• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2011

Started by BBB-Tony, May 07, 2008, 14:10:56 PM

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Go Down

thesevs

Det er jo litt catch 22 over det hele. Enten satses det og vi gjør det bra (tjener inn igjen det vi satses i form av Europaspill o.l.), eller så ryker vi på ræv økonomisk.

Eller så har vi det tredje alternativet - spare spare og atter spare, slik at vi ikke tar medalje eller rykker ned, men gror fast midt på tabellen.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

gladiporno

Ifølge nettavisen i går skal Thomas Rogne gi Stabæk beskjed om han blir i bærumsklubben eller ikke i løpet av et døgn eller to. Tips har tidligere hevdet at Brann har tilbudt Rogne kontrakt. Det betyr at vi muligens får en avklaring vedrørende denne spilleren med det første.

Gulløl

Tviler på om Thomas Rogne signerer for Brann. Tidene er bak oss der Brann var veldig konkurransedyktig på lønn. Bjørnar Holmvik fikk en gigantisk lønnsstigning når han gikk fra Stabæk til Brann, men det får ikke Rogne. Han kan nok få et litt bedre lønnstilbud hos Brann en hos Stabæk, men at det er nok til at en så ung gutt flytter over fjellet er tvilsomt. Det eneste er om han også legger vekt på andre ting en lønn som f.eks. at han er lei av å spille i gymsal for et lite publikum, og vil heller spille på norges beste gressteppe foran norges beste publikum :)
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

krakra

December 22, 2009, 20:20:57 PM #10653 Last Edit: December 22, 2009, 20:23:59 PM by krakra
Quote from: Langhår on December 22, 2009, 11:49:07 AM
Quote from: Nixon on December 22, 2009, 11:25:53 AM
Dette er ikke lystig lesing. Det er ikke akkurat med et forventningsfylt hjerte man går inn i det nye fotballåret.

Men jeg har likevel i bakhodet at jeg har hørt slike toner før. Og at Brann likevel har kommet opp med penger til nye spillere. Kanskje litt naivt, men jeg nekter å gi helt opp håpet før neste overgangsvindu stenger. Det er tross alt bedre muligheter enn på lenge til å skaffe gode spillere til en billig penge! Men da må de tenke litt kreativt og være på offensiven der oppe. Og det er kanskje litt mye forlangt...


Joda man har hørt det mange ganger før og det kan jo selvsagt tenkes at Brann prøver å senke potensielle selgeres forventninger. Men er det i det hele tatt nødvendig nå? Agentfirmaene sier opp folk som følge av at bevegelsene i markedet ikke er i nærheten av tidligere og flere klubber er på konkursens rand. Det burde være unødvendig å "lyve" om disse tingene.

Jeg tror heller Brann prøver å grine seg til at en eller flere investorer skal forbarme seg over dem. Forøvrig en taktikk jeg har lite til overs for. Man bør heller som du sier være offensive og villig til å satse. Entusiasme og vilje er alfa og omega for en fotballklubb. Uten det faller alt sammen som et korthus.

Entusasmen akkurat nå er mindre enn på lenge og såvidt jeg mener å legge merke til stadig dalende. Vi var mange som advarte mot at dette ble konsekvensene av et middelmådig lag med middelmådig fotball. Men vi var visst bare idioter som ikke hadde peiling på økonomi, å satse ville føre oss tilbake til økonomsk katastrofetilstander. Det var sparing som var nøkkelen. Hvor er vi nå? Eller kanskje enda viktigere; hvor er vi på vei.

Nå sitter vi med et lag som etter mitt syn er langt fra godt nok til noe medaljekamp, avisene skriver knapt om hva som skjer og vi er tydeligvis ikke på markedet engang etter forsterkninger. Det finnes høy risiko for at vi mister flere av våre beste spillere uten å få all verden tilbake for dem. Vi får håpe det finnes villighet blant investorer til å ta i et tak, men jeg mistenker at det ikke vil skje før de ansvarlige for dagens situasjon har fått avløsning.
Problemet er jo at "dere" mente at Brann skulle svi av flere titalls millioner på spillerkjøp. Noe som HADDE ført til økonomisk katastrofe hvis det hadde slått feil. Man trenger ikke velge mellom to ytterpunkter. Det er mulig å ikke spare seg til fant uten å bruke alt man har.

