har vel ikke vært på Stadion på en stund...............

Må tåle å "stå" litt i kø!
20
Brann / Billettsalgstall
September 08, 2007, 22:50:56 PM
Quote from: "atlascopo"Og er nummererte seter som alltid når det er forkjøpsrett. Så dere som er redd for å ikke få sitt sete må ta det med ro.

Nytt av året er det at man slipper å få biletten. P-kortet ditt blir aktivert i systemet, og man bare bruker dette som det skulle være en vanlig seriekamp. Luksus med andre ord.


Kor har du dette fra, stod det i brevet? Kan ikke se å ha sett det noe sted på brann.no...

EDIT: Fant en avkreftelse. http://www.brann.no/index.php?mapping=221

"Partoutkortene vil ikke kunne brukes til denne kampen, billetter må hentes hos Narvesen eller i Brannbutikkene."
21
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
September 08, 2007, 12:26:07 PM
Quote from: "The Boss"
Quote from: "Ricky"Tror Brann angrer litt allerede på at de bare bygget 3600 sitteplasser pluss vip-losjer på nordre langside.
En langside burde ha iallefall 7000 plasser. Men så trengte vi jo pengene fra vip-konseptet, så det var vel ikke annet å gjøre.


Tror ikke de angrer, iom. at inntekter på vip salget gav oss pengene til å bygge selve tribunen..


Hvis det nå skulle vise seg at en kapasitet på 21000 og noe blir for lite, så var jo han trønderen som går løs her inne inne på tanken om å lette taket på SPV og bygge bakover og i høyden til vi nådde 30.000 totalt. Kunne jaggu blitt litt av ett landemerke.....
22
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
August 30, 2007, 12:28:54 PM
Nå må folk lese hva velforeningsmannen faktisk sier i artikkelen - han klager ikke på høyden i det hele tatt - men på trafikksituasjonen ifb med evt bruk til kurs og konferanser.

Og kan forstå de er betenkt. Er en ting med kamper 15-20 ganger i året på ettermiddagen. Noe helt annet om det daglig skal komme busslaster med over 1000 konferansedeltagere. Noe som også vil medføre økt vareleveringstrafikk osv osv.

Nå mener jeg saken er den at kommunen plikter - på selvstendig grunnlag - å undersøke effekten av en sånn omregulering på nærmiljøet, uavhengig av hvor høyt naboene skriker. Så det blir litt feil å skyte naboene for at det ikke blir ny tribune til neste år.
23
Kamper / Sudova-Brann
August 28, 2007, 15:18:58 PM
Quote from: "Manx"ka for ett latterlig tidspunkt er det å spille kl 4 på en hverdag, blir ikke lett å rekke den for folk som er i arbeid..


Tja, dette er vel klokken 5 der borte. Har en mistanke om at grunnen er at Suduva ikke har flomlys, uten at jeg har fått sjekket det.
24
Kamper / Re: Prestasjonene svinger for mye!
August 17, 2007, 11:02:06 AM
Quote from: "Stoffi"


Forrige gang vi spilte mot Suduva var i 2002 - under Teitur. Mot Basel spilte vi i 2000. Også det under Teitur. Forøvrig var (og er) Basel ett godt lag, og 4-4-kampen mot dem er noe av det morsomste jeg har sett på Stadion.

Skal du kritisere Mjelde får du holde deg til noe han faktisk hadde ansvaret for.
25
Brann / Billettsalgstall
August 13, 2007, 09:28:48 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Det pussige er jo at disse to tribunene har ca 8500 sitteplasser totalt. Så hvorfor 6900?


Tja, sikkert fordi man kan plassere seg der man vil på tribunen. Hvis de selger ut rubb og rake misunner jeg ikke sistemann som kommer og må lete opp det ene ledige setet som er igjen....
26
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
August 12, 2007, 18:22:01 PM
Quote from: "kapteinen"Men han som var mest ute med kjeften sin var han tv2 "eksperten" av en vif supporter som dømte Mjelde nedom og hjem for å starte med Bakke.
Er ikke mye som skal til for å bli ekspert i dette landet her!!Dagens klovn!


