• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Recent Posts

Pages1 2 3 ... 10
1
Brann / Re: Svenn Crone
Last post by andreas1989 - Today at 23:25:58
Jeg skjønner ikke resonnement ditt, det er vel ingen som har sagt at en på 29 skal erstattes med en på 25? Poenget er jo at Crone er en spiller vi ikke trenger å erstatte da vi allerede har to andre høyrebacker under kontrakt. Du må gjerne drite i alder, men det å drite i alder er beviselig ikke en bærekraftig måte å drive fotballklubb på. Utenlandske spillere på Brann 2? Hva er det du mener? Og ja vi er langt unna EØS kvoten, men poenget er og forblir at utlendinger skal være nøkkelspillere ikke stallspillere.

Og at den høyresiden fungerer optimalt får bli din påstand, den er ikke akkurat oppsiktsvekkende dominant, men en back med fart og balllerdigheter vil gi høyre siden langt flere stenger å spille på. Og du mener altså at Crone skal forlenge kontrakten sin med et år til de samme betingelsene han nå har?
2
Brann / Re: Svenn Crone
Last post by Finfin respons - Today at 22:43:44
Quote from: andreas1989 on Today at 22:01:15Prinsipielt så er jeg fullstendig i mot ha utenlandske squad spillere og når de i tillegg nærmer seg 30 så er det i mitt hode noe som burde være helt uaktuelt. Vi har en gammel tropp og her åpenbarer det seg en ganske så grei og enkel mulighet til å justere troppen i riktig retning uten at det blir noe særlig tap. Crone har forbedret seg og spilt en del gode kamper, men han er ikke noen åpenbaring i en posisjon vi må få så mye mer ut av. I tillegg skal dansken nå jakte sin siste kontrakt der Crone naturligvis ønsker både lengde og mer penger.

Man kan med all mulig grunn stille spørsmål ved forlengelsen til Thore Pedersen, men det er nå en realitet vi må forholde oss til. Thore Pedersen er anvendelig i motsetning til Crone som kun har en posisjon, det har faktisk en del å si når man skal sy sammen en stall.

Ok. Fint med prinsipper. Mitt prinsipp er at jeg driter i om en spiller er 24 eller 44. Siden da er det ikke talent eller særlig salgs potensiale uansett. Da er eneste kriterium at de er gode. Ikke "gode nok". (Crone har nå gått fra god nok til God!) Så fjerning av gamle spillere for å få stallplass til en på 25 i stedetfor 29 er bare jåleri, i henhold til mitt prinsipp. (Men jeg vil ikke ha en stall med typetall 43 altså, men føler ikke det er noe å være altfor redd for.)

Når det gjelder utenlandske spillere på Brann 2, så har vi valgt å ansette en dansk speider. Jeg tenker at vi i hansabyen bare får tåle litt kultur. Vi er vel et stykke unna EØS-kvoten pr idag i alle fall.

Hva med å bare spørre: Fungerer høyresiden optimalt med Crone som viktig del av den? Svaret er JA, og vi har ham allerede ferdig innspilt og i fin gang. Det burde være verdt i alle fall ett års lønn, såfremt han tåler å ta en Holmen - når Fremtiden er moden.
3
Brann / Re: Tabelltips 2024
Last post by Finfin respons - Today at 22:12:59
Quote from: Finfin respons on February 03, 2024, 12:19:39 PMÅrets sesong er ikke vanskelig å spå, hvis man bare er litt objektiv:

1. Brann 2
2. Molde 2
3. Bodø Glimt 1
4. Fredrikstad 3

Hele 12 lag kjemper om å unngå kvallik i siste serierunde:

5. Godset
6. KFUM 2
7. Sarpsborg
8. Ham-Kam
9. Lillestrøm 1
10. Viking
11. Sandefjord
12. Haugesund
13. Kristiansund 1
14. Odd 1
15. Tromsø 2
16. RBK

15 poeng etter 1/3 sesong er ikke imponerende. Mye kan gå galt, men fornøyd med sorteringen av topp- og bunnlag. Bare 9 lag som kjemper om å unngå kvalik hvis det var siste serierunde nå i pinsen.
4
Brann / Re: Svenn Crone
Last post by andreas1989 - Today at 22:01:15
Prinsipielt så er jeg fullstendig i mot ha utenlandske squad spillere og når de i tillegg nærmer seg 30 så er det i mitt hode noe som burde være helt uaktuelt. Vi har en gammel tropp og her åpenbarer det seg en ganske så grei og enkel mulighet til å justere troppen i riktig retning uten at det blir noe særlig tap. Crone har forbedret seg og spilt en del gode kamper, men han er ikke noen åpenbaring i en posisjon vi må få så mye mer ut av. I tillegg skal dansken nå jakte sin siste kontrakt der Crone naturligvis ønsker både lengde og mer penger.