F.eks. kunne man brukt et par hundre tusen på å hente en Addo, eller "tatt sjansen" på å gi Huseklepp en ny og brukbar kontrakt hvor han fortsatt er Branns lønnsadel. I Brann ser det ut som valget står mellom pest og kolera. Enten bruker man penger som fulle sjømenn eller så skal man spare seg til fant.

krakra

Jeg tror forøvrig Brann kommer til å hente en ny stopper før sesongen starter, om det så ender med at vi henter Alexander Solli fra Løvene. RBH har stått hardt på at "vi prioriterer å hente en stopper og vil derfor ikke vurdere andre spiller" og vet at han vil få et helvete dersom han ikke klarer å hente denne stopperen.

Nixon

Quote from: krakra on December 22, 2009, 20:20:57 PMeller "tatt sjansen" på å gi Huseklepp en ny og brukbar kontrakt hvor han fortsatt er Branns lønnsadel.


Alt tyder på at en "brukbar" kontrakt overhodet ikke er aktuelt for Huseklepp sin del. At Brann ikke har fått tilbud på han i de to siste vinduene sier det meste om hvor vanskelig det er for spillere under kontrakt å komme seg ut. Så jeg er redd Huseklepp er tapt for Brann nesten uansett hva de tilbyr.
Rød makt på Hansa

krakra

December 22, 2009, 21:58:13 PM #10656 Last Edit: December 22, 2009, 21:59:54 PM by krakra
Nåja. At klubber ikke hiver seg på en 25-åring som kun har prestert på et nivå som kan gjøre Europeiske klubber interessert i en halvsesong(sommervinduet) er neppe noe supernytt. De er sikkert mere forsiktige nå som pengene er trangere, men hvis Huseklepp fortsette der han slapp neste sesong er jeg sikker på at det finnes klubber som er villige til å bla opp en sum som Brann kan være fornøyde med, selv om Huseklepp signerer ny kontrakt.

For Huseklepp er det vel uansett lurest i å bli hos en klubb hvor han vet at han fungerer og han er en stjerne til det kommer en klubb som viser at de virkelig vil ha ham og ikke bare signer ham fordi han er gratis.

Xminator

Quote from: Langhår on December 22, 2009, 10:19:51 AM
Nilsen belager seg på null forsterkninger. Det ser bra ut dette her. Fra rikmann til fant på to år.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4771947.ece


Flirer litt av setningen;  Brann-treneren innser at Sportsklubben i øyeblikket ikke er kapable til å sikre seg forsterkninger av Reginiussens format.

Ett lite sleivspark til sportssjefen som i fjor på disse tider stod frem og mente seg selv kapabel?

Nixon

Quote from: Xminator on December 23, 2009, 07:45:57 AMFlirer litt av setningen;  Brann-treneren innser at Sportsklubben i øyeblikket ikke er kapable til å sikre seg forsterkninger av Reginiussens format.

Ett lite sleivspark til sportssjefen som i fjor på disse tider stod frem og mente seg selv kapabel?


He he, men det er jo ikke et direkte sitat, så sjansen er stor for at sleivsparket eventuelt kommer fra BA-journalistene som har skrevet saken.
Rød makt på Hansa

Nixon

Quote from: krakra on December 22, 2009, 21:58:13 PMFor Huseklepp er det vel uansett lurest i å bli hos en klubb hvor han vet at han fungerer og han er en stjerne til det kommer en klubb som viser at de virkelig vil ha ham og ikke bare signer ham fordi han er gratis.


Erfaringsmessig tenker ikke alltid fotballspillere på som er smartest, så jeg tror ikke at du skal holde pusten mens du venter på at Huseklepp skal komme til samme konklusjon som deg. Og det er vel heller ikke alltid lett å forutse hva som skjer i den nye klubben. Veldig mange spillere opplever f.eks. at treneren som henter de fåpr sparken kort tid etter. Da hjelper det ikke at klubben opprinnelig virkelig ville ha han. Det er et sjansespill uansett. Og spillere tar sjansen i jakten på nye utfordringer og ikke minst penger. Som Reginiussen som reiser til en toppklubb i Bundesliga med 3-4 meget solide midtstoppere. Tipper at han er aktuell for norske klubber for utlån innen ganske kort tid.
Rød makt på Hansa

Gulløl

December 23, 2009, 11:11:50 AM #10660 Last Edit: December 23, 2009, 11:14:53 AM by Gulløl
Et Huseklepp salg til 2 millioner pund tilsvarende 18,7 mill. NOK,  skulle gi penger til å kjøpe:

Morten Moldskred for 3 mill. :)
Erik Mjelde for 2 mill. :)
Raio Piiroja for 2,5 mill :)
+ et par klassespillere til i samme prisklasse. :)

Likevel har Brann 5 - 6 mill. til overs som en buffer.

