• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Stabæk

Started by Jeanet, May 03, 2006, 20:00:02 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

AtroZ

Synes den ene linjedommeren gjorde en elendig jobb. Virket ikke som om han var så nøye på de om han gav kast til riktig lag. Beviset på det kom i andre omgang nå han mistet solbrillene sine inn på banen. Klovnen vinket feil vei og fikk fortjent kjeft av haugen. Synes også det virket som om hoveddommeren var litt tvilsom i dag(hvem var det?) Utover de situasjonene som allrede er nevnt i tråden, virket det som stabæk heletiden fikk tvilsome frispark.

Jeg sto å håpet på at mjelde ville sette inn haugen i hele pausen, men mangelen av haugen er langt fra hele forklaringen i dag. Presset fra de som faktisk var på banen var veldig dårlig kampen igjennom. Husker spesielt før første målet. Stabæk fikk gå upresset helt fra kanten til pvm og gjennom hele den sentrale midtbanen uten at en eneste brannspiller forsøkte å snappe ballen. Det irriterte meg grenseløst.
Football is a game in which a handful of fit men run around for one and a half hours
watched by millions of people who could really use the exercise.`

P-K

Charlie var sammen med Bengt absolutt Brann svakeste spillere i går. Hvordan en jury kan kåre ham til banens beste, når han indirekte er skyld i begge Stabæks mål, er ubegripelig. Med Charlie på banen spiller vi 4-3-2 + Charlie. Han tok ikke et eneste defensivt løp og bidro lite offensivt før han fikk målgivende. Han var vel knapt ute på vingen sin i andre omgang. Den plassen måtte de andre spillerne dele på. Vel har han vært god i tidligere kamper, men i går burde han vært tatt av til pause!

At Mjelde tar ut en skapende Winters istedenfor en ubrukelig Sæternes vitner om alt for stor tro på sistnevnte. Prioritering av luftstyrke? Sæternes har jo knapt vunnet en hodeduell det siste året!

Stabæk er et lag vi skulle ha valset over. De har to spisser og ellers ingenting. Likefult slapp vi dem fri gang på gang.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Xminator

Igjen, de som vil benke Sæternes forstår ikke hvor viktig hans rolle er i laget. Det blir noe det samme som å ikke bruke en spillertype som Haugen på midtbanen. Balansen i laget rakner.

Sandefjord er ett duell-lag. Ikke like luftsterke på midtbanen (selv Miller kan hoppe høyere enn Knarvik :p), men de har hodespillere i forsvar og angrep som er ekstremt farlige på dødball. Noe RBK fikk se litt av i går. Om man skal vurdere en angriper på benken så er det Winters som bør ut. Memelli er en bedre duellspiller og har en følelse av at han er minst like målfarlig. Problemet er at vandringen til Winters er nesten like viktig for Brann som Sæternes sin fysikk. Så jeg stemmer for at laget som startet mot Molde får fornyet tillit mot Sandefjord!

krøvel vellevold

Og statistikken som serieleder er nå blitt slik:

26 ganger etter siste seriegull har vi stilt til kampstart som serieleder eller til 1.runde som regjerende seriemester:

26 kamper; 6 seire, 10 uavgjorte, 10 tap, 36-51 i målforskjell.
Legg ned hele klubben!

Tom C

Quote from: "P-K"
At Mjelde tar ut en skapende Winters istedenfor en ubrukelig Sæternes vitner om alt for stor tro på sistnevnte. Prioritering av luftstyrke? Sæternes har jo knapt vunnet en hodeduell det siste året!

Stabæk er et lag vi skulle ha valset over. De har to spisser og ellers ingenting. Likefult slapp vi dem fri gang på gang.