Bengt Eriksen, som han heter, hadde i det minste baller til å si at han hadde tatt skammelig feil. Langeland forsøker å vri alt til sin egen fordel.....
27
Kamper / Brann - Rosenborg
August 05, 2007, 10:24:33 AM
Quote from: "Hansakongen"
Quote from: "Oppreist"Må Riseth stå over?

http://www.fxt.no/tippeligaen/rosenborg/article1269202.ece

På VG står han kun oppført med 1 kort - dvs 2 etter dagens kamp?? Hva er riktig - noen som har gode kilder?


for å si det sånn så er jo alltid vg og dagbladet seine med å oppdatere sidene om kort etc etc.. så stoler nå på det som står her på fxten at han må stå over ingen ting er jo bedre enn det:)..


På FXT sin egen spillerstatistikk står han også oppført med 2 kort i serien. Han har muligens headet en ball eller to for mye og kommet ut av tellingen. :p Desverre.
28
Brann / Er Brann proff nok
August 01, 2007, 12:48:09 PM
Quote from: "monzilla"Denne karen har vært aktiv siden 97. Alt han gjør er å spre negativitet rundt Brann. Se på alle postene hans, alt handler om hvor rævkjørt brann kommer til å bli i neste kamp.


Virker som internettversjonen av "gretten gammel pessimistgubbe på gamle sitte som har hatt partoutkort siden Beatles var store". Sånne er bare å overse og heller nyte kampen. ;)
29
Kamper / BRANN v CARMARTHEN
August 01, 2007, 12:44:31 PM
Quote from: "Snublefot"Man registrerer jo et vist antall spillere til uefa cupen, så det må da være noen midtbanespillere på brann2 som er registrert for spill.. ettersom vi kan registrere godt over 20 spillere..   og i tillegg er det krav om antall spillere fra egen junior avdeling, samt antall spillere trent i norge de siste 2-3 årene eller noe.

Har vi ingen andre på midten slik at vi må bruke TJ?


Faktisk - her er listen over folk som er påmeldt til 1. kvalikrunde:

http://www.uefa.com/footballeurope/club=52770/competition=14/index.html
30
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
July 19, 2007, 08:05:37 AM
Quote from: "Nixon"
Det er kanskje ikke tilfeldig at Solli og Andresen spiller sentral midtbane i morgen? Det kan jo være for å spare Gashi til søndag, men jeg tviler litt. For slike skriverier som i kveld har startet mang en overgangsak de siste årene...


Neppe tilfeldig; FFK skal jo ut og spille UEFA-cup selv i år. Hvis Gashi kommer på banen for Brann i den turneringen kan han ikke spille for noen andre senere....
31
Kamper / uefa: carmarthen borte
July 18, 2007, 19:05:17 PM
Quote from: "sveinarne85"Er det noen som har funnet ein eller annen måte å følge denne kampen på ?


Bergens Tidende har den på sendeskjemaet sitt ihvertfall....

http://fotball.bt.no/stat/index.jsp?stats=true&type=liveMatches
32
Kamper / Re: Billett-sp.mål fra utenbysfra
June 19, 2007, 08:28:00 AM
Quote from: "OC"
Det vi/jeg lurer på er hvordan vi skal gå frem for å være sikre på at vi får billetter til denne matchen med tanke på at vi ikke bor i Bergen.


Det selges billetter i samtlige 7-eleven og Narvesen-kiosker over HELE LANDET - kjenner til at folk har fått kjøpt på 7-eleven i Oslo mens både folk og billettsystemer har vært nær sammenbrudd i Bergen.

Hvis ikke Brann kjører noe spesial-greier med "kun billettsalg i brann-butikken" til den kampen, vil jeg anbefale en mann på billettluka.no og en mann på 7-eleven.
33
Brann / TV2 WebTV
May 11, 2007, 19:20:06 PM
Quote from: "Dr. Nansen"noen som vet kordann kvaliteten e på disse sendingene..? e det med komentator og greier? husker RL med 1 kamera som skulle få med seg alt.. e jo ganske stiv pris så det må vel vere sånn noenlunde bra opplegg vertfall


Dette er samme sending som sendes på TV2 sport og tilhørende tippeligakanaler, så det er flerkameraproduksjon og kommentator ja.
34
Brann / Billettsalgstall
May 07, 2007, 13:42:36 PM
Quote from: "Lilleheil"


Tja, hvis billettluka faktisk skulle holde seg oppe, vil det medføre at folk på internett kjøper opp alle billettene før køen i Galleriet blir betjent......med mindre de drar det gamle "mix minde"-trikset med å skrive ut en haug med billetter de ikke har solgt.
35
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
May 04, 2007, 14:02:51 PM
Quote from: "atlascopo"
Fakta er jo at det er levert inn byggemelding, på siste langside + begge tilhørende svinger. Og de venter på å få godkjent ny takhøyde.