Men kjenner jeg den udugelige ledelsen til Brann rett så går alt i det store sluket. Summen 18,7 mill. er veldig nært det som årets underskudd blir og Bjørn Dahl vil vel slå seg på brystet i år også med at Brann gikk med et lite overskudd  :o
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Doffen85

Sikkert gode spillere og solide forsterkninger alle sammen, men jeg savner den tiden hvor det kom noe totalt ukjent ala Olofinjana. Nå kom jo Austin i fjor sommer, men prisen på han var vel nærmere 10 millioner, mens Olofinjana vel kostet 1 million. Dessverre tror jeg ikke vår kjære RBH har de nødvendige kontaktene eller oversikten over noe annet enn hva som befinner seg i Skandinavia.

Dette begynner å bli tragikomisk og mannen skjønner det ikke selv og det gjør heller ikke resten av Brannledelsen!

thesevs

Nå skal jeg ikke uttale meg om hva Roald kan og ikke kan, men jobben hans måles på resultater. Hvis ikke de under ham leverer, eller han klarer å skaffe de resultatene som klubben skal ha, vel da er det vel ikke så mye å diskutere - selv om Roald måtte være en hyggelig og jovial fyr, flink på kjøkkenet eller til diverse andre ting.
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Kjell249

Quote from: Gulløl on December 23, 2009, 11:11:50 AM
Et Huseklepp salg til 2 millioner pund tilsvarende 18,7 mill. NOK,  skulle gi penger til å kjøpe:

Morten Moldskred for 3 mill. :)
Erik Mjelde for 2 mill. :)
Raio Piiroja for 2,5 mill :)
+ et par klassespillere til i samme prisklasse. :)

Likevel har Brann 5 - 6 mill. til overs som en buffer.

Men kjenner jeg den udugelige ledelsen til Brann rett så går alt i det store sluket. Summen 18,7 mill. er veldig nært det som årets underskudd blir og Bjørn Dahl vil vel slå seg på brystet i år også med at Brann gikk med et lite overskudd  :o


Hvis Brann skulle være så heldig å få 2 M pund for Huseklepp, så vet jeg om noen andre som også skal ha en liten del av de pengene. Så Brann sitter kanskje igjen med noen millioner, som du kan være helt sikker på forsvinner i det store sluket. Et sluk som virker å vokse eksponensielt.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Bergenser1

Quote from: thesevs on December 23, 2009, 11:54:29 AM
Nå skal jeg ikke uttale meg om hva Roald kan og ikke kan, men jobben hans måles på resultater. Hvis ikke de under ham leverer, eller han klarer å skaffe de resultatene som klubben skal ha, vel da er det vel ikke så mye å diskutere - selv om Roald måtte være en hyggelig og jovial fyr, flink på kjøkkenet eller til diverse andre ting.


har du ikke skrevet noe feil på andre setningen din?

Doffen85

Quote from: Bergenser1 on December 23, 2009, 12:38:27 PM
Quote from: thesevs on December 23, 2009, 11:54:29 AM
Nå skal jeg ikke uttale meg om hva Roald kan og ikke kan, men jobben hans måles på resultater. Hvis ikke de under ham leverer, eller han klarer å skaffe de resultatene som klubben skal ha, vel da er det vel ikke så mye å diskutere - selv om Roald måtte være en hyggelig og jovial fyr, flink på kjøkkenet eller til diverse andre ting.


har du ikke skrevet noe feil på andre setningen din?


Du er det mest håpløse vi har hatt her inne noen gang!!!

olebrann3

Quote from: Gulløl on December 23, 2009, 11:11:50 AM
Et Huseklepp salg til 2 millioner pund tilsvarende 18,7 mill. NOK,  skulle gi penger til å kjøpe:

Morten Moldskred for 3 mill. :)
Erik Mjelde for 2 mill. :)
Raio Piiroja for 2,5 mill :)
+ et par klassespillere til i samme prisklasse. :)

Likevel har Brann 5 - 6 mill. til overs som en buffer.