Hvis du i fullt alvor mener at Sæternes knapt har vunnet en hodeduell, så tror jeg du må ta deg en pille til. Han vinner faktisk de aller fleste lange oppspill i luften. Problemet er vel at ingen er der ballen detter ned etter at han har vunnet den første duellen. Sæternes er til og med hjemme på corner, og han er den eneste spilleren på Brann med skikkelig trøkk i hodeduellene, bortsett fra Sigurdsson og til en viss grad Bjarnason. Jeg skal dog være enig i at jeg savner innsatsen fra VIF-kampen. Både Sæternes og Winters så ut til å være sånn halv-interessert i å jobbe.

Problemet til Brann i går er at midtbanen svikter fullstendig. Når Andresen ikke har Helge Haugen til å jage for seg, så faller Brann helt sammen. Gang på gang i går fikk midtbanen til Stabæk god tid til å spille opp spissene sine. I tillegg klarer ikke Midtbanen vår å gjøre seg spillbar når vi starter bakfra, så det ender som regel opp med en dårlig langpasning fra Kalvenes, eller en støttepasning fra Kalvenes. Jeg er egentlig mer skuffet over kreativiteten til PVM enn KAlvenes, fordi jeg har egentlig ingen forventninger til Kalven. Men jeg mener man kan forvente mer av en kaptein på U-21 landslaget.

Til slutt vil jeg også stille spørsmålet om de to skottene til Brann er bortskjemte drittunger. Jeg kan ikke huske å ha sett andre lags spillere sutre og grine sånn når de blir byttet ut eller ikke får spille der de vil. De føler seg tydeligvis hevet over laget, og skjønner tydeligvis ikke hvilket elendig signal de sender ut til de andre når de oppfører seg slik...
Aldri mer Obos....

Langhår

Har nettopp sett målene i reprise på FX2. Memelli`s mål er det virkelig klasse over. Fantastisk stupheading og ikke minst styrke. Pasningen fra Miller er ekstremt presis. Forøvrig varmer det og se hvordan Memelli gjør sitt ytterste for å oppildne lagkameratene sine mens han stormer tilbake til midtbanen. Gir virkelig faen i om han har puttet sin første på stadion, her er det kun et mål til som teller. God holdning!

Etter Siggurdsson glimrende utligning er det heller ikke snakk om å puste lettet ut etter opphentingen. Andresen nærmest skyver dem tilbake til midten. Det eneste som står i hodet på dem er å prøve å få mål nr. 3.

Jeg er helt enig med mye av kritikken og det er helt klart at prestasjonen igår var langt under det vi forventet. Likefullt finner jeg grunn til å skryte av opphentingen og den moralen laget utviser på slutten. Det imponerer meg og det er lenge siden jeg har sett et lag med slik vinnervilje på stadion.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Snublefot

jeg ser på brann.no at de skriver dommeren blåste av 2 minutter på overtid.

Jeg så også Martin Andresen kjeftet på dommeren i det han blåste av, og vet at speakeren sa "minst 3 minutter overtid"..

Vi hadde innkast ved 16 meteren i det øyeblikket dommeren blåste av.

Er det slik at dommeren faktisk blåste av 1 minutt for tidlig??  

Jeg har lagt merke til det et par i ganger i årets sesong at det blir lagt til 2 , 3 eller 4 minutter, og at dommeren gjerne blåser av 30 sekunder eller 15 sekunder før de minuttene er gått..

Dette må jo bli helt feil? 15 sekunder er mer en nok til å produsere et mål.. og et innkast helt oppe ved motstanderens 16 meter er da noe som fort kan bli til en farlig målsjanse, og spessielt er det dumt å blåse av om det fortsatt et tid igjen av overtid???

Om dette stemmer, så blir det for dumt.



