• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Recent Posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by Dickens - Today at 23:13:35
Det virker som enkelte supportere konsekvent ønsker unge spillere inn på laget bare fordi de er unge. Ingenting om kvalitet. Jeg har full tiltro til at Horneland, Huse og Fakiri har bedre oversikt fra treningshverdagen enn dere på hvor nivået ligger. Det er ikke sånn at hele Brann 2 består av Kniklas'er, Wolf'er eller Torsvik'er. Tvert imot! Det går evigheter mellom hver gang det dukker opp slike spillere. Skal vi hente slike spillere fra andre klubber som Glimt og Molde gjør så koster det 15-20 millioner. Minst. Beløp Brann bare kan drømme om å handle for.
2
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by Corran - Today at 22:52:02
ThoreP er en spiller jeg ønsker Brann kvitter seg med. Selv om han er allsidig er han ikke god nok i noen roller.
3
Brann / Re: Sesongen 2024
Last post by Corran - Today at 22:13:17
Det første nedrykket var det vel en del unge som ble forklaringen men kan ikke huske det på det andre nedrykket (i nyere tid)
Snarere tvert i mot. Heggebø blant annet var vel en av få som fikk skryt og det at vi hadde en del lovende spillere var vel noe som var litt trøst
4
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by andreas1989 - Today at 22:03:12
Problemet med Tore Pedersen som midtbanespiller er at han mangler alt utenom det som skjer uten ball og litt av det også. Et fryktelig merkelig valg med symboleffekt.
5
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by Corran - Today at 21:40:56
Problemet med Hjortesett var har han manglet en del på den delen av spillet som er uten ball.
Disse manglene mener da sannsynligvis Horneland er såpass store at han ikke fikk spille så mye
Med ball skrøt han jo mye av ham
6
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by andreas1989 - Today at 21:21:05
Nei det er fælt å tenke langsiktig og bærekraftig, det må vi aldri gjøre i denne klubben...
7
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by Giles - Today at 20:51:23
Gneldring på Horneland er latterlig og forteller klart og tydelig hvorfor Brann ikke tåler glimt av suksess. Støtt laget og de vil få opp dampen. Brann fortjener bedre.
8
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by Kjell249 - Today at 18:35:46
Horneland bryr seg ikke om alder. Han bryr seg heller ikke om prislapp. All historikk tilsier at han til en hver tid stiller med det laget som han mener har størst mulighet til å vinne kampen og underholde publikum. Om det er Niklas på 17 år i kvalikplass for eliteserien, så spiller han.
9
Brann / Re: Innkjøpsstrategi og spill...
Last post by andreas1989 - Today at 14:57:01
Problemet slik jeg ser det er mer at det må noe spesielt/unngåelig til for at ungdommene skal få sjansen. Når de først får sjansen og tar nivået så lar Horneland dem mer enn gjerne spille, men de får ikke minutter av Horneland med mindre det tvinger seg frem.

Det beste eksempelet er fra i fjor når Tore Pedersen skulle ruse rundt på midtbanen mens Hjortseth som var holdt igjen av Horneland fra et mesterskap måtte se hele kampen fra benken. Og da spilte vi mot Ham-Kam ikke Glimt.

Det handler om å tørre å satse samtidig som man sender ut et signal nedover rekkene. La ungguttene får sine minutter her og der og de åpenbare sjansene når det trengs eller passer seg.

Men hvordan var dette i Haugesund og i RBK under Horneland?

10
Brann / Re: Sesongen 2024
Last post by fortune - Today at 14:50:41
Quote from: nero on Today at 14:28:50
Quote from: fortune on Today at 13:57:40Brann hadde for få spillere i «peak performance age» - altså mellom 22 og 27 år. Det er i denne alderen fotballspillere presterer best. Brann - og Rikard Norling - hadde satset for ungt.

En gjennomgang av landets 144 fremste lag på herresiden, viser at samtlige har brukt yngre spillere fra start enn Brann i seriespillet. Branns yngste spiller er nå Daouda Bamba. Han er snart 24 og et halvt år gammel.


Sier ikke dette at Brann IKKE brukte unge spillere? Bamba på 24 som yngstemann.  Hvordan kan «unguttene» få skylden for det siste nedrykket? Eller tenker man fremdeles på Norlings glansdager?

Sorry, jeg klippet og limet litt. Bamba var i 2019 vår yngste spiller på 24 år, og dette skyldes delvis en konsulent-rapport som skyldte Norling-nedrykket i 2014 på for mange unge spillere og gamle spillere, men for få i sin beste alder 22-27 år. LAN-gjengen virket for øvrig ikke redd for å ha eldre spillere enn anbefalt, omtrent som Horneland.
Pages1 2 3 ... 10