Men kjenner jeg den udugelige ledelsen til Brann rett så går alt i det store sluket. Summen 18,7 mill. er veldig nært det som årets underskudd blir og Bjørn Dahl vil vel slå seg på brystet i år også med at Brann gikk med et lite overskudd  :o


Som sagt over får ikke Brann alt det. Men det blir også frigjort en del på lønnings siden. Blir huseklepp solgt håper eg Guastavino tar over plassen og rollen i laget

thesevs

December 23, 2009, 13:50:02 PM #10667 Last Edit: December 23, 2009, 13:52:26 PM by thesevs
Quote from: Bergenser1 on December 23, 2009, 12:38:27 PM
Quote from: thesevs on December 23, 2009, 11:54:29 AM
Nå skal jeg ikke uttale meg om hva Roald kan og ikke kan, men jobben hans måles på resultater. Hvis ikke de under ham leverer, eller han klarer å skaffe de resultatene som klubben skal ha, vel da er det vel ikke så mye å diskutere - selv om Roald måtte være en hyggelig og jovial fyr, flink på kjøkkenet eller til diverse andre ting.


har du ikke skrevet noe feil på andre setningen din?


Mitt poeng var - om Roald gjør en god eller dårlig jobb kan vi ikke fastslå, men at klubben sammen har gjort det dårlig sportslig sett - det kan ingen komme fra. Hvem sitter ansvarlig for det sportslige? Jo, Roald.

Har klubben sparket treneren? Ja
Har kluben sparket hjelpetreneren? Ja

Ikke så mange igjen å skylde på når det sportslige svikter enda en sesong...
"When you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Futurama

Derabilo

Quote from: Bergenser1 on December 23, 2009, 12:38:27 PM
Quote from: thesevs on December 23, 2009, 11:54:29 AM
Nå skal jeg ikke uttale meg om hva Roald kan og ikke kan, men jobben hans måles på resultater. Hvis ikke de under ham leverer, eller han klarer å skaffe de resultatene som klubben skal ha, vel da er det vel ikke så mye å diskutere - selv om Roald måtte være en hyggelig og jovial fyr, flink på kjøkkenet eller til diverse andre ting.


har du ikke skrevet noe feil på andre setningen din?


Har du ikke glemt stor bokstav?
Bergen ut av Norge -

dudo

http://www.sporten.dk/fodbold/norsk-interesse-traore

Det ryktes at vi er interessert i forsvarsspilleren Christian Traoré som bl a har en fortid i FCK.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Dersom Brann hadde hatt noe plan i overgangsmarkedet og ikke minst lykkes i den så vil forsterkningene være klare til nyttår eller den nærmeste tiden etter det. Om så ikke skjer så kan vi konkludere med at vi nok engang har mislykkes eventuelt at vi ikke har prøvd grunnet vilje til å prioritere sportslig styrking.

Så blir det vel noen nye fjes når panikken slår inn i slutten av februar.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

nero

Quote from: dudo on December 27, 2009, 14:45:20 PM
http://www.sporten.dk/fodbold/norsk-interesse-traore

Det ryktes at vi er interessert i forsvarsspilleren Christian Traoré som bl a har en fortid i FCK.


Greier ikke å finne ut om han er stopper eller back. Han er bare 182 høy, ser jeg. Venstrebent back?
Lions led by donkeys.

Mick

Quote from: nero on December 27, 2009, 16:17:58 PM
Quote from: dudo on December 27, 2009, 14:45:20 PM
http://www.sporten.dk/fodbold/norsk-interesse-traore

Det ryktes at vi er interessert i forsvarsspilleren Christian Traoré som bl a har en fortid i FCK.




Greier ikke å finne ut om han er stopper eller back. Han er bare 182 høy, ser jeg. Venstrebent back?


Han ble ihvertfall brukt som midtstopper i FCK husker jeg og med tanke på at det virker som det er det eneste Brann er på utkikk etter så er han nok det.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

Klaus_Brann

Han står oppført som midtbanespiller for Hammarby, mens på en annen nettside står han oppført som midtstopper, så han kan vel bekle begge rollene, han er høyrebent.