Eeh - faktum er vel at Brann har søkt om å få endret reguleringsplanen (blant annet for å få takhøyden slik de vil), denne blir vel oversendt kommunen i disse dager. En evt. byggesøknad kommer hvis/når dette blir godkjent - og før det skjer skal alle mulige folk (bl.a. naboene) uttale seg.

Når byggemeldingen først kommer er det en formalitet å få den godkjent hvis den holder seg innenfor reguleringsplanen.
36
Brann / Billettsalgstall
April 27, 2007, 22:25:37 PM
Quote from: "rettetast"Byrådssaken om skjenkebevilling på stadion

http://tinyurl.com/24wnzt


Dette var jo klart og tydelig:

"En lignende bevilling ble i 2004 tildelt Hansa Corner på Brann Stadion (byrådssak 1181-04 ). Her ble bevillingen tildelt til et spisested, med en presisering om at bevillingen ikke gjaldt alminnelig skjenking for publikum, men kun til VIP-avdelingen hvor en begrenset krets av personer skulle ha adgang. Dersom konseptet skulle bli endret ville bevillingen kunne inndras på bakgrunn av dette."

Med andre ord: åpner man for åpent salg av enkeltbilletter på SPV er det bye-bye skjenkebevilgning.
37
Brann / Billettsalgstall
April 26, 2007, 10:34:47 AM
Quote from: "TroBlo"Sendte mail til Jæger med spørsmål om hvorfor de ikke solgte billetter på SPV tribunen fra kamp til kamp. Det sies at kampene er utsolgt og så står det flere hundre seter ledige på SPV tribunen. Fikk dette svaret:

På grunn av bevillinger og konseptet generelt kan vi ikke selge kamp til kamp.


Det betyr at de sannsynligvis kun har skjenkeløyve for s.k. "sluttede lag" - husker ikke helt detaljene, men da har man ikke lov å servere til folk som har kjøpt enkeltbilletter over nett. ;)
38
Brann / Billettsalgstall
April 20, 2007, 21:09:16 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Merkelig at 20000 er for lite, når vi ikke klarer å selge ut 17000 til en storkamp som Brann - VIF før et par-tre dager før. Billettene har jo vært til salgs i flere uker! Hvor ble det av alle de tusener som ikke kommer inn? Hvor ble det av hysteriet og lynsjestemningen du spådde ville komme når folk ikke fikk billetter? Hvorfor er det blitt av demonstrasjonene utenfor Rådhuset? Som du ser: Selv 17000 som kapasitet er ingen krise!


At salget går tregt mot slutten har vel også med å gjøre at en uforholdsmessig stor andel av billettene selges gjennom BT. Disse er for det første reservert BT's abonnenter, i tillegg er det jo strengt tatt "en voksen og ett barn"-pakker som går. Var det ikke tomt for billetter for åpent salg ganske tidlig i uken?

Nå er vel både en åpningskamp med "nytt" stadion og kamp mot VIF å regne for "storkamper", er meget spent på om det blir utsolgt til kampen mot Start på en lørdags kveld, spesielt hvis vi skulle gå på en eller flere tap i mellomtiden.....
39
Brann / Billettsalgstall
April 17, 2007, 09:17:21 AM
Quote from: "1963"Hvorfor i all verden gidde å diskutere x antall publikum "ETTER" at kampen er spilt? Det er opplyst drøyt 17000 på stadion i går punktum!


Fordi Brann har en lang historie for at tilskuertallet blir justert når man har fått summet seg og telt noen ganger til etter kamp. Punktum.
40
Brann / Re: inngang
April 09, 2007, 12:51:32 PM
Quote from: "Tore Larsen"
Quote from: "Tifo-gruppen"
Det vi har fått beskjed om fra Brann er at vi bare kan benytte inngangen som står på kortet.

Mvh Morten


Det er riktig, fikk nettopp tilbakemelding på forespørselen. Grunnen til at man kun kan entre den oppgitte inngangen på kortet er at man da fordeler tilskuerne på inngangene slik at flyten på tilskuermassen blir bedre mtp kødannelser osv.