Man kan med all mulig grunn stille spørsmål ved forlengelsen til Thore Pedersen, men det er nå en realitet vi må forholde oss til. Thore Pedersen er anvendelig i motsetning til Crone som kun har en posisjon, det har faktisk en del å si når man skal sy sammen en stall.
5
Brann / Re: Svenn Crone
Last post by Finfin respons - Today at 21:30:16
Jeg zoomer litt ut her. Posisjonene er vel avklart mtp det store bildet.

Jeg synes Crone er skikkelig god for tiden. Brann spiller svært mye på høyresiden for tiden. Der sitter relasjonene tålelig bra med Denne Andre Dansken (D-A-D-joke!?)

Crone er ofte den spilleren som får ballen når midtstopperne ikke finner alternativer sentralt.
De siste kampene har han da kjørt på med ganske direkte og offensive valg, i stedet for å "alltid" spille bakover. Dette innebærer risiko. Jeg synes valgene han tar er gode mtp. enkle vs dumdristige løsninger.

Han slår faktisk også gode innlegg, og går støtt på løp i bakrom.

Defensivt er helt OK. Brann ligger sjelden i rammen for tiden, så vi får jo ikke helt vite hvor dårlige vi egentlig er, og Crone kan spillestilen vår fra OBOS-tiden.

Slik høyresiden nå fungerer, vil jeg at den fortsatt skal fortsette å fungere, om det er Crone eller Hellan som besørger det, eller noen andre.

Thore har ikke denne måten å spille back på. Han vil slik det er nå bruke tid på å komme inn i det. Tid man like gjerne kan gi Hellan. Sånn er det bare. Hvis Crime er fornøyd med å ta en Holmen, så er jeg fornøyd med å ha ham i stallen noen år fremover, men det er Hellan eller tilsvarende fremtid som skal overta plassen ved Korsveien* som kommer.

Er ikke bare alle enige i dette?
Jeg tror det. Jeg tror det. Jeg tror det.

* f.eks. skade, tre gule, treningsuke, esc etc.

6
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, mand...
Last post by Corran - Today at 18:40:36
Quote from: pidre on Today at 15:05:51Forresten herlig engasjement der oppe i tørrfiskbyen :)

https://fb.watch/s8rNmejk1E/?
Den der er fantastisk
7
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, mand...
Last post by pælida - Today at 15:57:10
Kristiansund er den byen jeg har vært i som minner mest om Bergen. Fantastiske folk, og en pen by. De har sin egen beffen Sundbåten. Den kan du ta og gå øyhopping i sentrum. Pleier å ta en kombi pub til pub og øyhopping nå på sommeren. Ta båten ut, ta en pils, ta båten til neste ny pils osv.

Laget har mye ungt. Det er mange spennende spillere der i dag. Det jeg har sett er et lag som prøver. Uten at de har kvalitet i alle deler. Ulvestad er viktig for dem.
8
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, mand...
Last post by Superjack - Today at 15:11:40
Klippfisk!
9
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, mand...
Last post by pidre - Today at 15:05:51
Forresten herlig engasjement der oppe i tørrfiskbyen :)

https://fb.watch/s8rNmejk1E/?
10
Kamper / Re: Kristiansund - Brann, mand...
Last post by pidre - Today at 14:07:40
Hadde håpet vi kunne slippe dette gullsnakket i media.

Det kan være en tanke å starte med Kartum for Kronvik, så kan han herje mot gamleklubben. Før dansken kom til Brann spilte han lite. Nå har han spilt mye. Tror han trenger en pause og hente seg inn litt.

Dette kan bli en knokkelkamp. Vil ha Palle og Heggebø fra start.

Dyngeland
Crone Palle Larsen Krsen
FHM SHN Kartum
Blom Hegg Castro



Pages1 2 3 ... 10