• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hvitt tørkle

Started by rødesk, April 12, 2010, 14:37:46 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

rødesk

På tide å gi beskjed om at noe må skje. Nilsen og styret på vekk.

Vi betaler latterlige summer for å gå på stadion og se Brann drite seg ut foran hele norge.

Hva med å stille med hvite tørkler på søndag for å markere at styret og nilsen må vekk..
Stiller gjerne med en haug !!
oen må gå...!

Brann4

Støttes! En fin måte å vise at vi ønsker styrets avgang! og ikke minst latterlige nilsen og skarsfjords tryner vekk fra stadda!

SKBMiller

Jeg vil kalle det en latterlig måte. Tviler på at dere får med dere mange på dette. Jeg tenker bare på Spania hvor folk fisker frem tørklene om Real bare vinner 1-0 hjemme. Holder lenge med tilrop og bannere.

Langhår

Hvitt tørkle? Herregud så jævla pinlig det hadde vært. Må absolutt alt importeres?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Vizitery

Desverre burde man kanskje vurdere 15-30 min stillhet med banner "Mot styret, for klubben"

Henki

Bannere med klare beskjeder om hva styret kan gjøre synes jeg høres ut som en bedre idé enn hvite tørkler. Det er noe litt ekkelt, bortskjemt og Real Madridsk over den typen gest.
Ballen skal fremover!

skuteviken

Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

krakra

Quote from: skuteviken on April 12, 2010, 14:58:48 PM
Og når er tiden for å gjøre oss tydelig hvis vi ikke kan gjøre det på kamp?

Huff

Quote from: skuteviken on April 12, 2010, 14:58:48 PM


En protesterer da ikke mot styret på Brannkamp med forhåpninger om å ta mer poeng under nevnte kamp. En protesterer for å bidrta til å få styret fjernet. Supporterne viser sin misnøye mot styret enklest, og desidert mest effektivt på kamp og dette er helt legitimt, og effektivt. ''Styret må gå'' tilropene fra BT og Hansa hatr fått masse mediedekning, lokalt så vel som nasjonalt. I det store og hele omtales disse -med rette- som raseri mot styret, ikke at supporterene har vendt klubben ryggen, eller mente å hetse spillere. Enkelte medier har allerede påpekt at trenerteamet -indirekte- støttes ettersom det er styret og ikke SN som får tyn etter en grusom seriestart.

Protestene i gpr var ekstremt effektive, i dag er raseriet mot styret en snakkis og styret viser seg mer og mer isolert -totalt uten støttespillere. Dette er måten de må gå på. Videre må en strengt tatt også takke Brandtun for dagens situasjon grunnet vedkommendes usedvanlig klovnete uttalese i media hvor han nærmest sa at styret nå skal begynne å jobbe med å snu den negative trenden i klubben. Herlig fyr...

Vizitery

April 12, 2010, 15:15:29 PM #9 Last Edit: April 12, 2010, 15:18:12 PM by Vizitery
Quote from: skuteviken on April 12, 2010, 14:58:48 PM


Eg er fullstendig enig at det primære er å støtte laget og det skal også gjøres. Det vet spillerene vi er der for og med en banner vil de forstå grunnen til stillheten. Skrev også desverre fordi det ikkje er ønskelig, men synest absolutt det bør vurderes med blant annet stillhets protest(er) mot styret før eller senere.
Mener som "krakra", om eg forstod han/hun rett, så er det under kamp som er tiden for protester.

skuteviken

Jeg vil at styret og administrasjon skal ha det hett den nærmeste tiden, vi har sett nok av ganger hva som skjer når spillerne mister all glød når vi har gitt opp, for alldel opptøyer etter et tap er på sin plass og viss innsatsen er under pari på banen skal det og gis beskjed om at ikke tolereres. De siste hjemmekampene vi har hatt har det faktisk ikke stått på innsats.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Super Hasund

Då hadde det vert bedre med retro-drakter fra the old-old days
La Folket Synge

*Feltz*

Go Up