Faktisk litt lurt tenkt av Brann for engang skyld :)


Lurt? Snarere idiotisk. Frem til nå har det vært samme hva slags inngang som står på billetten, man har kunnet entre Hansa fra alle kanter - hvis de plutselig innfører inngangstvang uten annonsering kommer dette til å bli ett sabla kaos. Og det som lager kø på Hansa er ikke folk som faktisk går til plassene sine, men alle julenekene som står og henger i gangarealet.
41
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 05, 2007, 10:59:06 AM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "David"16890 - 4698 = 12192

Hvordan i alle dager skal mann få plass til nærmere 10 000 på Søndre og i svingene? Er det bestemt at taket skal bygges høyere? Jeg kan ikke begripe annet enn at denne tribunen blir gigantisk.


Hvorfor ikke?Hansa tar 4000, og det er en kortside. Med hjørnene da, så burde det vel lett bli 10 000...?


Tja. Dimensjonen på gressmatten er visstnok 105x68, så en langside er sånn ca 1.5 ganger så stor som en kortside.

Dette skulle gi 6000 plasser + 600 for hvert hjørne, ca. 7200 totalt.

Hvis man så regner med 200-220 seter i bredden (her får Krøvel korrigere hvis jeg er helt på bærtur) så snakker vi om en 12-14 rader ekstra i forhold til Hansa'en......

Det jeg tror skjer er at Brann kommer til å se hva de får til med endring av reguleringsplan, og så bygger det så mye de klarer innenfor dens begrensninger i høyde og bredde. Forresten noen som har sett forslaget gutta hos Vaardal-Lunde jobber med?
42
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 30, 2007, 09:18:45 AM
Quote from: "Nixon"Med Stadion på Nygårdstangen mener jeg å ha lest at det hadde blitt utkjøring fra Bygarasjen rett ut i motorveien som går gjennom Fløyfjellstunnelen og mot Danmarksplass. Men det er klart at det hadde blitt litt køer der også.


Selvfølgelig! En ting er trafikk-kork på veien, men når hele Bygarasjen skal tømmes på en gang sier det seg selv at utkjøringsbommene ikke klarer å ta unna trafikken.....
43
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 30, 2007, 07:39:56 AM
Quote from: "Xminator"Klart Stadion hadde vert mer tilgjengelig 200 meter fra knutepunktet der all kollektivtrafikk og veier i Bergen samles.

Det kan da ikke være ett fornuftig menneske som mener dagens beliggenhet fortjener en 4'er. Eller en 5'er? Kommer du utenom den normalt fotballengasjerte bergenser finner du lett ganske mange som ikke vet hvor Stadion ligger en gang.

Og da har du ikke rørt endeløse køer etter kamp, og kampen om parkeringsplasser før kampstart.

Nei, jeg står på min 2'er når det gjelder Stadions tilgjengelighet for publikum.


Stadions beliggenhet er faktisk kraftig undervurdert.

Tross alt ligger den sentralt midt i mellom to hovedveier, det går plenty med busser forbi, og området den ligger i kan faktisk svelge unna veldig mye parkering.

Med ett Stadion i sentrum kan man stort sett drite i å parkere gatelangs, og heller stille seg i kø sammen med alle andre som skal inn og ut av ByGarasjen samtidig.....ellers takk.
44
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 25, 2007, 19:23:02 PM
Quote from: "tovatle"Hvorfor går den nye tribunen lenger ut enn bt tribunen? jeg syns dette ser jævlig stygt ut. er det bare meg eller?


Det er vel noe de har funnet på for å få plass til mest mulig fiff - utbygget er utkraget for 3. og 4. etasje, dvs. restaurantene og losjene. Egentlig like greit de sørger for at det er plass til en haug med folk der når de først lager en haug med glassvegger inn mot banen.....
45
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 25, 2007, 15:23:17 PM
Quote from: "Prudi"
Du virker å ha litt detaljert innsikt. Stemmer inndelingen av SPV-triibunen som følger?

Kjeller: Garderober, treningsrom
1 etasje (uten utsikt til banen): Almenningen med utgang til tribunen for VIP-hvermansen
2 etasje : Brann-børsen og Brannstuene med utsikt til banen og utgang til de øverste 6 radene på hovedtribunen
3 etasje: Losjene med utsikt til banen og utgang til de øverste 3 feltene
4 etasje (kun i midten): rom for kamera og presse

Er dette sånn noenlunde inndelingen?