PS: Til han som tror dommeren mistet brillene sine inn på banen..  det var da ganske vitterlig en person på tribunen som mente linjedommeren skulle ha briller, ettersom han kastet sine egne solbriller på linjedommere=)  måtte le litt da, og håper for eieren sin del at det var noe billig H&M shit=)

Tom C

Dommeren blåste av etter 2.34 av tilleggstiden. JEg ble også ganske paff når jeg så det i reprise hjemme, trodde dette med MINST tre minutter faktisk var en regel...
Aldri mer Obos....

krøvel vellevold

Men er det sånn at dommeren LEGGER TIL tid da? Er det ikke heller slik at han STOPPER klokken når det er avbrudd? Og det skal jo faktisk godt gjøres om den tiden han stopper klokken hele tiden er i hele minutter... Stemmer det ikke at dommeren har én klokke som går hele tiden, og én som han stopper ved avbrudd? Når den som går hele tiden nærmer seg 45 min. så viser han til 4.dommeren hvor mye tid som ER IGJEN, ikke hvor mye tid som er LAGT TIL. Stemmer ikke dette? Noen dommere der ute?
Legg ned hele klubben!

Tom C

Quote from: "krøvel vellevold"Men er det sånn at dommeren LEGGER TIL tid da? Er det ikke heller slik at han STOPPER klokken når det er avbrudd? Og det skal jo faktisk godt gjøres om den tiden han stopper klokken hele tiden er i hele minutter... Stemmer det ikke at dommeren har én klokke som går hele tiden, og én som han stopper ved avbrudd? Når den som går hele tiden nærmer seg 45 min. så viser han til 4.dommeren hvor mye tid som ER IGJEN, ikke hvor mye tid som er LAGT TIL. Stemmer ikke dette? Noen dommere der ute?


Isåfall kunne jo Brann spilt ihvertfall 10 minutter ekstra. Regner jo med at klokken ble stoppet hver gang de halte ut tiden med trege innbytter, falske skader, uhorvelig trege frispark osv...
Aldri mer Obos....

P-K

Stadionuret er ikke det samme som dommerens klokke. Det er dommerens klokke vi går etter. Når han har tre  minutter igjen er det tre minutter igjen uavhengig av hva som står på tavlen.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Eivind

Hva for en gest er det egentlig Nannskog gjør mot SS når han scorer 2-0?

Han rynker på nesen ser på storestå og gjør "her stinker det tegnet" ser det ut som for meg! Uspiselig svenske

Klaus_Brann

Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

Quote from: "Eivind"Hva for en gest er det egentlig Nannskog gjør mot SS når han scorer 2-0?

Han rynker på nesen ser på storestå og gjør "her stinker det tegnet" ser det ut som for meg! Uspiselig svenske


Det gjorde det ekstra deilig å se ham ynke seg på tv etterpå. Mannen solgte skinnet før bjørnen var skutt....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Falken

Det er vel sånn at dommeren skal legge til for bytter, skader og unødvendig drøying av tid. Kan det stemme at det skal legges til 30 sek for hvert bytte?

kabelmann

Quote from: "Klaus_Brann"Ligger nede og vrir seg i "smerte", dommeren kaller på båre ganske fort, og mannen med tidligere jobb i baywatch løper det han er god for, for å få ut pakket. Men med en gang spilleren ser han kommer frem blir han helbredet, reiser seg opp, og jogger ut over sidelinjen!Patetisk!


Om du har sett denne i repetisjon på TV så så det faktisk jævlig vondt ut.
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Falken


Yngve

Quote from: "Tom C"
Quote from: "P-K"
At Mjelde tar ut en skapende Winters istedenfor en ubrukelig Sæternes vitner om alt for stor tro på sistnevnte. Prioritering av luftstyrke? Sæternes har jo knapt vunnet en hodeduell det siste året!

Stabæk er et lag vi skulle ha valset over. De har to spisser og ellers ingenting. Likefult slapp vi dem fri gang på gang.


Hvis du i fullt alvor mener at Sæternes knapt har vunnet en hodeduell, så tror jeg du må ta deg en pille til. Han vinner faktisk de aller fleste lange oppspill i luften. Problemet er vel at ingen er der ballen detter ned etter at han har vunnet den første duellen. Sæternes er til og med hjemme på corner, og han er den eneste spilleren på Brann med skikkelig trøkk i hodeduellene, bortsett fra Sigurdsson og til en viss grad Bjarnason.


