• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - antibrun

1
18års grense i midten og 16rundt.. Så kan de som skaper liv av 16åringene stå der.
2
Brann / Sv: Talentarbeid
July 17, 2009, 15:35:03 PM
halvlangt blondt hår. Googlet han like godt. Fant dette om han: http://efksiden.piczo.com/?g=36676713&cr=2  e vist futsal intrsert..
3
Brann / Sv: Talentarbeid
July 16, 2009, 10:29:10 AM
hehe, må jo være sykt lite fristende for unge spillere og slutte seg til brann når de ser så mye rot det e i klubben. Brann burde hentet de største talentene i bergen med en gang og heller leid de ut til de klubbene de kommer fra. 1000 ganger bedre en at andre klubber henter talentene våres..

Spillere som burde vært aktuelle e etter min mening:

Kristoffer Kvalheim-Frøya
Fredrik Kvalheim-Frøya
Sindre Myrdal-Løv ham
Kjetil Rønneberg-Løvham
Joakim Hjelle-Lyngbø(rart det ikkje har står mer om han noen steder, noen som vet noe mer om han? for mye primadonna fakta til og nå langt kansje?)
4
Brann / Sv: Talentarbeid
July 15, 2009, 10:20:27 AM
kall meg gjerne loco, men eg liker faktisk og reise rundt i vår vakre by og se på junior kamper og se for meg fremtidige brannspillere. Faktisk sykt mange gode unge spillere her.

To av de som har imponert meg mest er lyngbøs Joakim Hjelle(tar forbehold om at eg har skrevet navnet feil). Men dette er et sykt backtalent. Sett Lyngbø i 4 kamper og han har imponert i alle. Sett mange godt trente spillere, men var fortsatt sjokkert når eg så hannes kondisjon. Løp opp og ned venstresiden hele kampen, og hadde faktisk brukbar innleggskvalitet og de villeste sklitaklingene eg har sett(traff forøvrig ballen hver gang) Må dog nevnes at han ikkje hadde den største hurtigheten og e vist ikkje så målfarlig selv om han hadde noen friske raid. Tror han e 93 modell.


Den andre e Kristoffer på frøya. Ikkje sett så mye av han. Kun en a lags kamp. Men ble imponert over stoppertalente hannes. Og han e vist kaptein for 92kretslaget og når han for binde forann fredrik haugen så e nok han bra.

Tror uansett fremtiden for brann ikkje ser så alt for mørk ut..
5
når folk for partoukort på hansa bør det innformeres med en gang om at dette er en sangtribune og du har litt forpliktelser når du står der. Støtter allikavel ikkje utestengelse av folk under 18. Eg står på den siden mot SV tribunen, og de som skaper mest stemnig der er 3 gutter på 16-17 år.

Burde hatt 15års grense der. Står noen faste 5åringer nederst og fekter med flagg hele kampen, som igjen for(utrolig nok) folk bak de til og se mer på de en på kampen og slutter helt og synge med.
6
noen under meg som e rundt 16, skaper mer liv en de fleste voksne eg ser rundt meg..