Sånn noenlunde. Det du kaller kjeller kaller de 1. etasje osv, men inndelingen stemmer. Det ligger en link en plass i tråden (rundt side 35-40 en plass, husker ikke nøyaktig) til byggesaken hos Bergen Kommune - er der jeg har det fra.

Det virker ikke som om det kommer til å bli noe fysisk skille mellom "restauranttilskuerne" og VIP-Hvermansen ute på tribunen da, men det er nå ennå noen uker igjen.

Tenkte forøvrig å teste utsikten fra "restaurantradene" ved første og beste anledning (dvs. første hjemmekamp i cupen.) Med mindre markedsavdelingen i Brann klarer å fylle restauranten da også, i såfall skal jeg ta av meg hatten for dem....
46
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 24, 2007, 12:47:05 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Xminator"Jeg ville gitt alle VIP-boksene utsikt. De er jo ikke noe problem siden utsikten kommer fra den øverste glassveggen, og denne hadde vert der uansett.

"Problemet" på nyetribunen er Allmenning-glassveggen. Den er unødvendig og har veldig lite med antallet som kjøper seg plass. I praksis tar den bort 4-5 rader fra hovedtribunen, og gir den ett svakt visuelt inntrykk.


Virker litt merkelig med så mye og ikke minst så høy glassvegg for Almenningen ja. Blir kanskje bedre når det blir ferdig. Stygt er det ikke, men røde seter er det jeg helst vil se på en tribune, ikke glass.


Dette er ikke noen "almenning-glassvegg", men en vegg til restaurantene (kalt Brannbørsen og Brannstuen) som er en bedriftsgreie for bedrifter som ikke kan/vil/har råd til egen losje - i praksis blir dette to store "felleslosjer". De har sitteplasser på de 6 øverste radene på den vanlige tribunen, det er kun rad 13 og nedover som er for VIP-Hvermansen.
47
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 27, 2007, 20:58:12 PM
Quote from: "SK Fire"
Jeg vil forøvrig nevne at det finnes flere muligheter til å kunne øke kapasiteten med 500-1000 seter.

Stakk en tur innom Brann Stadion forleden og tittet litt på fasilitetene.

Da fikk jeg bekreftet min teori om at man fint kan legge til to rader øverst på BT-tribunen, to i skillet mellom øvre og nedre Hansa samt to rader nederst på Hansa.

I tillegg er trappene fra øvre til nedre seksjon på sistnevnte tribune mye bredere enn dem på BT. Setter man på ett ekstra sete pr. trinn (i ytterkanten), vil man likevel ha samme bredde som trinnene på Bt-tribunen.


Er særdeles skeptisk til teorien om å sette inn flere seter på Hansa - sikkert en fin tanke når du er eneste person på tribunen, men i og med at hele Hansa skal fylles opp med folk fra sidene (og ikke gjennom tribunen slik som på BT) er de gangarealene ikke større enn de må være. Synes det ble i trangeste laget allerede da de satte inn den berømte "ekstra raden på Hansa" i sin tid.
48
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 11, 2007, 17:31:52 PM
Quote from: "Petter Puddefjord"Hvorfor skal vi ha en sving åpen?


Hvis Nordre blir bygd sammen med Hansa og en av disse siger litt mer enn den andre (såvidt jeg har hørt har Hansa seget litt siden den ble bygd), blir det sprekker, skjevheter og generellt mye drit.

I tillegg kan det være at kostnaden til fundamentering der vil være større enn potensielle inntekter.
49
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 10, 2007, 00:32:54 AM
Det som "ødelegger" tribunen mest er den nedre raden med vinduer; innenfor denne skal det visstnok være to restauranter. Bygger man søndre uten restauranter men med bokser på toppen blir det ikke så gæærnt, blir vel seende ut omtrent som Klokkesvingen, bare med VIP-bokser øverst istedet for handicap-plasser.

Dere som har kontroll på sete-mattematikken her (Krøvel?) finner fort ut hva totalkapasiteten blir om det blir like mange rader med seter på søndre som i Klokkesvingen....
50
Brann / Teknisk Bygningstråd for Brann Stadion.
December 27, 2006, 15:26:47 PM
Quote from: "abe78"Tok meg en tur inn på annlegget før jul. Må si at det allerede ser meget imponerende ut. Det jeg faktisk er mest nysgjerrig på nå er hvor langt man flytter banen mot den nye tribunen. Var det snakk om et par meter? Hva var årsaken til at man velger å gjøre dette?