Sæternes har til no i år gjort ein betre jobb i forsvar enn i angrep.I forsvar har han jobba og vunne duellar. Men det er ikkje til å kome bort i frå at i går var han ekstra veik. Han trakk seg frå utruleg mange duellar. Han var på god veg inn i dei, men heilt på slutten så trakk han seg. Det var gjennomgangsmelodien i går. Om nokon såg bildene på tv2sporten i går (du ser det diverre ikkje på fxt.no), så ser ein at før det fyrste målet til Stabæk, så er det duell på midten med sæternes og ein stabækfyr. Men pga sæternes feiger ut av denne, vinn stabæk ballen lett, og i neste trekk så vert det lagd eit flott innlegg og 1-0 til stabæk eit faktum.

Dette er for svakt av Sæternes, og sjøl om han er ein god fopallspelar, så har Migaren og vist at han er god, og i betre form enn Sæternes for tida. Difor bør Migaren få prøve seg på bekostning av Sæternes.

Klaus_Brann

Quote from: "kabelmann"
Quote from: "Klaus_Brann"Ligger nede og vrir seg i "smerte", dommeren kaller på båre ganske fort, og mannen med tidligere jobb i baywatch løper det han er god for, for å få ut pakket. Men med en gang spilleren ser han kommer frem blir han helbredet, reiser seg opp, og jogger ut over sidelinjen!Patetisk!


Om du har sett denne i repetisjon på TV så så det faktisk jævlig vondt ut.

Det har jeg ikke, men for meg så veldig tvilsomt ut at han skulle reise seg akkurat når båren kom fram, for så å jogge ut av banen uten tegn på smerter lengre! lite tilfeldig.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

Quote from: "Eivind"Hva for en gest er det egentlig Nannskog gjør mot SS når han scorer 2-0?

Han rynker på nesen ser på storestå og gjør "her stinker det tegnet" ser det ut som for meg! Uspiselig svenske


Tror ikke det var "stinker" han mente. Det var nok heller "glovarmt", det var ihvertfall det både jeg og litt senere kampens kommetator tolket det som.

enavgutta

Etter å ha fått kampen litt på avstand og lest litt aviser, så har jeg kommet frem til følgende om denne kampen : Jeg skammer meg over resultatet, den elendige moralen (som tydeligvis alle manglet utenom Memelli) og innsatsen..

Er vi tilbake på det jevne Brann nivået? Må det et under til i Sandefjord for å vinne?

Northside

Quote from: "Klaus_Brann"


Var vel den berømte magikersprayen han fikk på leggen... Den sprayen som ofte blir brukt i Italiensk og Spansk fotball for å helbrede dødsyke mennesker og omgjøre de til topp trente fotballspillere igjen etter 2 sek.

Fyren skulle hatt gult kort, minst.

BrannFa(e)n

Uansett hvordan man gjør det, Krøvel, så er det en skandale når mye av tilleggstiden er igjen og vi kan bygge opp et etablert angrep, og ballen befinner seg ved 16-meteren (innkast).
rannfasiten

Mr_Soma

Quote from: "Klaus_Brann"


Eller ble han bare skremt over de to damene med en saftig matchvekt som kom vaggende over halvminuttet etter baywatchmannen i teamet.
Men flott av dommer Alseth å ikke slippe innpå pakket før minuttet var gått.

Quote from: "Eivind"Hva for en gest er det egentlig Nannskog gjør mot SS når han scorer 2-0?

Han rynker på nesen ser på storestå og gjør "her stinker det tegnet" ser det ut som for meg! Uspiselig svenske


Jeg tror ikke de fleste på SS fikk med seg den live igår, for da hadde det blitt rabalder. Jeg så det ikke før på Sporten når jeg kom hjem. Usmakelig denne eksotiske skåningen. Klyse som hadde passet perfekt inn i VIF. Men han fikk heldigvis 2 på trynet på slutten.