Dog står han oppført med en markedsverdi på 800 000 £, men nå rykket vel Hammarby ned så den kan vel synke.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

dudo

En spillende midtstopper, skulle man altså tro. Har hatt noen kamper som midtbanespiller for Hammarby, men flest som forsvarer.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

gladiporno

På Hammarbys hjemmeside blir han beskrevet som en rask, sterk og aggressiv midtstopper/def.midtbanespiller. Er vel tiltenkt som erstatter for Sigurdsson hvis ryktet stemmer.

Link: http://www.hammarbyfotboll.se/se/lagen/a-laget/spelare/?playerid=826&teamId=177

Huff

27 år. Grei alder mtp en lang karriære  i klubben, dårlig  alder mtp videresalgspotensiale.

krakra

Quote from: Langhår on December 27, 2009, 16:05:15 PM
Dersom Brann hadde hatt noe plan i overgangsmarkedet og ikke minst lykkes i den så vil forsterkningene være klare til nyttår eller den nærmeste tiden etter det. Om så ikke skjer så kan vi konkludere med at vi nok engang har mislykkes eventuelt at vi ikke har prøvd grunnet vilje til å prioritere sportslig styrking.

Så blir det vel noen nye fjes når panikken slår inn i slutten av februar.


Gjelder dette også de andre klubbene? Forutenom Stabæk er det vel få av toppklubbene som har fått inn noen særlig forsterkninger enda. RBK har vel hentet en keeper, men ellers er det lite. Viking har ingen, Molde har ingen, VIF har ingen.

Klaus_Brann

Quote from: Huff on December 27, 2009, 19:09:45 PM
27 år. Grei alder mtp en lang karriære  i klubben, dårlig  alder mtp videresalgspotensiale.


Det er godt på den måten at vi kan få en med et jevnt høyt nivå over mange år, men som samtidig er litt for uinteressant for noen særlig større klubber.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: krakra on December 27, 2009, 20:27:58 PM
Quote from: Langhår on December 27, 2009, 16:05:15 PM
Dersom Brann hadde hatt noe plan i overgangsmarkedet og ikke minst lykkes i den så vil forsterkningene være klare til nyttår eller den nærmeste tiden etter det. Om så ikke skjer så kan vi konkludere med at vi nok engang har mislykkes eventuelt at vi ikke har prøvd grunnet vilje til å prioritere sportslig styrking.

Så blir det vel noen nye fjes når panikken slår inn i slutten av februar.


Gjelder dette også de andre klubbene? Forutenom Stabæk er det vel få av toppklubbene som har fått inn noen særlig forsterkninger enda. RBK har vel hentet en keeper, men ellers er det lite. Viking har ingen, Molde har ingen, VIF har ingen.


Molde har vel bare mistet ja, og det var litt av en spiller.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Langhår

BruunH satser vel på at ingen andre forsterker heller. Det ville jo passe fint inn i profilen hans som en innovativ og offensiv sportslig leder. En mann av visjoner!

Det er klart at ikke mange har forsterket foreløpig. Så vi får håpe på status quo for de andre. Så får vi se om Nilsen klarer å få til det lille ekstra som gjør at vi går forbi våre konkurrenter.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Doffen85


Klaus_Brann

"En helt ok spiller".

Han beskrives som en som Sigurdsson, uten farten, mao ingen toppstopper.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Gulløl

Når han ikke er blant de ti beste forsvarsspillerne i Allsvenskan, så glem han. Da er det like greit å gå for Onstad eller Sigurdsson om en skal ned på det nivået. Tror ikke han er aktuell for Brann uansett. Det at Brann har forhørt seg om han bruker vel agenten hans for alt det har av verdi selv om det bare er en liten telefonsamtale. Brann har sikkert forhørt seg om minst 20 - 30 stoppere siden i høst men det betyr ikke at alle er aktuell for Brann.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Xminator

Eventuelt er Roald på vei nedover listen sin.

