• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Hva er det med Lynsupporterne?

Started by sekto, September 27, 2004, 00:39:46 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

sekto

Jeg tenkte jeg skulle sjekke reaksjonen blandt Lynsupporterne etter dagens slakt.

Først og fremst må jeg klage over dette med billettfordelingen, ALLE som er med Bastionen (ikke det at det er så mange) er sikret billett til cupfinalen.. Latterlig enkelt de skal få billetter, vi må kjempe desperat for å sikre oss en billett selv om vi er medlem i supporterklubben og alt.

Uansett, tilbake til disse Lynsupporterne:

Det innlegget jeg fikk en god latter av var dette:
http://www.bastionen.no/forum/viewtopic.php?t=1028

Om han her fyren er så konvertert bergenser, så burde han vite at slik regnvær som vi så i dag ikke er dagligdags selv i Bergen. Ellers er jo det å skylde på våt bane som grunn til tapet ganske artig. Var vel egentlig flere Brannspillere som falt enn det var Lynspillere.

Håper vi har litt mer saklige ting å si etter tap, selv om jeg tviler på det.. :0P

Uansett, så får vi passe oss for finværet i november i Oslo. Tydeligvis er det det Lyn skal ta oss på!

monzilla

tulling. "Ullevaal Haveby". Makan. I monopol heter det da hageby. eller? hehe

enavgutta

Jeg håper for hans del at han ikke er bergenser ! Det ville i såfall vært en skandale !

Nixon

Virket som om han "bare" er vestlending, noe som kan være hva som helst.

Men det er jo interessant det der med å skifte lag. Man treffer jo f.eks. mange østlendinger på Stadion, og de er like engasjerte som oss fra Bergen. Men det å flytte er jo ingen unnskyldning for å skifte lag etter min mening. Hadde folk her på forumet gjort det samme dersom de flyttet til Olso. Blitt Lyn- eller Engensupportere? Eller er det innflyttere her som har skiftet til Brann?
Rød makt på Hansa

KennethS

Dette ser eg på som et lurt triks, nå kjøper fyren opp mange cupfinale billetter av lyn og konventerer tilbake til Brann :D


Denne var vrien:
"Inntil jeg ble klok av skade (les Teitur)."

Så vidt eg husker så ble teitur lyn trener etter han var i Brann.. var det pga Teitur var ubrukelig han ble lyn fan eller var det fordet han ville være med teitur til lyn? :D
tå på Brann

Kagain

Quote from: "Nixon"Eller er det innflyttere her som har skiftet til Brann?


Ikke for å spre noe rykter her, men er ikke PAF østlending da?

eksilbergenser

Som utflyttet (dessverre) bergenser kjenner jeg flere øslendinger som er Brann-supportere. Det kunne aldri i verden falle meg inn i å "bytte" lag selv om jeg ikke bor i Bergen. Det er direkte latterlig!
lt for Brann!

GamleErik

Quote from: "Røde Mor"
Quote from: "Nixon"Eller er det innflyttere her som har skiftet til Brann?


Ikke for å spre noe rykter her, men er ikke PAF østlending da?


Skandaløs påstand
ttaler seg kun som privatperson og har ingenting å gjøre med Brann Bataljonen Bergen sitt offisielle syn på ulike saker.

Nixon

Quote from: "GamleErik"
Quote from: "Røde Mor"
Quote from: "Nixon"Eller er det innflyttere her som har skiftet til Brann?


Ikke for å spre noe rykter her, men er ikke PAF østlending da?


Skandaløs påstand


Enig GamleErik. PAF snakker kav bergensk og har alltid gjort det! Lurer på hvor de har dette fra?
Rød makt på Hansa

Belfort

Har bodd selv i oslo 5-6 år nå. Er jo som alle sier,totalt uaktuellt å skifte lag,hvem gjør da det? Dette er garantert en vestlending som har hatt ett løst forhold til Brann. Gått på 2-3 kamper i sesongen og ikke vært noe interessert. Så kommer han til oslo og møter en  av de 15 lynsupporterne og finner plutselig ut at det er like greit å henge med han og vips så er han lyn supporter.

Christian

De skulle vært her forige mandag og virkelig fått sett reinvær. I går var det jo bare jevnt yr. Mot Stabæk var åpnet jo himmelens sluser seg på vidt gap.

Brann taklet definitivt underlaget best i går og det sjøl med et lag bestående av langt mer enn vestlendinger. Sæternes har jo nettopp kommet til Bergen, uten at det så ut til å være et problem ;)

Stoffi

Flotte greier hvis de greier å skylde på regnværet i stedet for seg selv.  Naiviteten lenge leve.
Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

SIL

Quote from: "enavgutta"Jeg håper for hans del at han ikke er bergenser ! Det ville i såfall vært en skandale !