C@Bøe_79

Grunnen til at han reiser seg er det utrolige Tippeliga-vannet.
Det helbreder det meste,og det kommer fra Askøy(Erdal).
Tråkket over i en kamp der ute(sinnsykt over),men etter 3-5 min med foten i en bøtte med vann var jeg helt fin.
SEr også det selges veldig mye til Italia og Spania..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

BrannFa(e)n

Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "Klaus_Brann"..og mannen med tidligere jobb i baywatch løper det han er god for, for å få ut pakket..


Eller ble han bare skremt over de to damene med en saftig matchvekt som kom vaggende over halvminuttet etter baywatchmannen i teamet.


Et av få høydepunkt igår!
rannfasiten

chris_henrik

Litt gøy å lese hvordan Stabæk folkene opplevde slutten av kampen:

http://www.stabaek.net/forum/index.php?showtopic=3125&st=120
<BRANN> ..... DKFM


Snublefot

Quote from: "Eivind"Hva for en gest er det egentlig Nannskog gjør mot SS når han scorer 2-0?

Han rynker på nesen ser på storestå og gjør "her stinker det tegnet" ser det ut som for meg! Uspiselig svenske


jeg stod på SS mot hansa, og så gesten Nannskog gjorde.. selv trodde jeg han gav tegnet for "wankers"...  og ble en smule forbanna, etter å ha sett det på tv vet jeg ikke helt hva jeg skal tro.


MEN 1 ting er sikkert.. jeg HADDE stor respekt for nannskog før kampen.. Jeg har det IKKE nå lenger.

Makan til syting og klaging på medspillere har jeg aldri sett..  islendingen han spiller med på topp skøyt fra skrå vinkel når nannskog ville ha ballen, og han slo ut i luften etter han og skreik noe..

Det samme gjorde han da stabæk skulle punktert kampen med 3-0 da nannskog la igjen til en spiller som innenfor 16 meter sleiva ballen utenfor.. 1 ting er å bli litt irritert, og be spilleren få opp fokusen, men måten nannskog opptrer ovenfor lagkamerater er uspiselig..  jeg har 0 respekt for den mannen nå, og ville aldri sett han i brann..

Langhår

Enig med snublefot. Virker som en "løs kanon" denne Nannskog. Så på sporten igår. Der kunne man høre brølene fra Nannskog så det ljomet i veggene i bakrunnen. "Fattar ni det, hva!?!? Det så ut som om det var assistenttreneren som fikk gjennomgå. En slik person kan hurtig bryte ned miljøet. Slike klovner trenger ikke vi i Brann.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Yngve

Du meiner ein slik som Martin Andresen?

Langhår

Quote from: "Yngve"Du meiner ein slik som Martin Andresen?


Nei jeg gjør ikke det. Martin Andresen tar grep på banen og dirigerer troppene. At han har temperamentet i orden og deler ut en melding her og der er jeg enig i. Men Andresen er kaptein, han skal ha ledelsen på banen.

Dersom du så Nannskog på kampen og ikke minst på TV etterpå vil du se at sammenligningen med Andresen blir helt feil. Når stod Andresen på TV å skjelte ut:

- Styret som ikke kjøper spillere
- Trenere som bommer på taktikken
- Innbytterne som ikke er gode nok(?)

Forøvrig var det han drev med på banen ikke annet enn syting og klaging. Runkebevegelsene eller hva faen det var for noe mot store stå kan jeg heller ikke se for meg Andresen gjøre.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Snublefot

Quote from: "Langhår"
Quote from: "Yngve"Du meiner ein slik som Martin Andresen?


Nei jeg gjør ikke det. Martin Andresen tar grep på banen og dirigerer troppene. At han har temperamentet i orden og deler ut en melding her og der er jeg enig i. Men Andresen er kaptein, han skal ha ledelsen på banen.

