• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ProphetSe7en

1
Brann / Kjøp av billetter via BT-kortet
April 12, 2009, 18:56:51 PM
Jeg tenkte å introdusere min datter for brannstadion i kommende kamp mot tromsø, og i den forbindelse tenkte jeg å benytte meg av bt sitt tilbud via btkortet.

Problemet er at jeg tydeligvis er for sent ute siden billettene kan kjøpes fram til 48 timer før kampstart.

Så, det jeg egentlig lurer på er om det er mulig å kjøpe disse billettene fortsatt på et vis, eller om disse billettene nå er sperret for salg eller selges via andre slik at tilbudet ikke lenger er tilgjengelig?

En ting til jeg lurte på. Er der noen form for studentrabatt å få på billetter, eller må jeg virkelig ut med 300 og opp for å kunne gå på kamp denne sesongen?
2
Brann / Når blir feiringen, mandag eller lørdag 20?
October 07, 2007, 22:12:50 PM
Jeg er litt forvirret her. Vil ikke det normale tidspunkt for feiring av gullet være når vi har sikret det 100% sikkert og det ikke er noen mulighet for å bli tatt igjen av andre?

På tv snakker de jo ikke om annet enn festen i morgen om vi slår lyn, men smaker ikke feste mye bedre når medaljen er på plass?

Hva tenker folk, er det i morgen det tar av?
3
Brann / gullet ska hem skjerf, hvordan få tak i?
October 01, 2007, 08:58:08 AM
Så under kampen i går på tv at mange hadde fått seg gullet ska hem skjerf, og jeg som mange andre har lyst å få meg ett slikt skjerf asap!

Noen som kan si meg hvem som selger disse, og hvordan jeg kan få tak i ham/henne?

Sitter utrolig stor pris på hjelp her:)
4
Brann / Parturkort og pris?
September 27, 2007, 21:08:39 PM
De siste årene har jeg helt falt av når det gjelder å gå på stadion. Tidligere var jeg på alt av hjemmekamper, mens nå de siste årene blir det ikke mer enn ca 5 kamper pr sesong.

Nå vil jeg gjerne endre på dette og vil gå til innkjøp av parturkort neste sesong.

Så da lurer jeg på ett par ting:

Hvilken pris er det her snakk om?

Hvor kan en kjøpe parturkort. Tenker da på tribuneplass, ikke forhandler:)

Hvor bør en velge å sitte for å få best mulig stemning i løpet av kampen? Er ikke noe artig å sitte  synge alene under kampene, mens resten av de branngale sitter på andre siden.

Fint om noen kan ta seg tid å svare her:)