Bare for å fastslå en ting. Ekte mannfolk skifter ikke lag selv om de flytter på seg!! Det er 10 år siden jeg flyttet fra litt lenger nord på vestlandet til Stavanger. Siden den gang har bare tilhørigheten til laget mitt blitt sterkere og sterkere. Ungene mine holder selvsagt med lag som Viking og Bryne, men det hjelper ikke. En kompis av meg flyttet fra Bergen og hit for over 20 år siden. Han er likevel ihuga brannsupporter enda. Slik skal det være.

Nixon

Et ekte mannfolk banker inn tilhørighet i ungene sine...
Rød makt på Hansa

PornoPung

Brann spilte vel mer klikkklakk-fotball enn det Lyn gjorde? Brann var flinkere å gå i mellom på pasningene.

eksilbergenser

Har selv to unger, og det blir ikke aktuelt med noe vif eller lyn-tull i mitt hus. Jeg skal ta dem med på kamper og lære dem opp til å bli gode brann-supportere!  :)
lt for Brann!

brannsupporteren:-D

skandaløst. selv om man flytter til en annen del av landet så skal man vel ikke bytte lag! er man en EKTE brannsupporter så bytter man ikke lag bare fordi man flytter til en annen del av landet!  FYSJOM!
url=http://www.bergenck.net]BCK HJEMMESIDE[/url]

Jokke

Quote from: "Nixon"
Eller er det innflyttere her som har skiftet til Brann?


Jeg har på en måte skiftet til Brann.....

Først må jeg si at jeg er fjerde generasjons Brann-supporter! Men jeg er født og oppvokst i Drammen!! av alle steder. Der hadde jeg en vanskelig periode i tenårene. Alle som har gått igjennom det vet at puberteten kan være forholdsvis brutal og beinhard på mange måter. Noe av det min far (fra Bergen) undetstreket var at man skal være meget nøye når man velger sine venner. Men som tenåringer flest ville jeg ta mine egne valg og tenkte ikke på langsiktige konsekvenser i det hele tatt. Jeg ble med noen nye venner på marienlyst stadion. Inngangsbilletten var gratis. Den første er jo alltid det! Uken etter gikk jeg tillbake allene og så en cup-kamp mot Vikersund. For å gjøre en lang og smertefull historie kort så var det starten på ett fem års langt "Godset-helvete".

Etter Gymnaset fant jeg ut at jeg skulle dra til Bergen for å studere. Jeg hadde jo familie der, om ikke annet, tenkte jeg. Noe av det første jeg gjorde når jeg kom til Bergen var å kjøre opp til Brann-stadion med min far. Vi gikk opp på gratishaugen og så ned på hansa-svingen og storestå. Min far hadde ett ansiktsuttrykk som jeg ikke hadde sett siden vi sto i det Sikstinske kapell på en av våre ferie turer. Dette var hellig grunn for ham. Og med ett gikk det opp ett lys for meg. Kroppen min ble fyllt av en ubeskrivelig glede. Noe hadde fallt på plass. Jeg hadde kommet "hjem"!

Dette er en sann historie!

Nixon

Kuttet du tvert? Eller måtte du til avvenning?:)
Rød makt på Hansa

sekto

Flott Jokke.. Alle kan gjøre feil i ungdommen.. Det viktigste er at man lærer og finner den rette troen før det er for seint..

Jokke

Jeg var en liten tur på Marienlyst i sommer. For gammelt vennskaps skyld. Jeg vil sammenligne det med å møte en tidligere kjæreste på gaten. Du husker at det var følelser der men du kan for alt i verden ikke forstå hvorfor. Hun var jo så kjedelig, og Ikke var hun særlig pen heller.

Jaja! Man gjør dumme ting i ungdomstiden!

sekto

To meget flotte sammenligninger Jokke.. ;0) Det å treffe eks'er kan også være spesielt ubehagelig når den nye dame er betraktlig deiligere..

kih

Quote from: "GamleErik"
Quote from: "Røde Mor"
Quote from: "Nixon"Eller er det innflyttere her som har skiftet til Brann?


Ikke for å spre noe rykter her, men er ikke PAF østlending da?


Skandaløs påstand


det er jo forsåvidt et spm og ingen påstand... men la gå, jeg kjøper den

Bekkalokket

Det er bondete å bytte lag. Den er grei.

enavgutta

Lurer på en ting folkens. Egil Eldøen, è han virkelig bergenser. Har drevet og lastet ned alt jeg har funnet av "Brann sanger" i det siste og det har dukket opp et par stykker fra denne fyren. Blant annet "Mitt hjerte står i Brann" som forøvrig e rimelig sjuk uansett hvordan man hører den.

Uansett, her er det innslag av dansk og ryfylke når han synger "...i røde drakter." Hør selv folkens, dette e spooky! Jeg mener at Brann sanger som høres ut som dansk/østlandsk eller stavangersk for den saks skyld ikke burde vært tillatt utgitt i Branns navn. Blir like tragisk som de der to Toro idiotene som prøvde å lære Brann publikummet nye sanger i feile melodier.....
Nei, til cupfinalen håper jeg kun Ove Thue har adgang på den musikalske biten.