Dersom du så Nannskog på kampen og ikke minst på TV etterpå vil du se at sammenligningen med Andresen blir helt feil. Når stod Andresen på TV å skjelte ut:

- Styret som ikke kjøper spillere
- Trenere som bommer på taktikken
- Innbytterne som ikke er gode nok(?)

Forøvrig var det han drev med på banen ikke annet enn syting og klaging. Runkebevegelsene eller hva faen det var for noe mot store stå kan jeg heller ikke se for meg Andresen gjøre.


dessuten slår ikke andresen ut med hendene mot motspillere, og viser helt klart hva han mener med fysiske bevegelser..  andresen kommer med gloser han og, men måten nannskog opptrer på så virker det ut som at han tror han er verdens beste spiller...

han er en dyktig spiss, men fy fader og ekkel han er mot laget sitt...

Mr_Soma

Nannskog går hardt ut mot VM-troppen å mener at kun Zlatan og Henke er bedre spisser enn han selv.
Da mener han at han er bedre enn Rosenberg (Ajax) og Allbäck (København)

Sier en skåning som ikke har en eneste landskamp.
Tilfeldig? Neppe.


http://www.dagbladet.no/sport/2006/05/10/465806.html

Langhår

Vi har vel her forklaringen på hvorfor han står med 0 landskamper og ikke her spilt for annet enn annenrangs klubber. Nå er han snart i midten av tredveårene.....

Han tåler ikke suksess....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

RC

Quote from: "KennethS"Aldri start med Miller og Andresen sentral igjen. Utrolig merklig at han vraket Haugen etter den starten han har hatt på årets sesong... Har Miller klart og syte seg inn på laget? midtbanen ble overløpt i første omgang, Miller henger ikkje med defansivt i det hele tatt. Løpskapasiteten med de 2 sentralt e rett og slett for dårlig. Ellers var det positivt og se at Memelli e flere klasser bedre en Dylan M.

Savnet venstresiden i dag, viser at Hanstveit betyr mer en mann skulle trodd. Den offensive kvaliteten blir ikkje det samme med Kalvenes.



Sier mer om Mjelde enn om Miller at han klarte å snakke til seg den plassen. Mjelde må vise at han er sjef og sånn er det bare. Haugen må brukes, men kun til å plage motspillere og vinne ballen. Ikke gi gutten ballen! La han skaffe den!

Tom C

Quote from: "RC"
Quote from: "KennethS"Aldri start med Miller og Andresen sentral igjen. Utrolig merklig at han vraket Haugen etter den starten han har hatt på årets sesong... Har Miller klart og syte seg inn på laget? midtbanen ble overløpt i første omgang, Miller henger ikkje med defansivt i det hele tatt. Løpskapasiteten med de 2 sentralt e rett og slett for dårlig. Ellers var det positivt og se at Memelli e flere klasser bedre en Dylan M.

Savnet venstresiden i dag, viser at Hanstveit betyr mer en mann skulle trodd. Den offensive kvaliteten blir ikkje det samme med Kalvenes.



Sier mer om Mjelde enn om Miller at han klarte å snakke til seg den plassen. Mjelde må vise at han er sjef og sånn er det bare. Haugen må brukes, men kun til å plage motspillere og vinne ballen. Ikke gi gutten ballen! La han skaffe den!


Og hvem som sier at Miller har fått plassen pga syting? Det at KennethS stiller seg selv dette spørsmålet gjør det ikke til en realitet. På hjemmebane forventer publikum kreativt storspill etter alle kunstens regler, så jeg skjønner godt at Mjelde ville prøve Miller som kreativ ballfordeler på midten. Kunne sikkert funket bra også, hadde det ikke vært for at Andresen foreløpig er en skygge av seg selv når det gjelder jobbing og sliting på midten.
Aldri mer Obos....

Go Up