krakra

December 28, 2009, 16:53:39 PM #10685 Last Edit: December 28, 2009, 16:55:20 PM by krakra
Dette er rundt den klassen jeg foventet at RBH skulle lande på til slutt. Etter å ha vært linket til en svensk 22 år gammel landslagsdebutant, en norsk landslagsstopper, en ung komet, TLs beste stopper 2009 og Lærde Bjørdal, som alle var spennende navn er vi nå nede på en 27 år gammel middelmådig danske uten noen av kvalitetene vi trenger i forsvaret for å utfylle de som allerede er der. Hadde vært et typisk RBH-kjøp. Da syns jeg ærlig talt det er bedre å bare drite i det. Denne fyren ser ikke ut til å være i stand til å fikse noe uansett. Som andre har sagt: En Siggy uten fart

PS: Jeg sier ikke nødvendigvis at jeg tror vi kommer til å hente DENNE spilleren, men at nivået ser ut til å være rundt det jeg forventer at RBH henter opp fra hatten sin. Middelmådig uten utfyllende ferdigheter i forhold til resten av laget.

esp123

Quote from: Xminator on December 28, 2009, 16:51:42 PM
Eventuelt er Roald på vei nedover listen sin.

Eventuelt kartlegger de markedet, og vurderer flere alternativer. Det kan jo rett og slett tenkes at de har flere tanker i hodet samtidig, og at de ikke setter alt på et kort.

Så forresten en liten fyr som lignet sykt på Fredrik Strømstad som kom med flyet fra Kristiansand i går kveld.

Spelaren

Quote from: esp123 on December 28, 2009, 17:21:32 PM
Quote from: Xminator on December 28, 2009, 16:51:42 PM
Eventuelt er Roald på vei nedover listen sin.

Eventuelt kartlegger de markedet, og vurderer flere alternativer. Det kan jo rett og slett tenkes at de har flere tanker i hodet samtidig, og at de ikke setter alt på et kort.

Så forresten en liten fyr som lignet sykt på Fredrik Strømstad som kom med flyet fra Kristiansand i går kveld.


Han har vore sett i Bergen nylig før han, er visst til behandling for skade? Er ihvertfall diskutert og lagt dødt her på foraet :)
Gå av.

gladiporno

Hvor leser dere at Traore ikke har fart? Ifølge profilen hans på Hammarbys hjemmeside skal han være rask. Nå er neppe klubbsider helt nøytrale når de skal beskrive egne spillere, men jeg har ikke lest noen sted som hevder det motsatte.

krakra

Liverpool selger spiller for å få råd til Huseklepp
http://www.goal.com/en-india/news/139/italy/2009/12/28/1713285/liverpool-to-sell-andrea-dossena-to-zenit-st-petersburg

Ryktene begynner å ta seg til nå. Jeg begynner å tro at det ligger noe i dette. Selges Huseklepp til LFC må vi, uansett overgangssum, sørge for å skaffe oss en god videresalgsklausul. For slår han til i Liverpool kan han bli solgt for en god del millioner.

Markmus

Hvor mye har de i så fall tenkt å bruke på Huseklepp? Nekter å tro at Liverpool må selge spillere for å få råd til Huseklepp.

edit: ser at Dossena er verdsatt til 20 mill. Fyren er jo dødelig elendig etter det jeg har sett :P
Ka du ve?

Markmus

Quote from: esp123 on December 28, 2009, 17:21:32 PM
Det kan jo rett og slett tenkes at de har flere tanker i hodet samtidig,


Tror du på dette? At RBH & Co. kan håndtere flere baller i luften samtidig?
Ka du ve?

Observed

RBH er en fjott. Han kommer ALDRI til å signere en bra spiller. Han kommer ALDRI til å forlenge en kontrakt til en spiller vi trenger å ha i stallen. Sakte men sikkert brytes SKB ned til å bli en kjedelig klubb som spiller 2009 fotball. Sakte men sikkert brytes vi ned vi som elsker dette laget pga at vi må se på hvordan gullproduktet lekes vekk av inkompetente mennesker. Stemningen på stadioen i år er noe av det dårligste på lang tid. Nilsen sitt hode vil bli forlangt på et fat på slutten av sesongen, og det er ikke Nilsen sin skyld en gang.

Klaus_Brann

Quote from: gladiporno on December 28, 2009, 17:30:11 PM
Hvor leser dere at Traore ikke har fart? Ifølge profilen hans på Hammarbys hjemmeside skal han være rask. Nå er neppe klubbsider helt nøytrale når de skal beskrive egne spillere, men jeg har ikke lest noen sted som hevder det motsatte.