12.mann

Nei, eg satser på at det er hans metode for å sikre seg billetter te finalen...
hmm?!??
ø for Brann, alle mann.
Blod e tjukkare enn vann.
Selv om vi rykker ned,
gir vi alt for Brann for det.

Scottishman

E d noen som vet kor eg kan få lastet ned noen gamle gode brann sanger som for eks egil eldøen med oslo by, har leitet lenge men finner an aldri

Kagain

Quote from: "Nixon"
Enig GamleErik. PAF snakker kav bergensk og har alltid gjort det! Lurer på hvor de har dette fra?


Ja jeg bøyer meg i støvet. Skal ikke si noe slikt mer. Men mener å huske at det var en høytrangert brannfan som snakket østlandsk...

Lefty

Tror ikke det er noen fasit på hvordan man bør oppføre seg og hvilke lag man bør holde med i forhold til hvor man bor.

Jeg kjente Thorstein Helstad den gangen jeg bodde på Hamar, og det gjorde sitt til at jeg besøkte ham ved et par anledninger i Bergen. Noe som igjen førte til at en stakkars lillehamring som ikke akkurat bor i fotballens Mekka, dro på seg Branndrakta...

OG etterhvert falt for en bergenser ! :)

Paradokset er at jeg er mye mer Brannpatriot enn han (antageligvis) noengang blir?!

Og for de som ikke har fått det med seg; JEG ER DAME... :)
(Så ikke kom med noe homo-hets o.l.)

Lefty/Liw

Brann e livet mitt :)

E du dame lefty?? Heheh, sorry altså, men d hadde eg aldri trodd!! Im shocked. E jo dame selv då :)
Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

Lefty

Ja, jeg er jo det...

Morsomt at det er flere av oss damene! :) Og jeg er temmelig alene om å være kvinnelig Brannsupporter her på Lillehammer...

Lefty

cyp

Har alltid tatt deg for en mann å være, Lefty. No offense :P
Bare hyggelig med kvinnelige vesener her inne :)
elt O e snobbete!!

Nixon

Quote from: "Røde Mor"
Quote from: "Nixon"
Enig GamleErik. PAF snakker kav bergensk og har alltid gjort det! Lurer på hvor de har dette fra?


Ja jeg bøyer meg i støvet. Skal ikke si noe slikt mer. Men mener å huske at det var en høytrangert brannfan som snakket østlandsk...


Vi bare tuller. PAF er selvsagt østlending. Sist sett på Brann2-kamp i kveld.
Rød makt på Hansa

Lefty

Quote from: "cyp"Har alltid tatt deg for en mann å være, Lefty. No offense :P
Bare hyggelig med kvinnelige vesener her inne :)

Hvorfor det, egentlig?! Skriver jeg med ekstra HARD skrift og pondus?
:D

Lefty

Nixon

Quote from: "Lefty"
Quote from: "cyp"Har alltid tatt deg for en mann å være, Lefty. No offense :P
Bare hyggelig med kvinnelige vesener her inne :)

Hvorfor det, egentlig?! Skriver jeg med ekstra HARD skrift og pondus?
:D

Lefty


Du skriver vel som en mann da Lefty? Du får ta det som det er...:)
Rød makt på Hansa

Lefty

Ja, får ta det som det er... Men jeg er langt fra noen mann. Og de som mener noe annet får med min mann å bestille! :D

Lefty

Brann e livet mitt :)

Joda, var vel noen her inne som trodde eg va en mann en gang også. Men de trenger kvinnelige synspunkter her inne og. Sant vel?? :)
Brann i mitt hjerte for alltid-

BYEN E BERGEN OG LAGET E BRANN!!!

(Altså, bare for å gjøre d klart: Eg e jente!)

cyp

Hehe, gikk på magefølelse her, ingenting annet. Går sjøl på stadion med en venninne som e Brann patriot til det innerste hjertekammeret. Synes det e bra at kvinner engasjerer seg også :)
elt O e snobbete!!

Lefty

Quote from: "cyp"Synes det e bra at kvinner engasjerer seg også :)


Store ting jeg ikke er så engasjert, da... :D

Lefty

cyp

Quote from: "Lefty"
Quote from: "cyp"Synes det e bra at kvinner engasjerer seg også :)


Store ting jeg ikke er så engasjert, da... :D

Lefty


Skjønner ikkje helt setningsformuleringen. Kall meg gjerne dum :P
elt O e snobbete!!

Lefty

Det var ment som ironi, men setningen ble helt feil... :)

Det er å dra en VELDIG rask slutning å kalle deg dum for den der! :D

Lefty

Kagain

Quote from: "Nixon"
Vi bare tuller. PAF er selvsagt østlending. Sist sett på Brann2-kamp i kveld.

Go Up