Jeg regnet med at det da ville vært nevnt i artikkelen, men der var han "bare" beskrevet av svenske journalister som: "sterk fysisk, god på hodet, med brukbar pasningsfot og mer begrenset teknikk.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Klaus_Brann

Quote from: Markmus on December 28, 2009, 18:32:53 PM
Hvor mye har de i så fall tenkt å bruke på Huseklepp? Nekter å tro at Liverpool må selge spillere for å få råd til Huseklepp.

edit: ser at Dossena er verdsatt til 20 mill. Fyren er jo dødelig elendig etter det jeg har sett :P


Venstreback?
Det lukter en bytteavtale, pluss at vi får en del spenn:)
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Læreren

Quote from: Klaus_Brann on December 28, 2009, 22:38:03 PM
Quote from: Markmus on December 28, 2009, 18:32:53 PM
Hvor mye har de i så fall tenkt å bruke på Huseklepp? Nekter å tro at Liverpool må selge spillere for å få råd til Huseklepp.

edit: ser at Dossena er verdsatt til 20 mill. Fyren er jo dødelig elendig etter det jeg har sett :P


Venstreback?
Det lukter en bytteavtale, pluss at vi får en del spenn:)


Hva i all verden skal vi med Dossena? Vi har jo Holmvik.....

krakra

Quote from: Markmus on December 28, 2009, 18:32:53 PM
Hvor mye har de i så fall tenkt å bruke på Huseklepp? Nekter å tro at Liverpool må selge spillere for å få råd til Huseklepp.

edit: ser at Dossena er verdsatt til 20 mill. Fyren er jo dødelig elendig etter det jeg har sett :P
Liverpool har såvidt jeg vet ikke et rødt øre å handle spillere for pdd.

Klaus_Brann

Quote from: Læreren on December 29, 2009, 00:52:23 AM
Quote from: Klaus_Brann on December 28, 2009, 22:38:03 PM
Quote from: Markmus on December 28, 2009, 18:32:53 PM
Hvor mye har de i så fall tenkt å bruke på Huseklepp? Nekter å tro at Liverpool må selge spillere for å få råd til Huseklepp.

edit: ser at Dossena er verdsatt til 20 mill. Fyren er jo dødelig elendig etter det jeg har sett :P


Venstreback?
Det lukter en bytteavtale, pluss at vi får en del spenn:)


Hva i all verden skal vi med Dossena? Vi har jo Holmvik.....


Ah søder, jeg glemte han i farten.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Doffen85

Quote from: Observed on December 28, 2009, 22:12:49 PM
RBH er en fjott. Han kommer ALDRI til å signere en bra spiller. Han kommer ALDRI til å forlenge en kontrakt til en spiller vi trenger å ha i stallen. Sakte men sikkert brytes SKB ned til å bli en kjedelig klubb som spiller 2009 fotball. Sakte men sikkert brytes vi ned vi som elsker dette laget pga at vi må se på hvordan gullproduktet lekes vekk av inkompetente mennesker. Stemningen på stadioen i år er noe av det dårligste på lang tid. Nilsen sitt hode vil bli forlangt på et fat på slutten av sesongen, og det er ikke Nilsen sin skyld en gang.


Godt å se at du er tilbake når det begynner å dra seg mot nytt overgangsvindu! Hva er siste nytt?

skuteviken

Quote from: Doffen85 on December 29, 2009, 01:51:17 AM
Quote from: Observed on December 28, 2009, 22:12:49 PM
RBH er en fjott. Han kommer ALDRI til å signere en bra spiller. Han kommer ALDRI til å forlenge en kontrakt til en spiller vi trenger å ha i stallen. Sakte men sikkert brytes SKB ned til å bli en kjedelig klubb som spiller 2009 fotball. Sakte men sikkert brytes vi ned vi som elsker dette laget pga at vi må se på hvordan gullproduktet lekes vekk av inkompetente mennesker. Stemningen på stadioen i år er noe av det dårligste på lang tid. Nilsen sitt hode vil bli forlangt på et fat på slutten av sesongen, og det er ikke Nilsen sin skyld en gang.


Godt å se at du er tilbake når det begynner å dra seg mot nytt overgangsvindu! Hva er siste nytt?


Ja uten observed sine 100% tips så hadde det blitt trist her inne.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Go Up